patinka24 07.08.12, 19:01 Hejka Gdzie można kupić kujonki ? *-* I co sądzicie o tych okularach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
limewire Re: Kujonki :D 07.08.12, 21:11 allegro mi się podobają sama je posiadam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
morfina Re: Kujonki :D 07.08.12, 21:26 w sklepie optycznym . : ) tzn. mi się nie podobają , ale to tylko kwestia gustu . Odpowiedz Link Zgłoś
spieluhr Re: Kujonki :D 07.08.12, 21:36 kompletnie niezrozumiała dla mnie moda, ogólnie tego nie popieram ale o gustach się nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
xdliv13xd Re: Kujonki :D 15.08.12, 12:22 Niestety nie wiem gdzie można kupić Mi się w ogóle nie podobają, dla mnie są ochydne Odpowiedz Link Zgłoś
mella0808 Re: Kujonki :D 15.08.12, 18:06 mi się od kąd pamiętam nie podobały, bo okularów nie lubię, bo mi nie pasują itd. I tak aż do zeszłego tygodnia, kiedy jedna koleżanka przyjechała na obóz z kujonkami, a druga kupiła sobie przy plaży i tak jakoś po kilku zdjęciach w kujonkach się przekonałam do nich i muszę przyznać, że nawet myśle o kupieniu sobie takich. A można je dostać w typowo turystycznych miastach na stoiskach (nad morzem na każdym stoisku z okularami były), a jedna koleżanka kupiła podobno gdzieś w Auchanie za 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś