Dodaj do ulubionych

nokia c6 czy samsung wave 533??

20.06.11, 18:53
co myslicie? na poczatku jeszcze myslalam nad motorola flipout albo SE xperia x10 mini pro.... ale uwazam ze ta nokia czy samsung lepsze, lecz wlasnie nie wiem ktory wybrac. kocice doradzcie, mialyscie stycznosc z ktoryms z tych telefonow? ktore byscie wybraly i dlaczego?
pozdr kiss
Obserwuj wątek
    • pimpusia ? 20.06.11, 20:38
      suspicious
    • elena98 Re: nokia c6 czy samsung wave 533?? 20.06.11, 20:51
      Ja ma Samsung Wave 533. Polecam, bardzo fajny telefon. Chciałam go przede wszystkim ze względu na klawiaturę Quwerty i Wi - Fi. Moim zdaniem nie jest trudny w użyciu. Nigdy mi się nie zaciął i nie było z nim żadnych problemów. Mam go od grudnia 2010. Ma szybki dostęp do Internetu. Ogólnie jest fajny i dobrze się go używa. big_grin
    • by_moonlight Re: nokia c6 czy samsung wave 533?? 20.06.11, 21:34
      Ja mam Nokię c6 i całkiem nieźle się jej używa. Zaznaczę, że jest dość wytrzymała, bo w moim przypadku niejednokrotnie przeżyła bliski kontakt z podłogą i świetnie się trzyma. ;] Niestety, na początku były drobne problemy z komórką (samoczynne wyłączanie się), ale po "drobnych poprawkach" wszystko było okej. Przypuszczam, że był to jednorazowy przypadek i trafiło akurat na mnie. Póki co bardzo dobrze się trzyma i ja również jestem z nokii zadowolona głównie ze względu na qwerty. :]
    • szatynka Mam nokię c6. 20.06.11, 21:45
      Od dłuższego czasu (prawie 2 lata <3). Sprawuje się świetnie. Mimo wielkiego ekranu bateria trzyma długo (sprawdzone przy słuchaniu non stop piosenek oraz na włączonym czuwaniu). Poza tym ma świetny aparat i wbudowany odtwarzacz muzyki (lepszy niż w moim mp4). Ekran dotykowy - bardzo szybko reaguje, qwerty - niesamowita wygoda (jedyna wada to to, że przy literce ''x'' i ''c'' masz klawisz znaków bądź zmiany wielkości i często się wkurza człowiek jak nie trafi na odpowiedni klawisz). Poza tym jest wytrzymała i ładna wizualnie.

Polecam, bardzo polecam wink

+ nie miałam tych problemów co koleżanka wyżej
      • pimpusia Re: Mam nokię c6. 20.06.11, 22:39
        dzieki wielkie za opinie kwiat w koncu na ktorys sie zdecyduje, ale boje sie ze nie bd umiala za bardzo pisac na tej klawiaturze qwerty, ze kilka klawiszy naraz nacisne, ale w koncu chyba sie przyzwyczaje.. wink
    • paramorehayley_ wyznaję zasadę, że wszystko lepsze niż samsung. 20.06.11, 22:56
      • pimpusia Re: wyznaję zasadę, że wszystko lepsze niż samsun 21.06.11, 15:06
        mialam do czynienia chyba z kazdym juz telefonem i samsungi mi sie najbardziej wlasnie podobaly tongue_out 5 lat mialam jeden i ani razu sie nie zepsul..
        • roxy11 Re: wyznaję zasadę, że wszystko lepsze niż samsun 21.06.11, 15:13
          ZAWSZE wybieraj nokię.
          • pimpusia Re: wyznaję zasadę, że wszystko lepsze niż samsun 22.06.11, 14:32
            ok zapamietam wink
    • carolls Re: nokia c6 czy samsung wave 533?? 27.06.11, 14:28
      właśnie mam taki sam problem. nie chcę telefonu całego na dotyk, a te są o tyle dobre, że maja klawiaturę smile mi się bardziej podoba nokia c6, chociaz jest o wiele droższa. smile
    • wiki3113 samsung wave 533 27.06.11, 20:13
      Wybrałabym Samsunga
      • minaslia nokia 27.06.11, 21:03
        JA bym wzięła nokię na samsungach już się przejechałam
    • miley138 Re: nokia c6 czy samsung wave 533?? 27.08.11, 19:39
      Nokia ; zawsze i wszędzie ^^
    • agapi nokia 27.08.11, 21:48

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka