Dodaj do ulubionych

Forum Wszystkich Fanów Avril Lavigne

10.08.11, 21:34
zauważyłam, że na kocie jest bardzo dużo fanów AL. ja osobiście ją uwielbiam. mam wszystkie płyty, perfumy, AD... (nie. nie chwalę się xD) fanką jestem od kiedy usłyszałam nieszczęsne Girlfriend czyli jakieś 3-4 lata. nawet jako 9-letnia dziewczynka byłam na koncercie pani Lavigne (możecie mi nie wierzyć, ale zauważcie, że miałam 9 lat co oznacza, że byłam po Komunii, także kasa była ;D. no i do Wrocka mam tylko 1.5 h.). więc zapraszam wszystkich fanów Avrilki do dyskusji ;D

pseudo i antyfanom wstęp wzbroniony! smirk
Obserwuj wątek
    • abbey_girl Re: Forum Wszystkich Fanów Avril Lavigne 12.08.11, 10:03
      Lubię Avril, ale bardziej tą z przed TBDT. Z GL podoba mi się kilka piosenek, w reszcie brakuje mi przekazu jaki niosły te z LG i UMS. Z TBDT tylko Innocence i When Your Gone. Ale Avril ma wspaniały głos i wielki talent i za to ją kocham.
    • paolka99 Re: Forum Wszystkich Fanów Avril Lavigne 26.08.11, 21:59
      Kocham ją!
      Mam Black Star i Forbidden Rose, a Wild Rose zamierzam kupić oczywiście ;*.
      Płyty mam wszystkie oprócz Let Go, ale dlatego że nie ma jej nigdzie ;/
      Szukam jej i szukam <3.
      Mam nadzieję, że również kiedyś wybiorę się na jej koncert.
      Fanką jestem od 2005 roku (miałam 7 lat) jak usłyszałam jej piosenkę - Fall To Pieces ♥ i od razu wiedziałam, że ma to coś ♥. Weszłam na neta, zobaczyłam kto to jest i poznałam więcej piosenek, a dziś (jak dla mnie) jestem największą fanką big_grin. Kocham ją ;**.
    • by_moonlight Re: Forum Wszystkich Fanów Avril Lavigne 26.08.11, 23:03
      Ja zostałam fanką za czasów "The best damn thing". Pamiętam, że jak dostałam tę płytę, słuchałam jej dzień i noc. :] Do dziś mam do niej sentyment. Później jakoś tak sobie odpuściłam, ale mimo wszystko Avril ma niesamowity talent. I przede wszystkim głos. A przy "When you're gone" mam ciarki na plecach, przy czym teledysk cholernie wzrusza. Ogólnie mówiąc - jest świetna. :]
      • naomi. Re: Forum Wszystkich Fanów Avril Lavigne 27.08.11, 10:09
        no co ty?! ja też byłam na koncercie, bilety kosztowały tylko 80 zł to mi tato zafundował, a do Wrocławia mam niesamowicie blisko więc mi się udało big_grin
        a ten koncert był prześwietny (; ogólnie to nie mógł być nie świetny bo Avril jest fajna ;d
    • afera101 Re: Forum Wszystkich Fanów Avril Lavigne 27.08.11, 10:15
      Witaaj .... smile
      Ja fanką jestem ... również z czasów Girlfriend i Sk8er boi ...
      Było to jak miałam ok. 6-7 lat ;0
      - Teraz usłyszałam kilka nowych piosenek ... i .... muszę jej słuchać wink
    • anahi_loveyou Re: Forum Wszystkich Fanów Avril Lavigne 27.08.11, 17:48
      wolałam starą Avril ;* jej piosenki wtedy były takie zbuntowane,ożywione i to lubię wink
      z nowszego albumu do gustu przypadła mi jedynie What The Hell wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka