lena98 06.08.11, 15:50 Czy macie jakąś piosenke przy której przypominacie sobie wasze najlepsze chwile z życia .? jeśli tak to jaką ; > Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciocia_wiedzma Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 08.08.11, 19:30 Sum 41- With me ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
imyourdream1 Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 08.08.11, 19:31 The underdog projects - sumer jam Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 08.08.11, 19:38 Lady Gaga-Paper Gangsta... Och te zeszłoroczne wakacje nad wodą. ;3 dlaczego tak szybko to minęło ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 08.08.11, 19:46 Hmm, mi piosenka billy talent - nothing to lose, przypomina za każdym razem sale samobójców, enrique iglesias ft. lil wayne - push przypomina mi wakacje 2010, a nicki minaj - massive attack przypomina mi te czasy jak chodziłam do studia tańca iskra. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
lena98 Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 09.08.11, 10:13 Chodziłas do studia tańca iskra .? : D Ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
hera.xd Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 08.08.11, 20:02 Akon i David guetta - sexy bitch Sash - raindrops Choć te dwie piosenki całkowicie odstają od mojego gustu muzycznego z nimi związane są wyjątkowe wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 Laura Jansen - Use somebody 08.08.11, 20:35 mam dobre wspomnienia z tą piosenką, częęstoo słuchałam ją przy pewnym momentach, rozmowach przypomina mi pewną osobę... Odpowiedz Link Zgłoś
beverly Dużo... 11.08.11, 14:32 to niektóree... Kings Of Leon - Use Somebody - lubbięę <3 Lady Gaga - Alejandro - nie trawie gagi i jej całokształtu muzycznego, ale ta piosenka kojarzy mi sie z super-obozem. The Cure - Friday I'm In Love - stara, pewnie żadna z was tego nie zna. Kojarzy mi sie z dzieciństweem Nicole Scherzinger - Right There - niezbyt lubię, pusty tekst, ale kojarzy mi sie z wakacjami Britney Spears - Everytime - brity także nie trawie, ale ta piosenka zawsze mnie do płaczu doprowadza 4 Non Blondes - What's Up? - TEJ piosenki to już wogóle żadna z was nie zna, i tak jak The Cure, kojarzy mi sie z wakacjaami 30STM - From Yesterday - Uwielbiamm słuchać Kojarzy mi sie z pewnym ważnym zdarzeniem w moim życiu. Green Day - Wake me up when september ends - kojarzy mi sie z moim chłopakiem... MCR - Na Na Na - kojarzy mi sie z wakacjami i wesołymi wypadami z przyjaciółmi. Oczywiście tych piosenek jest jeszcze MASA. Odpowiedz Link Zgłoś
beverly Re: Dużo... 11.08.11, 14:34 Achh.. zapomniałam dodać Michaela Jacksona - Beat It, Billie Jean, Bad, Dirty Diana oraz Queenów i Radio Gaga i I want a break free <3 te piosenki odegrały dużą rolę w moim lajfie. Odpowiedz Link Zgłoś
kimberley Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 17:39 Oczywiście, że mam. I to całe mnóstwo. Każdy wyjazd, obóz czy zwykła wycieczka to dla mnie inna piosenka. A słuchając ich ponownie w mojej głowie pojawia się mój osobisty teledysk do tej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
vanesa002 Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 17:47 Ja mam duŻo to tak " JB-BABY,MJ-BEAT IT,Rihanna-te amo ,Tom Boxer-morena " te mam ze wspomnień no i Lovato " evertime you lie " Odpowiedz Link Zgłoś
stynka3 Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 17:49 Menchester- "Ostatni raz " głównie to mam jedno wspomnienie komers na zakończenie gimnazjum strasznie płakałam i ta piosenka przypomina mi to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
wow56 Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 17:52 Beyonce- Halo Ashley Tisdale- It's Alright, It's OK (wspaniałe czasy) Katy Perry- I Kissed the Girl Odpowiedz Link Zgłoś
kleosiaxp Pewnie że mam 10.08.11, 17:56 Shaun Baker - VIP - najbardziej utkwiła mi w pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
taslodka Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 17:55 Chris Brown - With You ~przypomina mi pewno osobę ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
anothergirl Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 17:57 Nelly - Just A Dream < / 3 Odpowiedz Link Zgłoś
rozowelizaki Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 18:58 Mam mnostwo ale sie wstydze przyznac jakie bo te piosenki sa zwykle strasznie tandetne (zupelnie nie taki rodzaj co slucham na codziennie). Czasami ich slucham zeby powspominac Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie_109 Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 17:58 bamboleo, bo mnie kiedyś nazywali bambuloja. i jeszcze ''cicho'' ewy farnej, znam to od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 27.10.11, 14:42 mam kilka, ale niekoniecznie z pozytywnym wspomnieniami. no air - chris brown i WT, generalnie teraz wspomnienia są już pozytywne i nawet uśmiecham się, jak sobie o tej piosence i wspomnieniach z nią związanych. zagubiony książe - farba & nie daj mi odejść - ira, te już niekoniecznie pozytywne wspomnienia. pierwszą lubię słuchać, chociaż swojego czasu nie mogłam, ale drugiej za cholere nie mogę, wkurza mnie sama melodia, a jak słyszę słowa to szału dostaje ;x volver - volveremos, też raczej pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
beproud Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 18:02 Tak. Hannah Montana - He Could Be the One. Moja pierwsza milosc Odpowiedz Link Zgłoś
mar.lena13 Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 18:02 Kałinkuły , i maji ja hi ( nie wiem jak się ta piosenka nazywa ) to piosenki z mojego dzieciństwa xD Odpowiedz Link Zgłoś
czarnucha Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 18:17 Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge.... kolonia 2010 najlepsze dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
stand_out Tak te lepsze i gorsze wspomnienia. 10.08.11, 18:09 Dużo ich jest ostatnio to Bosa - zakopower. A tak to jest b. duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
ginkinka Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 18:20 Aerosmith- I don't wanna miss a thing Taylor Swift- Long Live All Time Low- Time Bomb Dj Casper- Cha cha slide Hurts- Stay Nino- Ok Sertab Erener- Here I Am Wspomnienia czynią te piosenki moimi ulubionymi Odpowiedz Link Zgłoś
rasmusfan Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 18:25 In the shadows - nie interesowałam się wtedy muzyką ale zobaczyłam w telewizji teledysk mroczny i w ogóle jako małej dziewczynie o dość dziwnym charakterze od razu mi się spodobał non stop o tym myslałam ale nie wiedziałam jaki ma tytuł ani nie znałam wykonawcy dopiero po paru latach tak siedze przed kompem i nagle olsnienie IN THE SHADOW w końcu znalazłam piosenke której szukałam przez pare miesięcy nie zdajecie sobie sprawy jaka byłam szcześliwa Odpowiedz Link Zgłoś
hooodooo Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 18:33 white lies - streetlights. cudowne chwile ;q Odpowiedz Link Zgłoś
xjuustysx Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 18:34 Rihanna- Umbrella. Uwielbiam ta piosenke, przypomina mi o najlepszych chwilach Odpowiedz Link Zgłoś
jolka1998 Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 18:35 perfect - raz po raz - przypomina mi się biwak nad jeziorem d-bomb - helenka, zakopower - boso, El Mudo- Shakaron - miłe wspomnienia kiedy to chłopaki to śpiewali na wakacjach Odpowiedz Link Zgłoś
kasiatasior95 Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 19:08 Akon - Right now Jay Sean - Ride it Sum 41- With me Sum 41 - Pieces Odpowiedz Link Zgłoś
demi.l Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 19:09 Ewa Farna - Obrazowa vila moja ulubiona piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
plotkaragirl Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 19:11 "2 bajki"-Dody.Przypomina mi moje dzieciństwo i to,jak bardzo ją uwielbiałam.I uwielbiam.To,kim ona dla mnie naprawdę jest.Kocham DODĘ (co nie znaczy,że jestem lesbijką czy coś) . Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 19:16 em Lady Gaga - just dance/poker face. na zimowisku było świetnie. i jeszcze tinchy stryder number 1. ogólnie fajne czasy treningi siatkówki i świetni ludzie - to było coś. Odpowiedz Link Zgłoś
anty_twilight Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 20:32 Eminem - Love the way you lie ft. Rihanna - zeszłoroczne wakacje anty-twilight.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bignight Re: Piosenki ze wspomnieniami ; ) 10.08.11, 19:22 Devon Werkheiser-So it goes Odpowiedz Link Zgłoś