Dodaj do ulubionych

Zabawa-popsuj marzenia

08.07.11, 22:03
Gra polega na tym, że jakaś osoba musi napisać swoje marzenie, a druga musi je pospuć.
Np.
Ja:
Kupię rakiete i polecę na księżyc wink

Nastepna osoba:
No, kupisz, chyba do tenisa xD

Chciałbym być rajdowcem

i tak dalej ;]

Moje marzenie:
Chciałabym zostać piosenkarką
Obserwuj wątek
    • paulinka_us5 Re: Zabawa-popsuj marzenia 08.07.11, 22:10
      Jeśli ktoś kiedyś nauczy Cię śpiewać xd

Chciałabym mieć chomika
      • nadine13 Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 16:09
        Dostaniesz...tyle, że pluszowego.wink
        Chcę na gwiazdke, wille w Kaliforni.
      • buniaczek541 Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 16:09
        Jak go sobie namalujesz .

Chciałabym pojechać do Włoch .
        • ni_ki . 09.07.11, 16:24
          POJEDZIESZ!! ale palcem po mapiee xD
        • sajgonkaa Hm... 09.07.11, 16:25
          Chciałabym studiować na Harvardzie ^^
        • coveer Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 16:25
          Chyba rowerem.

Chce poleciec w kosmos.
    • nickiminaj14 Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 16:22
      Chyba do restauracji.
      Moje :
      Pogadać, z Nicki Minaj.
      • sajgonkaa Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 16:26
        Chyba w snach xd (kurde, nie lubię być wredna xd )

Chciałabym studiować na Harvardzie ^^
        • michaelmontana Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 16:28
          jak sobie otworzysz drugi w ogródku, to możesz ; >

Chcę być celebrytą
      • karmin_ Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 16:26
        Chyba, przez skeypa.

Chciałabym pojechać do Francji.
        • tocha_13 Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 16:30
          Taaa żeby rower ino działał xd ^^

Chcę wykopac staw w ogródku ;]
          • karmin_ Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 16:32
            Chyba widelcem.

Chcę pojechać na koncert Nicki Minaj.
            • positive Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 16:34
              Chyba rowerem tam pojedziesz XD.

Chciałabym schudnąć 5 kg.
              • sara297 Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 16:36
                po co bawić się w psucie marzeń ? żal mi cie
              • stranger17 Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 16:43
                Ale na pewno przytyjesz te 5 kg ; P

Chciałabym zobaczyć Iana Somerhaldera, Jareda Padaleckiego i Jansena Acklesa suspicious
                • positive Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 16:45
                  Chyba na plakacie,hahah big_grin

Chciałabym spotkać mojego znajomego,którego poznałam rok temu w Hiszpanii.
                  • vanfron_lovely Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 16:56
                    myśl, o nim cały czas, tym sposobem spotkasz go we śnie . ! XDDD

chciałabym spotkać swojego idola . . . . xd
                • kamilacullen xD 09.07.11, 16:54
                  chyba że w TV

chcę być wampirem
                  • wampire13 Re: xD 09.07.11, 16:56
                    ale niestety zostaniesz szalonym kapelusznikiemtongue_out

Odwiedzę krainę czarów....xD
                  • natimiley Re: xD 09.07.11, 16:56
                    chyba ,że w banku,(WIESZ BANKOWCY TO WAMPIRY)

Chcę spotkać 30 Seconds To Mars
                    • cathia Re: xD 09.07.11, 17:01
                      jeśli już to przez plakat

Chcę porsche.
                      • wampire13 Re: xD 09.07.11, 17:05
                        rozwalisz go po pierwszej jeździe...

bede smokiem xD
                      • zxmn Re: xD 09.07.11, 17:07
                        dostaniesz alee plastikowe xD
                        chce aby wampir wyssał mi krew <haha>
                        • riotriot Re: xD 09.07.11, 17:10
                          chyba keczup z butelki ;d

chcę by Kurt Cobain żył.!
                          • secret Re: xD 09.07.11, 17:16
                            To go obuć wink

Chce aby moją kuzynką była lady gaga wink
                            • wilkolak Re: xD 09.07.11, 17:32
                              będzie wyglądać jak w teledysku "Born this way"

Chcę żeby mój brat przestał nosić wieśniackie okulary
                              • natala0900 Re: xD 09.07.11, 17:35
                                przestał je nosić, ale teraz zakłada wieśniackie ciuchy.

Chcę by moja siostra się na mnie nie darła.
                                • lockedo Re: xD 09.07.11, 17:40
                                  Zje cię i nie będziesz musiała słuchać jej darcia.

Chcę mieć premium na RedTube
                                  • pola16 Re: xD 09.07.11, 17:42
                                    ZNajedziesz tam filmik z rodzicem ;p.

Chcę mieć fabrykę produkującą bigos.
                                    • lockedo Re: xD 09.07.11, 17:44
                                      Bigos stanie się niemodny, a ty zbankrutujesz..

Chcę, by chcieć to mieć.
                                      • pannacolluci Re: xD 09.07.11, 17:49
                                        a gó... będziesz mieć ! tongue_out

Chcę spotkać Alfonsa Herrera shocksmilewinkbig_grin
                                      • kk95 Ale nie będę miała bo potem nie będę chcieć. .... 09.07.11, 17:51
                                        Chcę iść na kabaret neonówka...
                                        • song Re: Ale nie będę miała bo potem nie będę chcieć. 09.07.11, 17:56
                                          nie pójdziesz,bo zdechnie ci chomik i będziesz mieć dwutygodniową żałobę

Chciałabym polecieć do magicznej krainy lam,na moim zajebistym jednorożcu.
                                          • karolinaaks Re: Ale nie będę miała bo potem nie będę chcieć. 09.07.11, 18:00
                                            taa ale nawet on nie bedzie chciał cie wozić tongue_out
                                            chce spotkać taylor swift smile
                                            • buniaczek541 Re: Ale nie będę miała bo potem nie będę chcieć. 09.07.11, 18:04
                                              Każdy ma prawo pomarzyć

Chciałabym zwiedzić cały świat ;P
                                              • jamiexd Re: Ale nie będę miała bo potem nie będę chcieć. 09.07.11, 22:38
                                                weź małe autko i zacznij nim jeździć po globusie xD <3
                                            • sims Re: Ale nie będę miała bo potem nie będę chcieć. 09.07.11, 18:04
                                              ta , chyab w śnie

Chcę dostać skuter : )
                                            • karmin_ Re: Ale nie będę miała bo potem nie będę chcieć. 09.07.11, 18:05
                                              Chyba w cyrku.
                                              Chce mieć bulożer.
                                              • jonasofanka Re: Ale nie będę miała bo potem nie będę chcieć. 09.07.11, 18:07
                                                ale chyba zabawke smile.

Chcę miec dom z basenem.
                                                • lulalolu jonasofanka 09.07.11, 18:11
                                                  chyba dla lalek

chce pomóc ludziom a afryce big_grin
                                                  • karmin_ Re: jonasofanka 09.07.11, 18:13
                                                    Chyba klikając pajacyka.

Chcę mieć wszystkie fajne płyty.
                                                  • karolinaaks Re: jonasofanka 09.07.11, 18:19
                                                    moze za 100 lat
                                                    chce mieć kolorowego magicznego kuzykatongue_out
                                                  • karolinaaks Re: jonasofanka 09.07.11, 18:19
                                                    kucyka*
                                                  • bieberowa.xd gra. 09.07.11, 18:24
                                                    chyba na głowie .; ))

chciała bym kupować ciuchy od chanell , prady itp.
                                                  • joola97 Re: gra. 09.07.11, 18:27
                                                    chyba na stardoll ;D

chciałabym zagrać w filmie
                                                  • bilova Gra 09.07.11, 18:31
                                                    och naprawdę?? będziesz kubłem na śmieci??
                                                  • bilova Re: Gra 09.07.11, 18:33
                                                    moje marzenie: chcę być sławna
                                                  • a_vie Re: Gra 09.07.11, 18:35
                                                    chyba na wiocha.pl

chce być bogata!
                                                  • bilova Re: Gra 09.07.11, 18:33
                                                    moje marzenie: chcę być sławna
                                                  • peerverse . 09.07.11, 18:37
                                                    Sławna to jest twoja babcia, każdy w mieście ją zna big_grin

Moje marzenie to: być zdrową całe życie.
                                                  • karmin_ Re: Gra 09.07.11, 18:40
                                                    Chyba w pralni.
                                                    Chce mieć buldoga !
                                                  • klaudia_25 Re: Gra 09.07.11, 18:41
                                                    Ale on zdechnie! tongue_out

Chcę spotkać Jareda Leto! >D
                                                  • truskaweczka17 Re: Gra- popsuj marzenia 09.07.11, 19:08
                                                    Pod warunkiem, że zrobisz sobie operację plastyczną. kiss (przepraszam) kiss

Chciałabym być dziewczyną Edwarda Cullena, albo Jacoba Blacka.! serceserce
                                                  • phoebe124 Re: Gra- popsuj marzenia 09.07.11, 19:15
                                                    Najpierw musisz zostac gwiazdą a to bardzo daleka droga smirk (Przepraszam ale na tym ta gra polega ) big_grin

Hmmm moim marzeniem jest to aby cofnąc czas tongue_out

• demixxd Re: Gra- popsuj marzenia 09.07.11, 19:22
                                                    phoebe124 napisał(a):

> Najpierw musisz zostac gwiazdą a to bardzo daleka droga smirk (Przepraszam ale na
                                                    > tym ta gra polega ) big_grin
                                                    >
                                                    > Hmmm moim marzeniem jest to aby cofnąc czas tongue_out
                                                    >

Haha, ale to tylko niespełnione marzenie big_grinbig_grin

Mhm, a więc.. Chciałabym spotkać swojego idola serce
                                                  • cathia Re: Gra- popsuj marzenia 09.07.11, 19:27
                                                    Idola? Masz na myśli Gargamela?

Chcę zdać maturę big_grin
                                                  • wicia15 Re: Gra- popsuj marzenia 09.07.11, 19:30
                                                    Zdać, oczywiście na dwójkę

chcę wyjechać do mojej cioci do stanów
                                                  • natika Re: Gra- popsuj marzenia 09.07.11, 19:33
                                                    możesz tylko polecieć bądź przepłynąć cool

chciałabym założyć plantację marihuany.
                                                  • sof Re: Gra- popsuj marzenia 09.07.11, 21:08
                                                    A spk chyba w snach

Chcialabym byv piosenkarka big_grin
                                                  • malyna79222 Taaa 09.07.11, 19:31
                                                    Taa , chyba taką na której musisz mówić alfabet pokolei.

Chciałabym dotknąć słońca smile
                                                  • annabethchase Re: Taaa 09.07.11, 19:45
                                                    ale słońce by nie chciało

chcę być piratem
                                                  • olggx33 Re: Taaa 09.07.11, 19:45
                                                    Chyba przez teleskop;p

Chcę mieć proste włosy!
                                                  • xxstokrotkaxx Re: Taaa 09.07.11, 19:48
                                                    masz juz na nogach ;p

Chce mieć swój sklep odziezowy ... ;p
                                                  • olggx33 Re: Taaa 09.07.11, 19:56
                                                    Chyba masz na myśli lumpeks

Chcę mieć mnóstwo pieniędzy
                                                  • sasetka54 Re: Taaa 09.07.11, 20:06
                                                    to zagraj w monopoly .

chciałabym miec pierwszą płytę MCR . serce
                                                  • julka_18 Re: Taaa 09.07.11, 20:13
                                                    chyba McRower.

chcę się wybrać na koncert Paramore
                                                  • koniara8 Re: Taaa 09.07.11, 20:19
                                                    Hulajnoga nie wytrzyma tych kilometrów.

Chcę zjeść duże ciasto!
                                                  • klaudixd Taaa 09.07.11, 20:19
                                                    Ale wszystkie koncerty na które chcesz iść, są zawsze odwoływanesmile

chce mieć idealnego faceta!!!XD
                                                  • alutek ;p 09.07.11, 20:23
                                                    jak sobie namalujesz i wytniesz z Bravo...

