Dodaj do ulubionych

Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił

03.07.11, 19:48
Tak à propos, dość dużo ostatnio o snach na kotku.pl, więc przyszło mi do głowy, czy ostatnio śniło wam się coś bardzo dziwnego? Ja mam baardzo dziwne sny, śnią mi się takie niedorzeczne głupoty, że można by książkę napisać c:. Ostatnio goniły mnie wygłodniałe króliki o.O. A tobie co się ostatnio przyśniło? ; pp
Obserwuj wątek
    • zakochanie nikomu nic się nie śni? ; pp 03.07.11, 20:00
    • dizziness Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 03.07.11, 20:40
      Moje sny to jakaś masakra. Raz śniło mi się, że Szymon z M jak miłość oświadczał się Budzyńskiemu.
      Ale mój ostatni sen przebił wszystko - chłopak z naszej szkoły był w ciąży. I miał aborcję na stole w salonie u mnie w domu. I tej aborcji dokonywał nasz ksiądz z pomocą ministrantów. Jakaś dziwny śluz był w całym pokoju, na mnie i na mojej koleżance. To było okropne! confused
      Naprawdę rzadko miewam normalne sny.
      • klaudia_25 2012 03.07.11, 21:53
        Fuck Yea! tongue_out
      • sims Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 15:09
        Sniło mi się , że Ten najmłodszy Jonas oświadczy się mojej koleżance (18 lat) , ona się zgodziła , zaszła w ciążę , poród odebrał doktor House xD , ale to nie koniec . Ic dziecko wyglądało jak Hannah Montana (!) <tak wiem , jestem psychiczna xD > no i to dziecko miało dziecko (!) a dalej nie wiem , bo się obudziłam . ; p
      • kasiulka1358 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 15:58
        Ostatnio śniły mi się zjawy bez nóg, które wlatują do mojego domu przez balkon i gonią mnie, ale się na szczęście obudziłam . ;D
        uncertain
      • maiteperroni11 Mojego snu nikt nie przebije 05.07.11, 18:26
        Na początku szłam w lesie po czubkach drzew. Potem (w środku lata) zaczęły spadać bomby ze śniegu, który się nie topił. Jak wyszłam z tego śniegu goniły mnie kobiety w ciąży z piłami mechanicznymi. A jak je zgubiłam to pół- metrowy dziadek powiedział, żebym go zawiozła do Chin, bo chce gadać z Obamą. I w tym momencie obudziła mnie mama do szkoły.sciana
      • nataliaaa94 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 21:01
        Ostatnio śniło mi się, że zostałam wplątana w zabójstwo jakiegoś faceta wraz z koleżankami i kolegami ze szkoły. Aresztowała mnie przyjaciółka... mojej mamy.

Niestety nie wiem jak zakończył się sen bo pies mnie obudził.
        smile

A, kiedyś śniło mi się, że mnie, mojego brata i moich rodziców na łące obok naszego bloku gonił....tyranozaur smile
      • bella_01 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 06.07.11, 22:12
        Mi cały czas sie śni że jestem Sisi z taniec rządzi i moim chłopakiem jest Robert Pattinson! Moimi najlepszymi przyjaciułmi byli: Taylor Launer, Kristen Steward, Selena Gomez i Demi Lovato! Zadużo filmow się naoglondałambig_grin.
    • b_sia7 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 03.07.11, 22:00
      yyyyy... dużo tego było
      ale w ostatnim czasie wyciagałam auto z tyłu innego samochodu ;p
      maskara wink
      • b_sia7 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 03.07.11, 22:02
        albo że umówiłam się na randkę z chłopakiem którego nie nawidzę , na którego patrzec nie umiem xd
        obudziłam sie z krzykiem xd
        • zmierzchoomania Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 03.07.11, 22:16
          Mój ostatni sen był okropny, niestety dotyczył chłopaka i nie był to miły sen, ale mam nadzieję, że to nigdy nie przeniesie się w rzeczywistość ;d
    • meggi_13 04.07.11, 19:56
      Pies mojej cioci biegal po podworku obdarty ze skory O.O
      • zakochanie c: 04.07.11, 21:45
        ale macie sny! myślałam, że spadnę z krzesła (dosłownie) jak je czytałam, heh. prawda, że to dziwne, że śnią się takie głupoty? ostatnio śniło mi się coś, czego nie pamiętam, że płakałam przez sen i obudziłam się z mokrymi powiekami. zastanawiam się, co skłoniło mnie do wylewania łez we śnie ...
        • piotruspan Re: c: 04.07.11, 23:56
          no ja to mam komiczne sny. kiedyś śnił mi sie dinozaur ktory rozwalił moją klatkę schodową moi sąsiedzi wybiegli z widłami i pochodniami do niego na czele z moim tatą pokonali go a ja pod koniec płakałam bo ziemniaki mi się wysypały z siatki. Kiedyś też śniło mi się że byliśmy ze znajomymi nad morzem i że Armia Krajowa strzelała do mnie szpilkami z takiego wielkiego statku. Albo ostatnio śnił mi się taki chłopak który no uczepił się mnie i mojej przyjaciółki a w tym śnie prześladował nas śledził mnie dusił ją do krat przyciskał i takie tam. Albo ostatnio Miley Cyrus mi się śniła no ja mam bardzo dziwne sny ale też wielu nie pamiętam.
      • budziara_ Re: 05.07.11, 14:47
        Dzisiaj miałam niezły, sen niestety nie zrozumiałybyście go, co mogę zrobić tylko ja i moje przyjaciółki. W każdym razie ... masakra, te wasze sny są dobre, xd
        big_grin
        Dzisiaj też płakałam, bo mama mi powiedziała, że mój pies zdechł, a tak poza tym "obudziłam się" i zdawałam sobie sprawę z tego że mam mokre powieki. O_O
    • czekoolada Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 14:35
      łoj,ja mam tylko nienormalne sny. xD
    • biebereq Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 14:36
      hmm.. krwawa marry xd
    • wilkolak Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 14:38
      że latam po marsie
    • balonowa_guma Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 14:40
      autobus pełen gołąbkówsmile
    • karolinaaks Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 14:43
      hmm mi sie sniło ze krokodyle na motorach mnie scigają i to jescze na pustyni wogule tego snu nie rozumiem no aha mieli jescze pistolety w rękach wink sen moze dziwny ale obudziłąm sie z krzykiem hehtongue_out
      • limka Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 14:45
        Haha, a mnie ostatnio się śniło, że kierowałam tramwajem.
      • natka199997 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 06.07.11, 15:01
        Mi też się śnią dziwne sny ale większości nie pamiętam XD
    • marsjanka115 x__x 05.07.11, 14:49
      chyba biję was wszystkie na głowę gdyż dzis śniło mi się że moim chłopakiem była lodówka -.-
      • lost_in_life Re: x__x 05.07.11, 15:10
        mnie się ostatnio śniło, że jestem pomocnicą diabła i spisuję punkty karne do piekła. o_O
    • wicia15 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 14:49
      Mi rok temu śniło się że jestem na windzie. Nie w środku, tylko tam u góry i musiałam doskoczyć do jakiejś dziury. Nie doskoczyłam:\ i zaczęłam spadać i spadać, gdy miałam walnąć o ziemie obódziłam się. To był najdziwniejszy sen jaki kiedykolwiek mi się przyśnił
    • kociaq mi nic. 05.07.11, 14:52
      mi się ostatnio nic nie śni
      i może to nawet lepiej ? .tongue_out
    • dusia77 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 14:59
      Śniło mi się , że do mojej klasy chodził Michał Szpak o.O
    • misspw19 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 15:08
      Mój sen może nie był jakiś najdziwniejszy..Ale za to boję się po tym śnie .
      Śnił mi się ostatnio kosmos,ale to nie był jakiś zwykły kosmos,w telewizji mówili że jest koniec świata,coś takiego i były takie bardzo świecące gwiazdy które się ciągle ruszały.. i ja się tak bałam . Czy jakieś ufo . itp . Po tym śnie boję się kosmosu,nie lubię oglądać filmów o kosmosie..nie wiem czemu tak mam .crying
      • ada111222333 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 15:20
        Ten sen który przyśnił mi się ostatnio był inny niż wszystkie moje pozostałe. Czułam się tak dorośle i poważnie.Może wydać wam się śmieszny ale dla mnie taki nie jest, czuję coś dziwnego.
        Śniło mi się że jestem w ciąży ponieważ wcześniej mnie ktoś zgwałcił.W tym śnie też występowała moja koleżanka a zarazem przyjaciółka która również była w ciąży z tego powodu co ja tylko ja dopiero byłam w 1 m. ciąży a ona miała urodzić na następny dzień.Gdy byłam z nią na porodówce sen się urwał.....Obudziłam się z dziwnym uczuciem,.Czułam się w tym śnie prawdziwie i dziwnie. Chodziarz on wydaje się głupi i nieprawdopodobny cry scared
    • starguardmuffin Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 15:11
      Mi się śniło, że byłam ze znajomymi w jakims zamku na wycieczce na kilka dni. Tam w podziemiach były takie lochy z wodospadami. Jeden kolega nam dokuczał, to chciałam z kolezanką go nastraszyć. Stanęłyśmy na schodkach do lochów i jak przechodził, to moja koleżanka pociągnęła go tak mocno, że upadł, rozwalił głowe i zemdlał. Ona też zemdlała ze strachu. Uciekłam. Pobiegłam do swojego pokoju, a tam była już ta koleżanka w łóżku i groziła mi, że mam nikomu nic nie mówić. To pobiegłam do dwóch innych koleżanek i im powiedziałam. Poszłyśmy tam, gdzie leżał ten kolega, ale były tam tylko ślady stóp we krwi. Koleżanka powiedziała, ze to nie jego ślady, tylko tej koleżanki, co jest u mnie w pokoju. Przestraszone rozproszyłyśmy się po wszystkich korytarzach lochów. Pamiętam, że biegłam po krwi, czułam jakby mnie coś goniło. Potem się obudziłam.

Swoją drogą... ciekawe co stało się z tym kolegą.
    • twilightandrbd Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 15:17
      Mi zeszłej nocy się śniło, że jakiś facet (kompletnie obcy, w ogóle nie było tam nikogo kogo znam) miał wypadek. Obudził się w szpitalu i okazało się, że jest kilka lat później. Brat przejął jego firmę, syn troszkę podrósł, a żona musiała znaleźć pracę. W każdym bądź razie wrócił do swojej firmy, ale już nie jako prezes czy ktoś w tym rodzaju, tylko zwykły pracownik. Ten jego brat w ogóle kazał mu zażywać kokainę czy coś w tym stylu, a ten co miał wypadek dręczył się, bo nie wiedział jak to powiedzieć żonie i jak się od tego uwolnić. W końcu pewnej nocy powiedział jej i ona kazała mu wyrzucić wszystkie te narkotyki, które miał. I on to zrobił i wraca do domu i gdzieś tak w połowie drogi czeka na niego żona. Nagle wyciąga pistolet i coś do niego mówi, ale nie pamiętam już co, w każdym bądź razie okazało się, że ona jest w zmowie z tym jego bratem.
      Ale na szczęście wtedy się obudziłam. Po prostu tak się bałam, że nie wiem, cała się trzęsłam. Chyba już nigdy nie obejrzę żadnego thrillera...
    • mcyrus Re:Re 05.07.11, 15:22
      A mojego snu nic nie przebije. Byłam w domu, a co się okazało to był dom mojej przyjaciółki. Czyli tak jakby ona z rodziną mieszkała w moim domu *__* No i przyszła jej mama i mówi ' Idziemy wysypać grzyby na szosę ' . No to wyszłam z tymi grzybami i zobaczyłam całą moją klasę + parę osób z innego miasta : o Mój tata przybiegł . Zamówił wszystkim pizzę &&. pojechaliśmy nad jezioro. Ale obok tego jeziora była jakaś firma czy coś w tym stylu. I tam pakowali kołdry do worków na śmieci. Darek (chłopak z klasy) chciał mnie utopić, ale mu uciekłam... I się obudziłam *__* Ja tego do końca życia nie zapomnę , lmfao XD
    • thewiolka Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 15:26
      Mi się śniło, że byłam ze znajomymi w jakims zamku na wycieczce na kilka dni. Tam w podziemiach były takie lochy z wodospadami. Jeden kolega nam dokuczał, to chciałam z kolezanką go nastraszyć. Stanęłyśmy na schodkach do lochów i jak przechodził, to moja koleżanka pociągnęła go tak mocno, że upadł, rozwalił głowe i zemdlał. Ona też zemdlała ze strachu. Uciekłam. Pobiegłam do swojego pokoju, a tam była już ta koleżanka w łóżku i groziła mi, że mam nikomu nic nie mówić. To pobiegłam do dwóch innych koleżanek i im powiedziałam. Poszłyśmy tam, gdzie leżał ten kolega, ale były tam tylko ślady stóp we krwi. Koleżanka powiedziała, ze to nie jego ślady, tylko tej koleżanki, co jest u mnie w pokoju. Przestraszone rozproszyłyśmy się po wszystkich korytarzach lochów. Pamiętam, że biegłam po krwi, czułam jakby mnie coś goniło. Potem się obudziłam.

Swoją drogą... ciekawe co stało się z tym kolegą.

Tu starguardmuffin.
      • justicool10 LOL 05.07.11, 21:07
        mnie sie sniło ze ide z kolezankami i z rodzicami na basen i mój tata sprzedawał tam tortile idt jakis gostek zrzucił na ziemie tą tortille i moja mama ją zjadła a puzniej poszłam na bloki(nie wiem po co nie pamiętam) i zobaczyłam goscia ktury kase wyłudzał od małej dziewczynki i zaczoł gonić mnie a ja uciekałam i chciałam mu potłuc szklanki XD dobiegłałam do schodów i zobaczyłam moja kolezanke Sylwie jak dobiegłam do schodów to skakałom po gigantycznych butelkach po oreżadzie a puzniej sie okazało że to ludzie noi puzniej robiłam salta itp. na koncu zobaczyłam jak takich kilku ludzków kładło mojego kuzyna na 4 gigantycznych grzeskach ( czekoladowych) i obok stała pochodnia grześki sie przewruciły i spadł pochodna się przewróciła i go podpaliła a te gożciówy to one na weselu były wiem że to się wiąze z 2 ostatnimi mojimi tygodnami najpierw moja cioca miała ślub i wesele u nas są PÓŁ-KOLONIE i tam chodzimy na basen grześki to że dostałam od babci takie grześki 3+1 dziwny no nie a to jeszcze po urodzinach mojego kuzuna (tego na grześkach)XD
    • wampire13 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 15:28
      Mi się zawsze same dziwne rzeczy śniątongue_out Długo by o nich pisać.....
    • stringusia157 To było niepokojące 05.07.11, 15:40
      śniło mi się , że byłam wampirem i musiałam napić się krwi.Zobaczyłam karetke i zabiłam tych ludzi co kierowali potem goniłam wilka aby jego też zabić ale miałam z tym jakieś trudności w końcu kiedy wgryzłam mu się w szyje piłam jego krew.Wszystko czułam , wszystko jej smak i wg . Wtedy się obudziłam i okazało się , że krew mi leci z nosa i piłam ją przez sen.Okropne to byłouncertain
    • kingafifty Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 15:43
      mi sie kiedys snilo ze moja siostra poszła na dyskoteke w kosciele xD do dzis mam polewke z tego snu ;p ;Dsmilesurprised
    • tymbarkaa Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 15:47
      Ostatnio śniło mi się, że mój tata ożenił się z wampirzycą i poszli do kościoła na msze a ja z bratem poszłóam na cmentarz i zaczęłam dźgać kołkiem wampiry. Po chwili porwali mi brata. Zobaczyłam jakiś samochód i do niego podeszłam to była czarna limuzyna chyba i zobaczyłam tam Jacoba Blacka (Taylora Lautnera) i niewiem dlaczego ale sie go przestraszyłam i uciekłam i mój sen się skończył.. devilsmilesmile
    • ashley141 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 15:56
      Właśnie nic mi się nie śni ; ) to jakieś dziwne jest a ja lubie sny big_grinserce
    • karate_kotek Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 15:56
      a mi sie snilo że moja naj kumpela sie cmoka z exem dziewczyny ktorej nienawidzimy(nazywamy ja wampirzyca) na jakiejs dyskotece, a ja i chlopak ktory mi sie podoba gapimy sie na to, a potem ten chlopak podchodzi do mnie i mowi ze skradl jej pierwszy pocalunek i ze jej nienawidzi... surprised
      • nesska94 Re: Najdziwniejszy sen, jaki ci się przyśnił 05.07.11, 16:00
        Oczywiście, różnie śnię dziwne sny typu seks, śmierć, przyjaciele, bogactwo itd.. Ale nie napiszę Wam, bo długo by pisać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka