Dodaj do ulubionych

Chrostki, pryszcze na nosie.

06.08.11, 17:29
Cześć, mam problem. Niedawno na moim nosie pojawiają się jakieś chrostki, pryszcze i inne rzeczy. Znacie jakieś kremy, albo znacie jakiś sposób żeby one zniknęły?
Dzięki za pomoc wink
Obserwuj wątek
    • pola16 Re: Chrostki, pryszcze na nosie. 06.08.11, 20:01
      Swojego czasu używałam 'Under 20' peeling, nie wiem dokładnie jak to się tam nazywało, ale pomogło mi, więc polecam. Jednak ma też wadę-po dłuższym używaniu zaczyna wysuszać skórę i musisz szukać coś innego. A i zapomniałam wspomnieć, że nie miałam ogromnego problemu z tymi niedoskonałościami, więc nie wiem czy każdemu pomoże, ale warto zawsze spróbować, bo ten produkt nie był drogi wink).
      • arbd pola16 06.08.11, 23:02
        czy to ten peeling ? torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=8382
        czy ten? torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=3927
        • iwa1215242 Re: Tuu 07.08.11, 09:14
          20 twenty to ścierwo ;d
          Swojego czasu baardzo mi pomagał Sudocrem- taki krem na odparzenia małych dzieci, pomaga na różne zmiany skórne ; )
          Używam go zresztą do dziś ; )
      • katy_13 Re: Chrostki, pryszcze na nosie. 09.08.11, 11:21
        "Under 20" to dziadostwo! Od toniku i żelu z tej lini mi jakieś krostki małe na czole wyskoczyły! Nie polecamuncertain
    • playtime Re: Chrostki? 08.08.11, 20:40
      Chrostki, chrostki, chrostki, chroski, chrostki, chrostki, chrostki, chrostki......
      Na mazowszu mówimy pieszczotliwie "krostki".
    • maadz. Re: Chrostki, pryszcze na nosie. 08.08.11, 22:50
      chcesz żeby chrostki zniknęły? kup słownik! trochę poczytasz, szczególnie pod literą k i na pewno znikną...
    • ricola Re: Chrostki, pryszcze na nosie. 26.08.11, 00:05
      U mnie problemy z krostkami skończyły się odkąd zaczęłam używać pianki do mycia, toniku i żelu punktowego Floslek - Anti Acne. Te kosmetyki działają fenomenalnie! Polecam! Nie kosztują dużo ale naprawdę działają!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka