Dodaj do ulubionych

Mały problem ...

22.06.11, 16:18
Hej kociaki . ; D Mam mały problem ... otóż mój kolega , z którym mam nie najlepsze relacje ma dziewczynę . Ta dziewczyna jest pustą i plastikową barbie i każdy chłopak na nią leci . ; / No i pewnego razu kiedy wracałam ze sql na chate zobaczyłam dziewczynę bardzo podobną do niej , która całuje się z jakimś kolesiem , a na pewno nie był nim mój kolega ... ; / I nie wiem co mam zrobić . Bo boję się mu powiedzieć , że jego dziewczyna całowała się z jakimś kolesiem , bo nie wiem czy to na pewno była ona . Ale nawet jeżeli była by to ona to znając tą barbie takich bzdur naopowiada mojemu koledze , że jej na pewno uwierzy a mnie będzie wyklinać , że bzdury mu opowiadam o jego dziewczynie . confused Pomóżcie kociaczki . ; ***
Obserwuj wątek
    • katsuumi_17 Re: Mały problem ... 22.06.11, 16:27
      Sama napisałaś, że masz z nim nie najlepsze relacje. Po co się więc w to mieszać? To ich sprawa.
      • fioletoweemo Re: Mały problem ... 22.06.11, 16:51
        Dokładnie. nie mieszaj sie .. nie warto kiss
    • negeilf_ Re: Mały problem ... 22.06.11, 16:28
      ja na twoim miejscu bym się w ogóle do tego nie mieszała, jeśli nie masz pewności... jeśli naprawdę to ona się całowała z jakimś kolesiem to prędzej czy później to się obróci przeciwko niej, bo przecież Bóg wszystko widzi. a lepiej nie ryzykuj, bo może (tak jak to napisałaś) twój kolega cię po tym znienawidzi... i tak prędzej czy później ona tego pożałuje.
    • linda Re: Mały problem ... 22.06.11, 16:50
      Na pewno ci na nim nie zależy ? bo gdyby tak było to miałabyś w dupie całą tą sytuacje .... Nie obraź się , ale robisz z siebie taką Matkę Teresę z Kalkuty. Rozpoczęły się wakacje , więc zrób może coś ciekawego i miej głęboko to wszystko co dzieje się z innymi. To tylko jego sprawa.....kiedyś przejży na oczy .
    • asiulka026 Re: Mały problem ... 23.06.11, 13:48
      Mają rację nie mieszaj sie bo morzesz najelpszego kolege stracić na zawsze ...
      • green_alien Re: Mały problem ... 23.06.11, 14:27
        asiulka026 napisał(a):

bo morzesz najelpszego kolege stracić na zawsze ...

przecież ona napisała, że nie są w najlepszych relacjach -.-
    • panterowataa Re: Mały problem ... 23.06.11, 14:35
      ja Ci doradzam, żebyś mu powiedziała o tym, tzn, nie dosłownie. Po prostu, że widziałaś dziewczynę bardzo podobną do niej ale nie jesteś pewna czy to była ona, ale całowała się z kimś i chciałabyś aby o tym wiedział, mimo, że nie jesteś tego pewna. Ewentualnie gdybyś zobaczyła ją drugi raz, i wtedy byłabyś pewna, że to ona to od razu mu powiedz. Jeśli tamta zacznie kłamać i w ogóle, i kolega uwierzy jej, a nie to Tobie to znaczy, że jest ślepy i głupi ;o.
      • holiday No cóż 23.06.11, 15:06
        A ja Ci mówię, że wcale nie musisz się przekonywać o tym, że jest ślepy i głupi (jak tu ktoś napisał). Gdybyś go chociaż lubiła to mogłabyć się zainteresować. A tak nie masz z nim dobrych relacji, wiesz jak to się skończy,a jak on jeszcze miałby mieć do Cb prenensje, że kłamiesz? Po co Ci to? Ja bym wgl. olała bo gdybym miała takiego kolegę jak opisujesz, nawet bym się nim nie przejeła.
        Nie wiem czy to dobrze z mojej strony,ale skoro nawet go nie lubisz to chyba nie masz obowiązku wchodzenia w jego sprawy z butami.

Aa i jest WRESZCIE lato, czas się zabawić!
        • szalona12345 Re: No cóż 23.06.11, 17:38
          Zgadzam się z holiday w 100 % wink.

Pozdrokwiat.
          • holiday Re: No cóż 23.06.11, 20:31
            kisskisskiss
      • xaneta123 Re: Mały problem ... 23.06.11, 17:47
        zostaw tą sprawę w spokoju prędzej czy później i tak z nią zerwie
    • blizniaczkii Re: Mały problem ... 23.06.11, 17:43
      mówiłaś, że masz z nim nie najlepsze relacje, więc po co mu to mówić ????? z ignoruje pewnie
    • x.czekoladaa.x Re: Mały problem ... 23.06.11, 17:49
      Zapomniałam dodać , że nie dawno z nim chodziłam . x d
    • kropeczka23 Re: Mały problem ... 24.06.11, 01:26
      Nie wtrącaj się. No chyba że coś do niego czujesz, bo gdyby był ci obojętny, czy byś go nie lubiła to nie przejmowałabyś się tym.! ;>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka