09.08.11, 16:58
Dziś spotkałam kolegę ze szkoły. Cześć cześć i tyle. Przyjaciółka z nim chodziła ale zerwali. Powiedziała mi że on mnie nie lubi. Zabolało mnie to. Chciała bym to zmienić. Pomyślałam żeby do niego napisać na gg. Jak myślicie dobry pomysł ? A wy co o tym sądzicie ?
Dziękuje za pomoc smile
Obserwuj wątek
    • vikaa Re: kolega 09.08.11, 17:23
      k.u.k. napisał(a):

> Dziś spotkałam kolegę ze szkoły. Cześć cześć i tyle. Przyjaciółka z nim chodził
      > a ale zerwali. Powiedziała mi że on mnie nie lubi. Zabolało mnie to. Chciała by
      > m to zmienić. Pomyślałam żeby do niego napisać na gg. Jak myślicie dobry pomysł
      > ? A wy co o tym sądzicie ?
      > Dziękuje za pomoc smile

A co my mamy o tym sądzić? To Twoja sprawa. sciana Rób, co chcesz.
      • imyourdream1 Re: kolega 09.08.11, 17:59
        a czemu ci tak zależy żeby cie lubił ?? zakochalas sie w nim ?? pozatym nie da sie zmusic czlowieka zeby cie lubil
    • coldprincess Re: kolega 09.08.11, 18:07
      ugotuj mu bigos <3
    • trzy Re: kolega 09.08.11, 21:33
      Zły, skoro Cię nie lubi to ma jakiś powód. Po prostu to zaakceptuj i daj sobie spokój.
      • martuskac Re: kolega 09.08.11, 22:02
        zrób mu loda, to Cię polubi.
    • ilovevampires16 Re: kolega 09.08.11, 23:32
      Z jednej strony to kolesia olej, bo chodził z Twoja przyjaciółką..
      Z drugiej..
      Olej ich oboje !
    • kaja9970 Re: kolega 10.08.11, 00:01
      Może ona skłamała. Raczej gdyby cię nie lubił to by ci tego nie powiedziała, bo było by jej głupio. Pogadaj z nim na gg. Warto spróbować. Potem to spytaj się czy to prawda tongue_out
    • anciaa Re: kolega 11.08.11, 09:50
      Ja miałam taki przypadek, że mój były pisał do mojej kumpelki, a właściwie to jest moja kuzynka <zarywał do niej> pisał że mnie nie lubi. To było na początku roku szkolnego, a teraz znowu do mnie zarywa.. bo ona nie chciala z nim chodzic... Dziwne to troche ale niestety ja cos do niego czuje... ;/ wink
    • domelciaxdd możesz spróbować,może odpisze;) 11.08.11, 10:57
    • marcella_ Re: kolega 11.08.11, 15:13
      ojej. to straszne ... widzę, że chcesz aby wszyscy Cię lubili.
      Wątpię, że Cię polubi pomyśli, że się mu narzucasz czy coś -.-
      no ale jak chcesz.
    • ichliebetom Re: kolega 11.08.11, 20:35
      Po co? Nie lubi to nie lubi, a jak napiszesz do neigo na gg to sie raczej chłopak nie ucieszy smile bez urazy.
    • sammy Re: kolega 11.08.11, 20:40
      > Dziś spotkałam kolegę ze szkoły. Cześć cześć i tyle. Przyjaciółka z nim chodził
      > a ale zerwali. Powiedziała mi że on mnie nie lubi. Zabolało mnie to. Chciała by
      > m to zmienić. Pomyślałam żeby do niego napisać na gg. Jak myślicie dobry pomysł
      > ? A wy co o tym sądzicie ?
      > Dziękuje za pomoc smile

ależ nie ma za cosmile
      • miss_immortal Re: kolega 11.08.11, 21:08

każdy musi cię lubić? będziesz miała o jednego znajomego mniej na fejsbóczku lub enkósi, strasznee .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka