Dodaj do ulubionych

kotkowy wątek fanów MSI

28.06.11, 22:37
zapraszam wszystkich fanów MSI big_grin

Z dydykacją dla Klaudii i Martyny! LYN-Z POWER!
Obserwuj wątek
    • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 28.06.11, 22:39
      Fuck Yeah . Dedyk dla mnie . Rządzę xDDD /

LYN-Z POWER ludzie ! xDD
      • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 28.06.11, 22:40
        Klaudia , dla mnie też , weź się nie wywyższaj XD

LYN-Z POWER FOREEVER ! ! devil
        • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 28.06.11, 22:42
          wspólnie z Klaudią stwierdziłyśmy , że Jimmy jest niewyżyty seksualnie xDD
        • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 28.06.11, 22:43
          przepraszam Martyno nie chciałam urazić twojej dumy . piwopiwopiwo
        • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 28.06.11, 22:44
          LYN-Z POWER FOREVEEEEEEEEEER!
          never wanted to dance jest zaaajebiaszcze!
          odwala mi już wiem XD
          • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 28.06.11, 22:45
            Karolino nie tobie jednej .

Właśnie , Jimmy to jakiś jest nie ogarnięty seksualnie xDD .

haha xD devil
            piwopiwopiwopiwo
            • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 28.06.11, 22:52
              ale i tak jest fajny XD

najlepiej jak słucha się NWTD na słuchawkach i do kogoś 'you fucking bitch' !
              (specjalnie dla ciebie, bo jestem zua ! devil )
              • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 28.06.11, 22:53
                ty zua kobieto ! . Jak śmiesz śmiać się ze mnie ? xDDD

Odpie... mi xDDD
                • klaudiau11 Uwaga ! 28.06.11, 22:54
                  Bez względu co powie Martyna , nie czytajcie tłumaczenie 'Get It Up' bo bedziecie mieli tak zrytą psychikę jak ja i sny w których gumisie gwałcą Franka z MCR x DDD
                • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 28.06.11, 22:54
                  dobra , dobra , sorry XD
                  ale to było takie śmieszne ! chciałabym to zobaczyc na żywo big_grin

nie tylko tobie xD
              • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 28.06.11, 22:53
                po raz nie wiem który słucham dziś NWTD big_grin
                • klaudiau11 Re: Uwaga 28.06.11, 22:55
                  Ja słucham to dzisiaj przez cały dzień xD
                  • sasetka54 Re: Uwaga 28.06.11, 22:57
                    poprawka Klaudio : Jimmy gwałcący Franka lub na odwrót xDD
                    • kara4454 Re: Uwaga 28.06.11, 23:00
                      Klaudio przykro mi ja już przeczytałam XD
                      asfbhryj tydfg,jfhjk,hhkfx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
                      • kara4454 Re: Uwaga 28.06.11, 23:00
                        no i jeszcze jedynki sie wpindoliły na koniec zamiast wykrzykników!
                    • klaudiau11 Re: Uwaga 28.06.11, 23:02
                      Jimmy Frania . Tak to był by niezapomniany widok.
                      Boże broń żeby do tego nie doszło i żebym nie miała takiego snu bo będą musieli mnie w psychiatryku zamknąć !
                      • kara4454 Re: Uwaga 28.06.11, 23:03
                        teraz boje sie iść spać
                      • sasetka54 Re: Uwaga 28.06.11, 23:05
                        oj tam , oj tam . nie będziesz miała , uwierz mi XD
                        • klaudiau11 Re: Uwaga 28.06.11, 23:07
                          Karolina . ja chyba nie zasnę dzisiaj xD
                          • kara4454 Re: Uwaga 28.06.11, 23:09
                            jakby co chce być w szpitalu razem z tobą XD
                          • sasetka54 Re: Uwaga 28.06.11, 23:09
                            ej , na MCR3 życzymy sobie chemicznych snów , a na MSI ? xD
                            • kara4454 Re: Uwaga 28.06.11, 23:12
                              oby tylko nie Jimmy gwałcący Franka XD
                            • klaudiau11 Re: Uwaga 28.06.11, 23:13
                              Majndlsowych snów xDDD suspicious
                              • klaudiau11 Re: Uwaga 28.06.11, 23:14
                                uwaga
                                FRIMMY POWER !!! xDDD
                                • kara4454 Re: Uwaga 28.06.11, 23:17
                                  jak to trudno wypowiedzieć - Majndlsowych snów XD
                                  FRIMMY POWER!
                                  • klaudiau11 Re: Uwaga 28.06.11, 23:19
                                    Dobra ja idę

Majndlsowych snów dziewczyny ! xD
                                    • kara4454 Re: Uwaga 28.06.11, 23:20
                                      Majndlsowych snów Klaudio i Martyno big_grin
                                      • sasetka54 Re: Uwaga 28.06.11, 23:21
                                        Majndlsowych snów Karolino i Klaudio big_grin
                                        • klaudiau11 Dzień Dobry : P 29.06.11, 10:30
                                          więc . Wszyscy jesteśmy happy bo nie usuneli nam tego wątku !big_grin

Oblewamy !! big_grin
                                          piwopiwopiwopiwopiwo
                                          • sasetka54 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 10:45
                                            łii , nie usunęli ! brawo
                                            piwopiwopiwopiwopiwo

Klaudia , dawaj sen suspicious
                                            • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 10:59
                                              Dlaczego wy mnie do tego zmuszacie . Nie dość że mam zrytą psychikę to jeszcze to 0.0
                                              Hehehe . Nie pamiętam co mi si konkretnie śniło ale wiem że na pewno było coś takiego : Jimmy na scenie drze się do mikrofonu wers z piosenki Get It Up chyba ten : Just whatever you do don't talk about your fucking boyfriend while we're having sex how about that? (Yes, I Know -.-) . No i widzę jak tam się LynZ wygina i tak dalej . I nagle na scenie dostrzegam no kogo . No wiadomo że Frania . Jimmy coś tam seplenił i latał po scenie . Ja pod sceną stałam i tylko modliłam się ‘Jezu Broń, żeby ten pedobear, nieogarnięty seksualnie Jimmy mojego Franka nie napadł, albo żeby ten pie...ięty Frank nie napadł tego Jimmy’ego.) I widzę jak Jimmy zbliża się do Lyn-Z a za nią właśnie Frank z gitarą stał (Z Pansy hehehe !! xDD) i już mi się ciśnienie podnosi a tu raptem wykakuje Gee i woła "Kurwa, Jimmy mówiłam ci żebyś nie brał do jedzenia tego żarcia z McDonalda", A Jimmy na to " No ale o co ci chodzi", "No bo próbujesz dobrać się do Franka, a Frank to nie dziewczyna tylko chłopak Jimmy !" . "No ale ja o tym że to chłopak wiem Gerard " xD

Zajebisty sen . Nie ma co xD
                                              • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 11:38
                                                tu też wszyscy sobie poszli .

Forever Alone xD
                                                • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 11:51
                                                  For you Martyno xD kwiat
                                                  • sasetka54 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 12:36
                                                    rzeczywiście dziwne masz sny . ; O
                                                  • sasetka54 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 12:45
                                                    teraz to jestem 'forever alone' . ; (
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 12:45
                                                    nie prawda . Ja jestem

A co snów to się zgadzam xD
                                                  • sasetka54 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 12:49
                                                    wee ! never alone cool

ubustwiam twój avatar po prostu xD
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 12:50
                                                    Mój ?
                                                    Powiem nieskromnie, ja też go kocham xD
                                                  • sasetka54 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 12:54
                                                    ja jeszcze lubiłam ten , gdzie Majki właził na Gee , taki czarno-biały ; )
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 12:57
                                                    taaak . Świetny był . Wiem bo mój xD . Potem sobie ustawie go z powrotem ale narazie jest LYN-Z POWER ! devil
                                                  • sasetka54 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 12:58
                                                    LYN-Z POWER ! devil

ja chyba wrócę do Majkiejowskiego dzióbka . x D
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 13:03
                                                    dzióbasek xDD
                                                    hehe . ale wyszło dziób-basek xD .Nie wiem jakaś dzisiaj nienormalna jestem ! To przez Frimmy'ego !
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 13:04
                                                    klaudiau11 napisał(a):

> dzióbasek xDD
                                                    > hehe . ale wyszło dziób-basek xD .Nie wiem jakaś dzisiaj nienormalna jestem ! T
                                                    > o przez Frimmy'ego !

Poprawka . Przez Freradimmy'ego !
                                                  • sasetka54 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 13:08
                                                    grrr . ani w saturnie , ani w empiku nie mają 'If' angry
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 13:15
                                                    oooo !! Foch z przytupem i zarzuceniem grzywki !
                                                  • gossip_girl_fan Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 13:20
                                                    hej dziewczyny.
                                                    dołączam.
                                                    nie przeczytałam Waszych wpisów tu , więc co się dziej ? smile
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 13:25
                                                    Olu, więc od początku
                                                    Na początku zaczełyśmy pisać o tym że Jimmy jest nieogarniety seksualnie, potem było moje ostrzezenie jeży nie czytać tłumaczenia piosenki 'Get It Up' bo będzie się miało sny w których Jimmy gwałci Frania i na odwrót i zrytą psychikę tak jak moją, potem opisałam mój sen w którym to Jimmy miał zamiar zgwałcić Frankaa Gee ciał go powstrzymać, nie wiem czy mu sie udało, bo się obudziłam . xD
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 13:29
                                                    klaudiau11 napisał(a):

> Olu, więc od początku
                                                    > Na początku zaczełyśmy pisać o tym że Jimmy jest nieogarniety seksualnie, potem
                                                    > było moje ostrzezenie jeży nie czytać tłumaczenia piosenki 'Get It Up' bo będz
                                                    > ie się miało sny w których Jimmy gwałci Frania i na odwrót i zrytą psychikę tak
                                                    > jak moją, potem opisałam mój sen w którym to Jimmy miał zamiar zgwałcić Franka
                                                    > a Gee ciał go powstrzymać, nie wiem czy mu sie udało, bo się obudziłam . xD

Potem pisaliśmy o moim zajebistym avatarze, a potem był foch z przytupem i zarzuceniem grzywki bo u Martyny w saturnie i empiku nie mają 'If'
                                                  • kara4454 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 13:32
                                                    jezu o której wy wstajecie XD a ja nie miałam zadnego majndlsowego snu sad
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 13:48
                                                    Ja wstałam o 10 xDD
                                                    Karolino, to się ciesz, bo jakbyś miała taki sam sen w którym Jimmy chce zgwałcić Franka
                                                    to wiedz że coś się dzieje

PS. Tak to właśnie ja miałam ten zajebisty sen, tylko dzięki Bogu że w tym śnie Gee powstrzymał Jimmy'ego xD
                                                  • kara4454 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 13:51
                                                    mówiłaś ze będziesz mieć taki sen i sie sprawdziło big_grin tylko nie pisz dziś ze ja bd mieć taki sen XD
                                                  • sasetka54 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 14:01
                                                    dobra , koniec tematu o Freradimmim , bo Kara i Klaudia będę miały zryrane sny xD

btw , zamówiłam sobie 'If' na allegro big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 15:11
                                                    Ja już mam zryte sny więc ...

Martyna, za ile ?
                                                    droga płyta czy nie ? : p . Może sobie też zamówię xD
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 15:54
                                                    dziewczyny . Musimy zacząć coś tu pisać bo zaraz nam ten watek usuną xD
                                                  • sasetka54 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 16:27
                                                    co na to poradzimy , że tylko MCRmy ma taki zajebisty gust i lubi MSI ? xDDD
                                                  • sasetka54 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 16:32
                                                    Klaudia , If .
                                                  • gossip_girl_fan Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 17:01
                                                    ulubiona piosenka MSI ?
                                                  • kara4454 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 17:01
                                                    ja pewnie nie kupie bo wole płyte mcr pewnie zaraz kompa bd musiała wyłączyć bo burza jest ..
                                                  • sasetka54 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 17:04
                                                    Kara , burza ? u mnie tak gorąco , że padam .

Ola , nie wiem , bardzo lubię 'Never Wanted To Dance' , ale inne też mają świetne ; )
                                                  • kara4454 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 17:49
                                                    NWTD rządzi big_grin ale dziś mam faze też na "straight to video"

już po burzy big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 18:32
                                                    Aleksandro. Ulubiona piosenka MSI tak ?
                                                    GET IT UP xDDD !!! devil
                                                    suspicious
                                                    Nie no jeszcze 'Never wanted to dance' & 'Animal' & 'Shut me up' suspicious
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 20:17
                                                    aleeee... tu cicho .
                                                    aż chce się zaśpiewać :
                                                    Cicho jakby cały świat,
                                                    zgasił światło, poszedł spać.

suspicious
                                                  • kara4454 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 20:21
                                                    ulalalalalallalaaaaaaaaaal!!!!!!!sargvrtb rsfh yj hjsbzdfhyjrtvrbyc
                                                    przez tą nude mi odwala
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 20:38
                                                    Karola nudzi ci sie ?
                                                    Do pisania hymnu poszła ! xDD
                                                    ale na serio musimy zacząć ten hymn na MCR zacząć pisać , właściwie to zaczeliśmy, ale ja weny nie mam -.-
                                                  • kara4454 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 20:45
                                                    ja nigdy jej nie mam więc wiesz...
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 20:51
                                                    hehe . dobra coś tam wymyśliłam . ale nieśmiać się ze mnie xD
                                                  • kara4454 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 20:52
                                                    ja sie nie śmieje i tak lepszego nie wymyśle XDD
                                                  • sasetka54 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 20:54
                                                    Mamy kłopot ty i ja
                                                    jak słów odkryc ..
                                                    smak .

to przez ciebie , Klaudio ! xD
                                                  • kara4454 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 20:55
                                                    co was tak na farne wzieło XD ?
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 21:07
                                                    Między nami nuda, strach,
                                                    Twego głosu wciąż mi brak.
                                                    Do serca podchodzi mi lód

xDDDD

Karolino to przez tą CISZĘ xDD
                                                  • sasetka54 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 21:22
                                                    Nie tędy droga
                                                    Na pewno to wiem
                                                    Ta cisza zabiera ci mnie !

dokładnie , to przez CISZĘ devil
                                                  • kara4454 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 21:28
                                                    TRALALALALALAALALALALALALLLAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

CICHO JAKBY CAŁY ŚWIAT
                                                    ZGASIŁ ŚWIATŁO POSZEDŁ SPAĆ! XD
                                                  • sasetka54 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 21:39
                                                    Karę też wzięło na Farnę xDDD
                                                  • klaudiau11 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 21:51
                                                    A teraz założymy 'Kotkowy wątek fanów 'Ciszy' Farny ' xDDD
                                                    To był żart ! xD
                                                  • kara4454 Re: Dzień Dobry : P 29.06.11, 23:08
                                                    no bo już wam z farną odwala to mi też xd
                                                  • klaudiau11 Dobry : P 30.06.11, 10:25
                                                    Ja nie śpie już od pfff... 10 minut xD
                                                    Jaaak tam się wam dzionek zapowiada , U mnie chyba będzie padać . : P
                                                  • kara4454 Re: Dobry : P 30.06.11, 12:15
                                                    Klaudia czemu ty tak wcześnie wstajesz XD ?? ja za jakiś miesiąc będe już o 15 wstawać narazie jeszcze wcześnie wstaje tak o 12
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry : P 30.06.11, 12:26
                                                    Według ciebie to wcześnie ?
                                                    chociaż fakt, kiedyś w wakacje wstałam o 16.
                                                    ale i tak nie śpie tych 8 godzin jak w roku szkolnym tylko w wakacje śpie po 11 godzin . Już się przestawiałam na czas wakacyjny ; P
                                                  • kara4454 Re: Dobry : P 30.06.11, 12:35
                                                    też spie 11 godzin. o której ty chodzisz spać xd ?
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry : P 30.06.11, 15:10
                                                    Ja soać chodzę albo po 23 albo o 1 .
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry : P 30.06.11, 15:10
                                                    klaudiau11 napisał(a):

> Ja soać chodzę albo po 23 albo o 1 .

*spać .
                                                    Teraz zaczynam przekręcać wyrazy, nie tylko imiona xD
                                                  • kara4454 Re: Dobry : P 30.06.11, 15:28
                                                    to ja tak samo i wstajesz wczesniej xd
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry : P 30.06.11, 16:44
                                                    haha .
                                                    wiesz . Ja to musze posprzatać w domu, opiekować się bratem (co prawda ma 11 lat ale kuffa zachowuje sie jak 8 latek !) i zwierzakami xD
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry : P 30.06.11, 19:39
                                                    znowu cisza .
                                                    zaraz zacznę farnę śpiewać big_grin
                                                  • avrilkaskate Re: Dobry : P 30.06.11, 19:40
                                                    joł piwo

mam fazę na MSI xD to przez was! to jakiś wirus xD

Lyn-Z Power. c'nie? xD
                                                  • kara4454 Re: Dobry : P 30.06.11, 19:53
                                                    Klaudia błagam nieeee!!!!!!!!!!!
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry : P 30.06.11, 19:59
                                                    Kaja . Of course . LYN-Z POWER !!

Karolina .
                                                    lalalala
                                                    Cicho jakby cały świat ... xDDD

muahahaha . jestem koszmarna .
                                                  • kara4454 Re: Dobry : P 30.06.11, 21:12
                                                    zgasił światło poszedł spać.... XD
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry : P 30.06.11, 22:46
                                                    mamy kłopot tu i ja ... xD
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry : P 30.06.11, 22:47
                                                    klaudiau11 napisał(a):

> mamy kłopot tu i ja ... xD

ty*
                                                    znowu zaczynam przekrecac wyrazy -.-
                                                  • sasetka54 Re: Dobry : P 30.06.11, 22:55
                                                    jak słów odkryc smak . xDD
                                                  • kara4454 Re: Dobry : P 30.06.11, 22:56
                                                    to przez te czytanie get it up XD
                                                  • sasetka54 Re: Dobry : P 30.06.11, 23:09
                                                    a tam , ja już 'get it up' znam na pamięc , a tłumaczenie na mnie nie działa xD
                                                  • klaudiau11 Re: Dobry : P 30.06.11, 23:14
                                                    ja też GIU znam na pamięć, ale stram sie tego nieśpiewać przy tacie, który zna ang xD
                                                  • klaudiau11 XD 01.07.11, 10:12
                                                    Coś cicho tu.
                                                    Mam znowu zacząć Farnę śpiewać ? suspicious

+ Tak na marginesie, to dzień dobry xD
                                                  • kara4454 Re: XD 01.07.11, 13:55
                                                    Ty mnie dobijasz znowu o 10 wstałaś ?! nie śpiewaj Farny bo to nie jest wątek "śpiewamy Farne" XD
                                                  • klaudiau11 Re: XD 01.07.11, 14:32
                                                    Karolina, dzisiaj niestety wstałam o 9 bo mnie debile jedne obudziły angry
                                                  • kara4454 Re: XD 01.07.11, 14:34
                                                    to witaj w klubie....crying
                                                  • klaudiau11 Re: XD 01.07.11, 14:56
                                                    Porażka
                                                    Cisza nocna powinna być o 22 wieczorem do 11 w południe . I w tym czasie, zakaz jeźdzenia traktorem i wiercenia dziur i robienia reszty innych bezesensownych rzeczy, które zakłucają dzieciom, które mają wakacje, sen !

+ u mnie cały dzień pada uncertain
                                                  • kara4454 Re: XD 01.07.11, 15:01
                                                    u mnie tak samo ;/ od samego rana leje i leje..
    • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 01.07.11, 15:01
      seeeetka big_grin piwopiwo
      • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 01.07.11, 15:09
        Fuck Yeah, pierwsza setka .
        Wymiatamy ; P

piwopiwopiwopiwopiwopiwopiwopiwo
        • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 01.07.11, 15:10
          niedługo będzie KWFMSI 2 XD
          • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 01.07.11, 15:31
            tak, chyba w następnym roku chciałaś powiedzieć xD my we 3 (chodzi mi o ciebie, mnie i Martynę, bo najwięcej tu piszemy) będziemy tu pisać aż będzie kwfMSI2 , prawda ? xD
            • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 01.07.11, 15:35
              noo rok to przecież nie długo XD a właśnie gdzie Martyna?
              • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 01.07.11, 15:39
                Martyna ? Rano jeszcze była .
                Zapomniałam . Ona w makro była z mamą mopy kupywała . xD
                A gdzie teraz jest to ja nie mam pojęcia .
                Karolina, może ona zaginęła w akcji ? . Jedziemy do niej ją ratować !
                • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 01.07.11, 15:46
                  jedziemy! mam nadzieje ze nic jej nie jest
                  • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 01.07.11, 15:50
                    Kurna (miałam nie przeklinać, robię postępy Martyno xD) Karola, wsiadamy w PKS i jedziemy ! xD
                    tylko gdzie ? Do Białegostoku czy gdzie to tam miało być ?
                    • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 01.07.11, 15:54
                      kurna nie wiem już ..
                      ja też musze przystopować z przeklinaniem XD
                      • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 01.07.11, 16:43
                        ja co drugie słowo potrafie mówić kurr....na xD
                        powiedziałam że zamiast kur... na będę mówić zaiste xD
                        • avrilkaskate Re: kotkowy wątek fanów MSI 01.07.11, 21:24
                          hej wam ;d
                          • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 01.07.11, 21:30
                            OOOOOOOOO Witaj big_grin !
                            • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 10:46
                              Dobry, dobry ; P

Co tam u was ?
                              U mnie pada
                              Mam fioletowo-czerwone pasemka, a chciałam czewone jak ma Gee
                              Dzisiaj mam grilla (źle bo ja się odchudzam)
                              Dopiero wstałam

wink
                              • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 10:55
                                ej no ! dzień człowieka nie ma , a wy już 100 macie ?
                                brawo xDD
                                piwopiwopiwopiwopiwo

u mnie leje . a miałam jechac nad morze -,-
                                czerwono - fioletowe rządzą xDD
                                • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 11:41
                                  czerwony & fioletowy rules xDD
                                  • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 12:21
                                    forever and ever xDD
                                    • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 12:26
                                      always and forever
                                      czerwono-fioletowy łeb rządzi xD
                                      • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 12:29
                                        czerwony - Majki .
                                        fioletowy - Majki i Rej xDD
                                        • avrilkaskate Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 13:10
                                          hej ;D

ja tam se zrobiłam czarne końcówki, bo jestem blonynką.
                                          • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 13:27
                                            czarne końcówki ?
                                            podobają mi się takie . Ja chcę w przyszłości pofarbowac sobie włosy na czarno i zrobić taką niebieską plamę xD
                                            Cos podobnego jak Gee miał xDD
                                            • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 13:29
                                              wy będziecie se takie bajeranckie fryzury a ja nie moge crying
                                              • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 14:09
                                                ja to sobie dopiero nie dawno 'rozjaśniłam' włosy, potem zahodowałam aż zrobiły mi się takie straszne odrosty, przycięłam te włosy tak że prawie tego jasnego blond nie widać, ale zrobiłam sobie jasne refleksy rozjaśniaczem, a jakiś czas (znaczy się wczoraj) pasemka farbą i wyszły mi jakieś fioletowo - czerwone, albo na odwrót xD

Karolino, spokojnie, moi rodzice też nie chcieli się zgodzić, ale ja ich wręcz wyprosiłam . Jęczałam nad uchem aż mieli dosyć. Nawet zaczęłam z nimi negocjować ile pasemek będę mogła sobie zrobić . z tatą wynegocjowałam 3,5 pasemka i jeszcze jeden włos xD . Ale i tak mam zrobione 8-9 pasemek, ale takich grubszych, nie takich cieniukich xD
                                                • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 14:15
                                                  u mnie to było tak :
                                                  -mamo...
                                                  -co chcesz ?
                                                  -a mogę sobie zrobic pasemka na wakacje ?
                                                  -jakie ?
                                                  -takie różnokolorowe *tu długi monolog*
                                                  -możesz .
                                                  -to kiedy jedziemy kupic farby ?
                                                  -jak zaczniesz normalnie jeśc . (bo ja jem tyle co kot napłakał xD)

ale i tak mam cool
                                                  • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 14:41
                                                    ja kiedyś potrafiłam być 21 godzin bez jedzenia . (wiem bo liczyłam w rok szkolnych, to było coś takiego że wróciłam ze szkoły do domu o 14 i zjadłam obiad i dopiero na następny dzień w szkole koło godziny 11-12 zjadłam półówkę kanapki, potem nic nie jadłam aż do następnego dnia, gdzie zjadałam sniadanie)
                                                    i
                                                    o mało co nie popadłam w anemię . Przyjaciółka to mi wręcz na siłę wpychała jedzenie do gęby . Teraz staram jeść normalnie .
                                                  • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 15:43
                                                    A teraz pytanie, troszkę bardziej związane z tematem MSI

Wolicie Lyn-Z w blond czy w czarnych włosach ? suspicious
                                                  • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 15:49
                                                    czarnych , bo w blond porównują ją do Love : ///
                                                    co nie zmienia faktu , że w blond też jej ładnie suspicious
                                                  • lovesick Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 16:23
                                                    Cześć .
                                                    Mogę dołączyć ??tongue_out

Wolą Lyn-Z w czarnych włosach .
                                                  • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 16:27
                                                    w czarnych big_grin !
                                                  • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 16:27
                                                    oczywiście , że możesz xD
                                                  • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 22:23
                                                    Iza, no pewnie że możesz xD

+ ja tam wolę ją w czarnych wink
                                                  • avrilkaskate Re: kotkowy wątek fanów MSI 02.07.11, 23:19
                                                    oczywiście, że w czarnych!
                                                  • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 00:22
                                                    zaczęłam się zastanawiać .
                                                    Czy MSI kiedyś w Polsce byli ? Chyba nie, przynajmniej tak mi się wydaje .
                                                  • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 13:17
                                                    mi też sie tak wydaje, fajnie by było gdyby przyjechali big_grin
                                                  • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 14:27
                                                    jakby przyjechali to my zajmujemy miejsca pod sceną xDD
                                                  • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 14:29
                                                    jak przyjadą to ja idę big_grin
                                                    Ale jak będą powiedzmy w Polsce w ten sam dzien co MCR to ja tam idę na My Chem, nawet nie ma o czym mówić .
                                                    Może i lubie MSI ale w życiu nie opuściłabym koncertu My Chem dla Mindless self indulgence .
                                                  • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 14:38
                                                    fajnie by było , gdyby MSI supportowali (tak to się pisze ?) MCR na ich koncercie big_grin
                                                  • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 14:49
                                                    gdyby razem zagrali byłoby bosko big_grin
                                                  • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 15:55
                                                    dobry pomysł .
                                                    MSI na początek a potem MCR na deser big_grinDD
                                                    Podoba mi się ta opcja brawo
    • plotka.ra Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 16:55
      MSI? to skrót od czego? ;/
      • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 17:10
        Droga plotka.ra , jeżeli byś słuchała tego zespołu to być wiedziała, ale już wyjaśniam .
        MSI jest to skrót od pełniej nazwy zespołu Mindless Self Indulgence .
        Mam nadzieję że zakumałaś .
        • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 18:48
          Klaudio spokojnie nie denerwuj sie XD
          • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 19:06
            Ja się niedenerwuje . Tylko uprzejmie tłumacze .

Karolino, to ty mnie złej jeszcze nie widziałaś . wink
            • avrilkaskate Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 19:14
              hej ;D

macie może jakieś płyty MSI? bo ja na allegro patrzyłam i nic nie było...
              • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 19:21
                Klaudio no i mam nadzieje ze nigdy nie zobacze XD
                ja nie mam płyt MSI wole inwestować w płyty MCR smile
                • avrilkaskate Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:03
                  na allegro nie ma, ale są na ebay'u.
                  ja też wolę inwestować w MCR big_grin
                  • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:06
                    ja MCR ma wszystkie płyty (oprócz Bullets -,-) , więc w MSI mogę inwestowac xDD
                    są na allegro , ja kupiłam 'If' i 'Frankenstein Girls' .
                    • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:10
                      ja to wam zazdroszcze mozecie se kupować tyle płyt ile chcecie a ja nie mam kasy sad
                      • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:12
                        nie przechwalając się mam ok, 56 płyt .
                        i czekam na 2 od MSI .
                        • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:13
                          56!shock
                          ja o tylu moge tylko pomarzyć. przez całe zycie nie kupie tylu
                          • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:17
                            7 płyt Nirvany dorobiłam się w 2 miesiące .

btw , patrzcie na to xDD
                            • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:18
                              haha XD a gdyby go tak na franka przerobić ?? suspicious
                              • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:22
                                to już nie do mnie , ale na pewno zajebiście by to wyglądało xDD
                                • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:24
                                  kurcze teraz bd mieć sen zjebany indifferent
                                  • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:26
                                    zamiast tego kolesia Franka tam zrobić ?

Frimmowe sny, witajcie z powrotem ! XD
                                  • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:28
                                    ładne zdjęcie dodałam ? xDD
                                    suspicioussuspicious
                                    • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:30
                                      a może kogoś poprosic , aby przerobił to na Franka ?
                                      • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:31
                                        ja moze bym przerobiła ale to jutro tongue_out
                                        • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:33
                                          a w czym ? tzn , jaki masz program czy coś .
                                          • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:35
                                            w paintcie XD też sie da ;p a ja już musze iść sad pa kiss
                                            • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 03.07.11, 23:35
                                              pa ; *
                                              • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 04.07.11, 11:54
                                                uff... co za ulga .
                                                Nie miałam Frimmy'owych snów . Ale za to dopiero teraz mam neta . Od 9.00 neta nie miałam xD
                                                • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 04.07.11, 11:58
                                                  ja dopiero teraz dostałam się do pokoju .
                                                  wielkie sprzątanie piwnicy ! sciana
                                                  • avrilkaskate kotkowy wątek fanów MSI 04.07.11, 12:00
                                                    hej big_grin witam z rana piwo

