Dodaj do ulubionych

Czerwone paznokcie

08.07.11, 16:26
Niedawno pomalowałam sobie paznokcie na czerwono, dziś po zmazaniu lakieru w kącikach zostało go pełno i wcale nie chce zejść. Próbowałam wszystkimi zmywaczami jakie mam w domu... nic! Może wy macie jakiś pomysł jak to zmyć?
Obserwuj wątek
    • zakochanie Re: Czerwone paznokcie 08.07.11, 16:49
      Weź patyczek do uszu namocz w zmywaczu i wycieraj, umyj ręce, odczekaj chwilę i znowu. Jak będziesz brała kąpiel to wytrzyj paznokcie gąbka, jeśli nie zejdzie smile
      • muffinkaa... Re: Czerwone paznokcie 09.08.11, 13:53
        Musisz namoczyc patyczek do uszu w zmywaczu, ale nie jest po sprawie, bo czasami nawet patyczek gdzie niegdzie sie nie wcisnie i musisz tak chodzic ; [
    • kiwi Re: Czerwone paznokcie 08.07.11, 17:10
      jak się maluje paznokcie na czerwono, to się w kącikach nie maluje >.<

musisz zmyć patyczkiem do uszu namoczonym zmywaczem...
    • g_o_s_i_a Re: Czerwone paznokcie 08.07.11, 17:26
      Ja 2 tygodnie chodziłam z pozostałościami po czarnym lakierze na dłoniach. Przykro mi, takie resztki po prostu wsiąkają w skórę i musisz poczekać aż zejdą. No chyba, że dziewczyny znajdą jakąś radę dla ciebie wink
    • bananka 08.07.11, 17:32
      namocz w jakimś zmywaczu patyczek do uszu i w tych okolicach pocieraj, aż zejdzie, lub przeczekaj to, kiedyś na pewno zejdzie ; )
    • nusska Re: Czerwone paznokcie 08.07.11, 17:44
      'samo' ci sie to zmyje po jakimś czasie >
    • katsuumi_17 Re: Czerwone paznokcie 08.07.11, 17:56
      Jaki to był lakier? Wiesz, przypuszczam, że masz to, co ja- mi strasznie "zzieleniały" od lakieru z firmy Lovely sad i teraz czekam, az mi odrosną normalne. Na przyszłość- polecam malować pod każdy kolor bezbarwnym, jeśli nie jesteś go pewna wink
    • gorzata.14 Re: Czerwone paznokcie 08.07.11, 17:58
      Musisz nasączyć wacik zmywaczem a potem przycisnąć go do paznokcia i przytrzymać kilka sekund. Potem przetrzyj paznokieć i powinno zejść. Ja tak robię i zawsze wszystko mi się zmywa.
    • pysiuniaaa ... 05.08.11, 11:02
      czerwone,czarne,bornowe,granatowe ja zmywam kazdy kolorek big_grin stosuje zmywacz wybielający do paznokci z ekstraktem z cytryny z donegala. jest swietny.
      • pola16 Re: ... 06.08.11, 20:24
        Kiedyś coś słyszałam, że najlepiej te 'trudne' kolory zmywać i wacik, czy co Ty tam masz nie ruszać po płytce paznokcia, bo tak się ten lakier rozmazuje, tylko przez chwilę trzymać w bezruchu. Nie wiem, nie próbowałam jeszcze, ale Tobie nie zaszkodzi chyba spróbować, nieprawdaż? No, bo o zmianie zmywacza to sama pomyślałaś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka