Dodaj do ulubionych

Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki

03.07.11, 19:33
Jejku, ale dawno mnie tu nie było. Wiem, że może na początek powinnam napisać coś w stylu "hej", ale musiałam ustąpić tęsknocie wink
Być może zostanę zjechana za owy wątek i zostanie on zarchiwizowany, nie wiem zresztą jakie panują tu teraz zasady, ale musiałam go utworzyć.

Otóż rozpoczęły się wakacje, dzisiajszy dzień deszczowy więc postanowiłam odwiedzić kotka, tak bardzo dawno tu nie byłam i przypomniałam sobie wakacje 2 lata temu, jak to wraz z innymi użytkowniczkami okupowałyśmy forum i ten słynny nasz_czat_ xd, nie wiem ile jest obecnie na kotku "starych" użytkowniczek, ale chętnie chciałabym znowu Was tutaj spotkać ;***

I jeszcze chciałam pozdrowić miqusię, nikt, syśka, hermionę13, blah___rock, katsu, wyobraźnię, jane, spohie, nicole16, livv i wiele innych, starych kotkowiczek serce

dziękuję.
Obserwuj wątek
    • olcissia_1998 Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 19:44
      A jaki był stary kotek? Bo ten teraźniejszy pisze tylko o Biederze i Gomezce -.-
      • zakochanie kiedyś był taki sam, jeżeli chodzi o tematykę. 03.07.11, 19:53
        facepalm.
        • donia2107 Jestem stara ? Mam dwa lata ^ ^ 04.07.11, 22:38
          Tak , tak na kotku jestem już od dwóch lat.Pamiętam jak zmienił się wygląd , wiele osób protestowało ale raczej już to nikomu nie przeszkadza.
      • zmierzchoomania Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 19:54
        Heh, znam ten problem, kiedyś też cały czas była naganka na kotka, że tylko gwiazdki disneja, później doszedł właśnie Biber i tak chyba już zostało, więc jeśli o tę strefę chodzi to kociak się nie zmienił ;d

I jeszcze chciałam dołączyć pozdrowienia dla heppy.girl i indie smile
        • zmierzchoomania Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 19:57
          może i facepalm, ale nie mogłam się powstrzymać przed utworzeniem tego wątku, zbyt sentymentalna jestem tongue_out
          • song Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 20:01
            Ja jestem z tego "nowego" kotka. Także ten...no. tongue_out
            • swetasna Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 20:07
              moje pierwsze konto na kotku ma 2 lata - od tego czasu to jest moje 3 konto
              czemu zmieniam ? bo po jakimś czasie nick mi się nudzi tongue_out
              stary kotek był lepszy - nie tylko te zjebane dzieci dzisneya - sorry za wyrażenie tongue_out
              było Paramore, 30stm a teraz ...
          • zakochanie to nie było do ciebie, tylko do ogółu :) 03.07.11, 20:05
            cóż, to jest właśnie kotek.pl. wchodziłam na niego praktycznie od samego początku powstania, kiedy można było pisać ' anonimowo' bez nicku i logowania. potem jakoś tak zapomniałam o tej stronie. jak już tu wróciłam założyłam profil. szczerze? nic się nie zmieniło na tej stronie od tamtej pory, prócz wrażeń estetycznych. a piszą ciągle o gwiazdkach disneya, i chyba tak już pozostanie. wchodzę tu właściwie tylko dla forum i ciekawych (nie wszystkich xd) ludzi. a dla tematyki artykułów facepalm na całej linii.
            peace serce
      • julcia284 Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 20:22
        kiedyś kotek był lepszy ... te niektóre użytkowniczki były mniej chamskie
        a teraz to powinno być selenaibieber.pl
        • julcia284 Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 20:25
          julcia284 napisał(a):

> kiedyś kotek był lepszy ... te niektóre użytkowniczki były mniej chamsk
          > ie
          > a teraz to powinno być selenaibieber.pl

żeby nie było to nie mówię że teraz są chamskie użytkowniczki , wspominam tylko jak niektóre z was odpisują na wątki na których komuś zależy
    • kiwi a ja jestem stara... 03.07.11, 20:06
      tzn jestem starą użytkowniczką kotka c;
      • pieknaxd ohhhhh...;d 03.07.11, 20:10
        ja juz 2 lata na kotku serce jestem smile
      • zmierzchoomania Re: a ja jestem stara... 03.07.11, 20:13
        no ja Cię kojarzę kiwi wink

Uważam, że kotek się zmienił, nie chodzi mi o wygląd strony i nowe funkcje, bo wiadomo, że takie rzeczy idą do przodu, ale myślę, że zmieniła się atmosfera między ludźmi, bo kiedyś było trochę inaczej, ale może się mylę, bo na prawdę dawno mnie tu nie było, teraz postaram się znowu odwiedzać forum, wtedy zobaczę czy jest inaczej niż kiedyś ;d
        • cullen_bella Re: a ja jestem stara... 04.07.11, 17:42
          czy wam też się wydaje, że atmoswera na kotku sie troche zmieniła ? jest troche wiecej ... chłodu, dystansu (?). albo to tylko ja mam takie urojenia.

pamietam, że była taka denerwująca dziewczyna. jakas selena_disney , czy coś w tym rodzaju. i jeszcze ktoś tam.
    • sandrolaxd Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 20:10
      Ja jestem tu tylko rok, więc raczej nie mam co się wypowiadać. Kotek rzeczywiście przesadza z tym bieberem i innymi, ale co poradzimy? xd Wchodzę tu jedynie dla artykułów o TVD, fajnych ludzi i forum.xd
      • sophie_ Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 20:15
        aaaaa! hej, hej, hej! ♥
      • zmierzchoomania Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 20:16
        dobra, dajmy już spokój tym artykułom i tak im się nieźle dostało przez ten cały czas wink zresztą artykuły to nie problem, zawsze można jakiś ominąć, gorzej było np. z wojną między fankami Miley a Seleny sciana
        • zmierzchoomania Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 20:17
          Sophie! Cześć "stara" kiss
          • sophie_ Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 20:21
            Wow, nie mogę uwierzyć, że jestem już na kocie dwa lata. : o
            • zmierzchoomania Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 20:33
              Ja też jestem już 2 lata, ale kurcze nie pamiętam w jakim miesiącu się zajerestorawałam, ale od początku mam ten sam nick i avatar ;d
      • klaudia_25 Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 21:45
        Dołączam się! :C Atmosfera się zmieniła i wgl. uncertain
        Tęsknię za starym kotem! cry cry kiedyś ludzie nie wklejali tych linków na gliterki i nie robili sobie żartów, np. że jest w ciąży nie wiem kto jest ojcem! Co my jej na to poradzimy? Kiedyś to forum było prawdziwe i szczere! sciana
        A teraz pełno tych Bieberków, Selenki i Majli! sciana sciana
        Czy naprawdę kotek myśli, że siedzią tu takie małolaty i śłit dziewczynki? Może kotek napisał by coś o marsiakach, Nirvanie, AC/DC? To forum zrobiło sie jakieś dziecinne i szczerze? Tęsknię za starymi dobrymi czasami! uncertain
        Mam nadzieje, że stare forum wróci big_grin I wszyscy będą wchodzić na czat
        Kotek.czat.xx.pl tongue_out
    • daisyw Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 20:38
      Też jestem na kocie od 2 lat. No,teraz mam 2 konto.Nie uważam,że wcześniej było mniej disney'a.Jest jak było.Tylko teraz jest więcej Seleny i Biebera. Z tym się zgodzę.No,i wygląd strony.
    • taylor_ Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 20:41
      Jestem na kocie od.. matko, od kiedy? Pamiętam, że wtedy nie było jeszcze forum, także od naprawdę dawnadawna. Pamiętam także ten wasz czat, różne offtopy (które funkcjonują chyba nawet do dzisiaj, no nie?) i w ogóle, choć nigdy się tam nie udzielałam. Kotek zmienił się. Dla jednych mniej, dla innych bardziej. Dla mnie stracił swój urok, ale trwam tutaj wytrwale głównie z przyzwyczajenia. c:
    • avilka Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 20:55
      Na kotka wchodzę od 3 lat? No coś takiego. To jest już moje 3 konto, pierwsze założyłam z 2,5 roku temu. Pamiętam wakacje 2009, gdy wiele czasu spędzałam właśnie na kotku. Uwielbiałam początki forum, można było dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy... zawsze ktoś pomógł. Było dużo artykułów o urodzie, modzie, jak sobie radzić w różnych sytuacjach. Co do nowego kotka to wygląd mi nie przeszkadza, jednak jak dla mnie za dużo ''bajerów''. Zdjęcia, Blogi - niektóre są super ale większość to porażka ; ) , kiedyś było fajne radio, a teraz? Aa... myślę, że i tak kotek nie będzie już taki jak kiedyś, nic nie możemy zrobić. Fajnie jest jednak powspominać.
    • blender Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 20:57
      Przyznaję, stara ze mnie kotkowiczka i kotek się zmienił, nie ma już tego klimatu. No, ale cóż...Wszystko co dobre ma kiedyś swój koniec, miejmy nadzieje, że kiedyś będzie lepiej.
      • lilii_95 Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 21:00
        byłam na kotek.pl od czasów gdy miał jeszcze niebieskie tło i nie było zdjęć...
        • zmierzchoomania Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 21:06
          No, ale z drugiej strony nie możemy narzekać, bo kotkowi będzie przykro wink a przecież te wszystkie ulepszenia przydają się. Ale mimo to, kiedyś było tak "cieplej".

Muszę stwierdzić, że dużo użytkowniczek się chyba wyłamało z kotka, bo mało widzę na forum znanych mi nick'ów. No albo to wakacje ;d
        • gola. Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 21:10
          cóż, licząc moje stare konto na którym spędziłam ponad rok + nowe, to też jestem ''starą'' użytkowniczką. co prawda nie udzielałam się na nasz_czat_ xd ale większość z wyżej wymienionych użytkowniczek pamiętam. jeśli chodzi o to konto na pewno mnie nie kojarzysz natomiast może kiedyś się spotkałaś ze mną ? dawny nick: geniaaa. chociaż wątpię.
    • jane_ Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 21:15
      zmierzchoo <33

jej, dziś o tym myslałam, jak podczas wcześniejszych wakacji na kotku przesiadywałam od rana do nocy, nie można bylo się oderwać. c:

a teraz... jest jak jest. nie chcę narzekać, a uwierzcie, też mam troszkę ochotę.
      • cullen_bella Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 17:50
        kiedys siedziałam z kilkoma kotkowiczkami na czacie w sylwestra 2009/10 big_grin
        poza tym to dziwne, jestem na kocie 2 lata i pamietam wszystkiech 'starych', ale nik nie pamięta mnie wink
    • sasetka54 Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 21:18
      a ja zaliczam się do starych użytkowniczek ? ; )
      byłam raz czy dwa na nasz_czat_xd i jeśli dobrze pamiętam nie nadążyłam za wami xD
    • katsuumi_17 Ja jestem cały czas :) 03.07.11, 21:26
      Miło, że wróciłaś smile
      • zmierzchoomania Re: Ja jestem cały czas :) 03.07.11, 21:37
        A dziękuję ;*
        teraz postaram się być tutaj częściej, może uda się odbudować to co było kiedyś, kto wie wink zawsze można jednak zbudować coś nowego.

w ogóle przeglądałam teraz moje dawne wpisy na forum i komentrze do artykułów, hahaha, ale człowiek się zmienia big_grin

no, ale z tego co zauważyłąm to Jane i Katsu są tutaj cały czas, nie zaniedbałyście kociaka tak jak ja i chwała Wam za to wink

• katsuumi_17 Re: Ja jestem cały czas :) 03.07.11, 22:07
          Mimo wszystko Kotek się zmienił, to bardzo widoczne smile miło przypomnieć sobie stare czasy tutaj smile pamiętam, jak kiedyś nie było jeszcze kont i wszyscy niemal komentowali jako "gość", pamiętam, jak jarałam się, gdy Kotek pokazał mój wpis o anime big_grin
          • zmierzchoomania Re: Ja jestem cały czas :) 03.07.11, 22:12
            Ale jak później kotek dał możliwość zakładania kont, a byli jeszcze goście to wszyscy tak się bulwersowali , że nie można być anonimowym, i że tacy goście to tylko bajzel robią, no i Kotek w końcu zlikwidował możliwość bycia anonimowym ;d
    • laurencja a ja powiem tak ; ) 03.07.11, 22:25
      to moje czwarte konto, razem na kotku spędziałm około póltora roku i tamte wymienione kojarzę, czemu? bo zanim założyłam konto to wchodziłam codziennie i podziwiałam i czytałam Wasze offtopy <3
      • zmierzchoomania Re: a ja powiem tak ; ) 03.07.11, 22:38
        fajnie to brzmi "podziwiałam Wasz offtopy" big_grin
    • elisss92 90% już nie ma 03.07.11, 23:19
      A szkoda, bo czasami fajnie było sobie pogadać na durne tematy wink Ale cóż, ludzie odchodzą z kota...
      • cooma Re: 90% już nie ma 03.07.11, 23:28
        ale są na kocie nowe, fajne osoby, które mogą pomóc odbudować dawną atmosferę *skromne spojrzenie* ;D
      • elisss92 hah, ale... 03.07.11, 23:32
        Patrz co znalazłam big_grin

http://i53.tinypic.com/jpyp3t.jpg
        http://i54.tinypic.com/r780m9.jpg

haha, koniec wakacji 2009 wink
    • rositta Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 03.07.11, 23:50
      Ja jestem z tych "starych", lecz nie bywam tu zbyt często. Nie wiem.. Może to dlatego, że uważam, iż stary kotek był dużo lepszy. Poza tym kiedyś pojawiały się różne gwiazdy, każdemu coś przypadało do gustu, a teraz tylko Bieber, Selena, Cyrus i Jonas.. Mnie to osobiście odstrasza.. ;]sciana
    • g_o_s_i_a Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 00:06
      Nie wiem, czy kwalifikuję się do "starych", ale jestem tu 2 lata i owszem, pamiętam czasy świetności naszego_czatu_xd, który upadł. The End wink
      • zmierzchoomania Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 00:40
        Hahah Elis boski plakat, pamiętam go ;d miq to chyba tutaj jest, ale coco już raczej nie, bo nie widziałam jej nigdzie. Naprawdę dużo nas się stąd wykruszyło sad No, ale tak jak to napisała cooma... są nowe osoby, które mogą pomóc odbudować choć trochę tego co było. Ale ja jeszcze mam nadzieję, że my- staruszki- zjednoczymy się big_grin

• anulka Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 07:47
      Pamiętam te czasy
    • anulka Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 07:56
      były ciekawe artykuły i tematy o których można było gadać godzinami smile teraz to tylko wspomnienia smile
    • sammy Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 09:14
      Ja na kotku jestem już od 4 lat miałam już jedno konto, ale od niedawna mam drugie, bo tamten nick mi się znudził. Pamiętam dobrze starego kotka i nasz_czat_xd big_grin. Pamiętam też niektóre użytkowniczki np. jane_, katsuumi, sysiek4444, wyobraźnia, blah__rock, i sophie. Niektóre z nich nadal są aktywne na forum. Ale przede wszystkim pamiętam wystrój starego kotka. Ten róóóż. haha niby tandetne, ale jednak przyciągał uwagęsmile
    • anulka Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 14:47
      są jeszcze gdzie te nasze offopy czy zostały zarchiwizowane lbo usunięte ?
      • shadow_ Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 15:11
        też w sumie jestem "stara" kotkowiczką, no w końcu dwa lata już. smile haha, pamiętam to ciągłe zakładanie wątków o tym kto bardziej lubi Miley czy Selenę, albo głupie prowokacje, teraz już im się chyba to znudziło. big_grin
    • koniara8 Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 15:20
      Aha, spoko.
      • zmierzchoomania Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 17:23
        Offtopy są, ale chyba zarchiwizowane, bynajmniej te najstarsze.
        Też pamiętam te wszystkie prowokacje... kłótnie między fankami, jakieś emo-martynki albo taka jedna sławna była, tylko zapomniałam jej nick'u, cały czas zakładała nowe konto, bo ją kasowali big_grin albo jak jeszcze był taki czas na klub zdałnionych dałnów czy jakoś tak xd
        • anulka Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 17:32
          szkoda bo chętnie bym poczytała. Pamiętasz taką dziewczynę alexrusso czy jakoś tak ? pamiętam ten klub pamiętam smile
          • zmierzchoomania Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 17:35
            poszukam offtopów, a teraz znalazłam ten klub big_grin

www.kotek.pl/kotek_forum/02,3000,103688304,103688304,Tepiciele_Naomi_czyli_Kzd_Wielki_powrot_hehe.html
            • cullen_bella Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 17:40
              ahh, stare dobre czasy. pamietam, ze czytałam te wasze wszystkie wpisy, ale sama mało się udzielałam, bo się wstydziłam.
            • anulka Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 17:54
              dzięki
    • oleska940 Re: Dawno, dwano temu 04.07.11, 17:55
      Ja tak samo też dopiero dzisiaj weszłąm zalogowalam się
      kurcze z rok mnie tu nie bylo
      • gola. @anulka 04.07.11, 21:46
        alexrusso ? (czy jakoś tak)
        ja pamiętam, nawet dość dobrze, a najlepiej jej bezsensowne komentarze do wszystkiego po to żeby być najaktywniejszą kotwiczką i branie udziału w grach typu ''czy mnie kojarzysz ?'' kiedy ktoś pierwsze o niej słyszał odgrywała się tym samym, a dlaczego akurat to o nią spytałaś ?
        • anulka Re: @anulka 05.07.11, 07:49
          bo jakoś tak mi się przypomniał jej nick
    • alexis69 Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 22:07
      tez jestem stara.
      • miqusia Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 22:22
        Pozdrooooooooooooooo kicie serce
        Nie weszłabym tu, gdyby nie zigii, miło na sercu się robi, pamiętam siedzenie do środka nocy, to mnie ukształtowało i jestem cholernie wdzięczna, że taka przepraszam, ale pusta strona pomogła mi dorastać. Boże, ja Wam zaraz poprzesyłam jakieś starocie, to się posikacie.
        • miqusia Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 22:33
          czat namber łan
          czat naber tu
          LANS
          setne podejście do zlotu
          moje wypociny hahahah
          mam w zakładkach "kotek psotek" czyli wszystko z kotka co chciałam mieć gdzieś utrzymane, tylko że większość pousuwana jest big_grin
          jeszcze zaraz powciskam Wam nikogo nie interesujące zdjęcia! Ależ się podjarałam, przepraszam, z tej strony sentymentalny człowiek.
          • miqusia Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 22:45
            imageshack.us/g/713/komiks2z.jpg/
            • cullen_bella ah, miq 05.07.11, 09:34
              co my byśmy bez ciebie zrobiły. cos mi w sercu drgnęło, jak to przegladałam <3 stare, dobre czasy...
          • leanne Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 05.07.11, 10:11
            w wątku o lansie są jeszcze moje posty jako cytrusi. o.O
    • aszken Ja chyba też starej daty tu jestem.. : 3 04.07.11, 22:31
    • dosia321 Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 04.07.11, 22:37
      tongue_out
    • natusia445 Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 05.07.11, 10:39
      Ja też już jestem na kotku 2 lata.Pamiętam,pamiętam.Pamiętam jak najpierw dodawałam komentarze bez logowania itd. ,potem dopiero gdy trzeba było miec swoje konta założyłam ten profil.Nie,chwila!Założyłam inne konto,ale do niego zapomniałam hasła i już z niego nie korzystam.Dlatego założyłam to.Nick mi się nie znudził w cale,ale avatary zmieniam co jakiś czas...Macie rację.Przedtem na kotku było inaczej.Była milsza atmosfera,wszystkie użytkowniczki się nawzajem szanowały i nie wyzywały się tylko dlatego że lubią inną muzykę,mają innych idoli.I oczywiście był inny wygląd stronki.Ja do dziś nie mogę się zbyt oswoić z "niebieskim" szablonem.Zdecydowanie wolałam ten stary,różowy.Ale cóż...nie wiem czemu kotek zmienił wygląd tej stronki.Przecież wszystko było ok! A co do gwiazd.To moim zdaniem kotek powinien częściej dodawać posty o takich gwiazdach jak:Rihanna,Beyonce,Nicki Minaj,Fergie,Demi,Ewa Farna,Maja Sablewska i wiele innych.Na razie takie mi przychodzą do głowy,bo większość sama lubię.Przecież o polskich gwiazdach też chcemy coś wiedzieć,nie??Ale chyba od takich gwiazd jest plotek.pl bo to jest prawie to samo co kotek.pl...
      • partyinthe_usa Re: Dawno, dwano temu - stare kotkowiczki 05.07.11, 12:59
        natusia - dla cb Sablewska to gwiazda? hahahahaha!!!

Ja też tu jestem 2 lata wink pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka