beemazzy :D 20.06.11, 15:25 jak jestem zdenerwowana, przyjaciel mówi mi : ' mazzy, wyluzuj ' . mazzy to imię mojej pierwszej kotki, która zginęła śmiercią tragiczną. zawsze jak je słyszę się uspokajam. samo ' mazzy ' wydawało mi się krótkie na nick, a że na imię mam maja, mówi się pszczółka-maja, a pszczoła po angielsku to bee, to wyszło beemazzy Odpowiedz Link Zgłoś
happiness Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 15:26 tak jakoś chodziło mi to już po głowie od jakiegoś czasu. Dużą zasługę mają w tym : piosenka Happiness -Hurts i płyta Happiness is Easy Myslovitz Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 15:30 Kiedyś była na kotku moda na podłogi "_" i imiona amerykańskie, a że lubiłam Taylor Swift i Taylora Lautnera, to tak też wyszło, że wybrałam to imię. Od dłuższego czasu nie żałuję swojego wyboru, ale gdybym mogła zmienić nick, to może tak bym zrobiła. Musiałabym tylko wymyślić jakąś ciekawą nazwę. Na szczęście Swift nadal lubię, Lautnera już nieco mniej, ale ważne, że nick mnie nie zawstydza ani nie wprowadza w stan agonii. (; Odpowiedz Link Zgłoś
vampiresfan Re: Nick :) 20.06.11, 15:38 Moj nick może wydać wam się nieco banalny - vampiresfan (czyli fanka wampirów) Ale nie zakladałam go z myślą o Zmierzchu (no może troche Bardziej interesowała mnie książka Wywiad z wampirem. Czytałam też Pamiętniki Wampirów, które wtedy nie były jeszcze tak popularne. Nie chciałabym go zmieniać, podoba mi się Nie chcialam zakladać nicku od swojego imienia, imienia ulubionej gwiazdy ani nie chciałam dodawać żadnych cyferek - wolałam być oryginalna Odpowiedz Link Zgłoś
weronisia14 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 15:56 mój jest prosty mam na imię Weronika dużo osób mnie zdrabnia weronisia i mam 14 lat Odpowiedz Link Zgłoś
rudziana Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 16:05 Ja swój nick zawdzięczam po połowie przyjaciołą, bo to oni nazywaja mnie Rudzia. A ,,ana'' dodalam sama i tak wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
caitlin44 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 16:06 ja mój nick Caitlin44 zawdzięczam Caitlin Beadles ,którą bardzo lubię a 44 po prostu sobie dodałam. i na razie bym go nie zmieniła!!!! Uwielbiam go i ją !!!!!!!\ Odpowiedz Link Zgłoś
caitlin44 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 16:09 ja mój nick Caitlin44 zawdzięczam Caitlin Beadles ,którą bardzo lubię a 44 sobie dodałam Odpowiedz Link Zgłoś
ashley141 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 16:30 Skąd ashley141 : BO KOCHAM ASHLEY TISDALE .. no a numerek tak sobie dobrałam ; * Odpowiedz Link Zgłoś
lena1297 Mój nick 20.06.11, 16:59 Z mojego imienia, Mam na imię Magdalena, znajomi wołają na mnie Lena więc tak po prostu, nic oryginalnego nic ciekawego ale lubię go a 1297 przypadkowe literki bez żadnego głębszego sensu. Jeeeeest Okej Pozdrawiam Gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
yellafella Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 16:36 Mój nick czyli "YellaFella" wzioł się od przezwiska Brytyjskiego piosenkarza(Jonathan Benjamyn Gill) z JLS , którego mam również na avatarze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
toshanned Toshanned 20.06.11, 16:58 Ha! a ja swój nick wyciągnęłam z imion chłopaków z 30 Seconds To Mars zmieszałam Tomo, Shannon'a i Jared'a i wyszło mi Toshanned genialna jestem, wiem xD Odpowiedz Link Zgłoś
3strlustra Re: 20.06.11, 17:01 z zwiastunu Alicji w Krainie czarów. ' spotkamy się po 3 stronie lustra' i tak już zostało xd Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 17:16 ja mam siostrę bliźniaczkę i myślę, że dlatego a może i nie dlatego?? trochę głupi powód. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
justak54 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 17:22 Kiedyś rejestrowałam się na innej stronie i chciałam żeby była justynka1997, ale niestety był już zajęty jak na większości stronach a w propozycji dali mi justak54 i wzięłam sobie go bo nie chciało mi się wymyślać innych Teraz praktycznie mam go na każdej stronie bo jest zawsze dostępny. Nigdy nie spotkałam się, by ktoś miał miał taki sam I nie chcę zmieniać go na inny Odpowiedz Link Zgłoś
kingura117 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 17:32 od imienia + liczba, mój brat ma na nk Odpowiedz Link Zgłoś
rasmusfan Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 17:33 Mój nick jest prosty zawdzieczam go mojemu ukochanemu zespołowi: The Rasmus, kiedyś chciałam go zmienić ale teraz go bardzo polubiłam tak ze nigdy nie zastanawiałam się jaki mógłby być inny, hmm może linkinfan: od Linking Park Odpowiedz Link Zgłoś
paramooore Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 17:33 "paramooore" bo jest to mój drugi ulubiony zespół a pierwszy to 30 seconds to mars, a nie chciało mi się wymyśleć czegoś z nimi ;P. w środku jest 3 x "O" bo taki miałam kaprys xD Odpowiedz Link Zgłoś
michaelka Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 17:42 michaelka bo jestem fanką Michaela Jacksona Więc utworzyłam żeńską wersję tego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 17:48 po prostu od mojego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 17:51 anahi_loveyou - bo jestem fanką Anahi , ale już nie tak bardzo jak wtedy gdy rejestrowałam się na kotku teraz pewnie zmieniłabym nick na coś związanego z rockiem, Queen'em lub Freddy'm Mercury'm Odpowiedz Link Zgłoś
1onelovee. Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 17:57 Taaak szczerze mówiąc to nie wiem . onelovee. wzieło siee z tego że kocham tylko raz i jakoś tak wyszło że onelovee. ;d a 1 musiałam nacisnąć bo, onelovee. mi nie chciało zaakceptować ;p . Odpowiedz Link Zgłoś
ejjj_ty_xd Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 18:01 ejjj_ty_xd bo czasem ktoś za mną woła "ej! ty!" a xd bo xd ;D żeby było ładniej.;P Odpowiedz Link Zgłoś
wilkolak Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 18:18 byłam fanką księżyca w nowiu i Jacoba Blacka stąd się wzięło, nie wiem czy bym zmieniła Odpowiedz Link Zgłoś
mcdalena Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 18:26 Ja na pomysł swojego nicku wpadłam, gdy zobaczyłam książkę Małgorzaty Musierowicz 'McDusia' i z racji, że mam na imię Magdalena to mój nick mcdalena.;D Lubię go i nie chcę go zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
ewellin Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 18:37 ewellin - jak zakładałam konto to chciałam napisać ewellina lub eweliina , i nie zauwarzyłam , że niema '' a '' , no ale nie mieniałabym na drugiego . Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 18:39 stranger - od piosenki Secondhand Serenade `Stranger` 17 - numer w dzienniku ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
yellow_celica Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 18:47 Toyota Celica to jeden z moich ulubionych samochodów, a żółty świetnie do niego pasuje ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
evermore Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 20.06.11, 18:56 u mnie pomysł wziął się z orginalnego tytułu książki, którą aktualnie czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Skąd taki a nie inny nick na kotku.. 21.06.11, 14:09 od mojego imienia Odpowiedz Link Zgłoś