Dodaj do ulubionych

wasze jesienne MUST HAVE

05.08.11, 12:07
cześć. wiem, że jesień dopiero za prawie 2 mies. ale ja już segreguję i dokupuję ciuchy za jesień.
moje MUST HAVE na jesień : botki (brązowe lub czarne), ramoneska( nie znalazłam żadnej ładne w sieci), nowe gacie (jakieś rurki), i kilka bluz czy swetrów (ten , ta i ten)

a jakie co wy musicie mieć, i co macie zamiar kupić na jesteń ?smile

p.s: jeśli było, lub nie podoba się wam ten wątek to "kosz". wink
Obserwuj wątek
    • mary_ Re: wasze jesienne MUST HAVE 05.08.11, 12:29
      O! Właśnie ostatnio myślałam o założeniu podobnego wątku. big_grin Buty na jesień już mam, więc raczej żadnych nie kupuję.
      Potrzebuję:
      - czarny płaszczyk, bądź ramoneskę,
      - czarne rurki, gdyż moje się już poprzecierały,
      - karmelową listonoszkę,
      - ewentualnie jakąś bluzkę z długim rękawem/sweterek.
      Mam nadzieję, że uda mi się to kupić. big_grin
      • fangtasia x__x 07.08.11, 22:06
        sweterek
        kurtkę już widziałam na restyle
        i rurki . ale to jak [i o ile] schudnę na jesień,
        • beverly mmm :P 07.08.11, 23:42
          - ciemne rurki
          - bejsbolówka big_grin czerwooona, koniecznie!
          - bluzka z bershki, miętowa (<3)
          - conversy w panterke (trudno nabyć w polsce sad )
          - jakieś fajne legginsy
          - i jeszcze szary sweterek
          - oraz kilka tshirtów...

uuchh, ja chce na zakupy! :d
      • balon123 Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 10:37
        -spodnie(rurki),
        -buty(trampki do szkoły),
        -kurtka na jesień,
        -parę bluzek,
        -bluzę,
        -spódnica,
        -chciałabym jeszcze jakąś torebkę nową do szkoły, ale nie wiem czy sobie kupię.

To by było chyba tyle. dużo nie potrzebuję. smile
      • myszqa13 myszqa13 23.08.11, 21:13
        skórzaną kurtke ostatnio kupiłam(uwielbiam ją i aż żałuje że teraz jest za ciepło żeby ją nosić bo już bym w niej paradowała po mieście) ale potrzebuje masy innych rzeczy...mianowicie:
        -nowe dżinsy-znalazłam świetne w INFINI custo barcelona jak i w LEVI's-ie
        -buty-zazwyczaj pod koniec jesieni już nosze emu i w tym roku chce nową parę tylko krótki,potem musze kupić czarne huntery(kalosze jakby ktoś nie wiedział) a na początek jesieni musze nowe conversy kupić bo mi się zepsuły już big_grin
        -nową torbę-znalazłam świetną w Marelli...pod kolor mojej kurtki skórzanej...jest cudowna...pakowna i wogóle...idealna dla mnie
        -sukienki...świetne znalazłam w H&M-ie i Zarze...w H&M-ie w kolorze musztardowym,i koronkową a w Zarze świetną o metalicznym kolorze....a poza tym musze znaleźć gdzieś jakąś sukienke w takim morskim kolorze bo teraz będzie modny taki szmaragdowy
        -chce też kupić sobie spodnie w Marc Cainie...cudowne o metalicznym połysku...zakochałam się w nich!
        -szale!kocham nosić szale...i w tym roku musze kupić sobie nowe od Burberry i LV
        -płaszczyk...chce taki w militarnym stylu

to chyba wszystko...smile
      • gumiskaa Re: wasze jesienne MUST HAVE 25.08.11, 21:14
        Ja bym chciała nową kurtkę smile i botki big_grinserceserce
    • estera102 Re: wasze jesienne MUST HAVE 05.08.11, 12:39
      no to tak :
      -tak z dwie pary rajstop cieplejszych , coś takiego jak tu :
      allegro.pl/azurowe-rajstopy-nicolette-rozm-m-gatta-i1708580959.html
      - buty traperki ( coś takiego jak effy ze skinsów ) , dalej szukam
      -spódnica tak bardziej na jesień
      -jakiś stanik by się przydał
      -może jeszcze jeden tuba top , widziałam fajne w stradivariusie
      i to chyba wszystko ale znając życie to jeszcze nakupuje górę niepotrzebnych rzeczy .
    • miastowa. Re: wasze jesienne MUST HAVE 05.08.11, 12:48
      Jakieś botki lub kozaki . Bluza , kilka koszulek , rurki najlepiej czarne. Torba ze skóry
      • gola. Re: wasze jesienne MUST HAVE 05.08.11, 12:53
        nie zastanawiałam się jeszcze ale na chwile obecną myślę, że jakąś bluzę, kilka bluzek z długim rękawem i może spodnie.
      • peachcheek Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 20:11
        W listopadzie w H&Miue bd kolekcja zaprojektowana przez Donatelle Versace, więc na pewno tam coś kupię, a tak to jeszcze bezowy trencz taki klasyczny, botki, kamelową listonoszkę, rurki jakieś ciemniejsze, jeansowe i wypad na SH to tam nakupię jeszcze pewnie jakieś chusty, szale itd. ; )
    • lara12 Re: wasze jesienne MUST HAVE 05.08.11, 13:00
      chciałam płaszcz (choć mam już dwie kurtki), koszulę dżinsową, może jakieś czarne rurki.
      • jolene_ Re: wasze jesienne MUST HAVE 05.08.11, 13:03
        hm. na pewno botki . najlepiej 2 pary , ramoneskę, czarne rurki, kilka spódniczek, sukienki, może jakieś sweterki.. i to chyba tyle.
      • kawaiikimie Re: wasze jesienne MUST HAVE 05.08.11, 13:17
        Ja na pewno muszę kupić botki, bo w zeszłym roku miałam rozmiar 36/37, a teraz 38/39. uncertain
        No i jakiś płaszczyk lub kurtkę.
        Bluzę kupiłam kilka dni temu, taką cieplutką. Może jeszcze jedna kupię. bluzek na długi rękaw nie noszę. Spodnie jeszcze jednych potrzebuję. smile Tylko ciekawie, skąd wezmę kasę...
    • foolme ^.^ 05.08.11, 13:06
      - Taki długi sweter do legginsów, w ostrym kolorze
      - Rajstopy również w pastelowych odcieniach
      - Jakieś eleganckie obcasy
      - Legginsy, błyszczące i takie co wyglądają jak dżinsy
      - Botki, nie wiem jeszcze jakie dokładnie
      - Trampki do kostek (takie po szkole)
      - Jakaś sukienka do połowy ud - takie jakie lubię najbardziej
    • anja_ Re: wasze jesienne MUST HAVE 05.08.11, 13:12
      czerwony sweter wkładany przez głowę, bez żadnych gadżetów. i ogólnie jakieś grubsze sweterki. szare rękawiczki. kilka(naście) t-shirtów. i może tęczowy szalik.
      • karmel_ Re: wasze jesienne MUST HAVE 05.08.11, 23:17
        Czerwone conversy jakaś rozpinana bluza i spodnie rurki.
    • majoolowa Re: wasze jesienne MUST HAVE 05.08.11, 13:41
      bootki podobne do tych klik , a reszte to pewnie jakieś bluzy ze względu na to, że mam dosyć daleko do szkoły i rurki.
      • avrilkaskate foolme 05.08.11, 19:23
        z Twojego profilu wynika, że masz 11 lat i piszesz, że chcesz sobie kupić eleganckie obcasy? może się jeszcze malujesz, co? -.- Matkoo, jak widzę takie dzieci co damę z siebie na siłę rżną to mnie się niedobrze robi

mam nowe trampki! do szczęścia mi nic więcej nie potrzeba. jak coś to rodzicielka kupi ;D
        • crazygirl24 do: avrilkaskate 05.08.11, 19:59
          avrilkaskate napisał(a):

> z Twojego profilu wynika, że masz 11 lat i piszesz, że chcesz sobie kupić elega
          > nckie obcasy? może się jeszcze malujesz, co? -.- Matkoo, jak widzę takie dzieci
          > co damę z siebie na siłę rżną to mnie się niedobrze robi
          >
          > mam nowe trampki! do szczęścia mi nic więcej nie potrzeba. jak coś to rodziciel
          > ka kupi ;D

ekhmm..
          tam pisze 12 lat ale ok..

kochana, wiek to tylko liczby, liczy się osobowość.
          • sopwil Re: do: avrilkaskate 07.08.11, 21:15
            Ale do wieku trzeba niestety dostosowac styl, taki świat, tacy ludzie.
            A propos to te liczby są bardzo ważne, ale skoro twierdzisz że to TYLKO liczby to twoja sprawa, ale za 30 lat nie narzekaj że masz problemy z kręgosłupem. :d
            Niby to nie moja sprawa, ale nie lubię jak, za przeproszeniem, gó...ary (chociaż niektórzy mogą mnie tak nazwac) się tak zachowują. Pozdro.
          • avrilkaskate Re: crazygirl24 07.08.11, 22:04
            majaczysz. tam JEST NAPISANE (a nie pisze.), że ma 11 lat. wink zresztą co za różnica czy 11 czy 12? gó...ara i tyle. wyobrażasz sobie 12 latkę w obcasach? bo ja nie. byłoby to niesamowicie przekomiczne. sama mam 12 lat. i co Ty mi tu pieprzysz o osobowości?! 11 latka w obcasach to 11 latka w obcasach, osobwość nie ma tutaj nic do rzeczy, kochana...

chcę nowy t-shirt i sweterek! big_grin
        • klaudia_25 . 22.08.11, 14:11
          A popieram Cię @avrilkaskate

Obcasy w taki wieku?
          • natalia_12321 Re: . 24.08.11, 12:52
            Ja ostatnio byłam na zakupach w Plazię i muszę powiedzieć ze były straszne promocje, nawet do -70%. Kupiłam sweter rozpinany w serduszka siwy w reserved, bluzę granatową z wiewiórką w Housie, 2 bluzki z H&M takie same, białe tylko jedna z malinowym rękawem a druga z granatowym, bluzkę w paski w Vero Modzie (fajnie bo zeszła z 80 zł na 20 złbrawo) i 2 pary jeansów pierwsze z diversie jasne( zeszły ze 160 zł na 60 złbig_grin) a drugie z Croppa niestety nowa kolekcja to były droższe, ale zostało mi trochę kasy więc w poniedziałek jadę znowu i planuje kupić jakieś buty i jakiś sweterek w paski ale zobaczymy co będziesmile
    • leanne . 05.08.11, 20:24
      kochana, dziewczynka, która robi z siebie starą-maleńką... to chyba nie jest normalne. wyobrażasz sobie 11-to latkę w obcasach? no chyba, że u ciebie to norma.

Nie mam sił nawet, żeby cię wyśmiać.
    • seneka4 Re: wasze jesienne MUST HAVE 05.08.11, 21:29
      Muszę sobie sprawić kilka sweterków + jakiś fajny płaszczyk. Nie narzekam na braki w garderobie. Chciałabym raczej pokombinować z makijażem i fryzurą. Na jesień chciałabym ubierać się bardziej w stylu retro. Może dodam elementy grunge. Uwielbiam kombinować z ciuszkami. ;3
      • martuskac Re: wasze jesienne MUST HAVE 05.08.11, 23:19
        ja muszę kupić jakieś botki lub kozaczki na obcasie jesienne,
        płaszczyk,
        bluzę jakąś,
        może sweterek,
        bluzkę z długim,
        torbę,
        rurki ciemnesciana
    • just...me Re: wasze jesienne MUST HAVE 06.08.11, 11:57
      Ja potrzebuję tak samo jak każdy tutaj rurek tongue_out i na tym chyba koniec.
      • roxy11 Re: wasze jesienne MUST HAVE 06.08.11, 12:46
        na pewno spodnie, dżinsy i czerwone rurki, jeśli gdzieś uda mi się znaleźć to cudo :3
        kilka koszulek, bluza, trampki do szkoły, może leginsy, parę par kolorowych rajstop i sukienka, jeszcze nie wiem, jaka.

chciałabym jakieś eleganckie czarne buty na średnim obcasie, ale znając mamę, jeśli będę je miała na wiosnę, to już będzie cud :d
        • euphoria.. Re: wasze jesienne MUST HAVE 06.08.11, 18:09
          ja sobie upatrzyłam 2 cudowne bluzeczki i muszę je mieć jedna z bershki i to o dziwo przecena za 25 zł ;o i druga kwiatowa za 60 zł z C&A wink
          białą koszulkę na ramiączkach, czarne rurki i białą koszulkę na wf crying
          a buty, torbe i kilka koszulek już kupiłam smile
          • sznuurowka Re: wasze jesienne MUST HAVE 07.08.11, 11:15
            hmm..
            spodnie, trapery, ramoneska, marynarka, mnóstwo swetrów i t-shirtów, torba, koszula (boską widziałam w Levi's), vansy. Taa to chyba wszytsko wink
    • pauu26 Re: wasze jesienne MUST HAVE 07.08.11, 12:32
      plecak, książki i zeszyty...
    • avril1028 Re: wasze jesienne MUST HAVE 07.08.11, 13:21
      1.torba na ramię
      2.traperki
      3.trampki.

tyle
      • golden_star wasze jesienne MUST HAVE 07.08.11, 20:56
        -Buty (trampki, botki i ewentualnie baleriny)
        -Może jeansy
        -Długie legginsy
        -Ciepłe rajstopy
        -Plecak do szkoły
        Tyle smile.
    • sopwil / 07.08.11, 21:06
      botki takie albo takie, nowe conversy, w jakimś oczojebnym kolorze np takie, bejsbolówka, nowa koszulka 30stm, katana i biała bokserka, nie wpominając o innych, ale mniej ważnych rzeczach. nie wiem skąd wezmę na częsc kasę, bo znając życie za to, co się nie spodoba moim rodzicom, będę musiała zapłacic sama, albo dac połowę. ;d
    • mweezy . 07.08.11, 22:05
      Nie mam pojęcia. Jakieś koszule, marynarki, długie gładkie swetry, krótkie sweterki zapinane na guziczki, jakiś kapelusz, botki na wysokim obcasie, trampki, jakieś spodnie tylko nie wiem czy jeansy czy z materiału, kilka białych topów z nadrukami i to koniecznie, może jakaś sukienka, grube i cienkie kolorowe rajstopy jakieś ciekawe gadżety. Zobaczymy, muszę przejrzeć szafę. Znając życie coś jeszcze wymyślę.
    • evanescence24 i tak nie mam kasy. 07.08.11, 23:31
      więc nie będę robić listy bo się nie chcę dołować.
    • xjuustysx Re: wasze jesienne MUST HAVE 08.08.11, 12:26
      botki + conversy smile
      • charlotte__ Re: wasze jesienne MUST HAVE 08.08.11, 16:45
        kilka koszulek
        buty (adidasy)
        bluza
        no i to chyba wszystko.
    • miastowa. Re: wasze jesienne MUST HAVE 08.08.11, 20:56
      W Sumie potrzebuje jeszcze buty adidasy najlepiej Adidas lub Nike , koszule jeansowa bym chciała lub jaka kolwiek koszule byle nie w krate i portfel mi się rozwala
    • jonas_lover moje jesienne MUST HAVE. 08.08.11, 21:18
      botków raczej nie kupuję tak jak ty, bo kocham adidasy, a u nas nie ma jakiejś takiej strasznej jesieni, żeby nie wytrzymać w 'najkach' za kostkę.
      - tak więc, muszę sobie kupić właśnie owe najki (kocham pisać to po polsku xD), nie wiem jakie, zależy jakie będą i czy mi się jakieś spodobają.
      - kilka par nowych rurek (mam ten problem, że strasznie niszczę spodnie i po kilku założeniach one już są przetarte między udami. niestety mam taką denerwującą budowę ;/)
      - sweterki, koszule, bluzki... co tam mi wpadnie w oko. ogólnie to na zakupach decyduję, co sobie kupię, bo tak to mi trudno planować. przecież nie możesz kupić czegoś, co nie jest dostępne. xD
      - jakieś opaski, blansoletki, apaszki, czy inne gówna (koleżanka mnie zaraziła manią takich dodatków. ;D)
      a zresztą - pożyjemy, zobaczymy.
      • paulinka_us5 Re: moje jesienne MUST HAVE. 08.08.11, 21:45
        Ja jakoś nigdy nie planuję, ale bardzo chcę na jesien mieć płaszcz i paującą do niego apaszkę big_grin
      • imyourdream1 Re: moje jesienne MUST HAVE. 08.08.11, 21:47
        - granatowe lub szare botki

- skorzana czarna kurtka

- ciemne jeansy
      • kotkaevita15 Re: moje jesienne MUST HAVE. 29.08.11, 12:14
        Ja muszę kupić sobie tylko sweter i botkiwink.
    • paramore_lol Rzeczy które muszee mieć : )) 11.08.11, 16:08
      cześć : )
      Mi w ostatnim czasie strasznie podobają się botki na koturnie (botkiii )
      Następna rzeczą którą na pewno muszę sobie kupić to płaszczyk w kolorze camel.(nie znalazłam żadnego fajnego zdj w neciee big_grin )
      No i pewnie jakieś rurki w fajnym kolorzee albo jeans'owe : )

pa smile
      • sylwek11 Re: Rzeczy które muszee mieć : )) 11.08.11, 18:06
        Botki , kurtkę i chustkę mam , dżinsy ( ? ) i jakieś t-shirty .
    • sandrolaxd Re: wasze jesienne MUST HAVE 14.08.11, 23:38
      -Jakieś koszulki,
      -może legginsy,
      -koszulę lub sweterek,
      -może botki, ale to tak bardziej na zimę,
      -trampki po szkole,
      -jakąs bluzkę rękaw trzy czwarte (zwykłą, w jednym kolorze).
      To chyba tyle. xd
    • ilovevampires16 Re: wasze jesienne MUST HAVE 14.08.11, 23:55
      szczerze mówiąc to się jeszcze nie zastanawiałam tongue_out
    • i.n.k.a Re: wasze jesienne MUST HAVE 15.08.11, 00:05
      Ja ostatnio kupiłam takie butki w H&M www.hm.com/pl/product/92218?article=92218-B . Są po prostu rewelacyjne ! ; D
      Kurtkę mam taką z Zary polki.pl/work/privateimages/formats/E/81899.jpg .
      I kupiłam takie dwie bluzki allegro.pl/wysylka-z-pl-bluzka-zwiewna-sciagacz-japan-style-i1758502589.html i allegro.pl/0i59076-bluzka-tunika-z-koronki-japan-style-bluzki-i1769314883.html . Muszę wam polecić tą firmę . Japan Style mają świetne rzeczy . Bardzo dobre jakościowo i niedrogie .
      I mama zamówiła mi jeszcze takie spodnie ; D allegro.pl/sexi-jeansy-rurki-spodnie-dzinsy-japan-style-36-i1723104109.html . Ale dopiero będę szła na takie zakupy . Jak to zawsze przed szkołą . . Trzeba się zaopatrzyć ; pp .
      • carino Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 23:14
        w sumie to co roku robię zakupy 'do szkoly'. Kupuję czerwone trampki smith's,
        Kupiłam nike , kupiłam sweterek , obecnie posiadam kilkanaście t-shirtów, rurki też sobie sprawiłam , kurtkę również , w sumie te zakupy byly wczesniejsze bo , wyjeżdżałam do londynu . tam też kupiłam sporo rzeczy , mam jeszcze zeszłoroczne reebok'i fioletowe , wiec dam rade , znajac zycie zawsze jak jade na zakupy, wracam przynajmniej z jedną koszulką, tudzież u mnie z 'pamiątką'.
    • pooziomka Re: wasze jesienne MUST HAVE 22.08.11, 13:56
      rurki, kilka bluzek, trampki, sweterek...to chyba wszystko smile
      • hanisiaa Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 19:53
        zacznę od : nie mam kasy -.- .
        Swoje 2 stówy dokładam na książki , ale wezmę trochę i wydam na jakieś jasne rurki, bo mam tylko 2 pary spodni na zimne dni ; / Nie wiem skąd macie tyle kasy na te wszystkie ubrania ; x pozazdrościć tylko.
        • agunia1098 Re: wasze jesienne MUST HAVE 24.08.11, 10:04
          hanissia smile - moja mama mówi , że 2 pary zspodni które ja mam stanowczo wystarczą na zimne dni a dla mnie potrzebne są co najmniej 3 pary
    • hera.xd Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 19:51
      Obowiązkowe trampki [ czarne lub w kratę ], skórzana kurtka / ramoneska i może kardigan smile
      • kala. Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 19:59
        -czarne rurki.
        -botki.
        -skórzaną kurtkę.
        -parę bluzek na krótki rękaw.
        -i nie wiem dlaczego ale chcę brzoskwiniową bluzę wciąganą.
        -ogóle jakąś bluzę.
        -sweterek. smile
      • pomyluna_ Re: wasze jesienne MUST HAVE 23.08.11, 20:04
        Taka Spódnica
        Martensy serce
        i na pewno jakieś spodnie, kilka bluzeczek ale to już później smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka