Dodaj do ulubionych

Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody

06.08.11, 15:52
2.s.dziennik.pl/pliki/2305000/2305753-gaga-jones-643-482.jpg
demotywatory.pl/3354494/Lady-Gaga

www.gadu-gadu.pl/lady-gaga-oskarzona-o-plagiat
od |Madonny :\
i30.tinypic.com/54x6ia.jpg

Obserwuj wątek
    • niemampomyslu no. 06.08.11, 16:00
      a później wszyscy uważają ją za najbardziej oryginalną gwiazdę. no ale stroje, chociaż odgapione, czasami ma całkiem fajne.
    • xjuustysx Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 06.08.11, 17:14
      no właśnie uncertain wszyscy uważają ja a taka mega oryginalną, szkoda ze nie znają prawdy. To jest zwykłe kopiarstwo
      • cookie292 Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 08.08.11, 11:27
        uuuu, wpadła tongue_out
    • abbey_girl ... 06.08.11, 17:19
      Nie da się zaprzeczyć, chociaż jest też na odwrót.
    • nickiminaj Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 06.08.11, 17:36
      od zawsze było wiadomo, że to kopiara.
      • kawaiikimie Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 06.08.11, 17:45
        A wszyscy uważają ją za taką oryginalną gwiazdę.
        • koniara13 06.08.11, 17:59
          no tak. ale nie powinniśmy jej lubić za to jak się ubiera tylko za to jak śpiewa. to jest moje zdanie. a mimo tego kopiarstwa to jej stroje i tak są oryginalne smile
    • asiulka026 Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 06.08.11, 18:13
      ojej nie wiedziałam ... ciekawe co na to inni
    • cotton.caandyy. Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 06.08.11, 18:55
      ale weźcie pod uwagę, że gdyby nie to,że ona zakłada takie rzeczy to nikt by o nich nie wiedział. i co z tego ,że na jakimś ekstrawaganckim wybiegu mody z abstrakcyjnymi ciuchami coś takiego będzie? ona jest gwiazdą. spójrzcie na inne gwiazdy, ubierają się fajnie,ładnie,ale niezbyt zaskakująco. a ona włoży coś takiego i każdy o tym mówi. to też jest jakiś sposób oryginalności. a poza tym spójrzcie obiektywnie : tu pokazali kilka stroi które może skopiowała. a reszta? no właśnie tongue_out haters gonna hate
    • kaja9970 Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 08.08.11, 11:53
      Ona zawsze kopiowała. Nawet od swojej zmarłej koleżanki tongue_out Wszyscy uważają ją za królową. A ja na piosenkarkę, która nie wie co założyć. Zamiast śpiewać to robi koło siebie show. Muzyka sama powinna się obronić. Niestety ona zawsze musi się z tego wybronić ;/
    • smileyy776 Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 08.08.11, 14:04
      To czemu jak nałożyła sukienkę z mięsa jakoś nikt nie mówił,że ktoś już to miał?! Tylko jak ona nałożyła to już sensacja,że tylko zwierzęta pozabijała.No i może trochę skopiowała,ale za to jaki ma głos.Dla mnie i tak jest niepowtarzalna...
    • lullabys Moda 08.08.11, 14:32
      W modzie już było tak wiele pomysłów, że nie sposób wszystkie zapamiętać. Czasami coś widzimy, zapominamy o tym, po kilku latach nam się to przypomina i wydaje nam się, że sami wymyśliliśmy...
      • jessicakaulitz Re: Dżizas. 08.08.11, 19:59
        W takim razie, bardzo chciałabym zobaczyć was, jako Lady GaGę. Spróbujcie ubrać się oryginalnie i ekscentrycznie, a ja będę takim wyszukiwaczem informacji i zaraz pokażę wam gwiazdy, o których istnieniu nie macie nawet pojęcia, a od których można byłoby was posądzić o kopiowanie. Zobaczylibyście wtedy, czy tak łatwo się wyróżniać i być oryginalnym w dzisiejszych czasach. Gdyby GaGa chciała nigdy nie być posądzana o kopiowanie, musiałaby chodzić cały czas w T-shircie i w dżinsach, chociaż pewnie nawet wtedy jakiś szmatławiec wynalazłby inną sławę, która wcześniej założyła podobny T-shirt, gdy szła na siłownię. Ja na przykład nie interesuję się Madonną i tak samo mogłabym ubrać sobie taką niebieską kurteczkę nie będąc nawet świadomą, że w ten sposób od kogoś kopiuję. Idąc tym tropem, za każdym razem, gdy cokolwiek na siebie założę, a szczególnie, jeśli będzie to coś tak ekscentrycznego jak stroje które nosi GaGa, będę musiała przekopać pół internetu sprawdzając, czy przypadkiem jakaś gwiazda nie założyła czegoś podobnego. Poza tym, jeśli już idziemy tropem Madonny, to dajmy na to, że kiedy miałam 14 lat byłam fanką Madonny i jeszcze kilku oryginalnie ubierających się artystów. Z czasem przestaje śledzić ich życie, bo mam wystarczająco dużo roboty z ogarnięciem swojej kariery. Zaczynam wymyślać stroje i bardzo prawdopodobne, że w mojej głowie może odtworzyć się coś podobnego do strojów, których tyle naoglądałam się w dzieciństwie, tylko że po prostu mogę zapomnieć, że kurteczka, którą jestem przekonana, że wymyśliłam, miała no sobie 7 lat temu Madonna i po prostu podobny obraz odtworzył się w mojej głowie. To tak, jak z twarzami. Czasami zamykamy oczy i widzimy jakąś twarz. Nie kojarzymy osoby posiadającej taką twarz, więc wydaje nam się, że ona powstała w naszej głowie. Nic bardziej mylnego, mózg ludzi nie projektuje twarzy. Twarz która widzimy, może być twarzą osoby, która mignęła nam kiedyś w centrum handlowym, a na którą nie zwróciliśmy jakiejś większej uwagi. Dlatego nie ma żadnych dowodów, że GaGa UMYŚLNIE skopiowała czyjś strój, poza tym, idąc takim tropem KAŻDA gwiazda wiele razy w swojej karierze od kogoś skopiowała. To tyle, co mam do powiedzenia, na temat tych bredni.
        • smileyy776 Re:jessicakaulitz 08.08.11, 21:03
          lepiej bym tego nie ujęła. spójrzcie na dodę ona umiejętnie kopiuje gagę...
        • lilii_95 Re: Dżizas. 19.08.11, 23:09
          nic nie da się wymyślić samemu. zawsze się czymś lub kimś inspirujemy...
    • jonas_lover Gaga to gó...ania gwiazda. 08.08.11, 22:01
      wcale nie jest taka dobra. głos dobry ma, ale... postawiła na wielkie 'bum', sex, sex, i jeszcze raz sex. a i potwory oraz szokujące przebieranki. owszem, przyjęło się, ale niedługo ludzie zaczną mieć jej dość. ostatnia płyta już nie cieszy się takim sukcesem, wszyscy powoli otrzepują się z pyłu po 'wybuchu wielkiej gwiazdy'. wcale nie uważam, że jest niesamowita. dla mnie ona jest wrakiem człowieka, który nie może opędzić się od demonów przeszłości (wychowanie w surowej szkole katolickiej, brak możliwości wyszumienia się, buntu itp. itd.). w sumie to mi jej nawet szkoda, kiedy jej 5 minut minie, będzie jej bardzo, bardzo trudno.
      • smileyy776 Re: Gaga to gó...ania gwiazda. 08.08.11, 22:09
        twoje dżonasy pedały to minione gwiazdki disneja. nikt ich nie pamięta. zasrani bracia pedałki się znaleźli. -,- Gaga to wrak człowieka idź się przewietrzyć! ona jest dziewczyną pełną pomysłów w tym swoim szalonym łbie nigdy nie skończą jej się pomysły,a jej nowa płyta rządzi jest dojrzalsza.
        • smileyy776 Re: Gaga to gó...ania gwiazda. 09.08.11, 10:12
          I jakie 'sex sex sex'? Bo ubrała się w stanik i gacie na scenę to już sex? Zgoda może na początku kariery "Just Dance" czy "Love Game" , ale teraz zmieniła się.Uczy szanowania samego siebie.Stroje ma znacznie inne.Tamte były słabe.Teraz są oryginalne i niesamowite.A z resztą mówcie sobie co chcecie dla mnie ona jest i będzie niesamowitą,oryginalną,wybuchową,szaloną ARTYSTKĄ!
          • eziek11 jessicakaulitz i smiley776 09.08.11, 10:23
            zgadzam się z opiniami dziewczyn w 100 %. sama myślałam co napisać, ale jessicakaulitz napisała to po prostu doskonale, a smiley776 - zgadzam się z tym do odpisałaś wcześniej jednej z kotkowiczek. wink .
    • nnaattaallaa Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 09.08.11, 16:35
      no i racja, zawsze wiedzialam, ze Gaga sama tego nie bierze..
      • smileyy776 Re:natala 09.08.11, 20:15
        Sama pewnie kopiujesz styl od innych gwiazd,a na GaGę zwalasz! Spróbuj w XXI wieku ubrać się oryginalnie...
        • ecia22100 Re:natala 13.08.11, 17:23
          no kopiuje i to jeszcze jak a uważa sie za jakąś oryginalną gwiazde...
          • smileyy776 Re:natala 13.08.11, 17:43
            Takie mądre jesteście! W internecie,a nigdy byście nie osiągnęły takiego sukcesu jak ona!To ubierzcie się same oryginalnie nie kopiując Gagi,Madonny i innych gwiazd.Myślicie,że łatwo?! Gdybyście nie zobaczyły sukienki mięsnej na Gadze nigdy byście nie wiedziały,że takie coś jest...
            • ilovemusic_ Re:natala 17.08.11, 19:49
              smileyy776 napisał(a):

> Takie mądre jesteście! W internecie,a nigdy byście nie osiągnęły takiego sukces
              > u jak ona!To ubierzcie się same oryginalnie nie kopiując Gagi,Madonny i innych
              > gwiazd.Myślicie,że łatwo?! Gdybyście nie zobaczyły sukienki mięsnej na Gadze ni
              > gdy byście nie wiedziały,że takie coś jest...

Ja sądzę że bardzo łatwo -.-'
              Bronisz jej bo jesteś jej fanką, i nie patrzysz obiektywnie.
              • smileyy776 Re:natala 19.08.11, 10:50
                patrzę obiektywnie.a z resztą nie będę z tępakami rozmawiała,bo i tak nic nie zrozumiecie...
              • kociara24 Re: ilovemusic_ 19.08.11, 23:34
                Niektórzy fani być może nie patrzą obiektywnie na swojego idola, ale...
                Naprawdę NIE jest łatwo ubrać się oryginalnie nawet jak założy jakąś kreacje to ktoś wyjedzie z tekstem : a znana artystka z Malezji miała to w 1960 roku! I co? Skąd ona może wiedzieć nie których artystkach, przecież nie siedzi na kompie cały czas
                Według mnie ten wątek jest trochę bez sensu
                P.S
                Skoro riszanka kopiuje GaGę to znaczy że jest kopią kopii Madonnybig_grin
                • kociara24 Re: ilovemusic_ 19.08.11, 23:36
                  P.S
                  Skoro riszanka kopiuje GaGę to znaczy że jest kopią "kopii" Madonnybig_grin
    • klaudia_25 . 17.08.11, 19:55
      A doda to niewiniątko?!
    • uga0 Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 17.08.11, 20:15
      nic do niej nie mam , chociaż nie jestem jej fanką .
      w ten sposób można powiedzieć , że jak się ty ubierzesz tak samo jak koleżanka - to plagiat ! shock
      • outros Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 19.08.11, 16:11
        Rzeczywiście kopiuje.Jak ubierze się w coś szokującego to nikt nie wiedziałam,że taka kreacja w ogóle istnieje...
    • luuluu Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 19.08.11, 16:15
      Gaga jest żałosna i tyle . wink kopiara totalna i tandetna . buu ;/
      • smileyy776 Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 19.08.11, 18:47
        tandeta to jesteś Ty!
        • cotton.caandyy. Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 19.08.11, 19:12
          ja już swoje zdanie wyraziłam, ale chcę poprzeć Smiley. przecież to nie jest łatwe też takie wymyślanie jakichś rzeczy, ale o tym czemu może się tak dziać pisała już jessicakaulitz z którąrównież się zgadzam.
    • chocolatte Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 19.08.11, 19:14
      żadna nowość ... logiczne że musiała się kimś inspirować..
    • afera101 Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 19.08.11, 22:53
      Nom , ale skąd mamy wiedzieć że ta Pani nie kłamie ... ?
      Przecież nie możemy na żywe oczy zobaczyć tego pamiętnika ! ,.,
      Więc moim zdaniem te oskarżenia są bezpodstawne
      Ale jak kaman o Madonnę to się zgadzam tongue_out
      Nom i o resztę też .... big_grin
    • justa28t Re: Lady Gaga kopiuje styl ?-dowody 26.01.12, 20:43
      Hehe, przecież to Gaga, ona może wszystko.
      suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka