18.06.11, 17:18
Proszę wejdźcie na tę stronę.Tekst linka. Jestem bardzo ciekawa dalszych zdjęć, nie mówiąc nic o filmie. big_grin
Drogie Dziewczyny liczę na was! smile
Obserwuj wątek
    • linda Re: Pomocy 18.06.11, 17:28
      Taaa przedchwilą użytkowniczka oola założyłą wątek z tą stronką i już wszyscy są ciekawi co dalej. Ten koleś co zrobił tą stronę ma bardzo nasrane we łbie i tylko się ośmiesza. Nie jest jedynym zdradzonym człowiekiem a ma się za niewiadomo co. W życiu różnie bywa. Ok laska źle postąpiła , ale to byłą tylko jej wola i zostawcie tą stronę w spokoju. To jest tylko ich sprawa i naprawdę nie wiem na co on ją rozpowszechniał. Żeby się zemścić , to już wiem , ale to choreee.
    • gosiaczeeek Re: Pomocy 18.06.11, 17:29
      Odświeżam wink
      • malowana505 Re: Pomocy 18.06.11, 17:48
        Zgadzam się. To jest chore!!!!sciana
    • donia2107 Re: Pomocy 18.06.11, 17:46
      Sorry za słowa ale to jest jakieś Pojebane ! No ok dziewczyna go zdradziła , współczuje ale zachował się jak kretyn jeśli ona mu wysłała swoje prywatne fotki to chyba nie powinien ich wrzucać na necie,jeśli każdy zdradzony/zdradzona ,( i jak to jeszcze może być) robili takie rzeczy to internet całkiem opanowały by kogoś prywatne zdjęcia.Gosiaczeek nie wiem czy ty tak bardzo chcesz oglądać czyjeś zdjęcia (a są pewnie jeszcze pikantniejsze) to zastanów się jakbyś czuła się gdyby twoje zdjęcie świdrowało po internecie.
      • linda Re: Pomocy 18.06.11, 17:55
        Zgadzam się z donia2107. Czyli z tego wynika , że jak ktoś wypowie mój sekret przy ludziach po to aby mnie ośmieszyć to ja mam wypowiadać sekrety tego kto mnie ośmieszył ? Zastanów się ! To jest nie w porządku z jego strony nawet jeżeli ta kobieta na to zasłużyła. Bałabym się być z takim człowiekiem jak on. Wystarczy drobna pomyłka a on już próbowałby się na mnie zemścić sciana A skąd wiesz czy ta kobieta nie stwierdziła , że chce być z kimś innym. Każdy ma swój rozum i swoją wolę. Ona mogłą robić sobie co sobie chce a ten facet potraktował ją jak własność.
    • lagy_ghotic Re: Pomocy 18.06.11, 17:50
      Zgadzam się z dziewczynami to jest jakieś chore. A ty zastanów się nad sobą... jak można być aż tak nieczułym?
      Stało się zdradziła go ale to już jest przegięcie.
      • gosiaczeeek ;? 18.06.11, 17:54
        o Boże nie udawajcie świętych. Na pewno to was aż tak nie poruszyło... uncertain
      • donia2107 Re: Pomocy 18.06.11, 18:01
        Dziewczyno ty proszę cię zastanów się trochę nad swoim zachowaniem.Ty sobie chcesz oglądać film z jej udziałem!Sorry bardzo ale to jest zboczone...
    • gosiaczeeek Re: Pomocy 18.06.11, 17:52
      O Boże nie udawajcie świętych. Nie wierze że aż tak to was poruszyło...
      • lagy_ghotic Re: Pomocy 18.06.11, 17:58
        Nie myślałaś przypadkiem nad wizytą u psychologa?
        Na pewno by Ci się przydała.
    • zaczepista Re: Pomocy 18.06.11, 18:18
      też jestem ciekawa zdjęć a ten koleś szkoda mi go ale .......... sad
      • kotek.bieberka Re: Pomocy 18.06.11, 18:50
        Jezu ej, wy czepiacie sie tej laski, bo umieściła to na kotku ? . Jprd, a skąd wiecie czy ona faktycznie oglądnąć film z jej udziałem ? . sciana
    • by_moonlight Re: Pomocy 18.06.11, 21:45
      Bardzo ciekawy sposób na zemstę, ale niestety okropnie niedojrzały. Dziewczyna go zdradziła, a on w zamian udostępnia w internecie jej prywatne zdjęcia. Są siebie warci.
      • szalona12345 Re: Pomocy 19.06.11, 21:52
        Rozumiem , że ten koleś może czuć się zraniony , ale nie można bez pozwolenia wrzucać czyiś zdjęć do neta . To karalne tongue_out . Za to można spędzić parę lat w więzieniu tongue_out . Poza tym to chory pomysł , bardzo chory xp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka