wera55 31.07.11, 22:28 Hej , Mam pytanie znacie może jakiś dobry i skuteczny krem na przesuszone dłonie - najlepiej polskiej marki i w miarę przystępnej cenie, testowałam już wiele firm <np nivea, dove> i nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata5009 Re: sucha skóra na dłonach... 31.07.11, 23:52 Polecam Ci mój ulubiony Delikatny Hand Care Floslek-u. Mi bardzo pomógł uporać się z okropnie przesuszoną skórą i zadziorkami na dłoniach. Dosyć szybko się wchłania, co jest również wielkim plusem, no i przyjemnie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
majoolowa Re: sucha skóra na dłonach... 01.08.11, 11:51 Osobiście uważam, że Neutrogena Formuła Norweska jest najbardziej trafnym kremem na wysuszoną skórę, nie wiem jak Tobie, ale mi pomogło. Wiadomo, że nie pomoże za dzień/dwa stosowania, ale jest skuteczny, tylko musisz regularnie smarować. A ceny są w miare dobre, ja ostatnio zapłaciłam w przedziale 15-20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
alexband Re: sucha skóra na dłonach... 01.08.11, 11:56 Polecam Garnier Krem do rąk w małym czerwonym opakowaniu koszt. ok. 9zł ale jest naprawdę dobry. Dobry jest też Garnier Balsam do ciała w zielonym opakowaniu koszt 18.99. Wiem, że jest do ciała ale do rak tez jest zajebisty. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: sucha skóra na dłonach... 01.08.11, 22:17 Ja od niedawna stosuje z ziaji, kokosowy chyba czy kawowy. I nie narzekam. Moja siostra ma oliwkowy i też jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
bbika A może.. 02.08.11, 01:53 Oliwa z oliwek ? Jest tłusta więc nią dobrze nawilżysz. Na płatek kosmetyczny nalej trochę oliwy i wcieraj w skórę. Jak chcesz trochę ją rozjaśnić to kilka kropelek soku z cytryny na płatek można dodać. Jak to z płatka to za mało to można wylać trochę na rękę i od razu wsmarować. A po każdym myciu rąk kremem lekkim. Taki mocny (wysoce skoncentrowane składniki) zostaw na wieczór. Przed spaniem wmasuj grubą warstwę tego w rączki i nałóż bawełniane rękawiczki ( choćby zwykłe zimowe ) Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
magnaw18 Re: sucha skóra na dłonach... 02.08.11, 08:21 Hm... ja polecam Ziaja kozie mleko Odpowiedz Link Zgłoś
agunia1098 Re: sucha skóra na dłonach... 02.08.11, 14:23 ja miałam en problem i poszłam do lekarza i przypisał mi jakąś tam maść ale nie pamiętam jaką, ty tez idź z tego co wiem na suche dłonie pomaga wazelina Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: sucha skóra na dłonach... 03.08.11, 15:20 ja też mam suche dłonie i nie umiem ci pomóc ;/ Odpowiedz Link Zgłoś