omb, 56 płyt?! ja mam ledwo 20 xD
                                                  • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 04.07.11, 12:04
                                                    56 na stojakach i jeszcze 6 które są dobre , ale na stojak nie zasługują i 10 do sprzedania . i czekam na 2 MSI . suspicious
                                                  • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 04.07.11, 12:03
                                                    A ja 7 lipca wyjeżdżam pod Opole sciana
                                                    i to jeszcze ze swoją klasą, nie wytrzymam tam psychicznie, będę cały czas się śmiała . xDD
                                                  • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 04.07.11, 13:26
                                                    co ty w wakacje gdzieś z klasą wyjeżdzasz??
                                                  • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 04.07.11, 21:21
                                                    Karolina, tak jadę z klasą . Jedziemy tam całą ekipą w ramach jakiegoś tam projektu z mojej szkoły . I wyjazd jest obowiązkowy -.- .
                                                  • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 04.07.11, 21:35
                                                    taa obowiązkowy..jak jest coś obowiązkowe a ja nie chce tam iść to po prostu nie ide i już ;p
                                                  • sasetka54 Re: kotkowy wątek fanów MSI 04.07.11, 21:38
                                                    to nie takie proste , mi ze zwolnieniem od lekarza kazali przyjśc na dzień sportu by 'nie stracic obecności' : /
                                                  • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 04.07.11, 21:39
                                                    kurna . Po prostu nienawidzę jak ktoś mnie do czegoś zmusza -.-
                                                  • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 04.07.11, 21:45
                                                    ale weźcie, w wakacje .. uncertain ??
                                                  • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 05.07.11, 15:36
                                                    no w wakacje . Porażka jakaś . sciana Będę musiała opie.przyć za to dyrektorkę szkoły -.-
                                                  • klaudiau11 Re: kotkowy wątek fanów MSI 06.07.11, 14:38
                                                    No dziewczyny !
                                                    Piszemy tu coś .
                                                    Nie chce mówić że jest C.I.C.H.O. bo zaraz zacznę Farnę śpiewać wink
                                                  • kara4454 Re: kotkowy wątek fanów MSI 08.07.11, 13:52
                                                    nieeeee błagam nie Farna!!!!!!!!!
    • gumis114 Re: kotkowy wątek fanów MSI 08.07.11, 14:26
      >kliknij< smile
      • ruddy. . 09.07.11, 15:45
        muszę być bardzo nieogranięta, bo nie zauważyłam że jest tu wątek dla fanów msi o; jaka jest Wasza ulubiona piosenka? <3
        • kara4454 Re: . 09.07.11, 16:32
          moja ulubiona nuta to never wanted to dance uzależniłam sie od tego big_grin
          • sasetka54 Re: . 09.07.11, 17:51
            moje to 'Never Wanted To Dance' i 'Shut Me Up' ; )
            • avrilkaskate Re: . 12.07.11, 19:03
              hej big_grin witam po tygodniowej przerwie.

ja aktualnie mam fazę na Molly big_grin
              • klaudiau11 Re: . 14.07.11, 15:47
                moje ulubione piosenki MSI ?
                Never wanted to dance, Animal i Get It Up big_grin

Piszemy tu dziewczyny bo zaraz nam wątek skasują xD
        • 30sekunddomarsa Re: . 17.07.11, 16:06
          Ulubiona piosenka? Trudno wybrać. Never wanted to dance, Mastermind. Get it up, Evening wear - moje ulubionesmile
          • klaudiau11 Re: . 18.07.11, 15:20
            dobra powiedzmy sobie szczerze . Ich większość piosenek wpadają w ucho ale teksty nie mają większego przekazu . xD
            • sasetka54 Re: . 18.07.11, 15:24
              ich piosenki wpadają w ucho , są żywe i energiczne , ale jak powiedziała Klaudia , nie mają przekazu xDD
              to przez niewyżytość seksualną Jimmy'ego xDD
              • klaudiau11 Re: . 18.07.11, 15:26
                nie no mają przekaz z podtekstem seksulanym xDD .
                zapomniałam tongue_out
                • sasetka54 Re: . 18.07.11, 15:30
                  szczególnie nasz ulubiony tekst do :
                  Get It Up ! big_grin
                  • klaudiau11 Re: . 18.07.11, 18:40
                    GIU .... tongue_out ten tekst wymiata xD
                    • klaudiau11 Re: . 20.07.11, 10:13
                      wiecie co ?
                      jak będziemy takim tempem pisać to 300 post napiszemy dopiero w 2012 roku xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka