Dodaj do ulubionych

Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' ;)

10.08.11, 14:06
Bardzo podoba mi się styl Blair Waldorf z serialu Gossip Girl (Plotkara). W jakich sklepach/butikach można zakupić ubrania w stylu Blair? Według mnie na planie serialu mają świetnego stylistę! Piękne ubrania,modne dodatki i akcesoria.A Wy co sądzicie o takim stylu? Czekam na opinie wink Pozdrawiam fanów Plotkary i miłośników mody! wink
Obserwuj wątek
    • mohito_ Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 10.08.11, 14:13
      Jejciu, uwielbiam Blair i jej styl! smile Ale niestety nie wiem gdzie można kupić takie ubrania i dodatki.
      • ilovevampires16 Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 10.08.11, 14:23
        Ugh ;/
        Ja też nie wiem ;/
        • answer tu 10.08.11, 16:34
          B
          lair Waldorf jest baaardzo bogata, większość jej ciuchów pochodzi od czołowych projektantów... Ale by się do niej upodobnić, noście dziewczyny wszelakie opaski ( np. z Iloko.pl ) i spódniczki ( bardzo podobnę do tej blair znalazłam w
          River Island )
          Answer
    • estera102 Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 10.08.11, 16:41
      niestety ale styl blair pokazuje to jaka jest bogata , więc w ludzkich cenach , w sieciówkach raczej podobnych ubrań nie kupisz. takie to u chanel , prady i innych wielkich domach mody
      • anahi_loveyou Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 10.08.11, 17:36
        uwielbiam Blair i uwielbiam jej styl kiss jest świetny big_grin
    • dreammagiclove Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 10.08.11, 18:07
      W Polsce raczej takich ciuchów nie znajdziesz. Być może tylko w sieciówkach jak H&M czy pull&bear. Też mi się podoba. wink
      • samawkinie Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 24.08.11, 17:39
        hmm, z takich zwykłych sieciówkach to może Top Secret, River Island, Mango, Zara, Dorothy Perkins?
        ale jeśli ceny są tam dla Ciebie troszeczke wygórowane, bo nie ukrywajmy ale te sklepy zaliczają się do tych "droższych" sieciówek, to może poszukaj w second-handach? wink
        sama możesz się zdziwić co tam można znaleźć tongue_out
    • dosia321 Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 10.08.11, 18:14
      szukaj w Chanel, Dior itp. ; P Też uwielbiam jej styl i ją samą ; )
    • beautiful_ Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 10.08.11, 18:20
      Ogólnie wszyscy są tam świetnie ubrani ale bardziej podoba mi się styl Jenny i trochę Sereny.
    • anja_ Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 11.08.11, 12:59
      mi się kojarzą z orsay, h&m i zara. ale mogę się mylić.
    • hachi Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 11.08.11, 13:35
      Wydaje mi się, że w Promodzie i w Zarze jest najwięcej ubrań w jej stylu, szczególnie te z najnowszej jesiennej kolekcji wydają mi się być w sam raz. Polecam też wszelakie internetowe sklepy vintage, bo mnóstwo jest tam ubrań, których nie powstydziłaby się Blair.
    • sandrolaxd Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 11.08.11, 13:57
      Ona ma bardziej takie dorosłe ubrania. Ja kocham styl Jenny, i jej długie włosy. ;d
      Ogółem, wszyscy są biście ubierani.
      • sylwek11 Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 11.08.11, 18:04
        Taak , w Plotkarze każdy wygląda świetnie . Ale niestety każdy jest bogaty i czasem ubierają się jak jakieś dorosłe osoby , a mają po 18 lat . Styl Jenny jest jakoś bardziej emo , choć zależy jak się ubierze ; D
        • monrooe_ Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 16.08.11, 18:09
          Zgadzam się, jej ciuchy są naprawdę śliczne, jednak nie wiem gdzie mogłabyś je dostać...
          • szalona12345 Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 17.08.11, 16:47
            Fajny ma styl wink , ale gdzie można dostać takie ciuchy nie mam pojęcia smile. Podejrzewam , że w jakiś domach mody typu Chanel smile .
    • liwcia14 Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 17.08.11, 19:26
      Też lubię jej styl, a najbardziej płaszczyki...smileDużo takich rzeczy możesz znaleźć w Zarze, ale takich cenach....Serena też ma bardzo fajny stylsmile
      • loveme. Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 18.08.11, 18:26
        uwielbiam Blair i jej styl, jednak tak jak już to zostało wspomniane ubiera się ona u drogich projektantów, możesz jednak spróbować poszukać czegoś w second handach...
        • koniara13 <3 24.08.11, 14:28
          ja po prostu B. uwielbiam .też bardzo podoba mi się jej styl. ta charakterystyczna opsaka. ubrania w jej stylu można znaleźć też w sklepach typu H&M itp., a nie tylko jak tu niektórzy piszą, że w butikach Chanel i u innych wielkich projektantów. trzeba tylko umieć szukac big_grin.
    • hooodooo . 24.08.11, 14:47
      o tak, styl Blair jest świetny. niestety to są ciuchy od drogich projektantów tj. chanel, dior czy też prada. w naszych polskich sklepach raczej takich nie znajdziesz :c
      • chilling Re: . 24.08.11, 15:19
        podoba mi się jej styl,.. ale to sklepy tylko dla bogaczy.
        też strasznie podoba mi się jak sie ubierają dziewczyny z pretty little liars. ;d

xo
        • roxy11 Re: . 24.08.11, 15:53
          ja szukam odpowiedników w sieciówkach. i zaczęłam kolekcjonować opaski :3
    • buuu. Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 24.08.11, 16:12
      fakt. mają tam świetnego stylistę, ale ich ciuchy są z najlepszych marek wink Blair prawie zawsze nosi opaski, więc nie zapomnij o nich xd
    • paja96 Queen B jako absolutny wzór 24.08.11, 16:35
      Jak już od jakiegoś czasu jestem wprost zakochana w stylu i sposobie bycia B. Do tego stopnia, że kiedy idę na zakupy myślę: 'What would Blair Waldorf do/think?'. Moim zdaniem nie ma konkretnego sklepu. Musisz chodzić i szukać. Tam kupisz buty, tam opaskę, tam sukienkę i poprawisz makijażem. Pamiętam, że kiedy zachorowałam na Plotkarę to wszystkie moje znajome zaczęły zauważać zmianę w moim zachowaniu i sposobie ubierania.
      Godzinami siedziałam w internecji i spisywałam dokładnie każdą część stroju, jaką B miała na sobie, zapisywałam zdjęcia na laptopie a potem w sklepach szukałam czegoś podobnego.
      Najważniejsze, to żebyś zawsze wyglądała dziewczęco, elegancko i była w 100% pewna tego, że świetnie wyglądasz (albo żebyś tak przynajmniej wyglądała) smile
      xo xo
      PS.
      na moim blogu zrobiłam nawet wpis o stylu Blair. Jak chcesz, sprawdź
      xoxo.blogi.kotek.pl/?page=2
      • samawkinie Re: Queen B jako absolutny wzór 24.08.11, 17:43
        paja96 napisał(a):

> Jak już od jakiegoś czasu jestem wprost zakochana w stylu i sposobie bycia B. D
        > o tego stopnia, że kiedy idę na zakupy myślę: 'What would Blair Waldorf do/thin
        > k?'. Moim zdaniem nie ma konkretnego sklepu. Musisz chodzić i szukać. Tam kupis
        > z buty, tam opaskę, tam sukienkę i poprawisz makijażem. Pamiętam, że kiedy zach
        > orowałam na Plotkarę to wszystkie moje znajome zaczęły zauważać zmianę w moim z
        > achowaniu i sposobie ubierania.
        > Godzinami siedziałam w internecji i spisywałam dokładnie każdą część stroju, ja
        > ką B miała na sobie, zapisywałam zdjęcia na laptopie a potem w sklepach szukała
        > m czegoś podobnego.
        > Najważniejsze, to żebyś zawsze wyglądała dziewczęco, elegancko i była w 100% pe
        > wna tego, że świetnie wyglądasz (albo żebyś tak przynajmniej wyglądała) smile
        > xo xo
        > PS.
        > na moim blogu zrobiłam nawet wpis o stylu Blair. Jak chcesz, sprawdź
        > xoxo.blogi.kotek.pl/?page=2

omg, Paja96 ja też tak miałam! i często to do mnie powraca tongue_out
    • savannah95 Re: Ubrania w stylu Blair Waldorf z ,,Plotkary'' 24.08.11, 16:47
      Widzę, że nie tylko ja mam fioła na punkcie stylu Blair Waldorfsmile Myślę, że ubrania w jej stylu można znaleźć w Zarze i może Orsay, chociaż niestety nie ma tych sklepów w moim mieście (jeszcze nie ma) to kupuje ciuchy w reserved można naprawdę znaleźć ubrania w stylu Blair. Możesz też sama uszyć sobie takie ciuszki smile
      • paja96 @savannah95 24.08.11, 17:05
        Woo hoo, o szyciu też kiedyś myślałam.
        Tak się napaliłam, że myślałam "Będę kupować sobie tylko jakieś super buty, a takto będę szyła piękne ciuchy na wzór tych od projektantów".
        Niestety, słomiany zapał jest u mnie dość częstym zjawiskiem.
        Rzeczywiście, Orsay to dobre miejsce, bo często są tak ciuchy w stylu 'eleganckich i biurowych', a Zara proponuje mnóstwo kolorów i prostych fasonów, które B też często wybierała.
        Ostatnio zaczęłam szperać w River Island i New Look i tam odkryłam mnóstwo ubrań w stylu Blair.
        Ach, no i nie dziwne, że wszystkie kochamy styl Blair. Przecież jak sama swtierdziła:
        'I know. I am the perfect one' wink
        xo xo
        • savannah95 Re: @savannah95 24.08.11, 17:13
          No ja tez chciałam szyć sobie ubrania miałam takie plany, że szkoda gadać, ale nic z tego nie wyszło smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka