papusia96 16.08.11, 12:37 W co najbardziej lubiliście się bawić jako brzdąc ? A może mieliście jakieś pasje . ? Ja uwielbiałam kopać piłkę i zbierałam Karteczki . xd A wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcissia_1998 Re: Dzieciństwo 16.08.11, 15:10 Moją ulubioną zabawą była gra w "Diabła" Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa Re: Dzieciństwo 16.08.11, 15:21 jescze jestem (przynajmniej ja) w okresie dzieciństwa. ; ) Nie mam pełnoletności . Ale jako dzidia kochałam Frugo i lalki Polly. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: Dzieciństwo 16.08.11, 15:39 Skakanka, karteczki, guma, wchodzenie po drzewach, bawienie się w 'restaurację' w piaskownicy, piłka, robienie 'breloczków' z plastikowej rurki, czy czegoś takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: Dzieciństwo 16.08.11, 15:40 @hanisiaa Ty masz 11 lat, czy tylko `skłamałaś` w profilu? Jak masz te 11 lat to jak jako "dzidzia" mogłaś lubić/pić Frugo? Ja mam prawie 15 lat i jak była mała to nie wiedziałam, że taki napój w ogóle istniał .. Zbierałam karteczki, zabawy w chowanego na podwórku, kolory xD < Odpowiedz Link Zgłoś
verysincere Re: Dzieciństwo 17.08.11, 21:47 Ja często bawiłam się z dziećmi na podwórku w chowanego, w berka, w krowę, w szczurai dużo dużo innych zabaw. Miałam cudowne dzieciństwo Odpowiedz Link Zgłoś