Dodaj do ulubionych

Buty UGG EMU

02.08.11, 23:32
Chciałabym poznać wasze zdanie na temat butów typu UGG czy EMU. Wiem, że wiele osób jest przeciwnikami tych butów, ale ja należę do zwolennikówwink

Napisze dlaczego wam się podobają/nie podobają.

Osobiście ma 2 pary oryginalnych butów UGG i jestem z nich baaardzo zadowolona, ponieważ są idealne na zimę nie przemakają, są ciepłe, a przede wszystkim wygodne i moim zdanie super wyglądają. Sprawdzałam czy w lecie ,,chłodzą'' i jest to oczywiście prawda jeśli chodzi o oryginały.
Obserwuj wątek
    • dorothy. Re: Buty UGG EMU 03.08.11, 02:27
      mam jedne czekoladowe emu,do połowy łydki i dwie podróbki(tak to nazwać? każdy sklep ma takie zimą,więc już chyba nie...)-jasnobrązowe do kostek,i trochę wyższe b.podobne tylko zawiązywane na wstążkę.Zimą-wybawienie.Niestety,oryginały nosiłam tylko wtedy gdy nie było wielkich mrozów a co za tym idzie-soli.Sól to zmora każdego posiadacza tych butów.Udało mi się na razie je uchować i są w dobrym stanie.Latem-nie polecam.Mnie to jakoś nie chłodzi.
    • koniara13 03.08.11, 09:20
      mam oryginalne emu i jeszcze w nich nie chodziłam bo kupiłam je w maju w kolorze mlecznej czekolady,krótkie. i mam jedne podróby w kolorze gorzkiej czekolady,długie z ccc i przechodziłam w nich całą zimę. nie przemakają, są ciepłe,wygodne i nie robią się plamy po soli.
    • olesia55445 Re: Buty UGG EMU 03.08.11, 09:36
      świetne są!
      • fedi14 Re: Buty UGG EMU 03.08.11, 10:40
        A właśnie jak chronicie przed solą?
    • monia12xd Re: Buty UGG EMU 03.08.11, 15:25
      fajne są EMU, mam takie brązowe ;>
    • domciaxdnika Re: Buty UGG EMU 03.08.11, 17:15
      świetne , zamierzam sobie kupić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka