Dodaj do ulubionych

Forum Wszystkich Fanów Paramore

• g_o_s_i_a Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 12.02.12, 23:06
      Dobra, idę poczytać albo posłuchać Paramore. Mogłoby nas być tyle, ile na MCRmy albo na Echelonie, wtedy naszemu forum nie groziłoby "wymarcie". Trzymać mi się! Kocham was laski serce
      • g_o_s_i_a Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 12.02.12, 23:09
        Uau... już od mi echu żadna z nas nic nie napisała tongue_out Dobra, teraz na serio spadam kiss
        • g_o_s_i_a Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 12.02.12, 23:10
          *miechu i adieu big_grin
          • nessy96 :) 13.02.12, 12:11
            o. O a już myślałam że wątek umarł tongue_out
            • g_o_s_i_a Re: :) 13.02.12, 15:10
              Dopóki mam coś do powiedzenia to nie umrze big_grin
              • nessy96 Re: :) 13.02.12, 19:38
                nno dobrze że Gosia jest na kocie bo inaczej forum długo by się nie utrzymało tongue_out wreszcie mam ferie big_grin
                • g_o_s_i_a Re: :) 13.02.12, 22:01
                  Tak się składa, że ja też mam big_grin Masz jakiś pomysł, żeby tu się coś ruszyło? wink
                  • g_o_s_i_a Re: :) 13.02.12, 22:04
                    Wiesz, gadanie do siebie nie ma większego sensu, więc dobrze, że chociaż ty tu jesteś. Przechowujemy forum na lepsze czasu dla parawhores big_grin
                    • nessy96 Re: :) 14.02.12, 10:30
                      haha tongue_out no to świętujemy to że mamy ferie piwo W sumie nie wiem czemu nikt prawie tu już nie pisze, a było nas troche. Może jeszcze tu ktoś wróci. Właśnie słucham misery business i sobie mysle jaki to świetny teledysk big_grin
                      • g_o_s_i_a Re: :) 14.02.12, 16:11
                        Mi się chyba najbardziej podoba teledysk do TWYG, mam sentyment, zresztą jest utrzymany w takim ciepłym klimacie big_grin
                        • nessy96 Re: :) 14.02.12, 18:20
                          mi się w sumie prawie wszystkie ich teledyski podobają. Do emergency jest fajny teledysk i fajnie Hay tam wygląda big_grin
                          • g_o_s_i_a Re: :) 14.02.12, 20:24
                            Chciałabym taką kieckę jaką ma Hayley w Emergency serce Ogólnie wszyscy tam mega wyglądają. No i Josh z długimi włosami... big_grin
                            • nessy96 Re: :) 16.02.12, 14:15
                              Hay ma fajny styl, troche się nią inspiruje. rzadko nosi szpilki i wogóle ma takie wygodne ciuchy tongue_out jedynie nie podobał mi się jej strój na jakiejstam gali co miała taką czarną sukienke z różowym futerkiem wink
                              • g_o_s_i_a Re: :) 16.02.12, 14:45
                                Mi się znowu nie podobało jej ubranie, też na jakiejś gali, miała taką sukienkę w ciapki, pogrubiała ją tongue_out
                                • nessy96 Re: :) 16.02.12, 20:18
                                  o i jeszcze nieciekawie wyglądała na EMA w 2010 chyba. Nawet stroju wtedy nie miała najgorszego ale makijaż był okropny. A w sumie nie pamiętam sukienki w ciapki ale to pewnie moja skleroza ;P Jak ci Gosia ferie mijają ?
                                  • g_o_s_i_a Re: :) 16.02.12, 21:17
                                    Ten makijaż kosmitki też mi się nie podobał. Był masakryczny tongue_out Jak mi mijają? Śpię do 12, oglądam seriale do 3 w nocy... Ogólnie lenię się jak mogę big_grin Miałam robić sb powtórkę do egzaminu, ale cóż, późniejsza harówka jaka mnie czeka w szkole mnie zniechęca. A co tam u cb? wink
                                    • nessy96 Re: :) 16.02.12, 21:29
                                      tak samo z tym że śpie do 10 potem do 11 leże w łóżku.Seriale też oglądam tylko że nie tak późno. a tak samo planowałam robić powtórki do egzaminu tylko jakoś nie moge się za to zabrać, no i jeszcze ucze się jeździć na snowboardzie big_grin i czemu te ferie tak szybko mijają ?! wink
                                      • g_o_s_i_a Re: :) 17.02.12, 14:35
                                        Dziś są Pamiętniki! Jesteś fanką?
                                        • nessy96 Re: :) 17.02.12, 20:23
                                          haha, dopiero zaczynam oglądać pierwszy sezon, ale spokojnie kiedyś dojde do trzeciego tongue_out Ja oglądam jeszcze Pretty Little Liars, The Secret Circle i The Lying Game i z tego na bieżąco jestem tylko w PLL. Także oglądam 4 seriale. teraz podczas feri częściej oglądam ;P
                                          • g_o_s_i_a Re: :) 18.02.12, 13:21
                                            Ja teraz oglądam tylko TVD i Buffy - postrach wampirów big_grin Oglądałabym jeszcze coś innego, ale Buffy zajmuje trochę czasu tongue_out
                                            • g_o_s_i_a Re: :) 18.02.12, 13:27
                                              Nie fajnie, że został tylko tydzień ferii sad Nie mam ochoty wracać do szkoły tongue_out
                                              • miley124 Re: :) 18.02.12, 13:43
                                                Wracam!!big_grin
                                                • nessy96 Re: :) 18.02.12, 15:40
                                                  o fajnie że ktoś jeszcze wraca tongue_out ja też jestem przerażona tym że te ferie tak szybko mijają uncertain
                                                  • g_o_s_i_a Re: :) 18.02.12, 21:11
                                                    Jej welcome back! serce
                                                  • miley124 Re: :) 18.02.12, 21:37
                                                    Pamiętacie mnie jeszcze??serceserceserce
                                                  • g_o_s_i_a Re: :) 19.02.12, 13:46
                                                    Oczywiście, że cię pamiętam big_grin
                                                  • miley124 Re: :) 19.02.12, 15:17
                                                    Cieszę sięserceserceserceserceserce
                                                  • g_o_s_i_a Re: :) 21.02.12, 18:41
                                                    Hej dziewczyny big_grin Robię na muzykę prezentację o Paramore. Zastanawiam się, jaką wybrać piosenkę. Jak myślicie, Monster będzie pasować?
                                                  • g_o_s_i_a Re: :) 21.02.12, 18:53
                                                    Fajnie by było też dać Renegade big_grin No to która? Monster czy Renegade? big_grin
                                                  • g_o_s_i_a Re: :) 21.02.12, 18:54
                                                    Szkoda, że nie można dać wszystkich, nie miałabym problemu z wyborem tongue_out
                                                  • nessy96 Re: :) 21.02.12, 20:47
                                                    Monster byłoby lepsze od Renegade według mnie. Weź Monster tongue_out
                                                  • g_o_s_i_a Re: :) 22.02.12, 16:20
                                                    No to biorę Monster big_grin Dzięki serce
                                                  • miley124 Re: :) 23.02.12, 16:43
                                                    Tak Monster,lepiejsmile
                                                  • nessy96 Re: :) 04.03.12, 16:52
                                                    ejejej jest tu ktoś ?
                                                  • g_o_s_i_a Re: :) 04.03.12, 17:29
                                                    Ja jestem jak zawsze big_grin Zarzuć jakiś temacik o Paramore big_grin
                                                  • g_o_s_i_a Re: :) 04.03.12, 17:43
                                                    O jeszcze 30 postów i niu kolumna big_grin Za Paramore piwo
                                                  • nessy96 Re: :) 04.03.12, 20:35
                                                    no w sumie nie mam za bardzo pomysłu na jakiś temat, myslałam że któraś z was coś wymyśli smile piwo Ciekawe czy dotrzymamy do drugiej edycji forum tongue_out
    • g_o_s_i_a Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 07.03.12, 15:15
      Cześć. Muszę wam o czymś opowiedzieć. Miałam sen z Paramore, a właściwie to z samą Hayley. No więc pojechałam do Nashville. Idę do domu Hayley, a ona tam w sukni ślubnej! Obok niej była Dakotah Rae, z którą bardzo się zaprzyjaźniłam. Tylko nie wiem o co chodzi z tym ślubem, bo nie było tam Chada suspicious Jak się obudziłam to tak mi się żal zrobiło, że naprawdę nie rozmawiałam z Hayley sad
      • nessy96 ciekawy sen :) 08.03.12, 18:55
        mi się raz śniło że byłam na ich koncercie w PL a potem Hay dała mi autograf i gadała do mnie po polsku wink Ja tam za bardzo za Chadem nie przepadam ale cóż tongue_out Ciekawe czy twój sen okaże się proroczy wink
        • g_o_s_i_a Re: ciekawy sen :) 08.03.12, 20:47
          Hah ciekawe, co prawda Chada tam nie było, może na jego miejscu ktoś się pojawi? suspicious
    • g_o_s_i_a Czego ci ludzie nie wymyślą... 11.03.12, 12:59
      Patrzcie! KotoZac! weheartit.com/entry/24594675
      • nessy96 Re: Czego ci ludzie nie wymyślą... 11.03.12, 18:14
        hahahahahahahahaha smile dobre wink
    • g_o_s_i_a Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 19.03.12, 18:47
      Patrzcie co znalazłam! Ułożone chronologicznie filmiki Paramore pozbierane w koncerty... serce Z niektórych zrobiłam dla siebie MP3 big_grin Macie, oglądajcie i jak chcecie to ściągajcie tongue_out www.youtube.com/playlist?list=PLCCDD620B6C51E362&feature=mh_lolz
      • g_o_s_i_a Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 19.03.12, 18:48
        Dajcie znać jakbyście znalazły kiedyś coś podobnego, ok? big_grin
        • nessy96 Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 20.03.12, 14:51
          oj jak miło. obejrze w jakiejś wolnej chwili tongue_out
          • nessy96 jest tu ktoś? 05.05.12, 15:21
            tak ostatnio coś tu cicho ...
    • g_o_s_i_a Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 19.05.12, 12:17
      Witam dziewczęta. Zrobiłam postępy i wróciłam na TT. Podajcie swoje nazwy, follownę was big_grin.
      • nessy96 Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 22.05.12, 20:15
        mam twittera ale jakoś jeszcze zabardzo nie wiem co tam mogę pisać smile ale podam i też cię followne tongue_out mój twitter
        • g_o_s_i_a Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 23.05.12, 20:46
          follownęłam cię ness ;-D
          • g_o_s_i_a Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 23.05.12, 20:48
            skończyłam z kotkiem, ale dalej będę tu wchodzić, o ile będziesz pisać ness, do teraz także na TT
            • nessy96 Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 24.05.12, 16:57
              no postaram się pisać tylko jakiś temat trzeba wymyślić smile wogóle szkoda że już nie ma tu tylu osób co kiedyś...
              • nessy96 Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 02.06.12, 11:31
                no to jak tam Gosia? Złożyłaś już podania do szkół? smile
                • g_o_s_i_a Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 02.06.12, 12:35
                  złożyłam, zobaczymy, czy się dostanę ;-P
                  • g_o_s_i_a Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 02.06.12, 12:36
                    Czemu nie działają emotikonki?
    • merley_ witajcie. 02.06.12, 14:07
      boże, znalazłam ten temat! jak ja tęskniłam za tym wątkiem :ccccc
      • nessy96 Re: witajcie. 02.06.12, 17:37
        Gosia chyba po prostu trzeba było zrobić dwukropek a nie średnik smile ja w najbliższych dniach też złoże bo czasu coraz mniej tongue_out
        witaj merley big_grin no to jesteśmy jak narazie trzy smile
        • g_o_s_i_a Re: witajcie. 02.06.12, 23:01
          merli! tęskniłam za tobą! wink
          • g_o_s_i_a Re: witajcie. 02.06.12, 23:02
            yeah udało się ;P
            • g_o_s_i_a Re: witajcie. 02.06.12, 23:02
              kurde! łeeee ;/
              • g_o_s_i_a Re: witajcie. 02.06.12, 23:04
                dobra, muszę o to zapytać. jakie są wasze oczekiwania odnoście nowego albumu paramore?
              • g_o_s_i_a Re: witajcie. 02.06.12, 23:04
                dobra, muszę o to zapytać. jakie są wasze oczekiwania odnoście nowego albumu paramore??
                • g_o_s_i_a Re: witajcie. 02.06.12, 23:05
                  jups dwa razy
                  • merley_ Re: witajcie. 03.06.12, 11:29
                    ech, ja bym chciała taki szczery album w stylu bne, z mocnym kopnięciem, ale też luźny jak riot! c:
                  • nessy96 Re: witajcie. 03.06.12, 11:43
                    moje oczekiwania są takie żeby nowy album pokazał że PM trzymają poziom mimo odejścia braci tongue_out myśle że się nie rozczaruje no ale pożyjemy, zobaczymy.
    • g_o_s_i_a Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 14.06.12, 17:53
      Cześć! Mam nowe konto, bo stare krótko mówiąc nie istnieje. Założyłam nowe, bo postanowiłam, że jednak będę tu pisać dopóki forum kompletnie nie upadnie. Co tam słychać? Dzisiaj przyszły mi płyty paramore. Cieplutkie jeszcze, pachną nowością. Miałyście racje, prawdziwe płyty to kompletny odjazd i magia. No i można poczytać te mini książeczki! Kurcze muszę znaleźć na nie jakieś godne miejsce ;DD
      • nessy96 Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 15.06.12, 16:54
        a które płyty? Wszystkie trzy zamówiłaś? tongue_out
        • g_o_s_i_a Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 15.06.12, 22:42
          Oj nie napisałam tongue_out Tak wszystkie trzy, bo The Final RIOT! już miałam big_grin
          • nessy96 Re: Forum Wszystkich Fanów Paramore 16.06.12, 20:12
            o to tylko pozazdrościć big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka