Dodaj do ulubionych

Chłopcy....

04.08.11, 13:52
Jeszcze przed wakacjami w szkole podobał mi się pewien chłopak w szkole dowiedziałam się że mamy wspólną znajomą i poprosiłam żeby nas zapoznała, tak też się stało ale rozmowa trwała bardzo krótko coś typu "cześć jestem... " zaraz przyszły wakacje, chciałam z nim pogadać na gg czy na fb ale nie przyjął mojego zaproszenia crying czy powinnam już odpuścić czy coś powalczyć?
Obserwuj wątek
    • zakochanie . 04.08.11, 14:08
      pewnie nie przyjął twojego zaproszenia, bo cię po prostu nie zna. zresztą, może zauważył, że mu się narzucasz (?). skoro ci na nim zależy, to nawiąż z nim kontakt, poznaj go, a przy tym bądź sobą. i pamiętaj, że dziewczyny nie mają zdobywać, a być zdobywane. pogadaj z nim, zrób dobre wrażenie, a potem bądź "niedostępna" przez jakiś czas, nie rzucaj mu się w oczy itp. jeżeli zrobisz na nim dobre wrażenie, to za tobą zatęskni i może sam się odezwie? chłopcy lubią wyzwania <3.
      tylko pamiętaj masz być sobą i się nie narzucać.
    • jessica123 Re: Chłopcy.... 04.08.11, 15:03
      myślę, ze powinnaś jeszcze trochę o niego powalczyć, lecz jeśli on nie wykaże zainteresowania to po jakimś czasie uzna, że mu sie narzucasz, a wtedy go sobie odpuść. mam nadzieję, że sobie poradzisz i moja rada Ci się przyda ; )
      • ilovevampires16 Re: Chłopcy.... 04.08.11, 15:20
        Odpuść sobie. Faceci to świnie -,-
        • sims Re: Chłopcy.... 04.08.11, 15:29
          Póki co to nie ma o co wlaczyć. Jeśli już tak chcesz to poproś tą znajomą niech zaaranżuje jakieś wasze przypadkowe spotkanie . Albo zdrowiej dla cb - odpuść sobie . Na tym świecie jest z masa facetów : )
    • ichliebetom Re: Chłopcy.... 11.08.11, 20:41
      Nie przyjął bo cię nie kojarzy smile po co walczyć, jakby jemu zależało no to by coś zdziałał , nie narzucaj mu się, chłopaki zwykle nie lubią jak dziewczyna robi pierwszy krok. smile znajdziesz jeszcze lepszego ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka