gorzata.14 10.07.11, 08:08 Co o niej sądzicie jako aktorce i piosenkarce? Mi podoba się jak gra w filmach i niktóre jej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dosia321 Re: Jennifer Lopez 10.07.11, 09:25 Kiedyś ją bardzo lubiłam, dzisiaj już mniej. ale sądzę że ma talent ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Jennifer Lopez 10.07.11, 09:36 ona była modna za czasów mojej siostry..a teraz już są nowe lepsze gwiazdy, ale podoba mi się jej piosenka "On the floor" i "I'm into you" jakoś tak ;D Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Jennifer Lopez 10.07.11, 14:42 Lubię ją jako aktorkę uważam że ma ogromy talent i lepiej wypada na planie filmowym niż na scenie. Nie wolno jednak zapomniec że większość usłyszała o niej dzięki jej największemu hitowi Let's Get Loud ta piosenka jest naprawdę całkiem niezła. Uważam że udało jej się z całkiem niezłym skutkiem połączyć i aktorstwo i muzykę. Chociaż jej ostatnia piosenka nie jest zła to jednak spodziewałam się czegoś innego Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Jennifer Lopez 10.07.11, 14:44 lubie J.LO ale bardziej jakos piosenkarke, oglądalam większości filmów z jej udziałem i nie zachwyciła mnie jakoś, ale ogólnie spoko <3. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Jennifer Lopez 01.08.11, 13:43 nawet spoko ma piosenki. a co do filmów to chyba jej jeszcze w żadnym nie widziałam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: Jennifer Lopez 01.08.11, 13:48 nie przepadam za jej głosem, ale lubię piosenkę "i'm into you", ale tylko dlatego, że rapuje tam Lil Wayne, chociaż nie ma go na teledysku -.- Odpowiedz Link Zgłoś