Dodaj do ulubionych

Nowa Płyta Beyonce

08.07.11, 15:59
Co sądzicie o nowym krążku Beyonce ? Ja właśnie jestem w trakcie słuchania i powiem krótko bardzo pozytywne zaskoczenie. Moim zdaniem jest to jej najlepsza płyta jak do tej pory. Pokazała w niej swoje nowe obicze Na tej płycie każdy znajdzie coś dla siebie są ballady ale też bardziej chwytliwe kawałki. oto co mówi o swojej nowej płycie sama artystka "Łączę wszystkie gatunki, które uwielbiam i inspiruję się każdym rodzajem muzyki... To nie klasyczne R&B, typowy pop czy też rock. To po prostu wszystko, co kocham, zmiksowane ze sobą w moje małe muzyczne gumbo."
Zgadzacie się z tym ? Jakie jest Wasze zdanie Zapraszam do dyskusji smile
Obserwuj wątek
    • anulka Re: Nowa Płyta Beyonce 08.07.11, 16:21
      odświeżam
      • jessicakaulitz Re: Nowa Płyta Beyonce 08.07.11, 21:04
        Nie lubię Beyonce jako artystki, ale o ile niektóre przeboje ma niezłe, o tyle na tej płycie prawie nic mi się nie podoba. Ale pewnie te największe hity, do których nakręci teledyski wpadną mi w ucho, po setnym usłyszeniu w radiu ; )
        • zuzka11 Re: Nowa Płyta Beyonce 10.07.11, 15:54
          Lubię nowe teledyski Beyonce , ale z piosenkami jest już gorzej . . .
          • zelaaa nie do końca 17.07.11, 19:35
            ja nie słyszałam całej płyty ,ale jakoś tak nie do końca mi przypadła do gustu ,Run the World (Girls) jest spoko , ale nic więcej. Best Thing I Never Had już bardziej mi się podoba. Inne piosenki też coś tam słyszałam ale niezbyt , nie są złe ,ale nie hity - przynajmniej na razie. Często piosenki zaczynają mi się podobać po 4,5,6.. przesłuchaniu smile

Za to bardzo podoba mi się poprzednia płyta Beyonce , chyba jest lepsza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka