shakira111 Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 16:33 Mam rybke Co ona robi w sumie nic xDDDDDDD Tylko tyle ze jje Odpowiedz Link Zgłoś
dominicaa_music Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 16:33 innocence06 napisał(a): Bardzo podoba mi się beagle ;D Ten > piesek jest słodki, ale słyszałam, że to rzadka rasa w Polsce. Moją uwagę przykuł też buldog angielski > Miałam beagla i nie polecam tej rasy ,jeżeli twój tata i babcia się zgodzą w żadnym wypadku nie bierz psa tej rasy ,bo później twoja babcia już nigdy nie pozwoli ci na psa .; / Też tak mam uwierz ,ale polecam Owczarki Niemiecki i Buldogi Francuskie .; D Ja mam czarnego kota Mrunię ,i 2 czarnego kota Bethy . Są słodkie ,miłe ,ciekawskie ,ale łowią dużo ptaków ,jaszczurek i wgl .Mam jeszcze Yorka .Wabi się Edy . Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 16:35 Mam psa. Pekińczyk, jest mega słodki Wabi się Ruffi Odpowiedz Link Zgłoś
dulcerbd11 Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 16:39 Ja nie mam ale chciała bym mieć kotka Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie ^^ 04.08.11, 16:44 Obecnie posiadam wiecznie wrzeszczącą papugę imieniem : Flo (mój brat ja tak nazwał -_-) Jak wspomniałam na okrągło coś tam nawija po papuziemu, że niekiedy po prostu wariuję... Jednak jakby się tak zastanowić... Jest śłicznaaaaa, słodziutka, kochana i uwielbiam z nią śpiewać!!!! Codziennie!!! Jest bardzo kolorowo ubarwiona : Ma żółtą główkę, zielony brzuszek, żółty kark w czarne pasy, żółto czarne skrzydła i ciemnoniebieski ogon... Maj niunia... Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka13 Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 17:00 Ja mam pieska-suczkę-sznaucera miniaturkę. Ma na imię Tina,cała jest czarna..no oprócz brązowej brody,szarych pośladków i takiego białego paska pod szyją. W sumie zachowuje się czasem dość zabawnie,np. po spacerze może biegać po całym mieszkaniu,że o ja nie mogę albo lubi gryźć moje gumki do włosów ale nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
kara33441 Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 17:53 Tak, mam 2 psy i 2 kotki. Jeden mój piesek ma na imię Funt i jest rasy Owczarek szkocki collie krótkowłosy..jest strasznie przyjacielski, oddany,..uwielbia się bawić...drugi ma na imię Duduś i jest rasy mieszanej jest naprawdę wierny, kochany itd.Moje kotki to Tami i Zuzia.Tami jest trochę wredną kotką ale czasami umie pocieszyć..a Zuzia to szalona,słodka kotka... Odpowiedz Link Zgłoś
anette_ Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 17:09 Ja mam psa i królika Pies to suczka rasy husky syberyjski. Jest cała biała i ma brązowe oczy, trochę nietypowe jak dla psów tej rasy. Kiedyś była żywiołowym psem i psuła wszystko co napotkała, ale obecnie jest bardzo spokojna Królika dostałam miesiąc temu, jego klatka jest w moim pokoju więc przebywam z nim częściej niż z psem. Jest rasy lewek miniaturowy. Jest brązowo szary, ma czekoladowe oczka i jasną grzywę. Ma też krótkie uszy. Jest wesołym, bardzo żywym króliczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
arasha a ja mam male zoo:D 04.08.11, 17:22 psy: Alex- wilczur, suczka ze schroniska, bardzo weslola, ma ADHD i podejrzewamy autym bo cilge chce zeby zucac jej rongo i nie moze bez niego zyc Rex- wilczur/kaukaz, samiec, mamy go od malenkiego, bo jego tata Max umarl niedawno, jest dosc niesmialy i bojarzliwy ale ostatnio zacol bawic sie pileczka koty: Pazurek- tata, dosc wredny i wg dziki:/. Kitka- mama nieufna ale zabawowa, lubi polowac na myszy Krecik- brat, a nie wiem gdzies go wcielo ... Kuleczka- siortka, najmilszy kot pod sloncem, zabawowa, pieszczoch jeden heh i oczywiscie Fretka: Psotka/Czopek- samiczka, moja naj kochansza Psocia heheh lubi krasc bulki z chlebownika ... Odpowiedz Link Zgłoś
nusia123 Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 17:55 ja mam kotkę o niepowtarzalnym biało-czarno-rudym futerku i psa który jest cały czarny z rudym podpaleniem i długą, gęstą sierścią. Odpowiedz Link Zgłoś
knotka Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 18:07 Mam 2 koty - kotke - czarno-biało-rudą i kota czarnego - Są bardzo do mnie przywiązane i nie wiem co bym bez nich zrobiła . Kocham ich Mam jeszcze w domu pare zwierzat , ale koty są dla mnie najważniejsze . Odpowiedz Link Zgłoś
easy_me Re: Wasze zwierzęta ;D 06.08.11, 19:14 ja mam słodkiego, już nie aż tak małego yorka ;]] Mimo, że ma 7 lat nie wygląda na staruszka;p. Jest zwariowany, lubi szczekać i gonić koty- nie robi im krzywdy;]] Jest po prostu członkiem rodziny ..... Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanie a ja mam bernardyna <3 04.08.11, 18:25 a ja mam rocznego bernardyna <3. ma piękną sierść karmelowo - białą, wielki łeb i brązowe oczka. jest olbrzymi, odstrasza ludzi swoim wyglądem i grożnym szczekaniem, z pozoru wydaje się groźny. nienawidzi listonosza oraz osób poruszających się pojazdem jednośladowym (czyt. rowerem). z zachowania - urwis, rozrabiaka, niszczyciel, marnotrawca, gryzoń, destruktor, oj długo by wymieniać. jeżeli ktoś z nas zostawi coś nieumyślnie na widoku, to pod naszą nieobecność potrafi rozprawić się z tym raz na zawsze. no, ale cóż, swędzą go zęby, więc szuka atrakcji ^^. poza tym, jest kochany, wierny i oddany. często mu się chowam, lubię go wkręcać i robić z niego idiotę <3 jak coś przeskrobie i wie, że może się to nam nie spodobać to siada przed kimś z nas i natarczywie ' podaje łapę '. no i trzeba wspomnieć, że jest strasznie natarczywy i nie rozumie słowa ' nie ', będzie tak długo trącał nosem i kręcił się pod nogami, dopóki się go nie pogłaszcze lub nie pochwali. tak, taki mały dominator. jest całkowicie mięsożerny, stroni od sałaty. trochę ciężko mu w upały, za to uwielbia zimę, kiedy tarzamy się we śniegu i chodzimy na spacery. tak bardzo go kochamy, że wszystkie jego ewentualne wady są największymi zaletami <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus08 Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 18:29 Mam małpę którą jest mój kochany braciszek po za tym mam chomika imieniem Bella i chcę mieć pytona ale tatuś się nie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 18:41 mam kota.który wabi się szafir(szafirek).jest kotem rasy rosyjski-niebieski,aczkolwiek z biegiem czasu,powoli nawiązuje wygląd kota brytyjskiego.dlaczego?.praktycznie wszystkie koty brystyjskie posiadają piękne zółto-pomarańczowe oczka,zaś rosyjksie zielone.mój ma żółto-pomarańczowe.zaczyna się robić w niektórych miejscach puszysty. jeżeli chodzi o charakter,jest wredny.najchętniej by gryzł ,drapał.denerwuje mnie ,że nie załatwia się regularnie do kuwety.raz do kuwety,raz za łóżko.nie dość ,że muszę sprzątać ,to jeszcze śmierdzi na cały dom.czasem pokazuje jaki jest miłym kotkiem,przychodząc ,łasząc się oraz spać na moich wlosach.wem ,że jest to trochę dziwne,ale taki już jest c:. miałam kota mruczusia.jest kotem wychodzącym ,więc w chwili obecnej nie ma go w domu.nie wiem czy w ogóle ma zamiar odwiedzi dom.ma sierść szarą.to taki zwykły dachowiec.mam również chomika-gryzonia.za czasów malucha,był nomalnym nie gryzącym chomikiem ,lecz gdy już dłuższy czas nie wypuszczałam na wolność ,zaczął gryść.jest przyacielem mojego szafirka,heh.siedzac w klatce denerwuję mojego kota wspinając się po klatce.to jest taki akrobata ;d. na strychu trzymam dwa kwoty.jeden szaro-bialy -buryi drugi taki sam ,w końcu to rodzina.matkai córka ; ). miłe kotki . Odpowiedz Link Zgłoś
alis. Kici, kici 04.08.11, 18:33 Obecnie mam rudo-białego kotka o imieniu Milo. Ma 1 rok i 2 miesiące. Rozrabiaka z niego . Mam go od sierpnia tamtego roku. Wcześniej miałam królika Łatka. Był wyjątkowy. Milusi pieszczoch. Lizał jak piesek. Był naprawdę kochany. Jednak w tamtym roku w kwietniu zaczęło się mu pogarszać. Dużo schudnął, codziennie jeździliśmy do weterynarza. W końcu w maju przychodzę do domu, a on leży i nie może wstać. Przestał mieć czucie w łapach. Nie chodził, leżał tylko. Za dużo nie jadł, trzeba mu było podawać w strzykawkach na siłę. W końcu wycieńczony zmarł. Nadal mi go brakuje i często płaczę na myśl o nim. Podobno chorował na raka, ale nigdy to nie będzie pewne. Tęsknie za nim. Ale Milo też jest wyjątkowy jak każde zwierzątko i również go bardzo kocham. Miałam jeszcze chomika, chomiczkę właściwie. Ale to już nie będę się rozpisywać, jak ktoś chce się dowiedzieć, niech napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
rasmusfan Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 18:39 ja tez nie mam chciałam mieć kota ale rodzice nie chcą widzieć żadnych zwierząt w domu Odpowiedz Link Zgłoś
kalkusia Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 18:54 Ja mam kotka jest śliczna i grzeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
xx.ada.xx Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 19:40 Bagale są z natury bardzoo głupie;p Ja mam Labradora czarnego Draka. Kocham go ma 2 lata ale nadal zachowuje się trochę jak szczeniak.Lubi aportować i to bardzo byle czym a on złapie a potem chce by go gonić żeby mu to zabrać Trochę się ciągnie na smyczy bo chce coś powochać itp. Ale nieraz tez się zmączy i położy.I kocha jeść ale te psy tak mają i je się karmi tylko 2 razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
kira13 Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 20:57 ja myślę że beagle nie jest rzadki w Polsce, wszędzie je widać Ja mam mieszańca właśnie beagle `a z bokserem, nazywa się Shira. Beagle są słodkie, ja owlę raczej duże rasy, jak: husky, owczarek niemiecki, kaukaski, nowofunland, czy akita Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaxoo Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 21:02 mam psa ( suczkę ) nazywa się Madi jest biało czarna ;dd rasa Shit-tzu na prawdę słodki piesek Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 21:40 ja mam dwa pieski jeden jest bardzo spokojny, łagodny i troche leniwy rasy owczarka niemieckiego ubarwienie czarno-żółto i ma charakterystyczny pieprzyk na nosie a drugi jest malutki jast czarno-biały i miejscami brązowy (ubarwienie ma podobne do krowy) i jest bardzo energiczny z razy jack rossel terrier Odpowiedz Link Zgłoś
lena1297 Yes, yes yes.. 04.08.11, 21:58 Mam i to sporo zwierzakow,gdyż cała moja familja kocha je Mam dwa psy Majkę owczarka niemieckiego i kundelka mieszańca rudo biało czarnego (ten ostatni jest mi szczególnie bliski) Mam też dwa małe kochane kociaki od niedawna rudego i burego <333 kochaneee i jeden z nich uratowany przez moją mame !!! ^^ no i swinkę morską (bla bla bla) rybki .. to wszystko, ogólnie kocham zwierzęta czasem bardziej niż ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
gabi40002 Kliknij! 04.08.11, 22:53 Mam cocker spaniela , suczkę ^^.Zwie się Pati.Ma 8 lat.Zimom jej sierc jest mocno puszysta jak welna ;p.Pati jest rudo-brazowa.Latem slonce nagrzewa jej sierc dlatego przychodzi mocno zmeczona.Wtedy jest brazowa a koncowki jej sierci sa zlote.Pati to przytulas jak ja poglaszczesz to sie nie odczepi xd.Bedzie prosila o 2 raz a jak nie to bedzie ciebie tracala lapa i budzic w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
dulcecita Re: Wasze zwierzęta ;D 04.08.11, 23:12 W budzie jest duży pies -kundel. Jest już stary i nazywa się Brutus. Zawsze był posłuszny i wszystkiego szybko się uczył. Ogólnie świetny pies. W domu jest suczka - Psotka. Ma dużo sierści, jest śliczna i najbardziej lubi spać ze mną w łóżku To moja przytulanka choć czasem potrafi mnie wkurzyć... Hehe No i jest jeszcze kot - Tofik. Ma chyba 4 miesiące. Przyznam się, że ja go nie chciałam... Siostra go przyniosła. Ma czarno - białe łaty (jak krowa). Słodki jest tylko jak śpi, a tak to drapie strasznie. Jak się wścieknie to masakra. Łapie za rękę dwoma przednimi łapami, gryzie i jeszcze kopie dwoma tylnymi łapami. Diabeł wcielony. Ciągle chce jeść i nie wiadomo gdzie to mieści... Ehh. Odpowiedz Link Zgłoś
kora_154 : ) 04.08.11, 23:21 mam psa, ale go nie lubię, to pies rodziców. : ) zwykły mały kundel. ale mam 3 koty, które kocham nad życie i nikomu bym ich nie oddała. Stefcia,Rumcajs i Gucio. Stefcia to mama a Rumcajs i Gucio to dzieci. Stefcia ma 2 lata, Rucmajs rok, a Gucio kilka miesięcy, ;> Stefcia jest buro-czarno-biała Rumcajs szaro-bury a Gucio czarno szaro biały. : ) lubią się bawic. kocham je. ! Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia05 Króliczek 05.08.11, 10:16 Mam króliczka miniaturkę.Nazywa się Toffik lubi zaglądać w różne kąty i jeść moje plakaty Jest słodziutki bardzo go kocham Odpowiedz Link Zgłoś