Chce mieszkać w USA!
                                                  • happiness Re: ;p 09.07.11, 20:26
                                                    taa,zamieszkasz,ale chyba nad tą rzeką Usa w Rosji ;p

chcę polecieć na zakupy do Nowego Jorku big_grin
                                                  • emilyy Re: Taaa 09.07.11, 20:24
                                                    Taaa , ale nie ma ludzi idealnych . A jak chcesz pod sklepem zawsze kogoś znajdziesz [ ciacho pijacy] wink

Chcę wygrac mam talent smirk
                                                  • x2xkaniax2x Re: Taaa 09.07.11, 20:28
                                                    Żeby wygrać ''mam talent'' to najpierw trzeba mieć ten talent tongue_outtongue_out

Chciałabym poznać kogoś sławnego ;D
                                                  • kinia9912 Re: Taaa 09.07.11, 20:33
                                                    No poznasz swoją babcie

Chciałabym zagrać koncert
                                                  • dwutlenkowa Re: Taaa 09.07.11, 20:38
                                                    Zagrasz komuś koncert na nerwach

Chciałabym mieć fajne autobrawo
                                                  • karmin_ Re: Taaa 09.07.11, 20:33
                                                    Chyba na gwiazdyonlie.pl

Nic nie chcę ! xd
                                                  • sims Re: Taaa 09.07.11, 20:46
                                                    to masz problem xD

Chcę ... zagrać dziewczynę Damona w Pamiętnikach Wampirów wink
                                                  • gosia01 Re: Taaa 09.07.11, 20:51
                                                    To koleś ma pecha....

Chce wygrać w totka
                                                  • lucillaxxl Re: Taaa 09.07.11, 21:25
                                                    Chyba jak ci się przyśni<br />
                                                    <br />
                                                    Chcę być gwiazdą heavy metalu \m/
                                                  • kalusia88 Re: Taaa 09.07.11, 21:27
                                                    ho ho ho idź do łóżka i śpij tam na pewno się to spełni

Chcę polecieć do Australii ! smile
                                  • jamiexd Re: xD 09.07.11, 22:37
                                    Zostań aktorką, a może dostaniesz tam premię dla pracowników ;P
                                    <Sorry, nie lubię być wredna, ale tak mi jakoś przyszło do głowy ^^ >

• blondzia Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 21:47
      Do Australii jest daleko jeszcze samolotem się rozbijesz .

Chciałabym pocałować Roberta Pattinsona kissserce
      • kasiulka1358 Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 21:55
        No chyba na plakacie ;D

Chciałabym zamieszkać w Nowym Yorku ;p
        • naomi_w Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 21:59
          kasiulka1358 napisał(a):

> No chyba na plakacie ;D
          >
          > Chciałabym zamieszkać w Nowym Yorku ;p

Samolot, którym polecisz rozbije się i nigdy nie zamieszkasz w Nowym Yorku, choć przeżyjesz!

Chcę lecieć do Indii! serce
          • karolcia3486 Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 22:02
            Chcę lecieć do Indii! :serce

Polecisz, palcem po mapie. ! ; )

Chcę mieszkać w Hiszpani . < 3
            • weronisia14 Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 22:06

> Chcę mieszkać w Hiszpani . < 3

Hiszpańskie to możesz sobie najwyżej ogórki kupić

Chcę spotkać Hollywoodzką super gwiazdęserce
            • olggx33 Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 22:08
              Ta i zamieszkasz na odludziu w domku bez prądu

Chcę warzywka z ryżem na obiad!
              • sweetkotek Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 22:14
                suspiciousRyż na całym świecie spali się a ty zamieszkasz z wikingiem który mięso je tylko z psa

Ja chce spełnienia wszystkich marzeń tongue_out
                • meandyou Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 22:18
                  chyba w simsach big_grin

Chcę zostać prezydentem brawo
                • good_enough Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 22:22
                  Gratuluję marzenia,zapewne Ziemia stanie w płomieniach, bo to będzie marzenie jakiegoś psychopaty. Możesz też umrzeć, gdyż ktoś będzie chciał twojej śmierci itd...

Moim marzeniem, jest aby osoba, która będzie chciała zgasić moje marzenie tego nie zrobiła.wink
                  • karmin_ Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 22:25
                    Najpierw marzenia trzeba mieć.

Zgadnij jakie mam marzenie.
                    • emo_demo Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 22:32
                      nie masz marzeń

chciałabym być w księdze rekordów guinnesa XD
                      • marta9825 Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 22:38
                        Ta,bedziesz tylko ze jako chora psychicznie wink

Chciala bym byc Weterynarzemsmile
                      • sylwiaboba taaak... 09.07.11, 22:39
                        jak se ją sama napiszesz to se będziesz tongue_out

chcę być archeologiem
                      • laleczka. Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 22:39
                        w kategori najbrzydsza twarz na świecie ?

Chcę być modelką ;D
                      • laleczka. Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 22:40
                        to wyżej było do emo_demo
                        • karolcia.96.96 Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 22:46
                          no kulfony mają z tym problem ale to już oceni Dżoana Krupa w 2 edycji Tap Madl tongue_out <bez focha>

Chciałabym mieć własny dom jak będe dorosła : ))
                          • marta_macia Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 22:54
                            Będziesz miała dom, pod mostem.

Chciałabym być tancerką.
                            • bieeeber Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 23:34
                              tańczyć to ty będziesz makarenę na czyimś ślubie.
                              chciałabym być reżyserką .
                              • claire. Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 23:36
                                Chyba Pornoli xD Chciałabym być lekarzem ;D big_grin
                                • karmin_ Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 23:40
                                  Chyba dla lalek.

