majlentis Re: Pytanka. ;P 25.05.12, 14:58 Ja 1. Brązowy. 2. Jakie jest drugie pytanie? 3. 20 4. ; / 5. żadnej 6. zależy 7. Siatkówka 8. tak 9. Ewelina, Weronika, Adam, Emil, Maks, Ola. Sory musiałam wiecej. Muzyka, gwiazdy 1. Linkin Park 2. Skrillex 3. nie mam 4. Skrillex - Bangarang 5. Piraci z Karaibów 6. Piosenka "Alone again" 7. Rodzinka,pl , Julia, Hotel 52 8. Córka dymu i kości, Dym, Harry Potter 9. nie mam Która piosenka najbardziej kojarzy ci się z... 1. Aura Diona - Friend 2. nie nam wykonawcy ale alone again 3. Alexandra Stan - 1.000.000 4. Evanscence - Bring me to life 5. ? 6. Nie pamiętam, ale to któraś Skrillexa .. 7. Aura Dione - Friend (teledysk) 8. ? -.- 9. ... 10. ... Marzenia i przyszłość 1. Być szczęśliwą. 2. Pewnie Siedlce, albo Biała Podlaska. 3. Być znana, ale mieć spokojne życie. 4. Nie wiem, ale z moim mężem i dwójką dzieci < 3 5. Dom z parterem i 1 piętrem. Dość duży, ładnie rozbudowany. 6. Bardzo chciałabym mieć wilczura czyli psa husky lub owczarka niemieckiego 7. Tak. Odpowiedz Link Zgłoś