fungirl627 12.07.11, 00:52 mam dość wstydliwy problem ... Obcięłam paznokcie u stup na okrągło, teraz się wrastają.. co robić .? heelp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_vie Re: Paznokcie .? ; D 12.07.11, 16:47 kosmetyczki bodajże coś takiego leczą (bo one są od tego a nie od robienia kolczyków!!) hmm.. ja całe życie obcinam na okrągło i nic mi nie jest... już sie tak ukształtowały, że nawet nie da rady ich obciąć inaczej o.O Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Paznokcie .? ; D 03.08.11, 15:18 ja obcinam prosto więc Noł problem ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bbika Re: Paznokcie .? ; D 02.08.11, 02:07 Kosmetyczka Ci pomoże. Założy klamrę czy coś i on wtedy nie będzie wrastał. Niestety nie powiem Ci ile to kosztuje, na czym polega bo nie miałam tego, wiem tylko, że jest. ALe w googlach coś powinno być Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac tu. 02.08.11, 07:19 Gdy mojemu brat wrastał się paznokieć w palca ( ale ściął go na kwadrat ) to musiał mieć chirurgicznie zrywanego. Odpowiedz Link Zgłoś
olka932 klamra 02.08.11, 08:30 Idz do kosmetyczki, ona założy ci tzw. klamre metalową lub plastikową, wtedy paznokieć się uformuje i będzie rósł prawidłowo, cena od 70 zł za sztukę. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia1098 Re: Paznokcie .? ; D 02.08.11, 14:08 nie weim co masz zrobic mama zawsze mi powtarzała , że paznokcie u stup obcina sie a proso bo będą się wrastać Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Paznokcie .? ; D 03.08.11, 15:27 Jak wrasta bardzo mocno to klamra, a jeśli troszkę to specjalny płyn school. Po kilku dniach powinno przejść. To taki płyn z pędzelkiem jak lakier do paznokci, ale trochę inna buteleczka i dziwnie pachnie, taką chemią... Ale pomaga bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Paznokcie .? ; D 03.08.11, 15:47 to nie jest wstydliwy problem. ja też tak miałam, ale tylko wrastał mi w dużym palcu. i ropa była. następnym razem masz nauczkę, że się paznokcie ścina na prosto. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona12345 Re: Paznokcie .? ; D 03.08.11, 22:10 Kosmetyczka załatwia takie sprawy to najlepsze wyjście , choć to kosztuje ;/. Odpowiedz Link Zgłoś