Chce, żeby ta gra się skończyła.
                                • xxmadziulaaxx Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 23:42
                                  Chyba tylko przy zabawie z młodszym rodzeństwem . Chcę zostać choreografem tańca dancehall i wyjechać na jamajkę big_grinbig_grin
                                • bieeeber Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 23:47
                                  leczyć to ty się będziesz sama w psychiatryku , ale na początku wybierzesz klasę o profilu ginekologiczno-religijnym .
                                  chciałabym zostać menadżerką . ! : P scared
                                  • kropeczka23 Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 23:53
                                    chyba menedżerka biebeera ;;pppp ;p ;Dbrawosurprised
                                  • kropeczka23 Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 23:54
                                    chyba menedżerka biebeera ;;pppp ;p ;Dbrawosurprised
                                    chciałabym pojechać na koncert RiRiserce ;dd
                                    • bieeeber Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.07.11, 23:57
                                      kropeczka23 napisał(a):

> chyba menedżerka biebeera ;;pppp ;p ;Dbrawosurprised
                                      > chciałabym pojechać na koncert RiRiserce ;dd

koncert to ty se najwyżej obejrzysz w redtubie .
                                      chciałabym zagrać w filmie .
                                      • marsowy_odlot Re: Zabawa-popsuj marzenia 10.07.11, 00:19
                                        ta zagrasz, chyba w jako Niemka XD

chcę wreszcie znaleźć mojego ducha bo po eksplozji w Fukushimie go zgubiłam :<<<<
                                        • landryna38 Re: Zabawa-popsuj marzenia 10.07.11, 11:11
                                          powodzenia daawno umarł .'
                                          A ja chce aby moj kolega zwrócił na mnie uwage ,serce
                                          • justak54 Re: Zabawa-popsuj marzenia 10.07.11, 12:03
                                            landryna38 napisał(a):

> powodzenia daawno umarł .'
                                            > A ja chce aby moj kolega zwrócił na mnie uwage ,serce
                                            Zwróci, ale gdy się wygłupisz i dalej będzie tak samo
                                            surprised
                                            Ja chcę zostać lekarzem
                                • ronnierathbone Popsuj marzenia 10.07.11, 12:01
                                  Taa, chyba w the sims 3.. ;D

Chciałabym być gwiazdą xD
                                  • klaudia_25 Re: Popsuj marzenia 10.07.11, 12:14
                                    Ale będziesz gwiazdą DOMESTOSA! <3

Chciałabym... mieć Conversy! tongue_out
                                    • gorzata.14 Re: Popsuj marzenia 10.07.11, 12:17
                                      Chyba jako tło pulpitu na monitorze ;P

Chce mieć zawsze wspaniały humor ;D
                                      • drabina Re: Popsuj marzenia 10.07.11, 13:06
                                        Nie wychodź z domu to będziesz miała wink

Chcę bardzo szybko biegać i wystartować w olimpiadzie
                                        • patusiaxd Re: Popsuj marzenia 10.07.11, 13:09
                                          To przyczep se mięso do ciuchów i wypuść psy :]
                                          Chciałabym być modelką .
                                          • kama552 Re: Popsuj marzenia 10.07.11, 13:19
                                            Nie , bo jestes za gruba sorry

Chcialabym nie spa w ogole
                                            • natala0900 Re: Popsuj marzenia 10.07.11, 13:52
                                              Chcialabym nie spa w ogole

Niestety zapadłaś w narkozę i ciągle śpisz.

Chcę mieć więcej swobody ;D.
                                              • malinowabu Re: Popsuj marzenia 10.07.11, 13:56
                                                Jak sobie zapracujesz .xD

Chcę wygrać w totolotka . ; D
                                • wiolcia.xd Re: Zabawa-popsuj marzenia 10.07.11, 14:32
                                  To ty potrzebujesz lekarza, a na dodatek będziesz myc baseny wink

Chciałabym wyjechać do Chin wink
                                  • klaudynka008 Re: Zabawa-popsuj marzenia 10.07.11, 15:07
                                    to weź rolki i jedz. ! big_grin
                                    Chciałabym być przyjaciółką K.Bednarka.serce
                                  • bieeeber Re: Zabawa-popsuj marzenia 10.07.11, 15:09
                                    taa. made in china powinno Ci starczyć.

chciałabym zjeść wate cukrową .XDDDD
                                    • sweet...love Re: Zabawa-popsuj marzenia 10.07.11, 15:31
                                      sorki ale cukru nie ma

chciałabym w przyszłości mega dobrze zarabiac
                                      • jadenxd Re: Zabawa-popsuj marzenia 10.07.11, 15:38
                                        chciałabyś , z twoją wiedzą to niemożliwe XD kiss big_grintongue_out

Chciałabym żeby na świecie był tylko jeden język !
                                • kitty2218 Re: Zabawa-popsuj marzenia 10.07.11, 15:50
                                  Bądź lekarzem,tylko nie rycz kiedy wyrzucą cię ze szpitala za to że zabiłaś człowieka
                                  Chciałabym wyjechać do Angliibig_grin
                                  • ollcia_tw Re: Zabawa-popsuj marzenia 10.07.11, 16:14
                                    Wylecisz do Anglii, lecz w trakcie lotu samolot będzie miał awarię i zginiesz. ( Nic innego nie mogłam wymyślić )

Chciałabym być projektantką mody wink
                                    • klaudia_25 Re: Zabawa-popsuj marzenia 10.07.11, 16:24
                                      Ale najwyżej dla meneli xD

Chciałabym być bogata! tongue_out
                                      • olggx33 Re: Zabawa-popsuj marzenia 10.07.11, 16:36
                                        Chyba w grze monopol

Chcę słonia w karawce
                                      • truskaweczka17 Re: Zabawa-popsuj marzenia 10.07.11, 16:37
                                        Pod warunkiem, że dwa złote to dla ciebie majątek. ! big_grin kiss

Chciałabym mieszkać blisko dużego miasta. !

serceserce
                                        • mileymiranda Re: Zabawa-popsuj marzenia 10.07.11, 17:29
                                          Niestety. Bedziesz mieszkać tylko blisko dużej wsi.

chciałabym mieć pieska
                                          • bieeeber Re: Zabawa-popsuj marzenia 10.07.11, 18:37
                                            mileymiranda napisał(a):

> Niestety. Bedziesz mieszkać tylko blisko dużej wsi.
                                            >
                                            >
                                            > chciałabym mieć pieska

pluszowy powinien Ci starczyć.

chciałabym chociaż raz zaśpiewać na takiej prawdziwej scenie.
                                • alexalexalex Re: Zabawa-popsuj marzenia 11.07.11, 15:03
                                  Będziesz, jak kupisz sobie grę Operacja wink

Chcę zamieszkać w Atlancie.smile
                                • aleksandra25 Re: Zabawa-popsuj marzenia 22.07.11, 14:17
                                  chyba lalek barbie

chciałabym zjeść dużą tabliczkę czekolady ;p
                                • lmt Re: Zabawa-popsuj marzenia 09.08.11, 19:32
                                  claire. napisał(a):

> Chyba Pornoli xD Chciałabym być lekarzem ;D big_grin
                                  __________________________________________________________________
                                  Chyba dla lalek, bo człowieka prędzej zabijesz.
                                  Chciałabym mieć mnóstwo kasy. tongue_out kiss
                                • xxemmaxx Re: Zabawa-popsuj marzenia 12.08.11, 20:38
                                  z twoimi stopniami ?! chyba śnisz x dd ewentualnie lekarz lalek .

chciałabym być prawnikieem ; pp
                                • wamiss Re: Zabawa-popsuj marzenia 28.08.11, 21:02
                                  To tobie by się lekarz przydał.

Chciałabym Graś w TEATRZE. surprised
                                • asia10 Re: Zabawa-popsuj marzenia 30.08.11, 18:35
                                  I co? Bedziesz badać zdechłe kury smile
                                  Chciałabym mieć nowy telefon wink
    • mariankaaaa ... 10.07.11, 17:28
      To zbuduj sobie makiete londyny z lego!

chce byc jak Harry Potter!
      • mariankaaaa Re: ... 10.07.11, 17:29
        * Londynu
      • lovedestinyhope Re: ... 10.07.11, 18:16
        Chyba w zabawie. :p

Chcę dostać maltańczyka.
      • bbincomplete Re: ... 10.07.11, 18:17
        Prędzej jak zwariowana sprzątaczka tańcząca z miotłą, wieczkami od słoików na nosie i prześcieradłem na grzbiecie. big_grin

Chciałabym mieć mocniejsze ściany, by nie słyszeć conocnych jęków sąsiadki. ;>
        • originalnick Re: ... 10.07.11, 18:27
          Oj,oj. Nic nie poradzisz, bo nie masz pieniędzy.

wink))))

Chciałabym nie mieć marzenia. ; p
          • kamyk007 Re: ... 10.07.11, 19:01
            nic nie poradzisz jesteś tyko człowiekiem i całe twoje życie opiera się na marzeniachbig_grin

chciałabym być szczęśliwie zakochanasmile
            • bieeeber Re: ... marzenia! 10.07.11, 20:01
              przecież jesteś ... w sobie ... : DD

chciałabym zostać pogromcą much! haha!
              • daily Re: ... marzenia! 10.07.11, 21:47
                W h&m masz muchy, kup se i świeć.

Chciałabym polecieć do Anglii.
                • wercia321 Re: ... marzenia! 10.07.11, 21:59
                  Nie polecisz bo samolot w czasie lotu się rozbije i zginiesz

Chcę mieć nowy komputer
                  • glorianadias Re: ... marzenia! 10.07.11, 22:07
                    wercia321 napisał(a):

> Nie polecisz bo samolot w czasie lotu się rozbije i zginiesz
                    >
                    >
                    > Chcę mieć nowy komputer
                    Sorki..pomyłka...

Niestety do końca wakacji sklepy zostały zamknięte...

Chcę spotkać Bruno Marsa...
                • glorianadias Re: ... marzenia! 10.07.11, 22:00
                  Najpierw musisz sprawić sobie skrzydełka albo kupić samolot.!

Chciałabym spotkać Bruno Marsa...
                  • klaudia_25 Re: ... marzenia! 10.07.11, 22:19
                    Ale zemdlejesz na jego widok, a on Cię podepcze tongue_out

Chciałabym... mieć 16 lat xD
                    • glorianadias Re: ... marzenia! 10.07.11, 22:49
                      Niestety w dzień 16 urodzin będzie koniec świata..(od razu to wyplułam..tongue_out)

Chciałabym mieć własnego laptopa...
                      • dorr Re: ... marzenia! 10.07.11, 23:04
                        Będziesz mieć, ale ci się od razu zepsuje,a z radości zgubiłaś gwarancję i paragon.

Chciałabym gwiazdki milkiway'e. xd
                        • kropeczka23 Re: ... marzenia! 10.07.11, 23:38
                          przewróć sie to bedziesz miała gwiazdki X D

Marze o tym aby chłopacy zmądrzeli . XD
                          • bieeeber Re: ... marzenia! 11.07.11, 08:31
                            chyba w snach , ale w snach to już dawno zmądrzeli. nie licz na to.

chciałabym pojechać do NY ( i nie palcem po mapie ) XDD
                            • magicaleks :) 11.07.11, 12:24
                              Do NY? Chyba do New Yoyrkera bo inaczej to tylko w snach. ;P

Chcę zostać tancerką.
                              • jadenxd Re: :) 11.07.11, 14:03
                                jo , tańczyć to ty możesz po prysznicem ! smile shock

Chciałabym żeby wszyscy mnie lubili XD
                                cool
                                • buniaczek541 Re: :) 11.07.11, 14:07
                                  pomarzyć dobra rzecz ;p

Chciałabym być bardzooo bogataa ;.p
                                  • bananka 11.07.11, 14:18
                                    buniaczek541 - pieniądze szczęścia nie dają ;D

chce spotkać Deryck`a Whibley`a! chce z nim porozmawiać! ♥
                                    • daj_mi_lizaka Re: ♥ 11.07.11, 15:10
                                      spotkasz, ale jego sobowtóra xd

chcę się cofnąć w czasie o 4 lata...
                                      • gorzata.14 Re: ♥ 11.07.11, 18:19
                                        przykro mi ale wehikuł czasu się zepsuł tongue_out

Chce mieć wille z basenem big_grin
                                        • bloondi Re: ♥ 11.07.11, 18:29
                                          Dostałaś ją ,ale po paru sekundach spadł na nią meteoryt.

Chciałabym zagrać w The Vampire Diares.
                                          • sophie17 ♥ :^) 11.07.11, 20:53
                                            zagrasz we śnie xD
                                            chce wygrac X FAKTOR
                                            • wercia321 Re: ♥ :^) 11.07.11, 21:32
                                              Nie wygrasz bo odpadniesz w pierwszym odcinku

Chcę spędzi wakacje w Brazylii
                                              • bieeeber Re:  :^) 12.07.11, 01:46
                                                wakacje to ty se możesz wpędzić najwyżej na parapecie opalisz się , na pewno .

tak bardzo chciałabym przeżyć pierwszą, prawdziwą miłość.sad
                                              • bieeeber Re: ddd 12.07.11, 01:46
                                                wakacje to ty se możesz wpędzić najwyżej na parapecie opalisz się , na pewno .

tak bardzo chciałabym przeżyć pierwszą, prawdziwą miłość.sad
                                                • plombrng_mary Re: ddd 12.07.11, 12:43
                                                  no spotkasz brzydkiego grubego lalusia który będzie miał Cię w dupie tongue_out

chciałabym kupić sobie ludy xD
                                                  • garfield_yeah Re: ddd 12.07.11, 13:01
                                                    Mój kuzyn Ci własnie wykupił ;]

Chcę żeby moja mama wróciła ;D

• garfield_yeah Re: ddd 12.07.11, 13:02
                                                    garfield_yeah napisał(a):

> Mój kuzyn Ci własnie wykupił ;]
                                                    >
                                                    > Chcę żeby moja mama wróciła ;D
                                                    >
                                                    Tfuu ! Babcia.
                                                  • plombrng_mary Re: ddd 12.07.11, 15:54
                                                    nigdy nie przyjdzie !!! jest w niebie razem z autkami zabitymi w auta 2 xD
                                                  • plombrng_mary Re: ddd 12.07.11, 15:59
                                                    plombrng_mary napisał(a):

> nigdy nie przyjdzie !!! jest w niebie razem z autkami zabitymi w auta 2 xD
                                                    o ! jeszcze marzenie wink

chcę zostać plackiem xD !!!

dziękuję za uwagę
                                                  • sims Re: ddd 12.07.11, 21:34
                                                    Życzę smacznego temu kto cię zje .

Chcę ... pojechać do NY
                                                  • garfield_yeah Re: ddd 12.07.11, 21:37
                                                    Brakuje samolotów

Nie chcę spać.
                                                  • kropeczka23 Re: ddd 12.07.11, 23:31
                                                    jak nie chcesz spać to pilnuj swoich gaci albo zobacz czy cie nie ma na drugim końcu świata X D

Chce nauczyć moją kuzynkę robić fikołki. big_grin
                                                  • plombrng_mary Re: ddd 13.07.11, 09:52
                                                    to od razu kup jej gips big_grin

chcę mieć .... czekoladę big_grin !!!
                                                  • sims Re: ddd 13.07.11, 11:16
                                                    Gdy ją kupisz , roztopi się w drodze i wycieknie na drogę xD

Chcę ... zjeść... Biebera xD
                                                  • klaudia_25 Re: ddd 13.07.11, 12:32
                                                    Ale zasypie go śnieg w Lipcu ;d

Chcę zabić majli! ;d
                                                  • plombrng_mary jestem plackiem!!! 13.07.11, 13:17
                                                    ale ja już ją zabiłam wink

chcę żeby spadł śnieg big_grin !!!

dziękuję za uwagę
                                                  • nathaliee. Re: :3 13.07.11, 16:00
                                                    nie może spaść śnieg ponieważ jest lato , to niemożliwe ! big_grin<br />
                                                    <br />
                                                    <br />
                                                    chcę mieć różowe włosy tongue_out
                                                  • mikakika15 Re: :3 13.07.11, 16:22
                                                    taa, jasne chyba na stardollu! : P

chciałabym spotkać św. Mikołaja! : D
                                                  • smerfetka_10 Re: :3 13.07.11, 23:21
                                                    jestem tutaaaj santa

chciałabym dostać lody truskawkowe.
                                                  • kropeczka23 Re: :3 23.07.11, 23:45
                                                    a co ja, caritas kurde? piwo

Chcę już być nad morzem. ; ))
                                                  • optimistisch. Re: :3 05.08.11, 12:48
                                                    wiadomość z ostatniej chwili : morze < niestety nie wiem jakie > wyschło : D

chcę już lecieć o paryża < 3
                                                  • xxfankajbxx Re: :3 05.08.11, 13:09
                                                    ale odleciał już samolot

chce żeby Justin bieber nie miał głosu
                                                  • foolme ^.^ 05.08.11, 13:10
                                                    Nie udźwignie cię samolot tongue_out

Chcę zostać modelką. serce
                                                  • letty Re: ^.^ 05.08.11, 13:53
                                                    jak schudniesz to masz szansę.;DD

chciałabym zostać aktorką.brawo
                                                  • foreverhopex3 Re: ^.^ 05.08.11, 13:59
                                                    Jedynie w parodiach XD

Chciałabym bym mieć swój serial xD
                                                  • letty Re: ^.^ 05.08.11, 15:25
                                                    taaa. na tvp1 big_grinDD

chciałabym umieć latać.
                                                  • buniaczek541 Re: ^.^ 05.08.11, 17:25
                                                    pomarzyć dobra rzecz !!!

chciałabym umieć język włoski !!!
                                                  • cotton.caandyy. Re: ^.^ 05.08.11, 18:09
                                                    taa. raczej ci włosy na język wejdą ;pp xd (ale tak naprawdę to też bym chciała xd)

chcę nie obgryzać paznokci ;<<
                                                  • patka_54 Re: ^.^ 05.08.11, 18:27
                                                    cotton.caandyy. napisał(a):

> taa. raczej ci włosy na język wejdą ;pp xd (ale tak naprawdę to też bym chciała
                                                    > xd)
                                                    >
                                                    > chcę nie obgryzać paznokci ;<<

No to naklej na nie lusterka jak sie zobaczysz to ci sie odechce

che miec najlepsze ciuszki
                                                  • cotton.caandyy. Re: ^.^ 05.08.11, 18:45
                                                    taa. jak je sobie namalujesz!

chcę iść spać!
                                                  • jagoda1602 Re: ^.^ 05.08.11, 19:17
                                                    cotton.caandyy. napisał(a):

> taa. jak je sobie namalujesz!
                                                    >
                                                    > chcę iść spać!

Taaa, ale cierpisz na bezsenność
                                                    Chce, zabić tą cholerną muchę!!!
                                                  • katiediamond Re: ^.^ 05.08.11, 19:34
                                                    Ale zabraknie Ci odwagi.

Chcę zwiedzić cały świat.
                                                  • jagoda1602 Re: ^.^ 05.08.11, 19:45
                                                    To wskocz na telewizor. Jak Ci się uda, to Zack i Cody zabiorą Cię na rejs do okoła świata.
                                                    Chce, żeby wakacje trwały miesiąc dłużej.
                                                  • niksa44 Re: ^.^ 05.08.11, 19:47
                                                    Jak nie masz globusa,to ci kupię!

Chcę napisać swoją książkę!
                                                  • letty Re: ^.^ 05.08.11, 21:18
                                                    dla dzieci..big_grinDD

chciałabym umieć j. angielski.
                                                  • snickers. Re: ^.^ 05.08.11, 21:33
                                                    tja, nawet dobrze nie znasz kolorów big_grin

___
                                                    Marzę o bilecie na koncert clmf 2011, szczególnie na Green Daya <3
                                                  • twilightowa2226 Re: ^.^ 05.08.11, 21:37
                                                    Taa... Tylko szkoda, że te bilety sprzedają się w pięć minut i nie zdążysz. shock

• kropeczka23 Re: ^.^ 05.08.11, 22:57
                                                    i tak nikt nie będzie tego czytał a ty palce połamiesz więęc... XD

Chcę autograf od RiRi, beyonce i greysona chance . ; >
                                                  • loczek151 Re: ^.^ 06.08.11, 13:33
                                                    Chyba nie w tym życiu kochana ;p

Chcę żeby wakacje trwały wiecznie;*
                                                  • originalnick Re: ^.^ 06.08.11, 22:43
                                                    Nic nie trwa wiecznie

Chciałabym aby o Lady Gadze nic się już nie ukazało ; PP
                                                  • jagoda1602 Re: ^.^ 07.08.11, 16:29
                                                    Ale się ukaże.

Chcę, żeby Bieber zaszył się gdzieś w Afryce.
                                                  • sims Re: ^.^ 08.08.11, 15:38
                                                    tego nie moge zniszczyć - i tak zbyt iękne by było prawdzwe xD

Chcę , żeby na kotku nie było prowokantek
                                                  • wercia321 Re: ^.^ 08.08.11, 15:49
                                                    Zwiększy się ich liczba i to ciebie wszystkie obiorą za cel

Chcę zostac projektantką mody
                                                  • cariforniagirl Re: ^.^ 08.08.11, 20:51
                                                    Nie,ponieważ nie umiesz odróżniać tkanin i kolorów.

Chciałabym mieć własnego laptopa.serce
                                                  • ciocia_wiedzma Re: ^.^ 08.08.11, 21:37
                                                    Ale nigdy go nie dostaniesz, bo za rok koniec świata xd

Chciałabym mieć własną gwiazdę wink
                                                  • olcissia_1998 Re: ^.^ 08.08.11, 21:42
                                                    Musiałabyś mieć rozum by ją odnaleźć wink

Chciałabym być aktorką xD
                                                  • ciocia_wiedzma Re: ^.^ 08.08.11, 21:56
                                                    Ale nie masz talentu ;p

Chciałabym spotkać Iana Somerhaldera big_grin
                                                  • mileymandy Re: ^.^ 08.08.11, 22:02
                                                    jesteś za głupia żeby dostać vizę do usa (sorki tongue_out)

ja chcę poznać taylor momsen no zniszcie mi marzenie wink
                                                  • ecia22100 Re: ^.^ 09.08.11, 19:10
                                                    lepiej nie bo jak cie zobaczy to sie przerazi i ucieknie

chciałabym dodtknąć chmury
                                                  • kropeczka23 muu.. 09.08.11, 20:41
                                                    mgła ci nie wystarcza.??!

chce wylecieć w kosmos. Xd
                                                  • katy_13 Re: muu.. 09.08.11, 21:29
                                                    mama cię nie puści ;p

chciałabym wygrać w totka
                                                  • mickey.mouse Re: muu.. 10.08.11, 17:58
                                                    niewygrasz , bo zabardzo chcesz

chcę aby szkoła nie istniała.
                                                  • lmt Re: muu.. 10.08.11, 18:11
                                                    mickey.mouse napisał(a):

> niewygrasz , bo zabardzo chcesz
                                                    >
                                                    > chcę aby szkoła nie istniała.

Jak nie będzie istniała, to będą Cię uczyć w domu ;p

Chcę zagrać w filmie brawo sciana cool
                                                  • taka.jedna. Re: muu.. 10.08.11, 19:03
                                                    zagrasz po pijaku w filmiku nakręconym telefonem, który trafi do netu i będzie się z ciebie śmiała cała Polska. ;p

chcę być wyższa.
                                                  • katy_13 Re: muu.. 10.08.11, 20:28
                                                    urośniesz i będziesz taka wysoka to nawet jak kucniesz to sie w żadne drzwi nie zmieścisz i będziesz spała na dworzu i piła z wiadra! muahahahaha!

chcę żeby wakacje się skończyły! tego nikt nie popsuje! ;p
                                                  • alexis69 ;d 11.08.11, 01:17
                                                    za 21 dni rok szkolny! piszę to z bólem serca ale minie to tak szybko, że skończysz to czytać i będziesz się szykować na rozpoczęcie roku szkolnego devil

chcę zniknąć stąd na jakiś czas. chcę być jak ninja xd

• stayaway *______* 11.08.11, 22:45
                                                    zniknąć to jak najszybciej powinno to marzenie , bo się nie spełni .

chcę spotkać Gerarda Way'a big_grin
                                                  • plombrng_mary Re: *______* 12.08.11, 20:44
                                                    spotkasz go później przez przypadek podłożysz mu nogę on upadnie złamię sobie nos i rękę a ty będziesz miała do tego wycieczkę do sądu tongue_out

chcę zaśpiewać w duecie z Taylor Swift !

dziękuję za uwagę
                                                  • camper_kala Re: *______* 15.08.11, 11:50
                                                    ona śpiewa tylko z NORMALNYMI ludźmi a ty się niestety nie kwalifikujeszdevildevildevil
                                                    chciałabym być miliarderką
                                                  • pola16 Re: *______* 15.08.11, 11:57
                                                    chciałabym być miliarderką-nie będziesz mieć nawet tysiaka;p.

Chce zmądrzeć.
                                                  • taka.jedna. Re: *______* 18.08.11, 20:47
                                                    oczywiście zmądrzejesz, będziesz tak mądra, aż ci mózg pęknie xp

Chcę poznać fajnego chłopaka.
                                                  • ewellin Re: *______* 18.08.11, 21:04
                                                    Chcę poznać fajnego chłopaka. - chyba we śnie.

Chcę loda
                                                  • afera101 Re: *______* 18.08.11, 23:49
                                                    Wybacz , mamy tak fatalną pogodę że wstrzymali produkcję xD

Chciałabym żeby Black Eyed Peas znowu razem śpiewali ^^
                                                  • maartaaa Re: *______* 21.08.11, 15:40
                                                    Ale oni tego nie chcą
                                                    Chciałabym żeby już dzisiaj był 3 sezon pamiętników wampirów ;d
                                                  • roksanaroxana Re: *______* 28.08.11, 11:40
                                                    Nie będzie. Musisz jeszcze długo czekać.

Chciałabym, aby Bieber zmarł big_grin
                                                  • danka_96 Re: *______* 28.08.11, 12:02
                                                    Niestety, to się nie stanie

Chciałbym być aktorką
                                                  • kropeczka23 Re: *______* 28.08.11, 17:26
                                                    te sie na telefon nagraj i wstaw na yt -,-

Chce poznac Greysonka serce
                                                  • roksanaroxana Re: *______* 28.08.11, 17:39
                                                    nigdy go nie poznasz, bo on ma w d*pie swoich fanów

chce na koncert MCR
                                                  • evilminded Re: *______* 28.08.11, 18:31
                                                    Chyba na jednorożcu.

Chce hot-doga :F
                                                  • flo. Re: *______* 28.08.11, 18:40
                                                    No, nie jestem taka pewna, czy jamnik w bułce dobrze smakuje.

Chcę iśc na koncert My Chemical Romance.

• hanisiaa Re: *______* 28.08.11, 20:21
                                                    tsaa.. polecisz na koncert miotłą od Harry'ego ?
                                                    ; D
                                                    Chciałabym mieć psaa ! *.*
                                                  • miley138 Re: Zabawa -: Popsuj Marzenia :) 28.08.11, 22:02
                                                    I będziesz miała taiego różowego i grubego; nazwiesz go Pan Pigg wink

Chciałabym mieć prawdziwą przyjaciółkę ;]
                                                  • jonasfan Re: Zabawa -: Popsuj Marzenia :) 28.08.11, 22:04
                                                    No wymyśloną albo narysowaną na kartce A4 białą kredką !

Chciałabym ZNOWU pojechać do Włoszech xd
                                                  • kocurzyca Re: ^.^ 28.08.11, 22:05
                                                    Chyba mody dla ślepych.

Chciałabym pojechać na koncert rhcp
                                                  • takajedynaaga Re: ^.^ 30.08.11, 00:16
                                                    Nie pojedziesz możesz iść na pieszo ;DD

Chce pójść do aqua parku<nie mam co wymyślić> ;PP
                                                  • fanclubkovu Re: ^.^ 11.10.11, 19:37
                                                    A więc dostałaś bilet pojechałaś ale nie zabrałaś stroju i musiałaś nosić taki po 60 dziadku a kiedy weszłaś na basen to woda wyschła wink.

Chcę zostać dzwonnikiem!

opowiecizadnejtresci.blogspot.com/
                                                  • how_about Re: ^.^ 11.10.11, 22:52
                                                    Chyba z Notre Dame! Z garbem i z podartymi ciuchami, będziesz ślepa i głucha wink

Chcę mieć żyrafę!
                                                  • takajedynaaga Re: ^.^ 03.12.11, 22:30
                                                    Nie będziesz mieć i tyle...za wysoka!

Chce XBOX'a 360 i do tego kamerkę Kinect i grę Dance Central brawo
                                                  • kotkaevita15 Re: ^.^ 15.02.12, 20:31
                                                    Skąd weźmiesz na to kasę? XD

Chcę zostać aktorką.
                                                  • mrucz Re: ^.^ 23.08.12, 23:33
                                                    a co jak będą kazać Ci rozebrać się przed kamerą ? ;o

chcę mieć szczęśliwą rodzinę ; D
                                                  • seli2 Re: XD 23.08.12, 23:52
                                                    jeśli ktoś Ci się oświadczy XD

Chcę być znana surprisedsuspicious
                                                  • mrucz Re: XD 24.08.12, 00:11
                                                    obyś tylko nie była znana jak '' Katarzyna W '' ; )

chcę mieć włosy za pas.
                                                  • luan Re: XD 02.09.12, 22:16
                                                    Wyłysiejesz zanim zdążysz zapuścić big_grin

Chcę być dziewczyną Justina Biebera! piwo
                                                  • seli2 Re: XD 03.09.12, 19:46
                                                    najpierw niech JB zmieni płeć na męską XD

Chcę pojechać za granicę tongue_out
                                                  • kotkaevita15 Re: XD 03.09.12, 20:51
                                                    Cb za granice nie wpuszczą ;p

Chcę pójść do kina...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka