smileyy776 13.08.11, 15:07 Postanowiłam założyć Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato.Więc Lovatic-pisać!Ja bardzo lubię Demi myślę,że jako jedyna ma prawdziwy talent z Disneya.Lubię jeszcze Miley też umie śpiewać,ale Demi lepsza.No więc piszemy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahi_loveyou Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 13.08.11, 15:15 zgadzam się z tobą Demi Lovato jest najlepsza z gwiazdek Disneya ma świetny głos, fajną osobowość i większość jej piosenek jest hitem . powinna zrobić wspaniałą karierę Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 13.08.11, 15:27 Fajnie myślała,że mnie zjedziesz.Myślę,że jej płyta Unbroken odniesie sukces... Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 13.08.11, 16:14 nie jestem taka strasznie zła xd. mam taką nadzieję , bo Skyscraper jest genialną piosenką Odpowiedz Link Zgłoś
miss_demiselena Demi jest najlepsza! <3 13.08.11, 16:34 Zgadzam się Demi była, jest i zawsze będzie najbardziej utalentowaną osobą z całego Disneya. Uważam, że powinna trochę poszerzyć swoje horyzonty, bo ona nie pasuje do całej reszty gwiazdeczek. Ze swoim talentem daleko zajdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: racja... 13.08.11, 17:03 Jej głos jest mega! zobaczcie jak śpiewa cudownie hymn USA! Odpowiedz Link Zgłoś
outros Re: hymn!! <3 13.08.11, 17:22 Ten hymn to super zaśpiewała!Ona jest cudowna... Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 13.08.11, 17:23 ooo! super ,że ktoś wreszcie się zreflektował i założył taki wątek! Unbroken będzie na 10000000000000000 % świetnym albumem! ja jestem fanką tegocoveru Mercy on me by Christina Aguilera . i uwielbiam też Stronger. a jaka jest wasza ulubiona piosenka Dee? i przy okazji: to są dwie świetne fan site'y demi-lovato.pl i ddlovato.pl Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: cotton candy 13.08.11, 18:30 Jest Green Day,Marsi i Gaga i nawet Miley więc czas na Demi! Moja ulubiona to Skyscraper chociaż uwielbiam jeszcze inne np.Got Dynamite.Ostatnio mam fazę na What to do i Me myself and time Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: cotton candy 13.08.11, 19:29 ja miałam wieklą fazę na What to do przez jakiś czas. ale teraz uwielbiam Stronger, Open i oczywiście Skyscraper z Rascacielo . ogólnie to po ciągłym sluchaniu Skyscrpaer wolę teraz Rascacielo. czy wy też nie lubicie, gdy ktoś pisze,że Demi nie ma talentu, patrząc tylko przez pryzmat tego ,że zaczynała w DC. ;/ to nie fair. lubicie Bounce? Odpowiedz Link Zgłoś
30sekunddomarsa Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 13.08.11, 19:33 Nie jestem fanką Demi i reszty gwiazdek Disneya ale muszę przyznać, że ma bardzo dobry głos. Jest taki mocny i w pewien sposób wyjątkowy. Jedynie co mi się nie podoba to piosenki Demi. Mogłaby lepiej okazać swoje zdolności wokalne. Bardzo podoba mi się duet We The Kings z Demi. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 13.08.11, 20:42 Demi ma talent i to jaki! Co to Bounce ? To ta gra ? xd Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 13.08.11, 20:48 Bounce to piosenka razem z Jonasami, gdzie tańczyły osoby z CR 2 Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 13.08.11, 20:53 We'll be a dream jest świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 13.08.11, 20:59 Mi te piosenki z CR nie przypadły do gustu.Wolę Dems tak solo bez żadnego Disneja... Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 13.08.11, 21:08 Głupie jest So Random bez Sonny.Ale z jednej strony się cieszę,bo dziewczyna się już tam nie będzie marnować. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 13.08.11, 21:12 piosenka Remember December również przypadła mi do gustu . można odczuć w tej piosence mocny głos Demi Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 13.08.11, 21:21 No to jest świetne... Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 13.08.11, 21:39 Kiedyś byłam fanką całej stajni disneya, przepraszam za wyrażanie. Obecnie z całego disneya zdarza mi się słuchać właśnie Demi, no może czasami Ashley też slucham. Wg. mnie Lovato ma piękny i mocny głos. Czuję, że trzecia płyta będzie strzałem w dziesiątkę i wreszcie przestanie być zauważano jako słitaśna gwiazdeczka disneya. Tyle ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 13.08.11, 22:00 Siemka ! A co myślicie że Unbroken będzie tak fajne jak Don't Forget czy Here We Go Again ? dziękuje za uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 14.08.11, 00:17 na pewno! albo lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
born.this.way. Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 14.08.11, 00:51 a ja jej nie lubię . wkurza mnie to , że robi z siebie taką sierotkę. ok , załamała się i wyszła z tego . wszyscy już wiedzą .. . więc po co dalej w to brnąć? po to , żeby zrobić kasę . nie powiem że ona jest jakaś głupia czy coś , ale mnie to denerwuje. owszem ma głos , ale co z tego , skoro nie potrafi go wykorzystać . ? Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. born.this.way 14.08.11, 10:03 och, nie kieruj się tak kotkiem. przecież w wywiadach ona nie zaczyna sama mówić o swojej chorobie, tylko ją o to pytają. ale już pytanie ,kotek nigdy nie wkleja. więc co to ma być?! robienie czegoś celowo, by w jakichś sposób zniechęcić. i czemu niby nie potrafi glosu wykorzystać. nie bierz tego broń Boże za kłótnię, bo nie o to mi chodzi. ale mogę ci dać naprawdę dużo nagrań, nawet tych na żywo gdzie śpiewa taką skalą ,że szczęka opada. więc znowu, to jest jak kierowanie się' jest z disneya-->nie ma talentu' . nie osądzam Cię, ale to trochę nie ma sensu i wiem ,że każdy może mieć własne zdanie i szanuję to. a;e to jest 'Forum Fanów' co oznacza ,że fani muszą się w jakiś sposób bronić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. born.this.way 14.08.11, 10:04 och, nie kieruj się tak kotkiem. przecież w wywiadach ona nie zaczyna sama mówić o swojej chorobie, tylko ją o to pytają. ale już pytanie ,kotek nigdy nie wkleja. więc co to ma być?! robienie czegoś celowo, by w jakichś sposób zniechęcić. i czemu niby nie potrafi glosu wykorzystać. nie bierz tego broń Boże za kłótnię, bo nie o to mi chodzi. ale mogę ci dać naprawdę dużo nagrań, nawet tych na żywo gdzie śpiewa taką skalą ,że szczęka opada. więc znowu, to jest jak kierowanie się' jest z disneya-->nie ma talentu' . nie osądzam Cię, ale to trochę nie ma sensu i wiem ,że każdy może mieć własne zdanie i szanuję to. a;e to jest 'Forum Fanów' co oznacza ,że fani muszą się w jakiś sposób bronić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: born.this.way. 14.08.11, 14:22 Czytać nie potrafisz? KOTKOWE FORUM FANÓW DEMI LOVATO! Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: born.this.way. 14.08.11, 14:24 Właśnie jak ktoś przeprowadza z nią wywiad to ciągle pyta o chorobę,o tym jak była na odwyku.To nie jest tak,że ona sama ciągle o tym mówi to ludzie chcą ciągle wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: born.this.way. 14.08.11, 14:28 dokładnie smiley. to jest głupie jak kotek tak pisze 'czy wam się to już nie nudzi?'. a jakby oni mieli z nią wywiad (co się i tak nie zdarzy ) to o co by pytali? o to o co tak narzekają. żałosne. a co wolicie: Memi(Demz i Milez) czy Delene/Semi (Dee i Selena)? Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: born.this.way. 14.08.11, 16:16 tak? ja uwielbiam Delenę, ale mam wrażenie ,że kiedy już Demi naprawdę,naprawdę potrzebowała pomocy to była z nią Miley. mam nadzieję,że Miles będzie na DSA i się spotka z Demi Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: born.this.way. 14.08.11, 16:26 ja wolę Delenę, bo moim zdaniem są jakoś bardziej ze sobą zżyte są przyjaciółkami od dziecka . a i był gdzieś taki artykuł,że Selena była przy Demi gdy ta była w klinice a Miley po prostu nie lubię . Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: born.this.way. 14.08.11, 16:49 Mi się to i to podoba.Tylko,że Selena jest z Demi bardziej zżyta... Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: born.this.way. 15.08.11, 00:59 Delena jest słodka, ale MIley też była przy Dem kiedy była w klinice. wysłała jej prezent na święta ;> po prostu widziałam taki słodki filmik jak Demi coś mówi do Miles i ona ją przytula. i widać w tym stu procentową szczerość i oddanie, jak znajdę to wlepię. o! mam ! przeczekajcie ten wstępik we got you itd. i będzie Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: born.this.way. 15.08.11, 13:23 ale ją długo przytulała. kochana jest <3 Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: born.this.way. 15.08.11, 15:41 dokładnie! ogólnie wolę Miley niż Selenę. Can't be tamed jest świetną płytą. albo tutaj gdzieś od 0:59 śpiewaMy best freind DEMI itd. ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Memi :d 15.08.11, 16:04 Fajnie,że tak zaśpiewała.Tak ja też wolę Miley niż Selenę... Odpowiedz Link Zgłoś
outros Re: Memi :d 15.08.11, 16:56 nie lubię Seleny wcześniej napisałam,że delena rządzi - prawda,ale wolę Memi Odpowiedz Link Zgłoś
agapi Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 15.08.11, 17:36 Tak, z pewnością Demi jako jedyna z dzisiejszego Disneya ma talent wokalny i do tego jest fajną dziewczyną. Jednak najbardziej cenię ją za naturalność, uśmiech, chęć walki o szczęście i te teksty piosenek płynące prosto z serducha . Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 16.08.11, 08:48 Dem w wywiadzie dla Hot30 Cutnews powiedziała ,że dalej się z Miley przyjaźni, a Selena z Justinem są szczęśliwi ;> Odpowiedz Link Zgłoś
outros Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 17.08.11, 15:59 ja już chcę płytę Demi ;] nie mogę się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 28.08.11, 13:29 to nara bo to forum FANÓW -.- Odpowiedz Link Zgłoś
malowana505 Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 28.08.11, 13:41 Ja też ją bardzo lubię. Faktycznie ma wyjątkowy głos, przede wszystkim niezwykle mocny. Odkąd usłyszałam "Skyscraper" nie mogę się od tej piosenki uwolnić, zasłoniła mi sobą większość jej utworów, to Demi na prawdę pokazała na co ją stać. Mam nadzieję, ze płyt spełni moje oczekiwania i będzie taka jaką ją sobie wymarzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
cold_ Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 28.08.11, 13:49 fanką nie jestem,ale powiem coś o niej.nie lubię jej taka solara,tapeta.użala się nad sobą wiem,że to trudne,ale ile można?!każdy wywiad - teraz jestem silna,inna,pełna energii.. rzygać się chce.chociaż lubię piosenkę skyscraper nawet troszkę... Odpowiedz Link Zgłoś
malowana505 Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 28.08.11, 14:27 Po co tu wchodzisz? Ja nie wchodzę na fora twoich idoli i nie mówię,ze są żałośni. Po raz enty: Demi nie użala się nad sobą, w wywiadach się jej pytają. ALe jeśli swoją wiedzą o niej opierasz wyłącznie na kotku to powodzenia. Masz swoje zdanie, okej,ale po co do jasnej Anielki wchodzisz na forum fanów, żeby krytykować? Pom7yśl, bo Twoje słowa psują niektórym dzień albo humor. Dziękuję za uwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
patafianka Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 28.08.11, 14:59 demcia demcia demcia love ju kotku? to ona tu będzie też pisała to jest z nia czat? o maj gadik <3 Odpowiedz Link Zgłoś
patafianka Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 28.08.11, 14:59 demi love you jesteś my idol aspiration <3 Odpowiedz Link Zgłoś
patafianka Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 28.08.11, 16:48 demi i love you so much and no wtf but malowna is stupid girl i love demi come to poland Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 28.08.11, 17:49 jeeeeeeeeezu. jak dla mnie, takie wątki są irytujące. weżcie sobie znajdźcie jakieś forum o niej, a nie tutaj zakładacie.(: pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
patafianka Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 28.08.11, 18:53 wyjebiaj stad suko. to dla fanow jak ty sie udzielasz na forum marsach srarsach to dobrze nie ku... Odpowiedz Link Zgłoś
patafianka Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 28.08.11, 18:54 demi i can got my vagina and i love my cook Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 28.08.11, 21:19 @patafianka, uśmiałam się huhuhu. coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
88demilovato000 Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 30.08.11, 21:31 Zgadzam się Demi ma najlepszy głos ze wszystkich gwiazdek Disneya , jest też dobrą aktorką . Osobiście jestem wielką fanką Demi Demi Odpowiedz Link Zgłoś
lovatic Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 28.09.11, 12:57 Demi rulezz to moja idolka < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
patafianka Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 28.09.11, 13:12 demi i love you much and my vagina is ahhhh sexxx Odpowiedz Link Zgłoś
leaslie Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 29.09.11, 16:29 Lubię Demi :] Ładnie śpiewa.Ma świetne piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
lovatic Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 30.09.11, 11:22 co sądzicie o UNBROKEN ? kocham ten album jest świetny najlepszy z jej wszystkich moja lista jej albumów: 1.Unbroken 2.Don't forget 3.Here we go again Odpowiedz Link Zgłoś
nesja Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 30.09.11, 12:58 kocham unbroken super płyta ... Odpowiedz Link Zgłoś
fanclubkovu Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 30.09.11, 13:42 A jaka jest wasza ulubiona piosenka z płyty Unbroken. Bo moja to Mistake ^^. 2 miejsce ma All Night Long. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 30.09.11, 13:54 moja ulubiona to lightweight a na drugim for the love of a daughter Odpowiedz Link Zgłoś
lovatic Re: Kotkowe Forum Fanów Demi Lovato! 30.09.11, 14:07 ja kocham wszystkie,ale moja ulubiona to fix a heart i who's that boy no i lightweight też <3 Odpowiedz Link Zgłoś
miley0501 Kotkowe forum Iana Somerhaldera 30.09.11, 14:15 Postanowiłam założyć forum fanów Iana Somerhaldera Odpowiedz Link Zgłoś
lovatic Re: Kotkowe forum fanów Demi Lovato! 01.10.11, 11:35 jaka dziwna laska. ciekawe co u Dems słychać ; d Odpowiedz Link Zgłoś