Dodaj do ulubionych

styl Honey ♥

08.07.11, 18:29
ten wątek jest o jej STYLU, a nie osobowości <bo wiele osób nie lubi jej z osobowości>, więc - co sądzicie o stylu Honey <Honoraty Skarbek>? podoba Wam się? chciałybyście się tak ubierać? ; )

~ mi się bardzo podoba, no i to nie dlatego, że bardzo lubię Honey, ale jej styl jest bardzo dziewczęcy, a zawsze chciałam się tak ubierać. ale ja nie potrafię. mam raczej styl typu trampy za kostkę, t`shirt z nadrukiem i rurki ; D
Obserwuj wątek
    • bananka Re: styl Honey ♥? 08.07.11, 18:29
      • love_r.h.c.p. Re: styl Honey ? 08.07.11, 18:37
        nie lubie jej za to podoba mi sie jej tatuaz smile
    • estrellaa Re: styl Honey ♥ 08.07.11, 18:36
      niektóre jej ciuchy/ zestawy mi się podobają , ale jak dla mnie szału nie ma . ; D
      • mia18 Re: styl Honey  08.07.11, 19:16
        zgadzam się,też myśle ze dziewczyna ma świetne wyczucie styluwink
    • laleczka. Re: styl Honey ♥ 08.07.11, 19:10
      Ja Honey lubię, ale nie podobają mi się ogólnie ubrania w panterkę. A ona niestety ma ich dużo crying
      • niemampomyslu Re: styl Honey ♥ 08.07.11, 19:18
        mało oryginalny, pełno modnych dziefczontek tak chodzi.
    • chaos_i_nielad Re: styl Honey ♥ 08.07.11, 19:34
      spokojnie podejrzwam, że trampki, T-shirty i rurki znikną tak szybko z twojej szafy jak przestaną być modne big_grin Co to za problem ubrać się tak jak ta cała Honey ? Nie znam dziewczyny zbtynio , ale podejrzewam, że ubiera się jak wszystkie inne nastoletnie gwiazdy... trochę wyobraźni a ze zwykłych rzeczy można wyczarować niesamowite rzeczy....
      • katsuumi_17 Re: styl Honey ♥ 08.07.11, 19:45
        Styl z sieciówek, w dodatku wiele skopiowanych np. od Kenzy (szwedzkiej blogerki, nie wiem, czy kojarzycie). Ot co- nic oryginalnego. Niby ma takie wyczucie stylu, ale na jakiejś tam gali została uznana za najgorzej ubraną "gwiazdę".
    • izuunia55 Re: styl Honey ♥ 08.07.11, 20:29
      Ubiera się ładnie, ale nie robi na mnie bardzo wielkiego wrażenia..
    • caterina97 Re: styl Honey ♥ 10.07.11, 13:43
      nom, lubię lubię. Czasem wchodzę na jej bloga i czytam co nowego ostatnio kupiła i jak to skomponowało. Ma wyczucie.
      • caterina97 Re: styl Honey ♥ 10.07.11, 13:44
        caterina97 napisał(a):

> nom, lubię lubię. Czasem wchodzę na jej bloga i czytam co nowego ostatnio kupił
        > a i jak to skomponowało. Ma wyczucie.

*skomponowała
    • gorzata.14 Re: styl Honey ♥ 13.07.11, 12:46
      Pierwszy raz o niej słyszę.
      • klaudia_25 Re: styl Honey ♥ 13.07.11, 16:44
        A kto to?
    • basiaxx3 Re: styl Honey  14.07.11, 09:34
      w sumie nanwet sie ubiera fajnie xd i nie musze sie ubierac tak jak ona bo mam sama podobny styl do niej i część ciuchów takich samych xdd
    • yorkie Re: styl Honey  14.07.11, 17:59
      Nudny i mało oryginalny.
      • artemida Re: styl Honey  14.07.11, 18:17
        O, serduszko w temacie się zepsuło...

Jeśli o mnie chodzi, to ja tego w ogóle "stylem" nie nazywam. Styl to jest coś niepowtarzalnego, co sami sobie wypracujemy i czym odróżniamy się od innych. A Hani w ogóle nie jest oryginalna, ubiera się tak samo, jak tysiące dzisiejszych nastolatek.

• secret Honorata 14.07.11, 18:53

tak sobie (nie jest rewelacją )
    • nickiminaj Re: styl Honey ♥ 14.07.11, 18:59
      ładnie się ubiera. ogólnie ona jest ładna i bardzo ją lubię.
    • emisia1 styl Honey 14.07.11, 21:40
      Ładne ubrania, ale nie ma własnego stylu podobno kopiuje od Kenzy, ale nie wiem czy to prawda smile
    • meandyou4ever Re: styl Honey ♥ 17.07.11, 11:17
      jej styl jest super ale ja zazwyczaj ubieram się dokładnie jak ty big_grin smile
    • ada1998 Re: styl Honey ♥ 17.07.11, 13:41
      B. ją lubię.Szanuję ją i podziwiam za wytrwałośc , bo czytałam wiele negatywnych komentarzy na jej temat .Podoba mi się w niej do , że wie co chce osiągną i dąrzy do celu .;Gratuluję jej wszystkich sukcesów .Zadziwia mnie jej własny i niepowtarzalny styl .Zawsze na bloga wrzuca jakies modowe looki .Ogólnie ;>fajny styl..smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka