11.07.11, 21:45
Cześć
Chciałabym sb kupić kujonki , ale moja mama mówi ,że one oszpecają człowieka .
A wy jak w nich wyglądacie ?
Ładnie czy było wielkie rozczarowanie ?
Warto kupić ?big_grin

dz za odp kiss
Obserwuj wątek
    • biedronka983 Re: Kujonki. 11.07.11, 21:48
      • monrooe_ Re: Kujonki. 11.07.11, 21:52
        Myślę, że kujonki sa naprawdę super, ale musza pasowac. Zależy jaka jest twoja twarz i jak wyglądasz oraz do jakich ciuchów byś je nosiła. To wszystko musi pasować. Bo czasem widzę ludzi w mieście którzy wyglądają w tzw. kujonkach super, a niektórzy porażka.. Wiec to zależy.
    • aiko4985 Re: Kujonki. 11.07.11, 21:54
      Kup se kujonki. Będziesz super i cool wśród podstawówki. Znajdziesz mnóstwo przyjaciół, bo masz kujonki, twoje koleżanki będą krzyczeć - : ,, Masz kujonki ! Jesteś fajna '' ... Tsa.
    • milejdi Re: Kujonki. 11.07.11, 21:58
      Zalezy od kształtu twarzy. ja mam dość trójkątną i szczupłą, więc mnie pasują. Kwadratowym chyba już mniej tongue_out
      • gorzata.14 Re: Kujonki. 11.07.11, 22:01
        To zależy od twarzy człowieka. U niektórych wyglądają super, a nie raz strasznie.
        • niemampomyslu Re: Kujonki. 11.07.11, 22:09
          Ja noszę, ale korekcyjne i tylko dlatego, że do mnie pasują. Kiedy chodze po korytarzu w szkole i widzę, że co druga dziewczyna ma zerówki pasujace do jej twarzy jak głos Seleny Gomez do heavy metalu i myśli, że dzieki nim jest fajna, szlag mnie trafia. Kiedy tylko znajdę inne okulary, w których będe dobrze wyglądać, dam sobie z nimi spokój.
          • biedronka983 Re: Kujonki. 11.07.11, 22:12
            mam owalną twarz
            pasują kujonki ?
            • biedronka983 Re: Kujonki. 11.07.11, 22:25
              mam owalną twarz
              pasują ?smirk
              • truskaweczka17 Re: Kujonki. 11.07.11, 23:08
                Szkoda pieniędzy. kiss

Na pewno nie pasują do okrągłej i pyzowatej twarzy. serce Nie wiem jak w twoim przypadku. kiss

Jeśli ci się podobają kup sobie. serce Lepiej kupić i żałować, niż nie kupić i żałować. kiss kiss
                • haitsu. Re: Kujonki. 11.07.11, 23:26
                  NIEEEEEEE! Nie kupuj. To jest złom jakich mało. Na przerobienie na nie powiem co się to gó... nadaje ----.-----'''
    • tsst jeśli 12.07.11, 00:42
      ktoś ma styl pasujacy do noszenia taki okularów to jak najbrdzije ladnie wygląda . Ale jesli widze codzinnie przechodzacych kolo mnie dziewczyn ubarnych wq buty za kostke, jeansy, i czarna '' skóre '' + kujonki. to maskara. miecie własny styl dziewczyny < 3
    • pomponik Re: Kujonki. 12.07.11, 02:21
      Ja noszę okulary tego typu nie dla "szpanu" jak niektórzy uważają, ale ze względu na wygodę. Muszę nosić na co dzień okulary z wadą i po prostu widać dzięki tym okularom więcej.
      Wszystko zależy od tego jaki masz kształt twarzy i jaki kształt kujonek wybierzesz. Teraz możesz dostać ten rodzaj okularów w praktycznie każdym kształcie.
      Jeśli chcesz je kupić do ozdoby to dobrze się zastanów czy pasują do twojego stylu. Jeśli masz zamiar je dłużej ponosić to idź do dobrego optyka i zainwestuj w droższe okulary "kujonki". Przynajmniej masz gwarancję, że nic im się nie stanie tak szybko. Ale jeśli ponosisz je 3 razy to nie warto... : >
      • olusia... Re: Kujonki. 12.07.11, 22:40
        Mam, ale korekcyjne. Normalnie noszę soczewki.
    • fangtasia x__x 12.07.11, 23:02
      bo to prawda co Twoja mama mówi.
      nie rozumiem ich popularności , po za tym nie są modne .
    • kropeczka23 Re: Kujonki. 12.07.11, 23:20
      Ja kocham kujonki tylko szkoda że moje rozwalił mi brat . XD
      I one wcale nie oszpecają człowieka. wink ;*
    • sims Re: Kujonki. 13.07.11, 10:43
      wcale nie oszpecają . Ale przed zakupem sprawdź czy się w nich dobrze czujesz . Ja się sobie w nich podobam : D .
      • sims Re: Kujonki. 13.07.11, 10:45
        aha - i jeszcze jedno . To jak w nich będziesz wyglądać zależy od kształtu twarzy . Jeśli ci nie pasują -0 mówimy trudno .
        • klaudia_25 Re: Kujonki. 13.07.11, 11:00
          ja chcę, ale raczej nie będą mi pasować. nie chcę też wyglądać jak co 2 laska w szkole ;/
    • mweezy . 14.07.11, 22:34
      Myślałam, że tzw. kujonki to nie dla mnie, ale ostatnio skusiłam się i przymierzyłam jedne... O dziwo, było mi w nich całkiem do twarzy. Chciałam sobie je nawet kupić,ale jeśli nadal są tak modne, to się wstrzymam troszkę.
    • beauty12 Re: Kujonki. 28.07.11, 12:09
      Ja nie noszę kujonek, bo mam normalne okulary, ale nawet jakbym miała nosić, to mi nie pasują xd ale bardzo je lubię i moje kumpele też. śmiało sb kup kiss
    • loveboy. i można spekulować. 29.07.11, 10:35
      kiedyś podobały mi się kujonki, ale teraz gdy zapanowała nań taka wielka moda obrzydzają mnie. na facebook'u czwartoklasiści wrzucają sobie fotki z nimi, ale to nie wygląda fajnie. dzieci myślą, że jak kupią sobie okularki za 10zł wyglądają fajnie-otóż nie. co innego oryginalne ray-bany. jeszcze tydzień temu byłam we włoszech-co drugi człowiek ma tam kujonki, ale oryginalne. taki mały napis na okularach a ile daje.
    • gorzata.14 Re: Kujonki. 29.07.11, 10:46
      One są nieładne.
    • drabina Re: Kujonki. 29.07.11, 11:09
      To zależy jaką masz twarz i w ogóle.Ja też się obawiałam,ale to był strzał w dziesiątkę.Są świetne!!pzdr.big_grin
    • ilovevampires16 Re: Kujonki. 29.07.11, 11:44
      Zależy jaki chcesz kolor..
      Najlepiej czarne. Pasują każdemu tongue_out

nie baw się w plastikową barbie i nie kupuj różowych..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka