19.06.11, 13:12
Witajciewink
Zbliża się lato, coraz częściej chodzi się na basen, więc myślę, że temat: depilacja jest popularnywink
Jakie są według was najlepsze sposoby na pozbycie się niechcianych włosków?
Czy depilujecie okolice bikini?
Obserwuj wątek
    • trufla Re: Depilacja 19.06.11, 14:48
      Używam kremów do depilacji. Najmniej bolesny i (moim zdaniem) najbardziej skuteczny...
      • peachcheek Re: Depilacja 13.07.11, 19:03
        Kremy są dobre, jak się ma cienkie i prawie niewidoczne włoski [ na nogach, niekoniecznie na głowie smile) ]. Ja niestety mam totalne tego przeciwieństwo, kremy nie działają, u mnie tylko maszynka, ale najlepszy wosk ; )
    • sexy_girl Re: Depilacja 19.06.11, 20:37
      tak depiluję okolice bikini. zwykłą maszynką i żelem z joanny, jest on do pach, okolic bikini, nóg. jest bardzo dobry i świetnie goli :d nogi są gładziutkie .
    • letsgetcrazy Re: Depilacja 19.06.11, 20:37
      To może ja też się wypowiemwink
      Najlepszy sposób na depilację według mnie to depilator, boli strasznie, ale efekt nieziemski i na długi czas, a do bólu idzie się przyzwyczaićsmile
      Resztę części ciała depiluję kremem do depilacji, ale efekty nie są zbyt rewelacyjne, tak jak zwykłą maszynką...
      A okolice bikini depiluję, ale żałuję, bo szybko odrastająuncertain
      • letsgetcrazy Re: Depilacja_ odświeżam 20.06.11, 17:29
        Coś mało odpowiedzi, a myślałam, że to aktualny temat podczas latawink
        • igusiaaa Re: Depilacja_ odświeżam 26.06.11, 19:06
          zwykła maszynka do golenia. efekt jest dosyć krótkotrwały, ale włoski nie rosną przecież z szybkością światła. najważniejsza, żeby nie miały one bardzo dużej wielkości i nie wystawały one spod bikini. możesz próbować też z kremami do depilacji, bo włoski stają sie potem słabsze, ale efekt tez jest raczej krótkotrwały.
          • carolls Re: Depilacja 26.06.11, 19:17
            Ja depiluję plastrami z woskiem. Słyszałyście może o fotodepilacji? Czy któraś z was już miała taki zabieg? Co o nim sądzicie? smirk
        • miaaau Re: Depilacja_ odświeżam 27.06.11, 13:16
          ja latem zawsze robie to woskiem w gabinecie smile
          ostatnio znalazlam cos takiego i sie zastanawiam czy sie poczuc jak gwiazda wink
          www.bbclinic.pl/promocje.html
    • roksanaroxana Re: Depilacja 26.06.11, 20:17
      Okolice bikini - oczywiście. Najlepsze kremy lub depilatory (;
    • rihanna01 Moje sposoby 26.06.11, 22:07
      Ja kremem do depilacji-nie ma podrażnień. Depiluję okolice bikini także kremem.
    • gorzata.14 Re: Depilacja 13.07.11, 17:37
      Pachy i okolice bikini maszynką. Nogi to depilatorem.
      • nataliagorka Re: Depilacja 13.07.11, 18:33
        Depilator i żel do golenia (dla kobiet oczywiście wink ) + maszynka... Sa teraz takie depilatory że naprawdę nic nie boli ja mam taki i jestem zadowolona smile
    • fresa. Re: Depilacja 13.07.11, 18:37
      Ja raczej kremem do depilacji, bo nie boli przynajmniej. Czasem maszynka.
    • basiaxx3 Re: Depilacja 14.07.11, 09:30
      maszynka lub depilator ; ) no raczek każda jak nabaseny to bikini raczej trzeba xd
    • niegrzeczna... Re: Depilacja 14.07.11, 13:51
      jak dla mnie to najlepsza jest maszynka...... a co do okolic bikini do ja depiluję....
    • miastowa. Re: Depilacja 14.07.11, 14:59
      Kremy i maszynki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka