19.08.11, 20:09
Czy często o czymś śnicie? Jaki był wasz najstraszniejszy sen, a jaki pamietacie jako najfajniejszy,najśmieszniejszy?smirk

Jak było to koszwink
Obserwuj wątek
    • nickiminaj Re: Sny:) 19.08.11, 20:23
      najgorszy sen jaki miałam, to taki, że umarła moja siostra i najlepsza koleżanka, a najlepszy to nie pamiętam.
      • marcella_ Re: Sny:) 19.08.11, 20:27
        sny zapamiętuję dość często lub jest tak, że rano wiem co mi się śniło ale w połowie dnia za Chiny Ludowe sobie nie przypomnę co mi się śniło! Albo w ciągu dnia mam przebłyski co mi się śniło - cały sen mam przed oczami. Złych snów raczej nie pamiętam ... teraz sobie nie przypomnę najstraszniejszego.
    • wampire13 Re: Sny:) 19.08.11, 20:46
      Moje sny są porąbane. I tyle na ten temat.
      Gdyby ktoś nakręcił film o moich snach, wyszła by naprawde zrąbana historia.
      • belatriks Re: Sny:) 19.08.11, 21:00
        Zapamiętuję 4-5 snów dziennie. Jest to specjalna technika - jak widać skuteczna. Ostatnio mam praktykę świadomych snów - czyli możesz kontrolować, co chcesz w snach robić, ale jestem dopiero na półmetku tego. ;D
        Moje sny są naprawdę straszne. Codziennie takie mam. Nie chcę was przestraszyć, więc raczej zachowam to dla siebie.

Dzisiaj śnił mi się komiczny sen (wyjątkowo dzisiaj, ale i tak się bałam - z przyzwyczajenia) - otóż była noc. Razem z grupką ludzi ( których zupełnie nie znałam) i z moją przyjaciółka Wiki ( i chyba jakąś rudowłosą xD) graliśmy przed moim domem w piłkę nożną... tyle, że graliśmy czymś, co przypominało UFO. Wystrzeliłam piłkę tak mocno, że jakiś meteoryt spadł i uderzył mnie w głowę ( big_grin ). Podszedł do mnie jakiś ładny chłopak w czerwonym podkoszulku, wziął mnie na ręce i zaniósł do domu. xD

To najdelikatniejszy z moich snów, chyba w całym moim życiu i chyba najmniej groteskowy.
    • jagoda1602 Re: Sny:) 19.08.11, 22:10
      Najstraszniejszy sen był kiedy śniło mi się, że się obudziłam i pełne łóżko miałam mrówek. Poźniej już naprawdę obudziłam.
      Najśmieszniejszy i chyba najbardziej porąbany z moich snów:
      Siedziałam w taksówce z Niną Dobrev, Michaelem Trevino (jeśli dobrze napisałam, to sukces, bo zawsze się w tym myliłam) i Candice (której nazwiska nie napiszę, nie wiem jak się odmienia). Okazało się, że nie mam butów. Kierowca dał mi swoje. Kiedy wysiadałam Nina kazała mi biec prosto przed siebie i nie zatrzymywać się. Nie biegłam, uznałam to za nie potrzebne. Spotkałam koleżankę ze szkoły. Szłyśmy razem i nagle z drzewa zeskoczył pies. Zmienił się w człowieka. Zaczęłyśmy uciekac, ale moja koleżanka nie nadążała. Krzyczała, żebym jej pomogła. Zachowałam się trochę jak Katherine i odpowiedziałam -Lepiej ty niż ja-. Ze żarł ją, ale zamiast krwi, miała cebulę tongue_out. Uciekałam dalej. Doganiał mnie. Przede mną była grupka dzieci. Wiedziałam, że wilkołak jest głodny, więc pchnęłam jedno na niego i uciekałam dalej. Trafiłam do jakiejś dyskoteki. DJ był wilkołakiem. Razem z tym pierwszym wilkołakiem zrobili demolkę w dyskotece i zjedli wszystkich oprócz mnie. Powiedzieli, że albo będę wilkołakiem, albo umrę. No, to co zrobić? Zgodziłam się. I koniec snuuncertain
      • klaudia_25 . 19.08.11, 22:17
        Mam zrąbane sny... Nie chcecie ich znać...
      • ann_rock hah dobre z tym wilkołakiem xD 20.08.11, 13:56
    • i.n.k.a Re: Sny:) 19.08.11, 22:16
      Mój najcudowniejszy sen , to jak byłam na randce z Justinem Bieberem < 333333333333333 . Pamiętam , że byłam niesamowicie wściekła kiedy się obudziłam ; // . To było takie piękne ^ ^ . A najgorszy to jak moja przyjaciółka podrywała mi chłopaka , albo jak ginę - często mam takie sny , że umieram : ((((( .
    • made_in_italia hehe ;)) 20.08.11, 12:32
      Ja kocham śnić ! T takie cudowne uczucie, tylko szkoda mi czasem jak się budzę wink Mój najstraszniejszy sen był jak chodziłam do 3 kl. podstawówki, śniło mi się że porwano moją młodszą siostrę i próbowali ją zabić ! Jak się obudziłam i zobaczyłam że jest bezpieczna to zrozumiałam jak bardzo ją kocham, bo zawsze się kłuciłyśmy i nie lubiłam jej. Nie pamiętam najśmieszniejszego bo tych było najwięcej big_grin Bardzo często śnie, prawie codziennie serce
    • milusia22 Re: Sny:) 20.08.11, 13:25
      najstraszniejszego nie pamiętam.
      moje sny to zazwyczaj przesłodzone historie miłosne kiss
      • milusia22 Re: Sny:) 20.08.11, 13:27
        gdyby nakręcili film na podstawie moich stów to byłby to najbardziej poje.bany film na świecie z fragmentami wziętymi z różnych love story tongue_out
    • sammy Re: Sny:) 20.08.11, 13:42
      Miałam różne sny, nie pamiętam wszystkich, ale coś spróbuję sobie przypomnieć.

Więc tak najstraszniejszy sen jaki miałam to było wtedy jak się topiłam. Byłam dosłownie pół metra pod powierzchnią wody i nie mogłam się wynurzyć. To było okropne, a najgorsze było to, że jak się obudziłam moja siostra trzymała swoją nogę na mojej tworzy i przez to nie mogłam oddychać (spałam wtedy z młodszą siostrą) i stąd ten sen-.-

Najśmieszniejszy sen był wtedy jak nad moim domem latał Vegeta (z Dragon Ball). To było tak dawno, a pamiętam ten sen do dziś : D

A najfajniejszy to był świadomy sen jak spadałam w przepaśćsmile leciałam, a wiedziałam że nic mi się nie stanie. To było bardzo realistycznesmile
    • ann_rock ... 20.08.11, 13:46
      Często śnią mi się dziwne rzeczy xD Ale są też fajne sny serce

Najstraszniejszy:

1.Gonił mnie menel, a ja jak to w snach nie mogłam uciec.confused
      2. Ugryzła mnie czarna wdowa
      3. Poszłam do szkoły w obrzydliwych spodniach/nago.
      4.Jakaś czarownica mnie prześladowała.
      5.Moja dawna znajoma zrobiła imprezę na której za pomocą luster otumaniała ludzi. A potem jakieś dziwne rzeczy im robiła.

Najfajniejsze/najśmieszniejsze:big_grin

1. Miałam w lodówce "wyrzutnie" żarcia z MaCdonald'sa. Wystarczyło powiedzieć 'hamburger', a hamburger wystrzeliwywał z lodówki. Ale MaCflarrów lodówka nie robiła xD

2. Okazało się że w Gim. byłam w klasie z tymi samymi osobami co w podstawowej (marzenia...sad)

3.Pojechałam z całą klasą do Londynu.

4.Spotkałam Scooby Doo. xD(stary sen..)

5.Ściągnełam perukę Hanie Montanie. xD a potem mnie goniła

I ten sen nie wiem gdzie dać, do fajnych czy strasznych:

Pewnego dnia ogladałam horror.
      I nagle coś zaczeli gadać że jacyś kosmici przylecieli. A ja w pewnej chwili słysze że w drugim pokoju jest ktoś. No to tam poszłam. Patrzę a tam kosmita (wyglądał jak jakiś zwykły czarnoskóry) . I był przebrany za listonosza. o.O
      No to ja przypomniałam sobie że mam w torbie deodorant w sprayu.
      Faciu skapnął się o co kaman i myk ucieka przez balkon. Już miał
      skakaća ja jak mu nie prysnę deodorantem po mordzie xD.
      I odrazu dedł. xD

Trochę później inni kosmici opanowali świat. A ja z grupką uciekinierów schowałam się u mnie w budzie w sali od muzyki. (o.O) I jakiś plan obmyślamy. Pokazuje im jak deodorantem załatwić gostka. wszyscy tacy 'Wtf?". ale ok . aż tu nagle 'JEB'.

otwierają się drzwi i włażą kosmici xD. ja się gdzieś schowałam i narysowałam na kartce jakąś Sexy-Kosmitkę . I pokazuje 'głównemu kosmicie' i mówie:
      -Zobacz jaka laseczka na ciebie czeka. o tam przed budynkiem.

no to ten cały podniecony zbiera ekipę i lecą tej laski szukać. o.O

a potem słyszę: wstawaj do cholery, do szkoły się spóźnisz!!!

i tak się zakończył mój sen .O.o
    • alexis69 Re: Sny:) 20.08.11, 14:03
      ostatnio mam same koszmary tongue_out
      • song Re: Sny:) 20.08.11, 14:11
        Sen z kosmitami mnie rozwalił big_grin
    • ann_rock Świdome sny! 20.08.11, 14:10
      Kiedyś przez przydpadek weszłam na jedną stronę dzięki której nauczyłam się świadomie śnić serce

Po paru dniach udało mi się zdobyć świadomy sen. Tylko był jednek minus. Jak wiedziałam że śnie nie wiedziałam co mam robić. Nie udawało się np. ściągać rzeczy myślami czy coś.

A ostatnio śniło mi się że mnie sis farbnęła na fioletowo, mi się o dziwo podobało, aż tu nagle skapnęłam się że śnie. xD

Lecz czasami świadome sny są super! Można komuś powiedzieć co się naprawdę o nim myśli!

Jak chcecie się nauczyć świadomego snu, looknijcie tu:

zagadki-wrozby.blog.onet.pl/2,ID353750411,index.html

(na dole tej strony są techniki jak uzyskać Świadomy sen)

W takim skrócie:
      W ciągu dnia trzeba parę razy wykonać Test rzeczywistości (TR)(o tym na tej wyżej podanej stronce) a w śnie automatycznie sami wykonacie i już macie świadomy sen.

• jonas_lover ann_rock 21.08.11, 21:32
        nie promuj tego typu zabaw, bo to może zaszkodzić. po takich wygłupach może straszyć i wgl mogą dziać się niefajne rzeczy, więc weź nie wyjeżdżaj tu z czymś takim, jak my sobie opowiadamy o normalnych, przyjemnych snach. xD
        • ann_rock co może zaszkodzi? o.O 23.08.11, 13:46
          tak tylko mówię że można, przecież jak ktoś się boi to ok . shock mi tam się nic nie stało. i nic się stać nie może, bo sny to w końcu tylko wyobraźnia uncertain
    • spoongie Re: Sny:) 21.08.11, 13:20
      Jakie ja mam czasem zrypane sny/koszmary! xD
      Raz byłam gdzieś na mieście(gdzie było ciemno jak...) wraz z moją mamą i chciałyśmy wrócić do domu ,a za nami jakiś podejrzany facet szedł i i skręciliśmy w jakąś uliczkę ,a tam nagle pojawiły się ściany(wcześniej byliśmy na świeżym powietrzu), ale sufit był cały w jakiś kolcach(taki rodzaj ściany ozdobnej(?)) ,który się obniżał. W środku wgl. byli wszyscy z mojej klasy i jacyś nieznani mi ludzie ,upici i na haju. Kiedy próbowalam sie z tamtąd wydostać wraz z moją matką ,to sufit tak się obniżył ,że te "kolce" haratały moją skórę ,z której leciała krew i piekło niesamowicie. Nagle(nie wiem jak) znalazłam się na wielkim łóżku, wszystko było czarne ,że cieżko było cokolwiek dostrzec. Po ukosie zauważyłam drugie łóżko ,a na nim moją mamę ,która się nie poruszała(jakby przestała oddychać, czy coś w tym stylu) ,a za mną zobaczyłam tego faceta z wielkim zakrwionym nożem ,który się do mnie uśmiechał. Nie mogłam się ruszyć z tego łoża, jakbym była zaplątana w jakieś sieci. Zaczełam wołać moją mamę ,żeby obudziła się, pomogła mi ,ale zero reakcji. Obudziłam się właśnie w tym momęcie krzycząc przez sen ,to co w zdaniu wcześniej.
      Wszystko było takie realistyczne, wszystko czułam ,jakby się to wydarzyło naprawdę. Najgorsza była część jak moja skóra ocierała się o ten "kolczasty sufit", czułam jak mi sie to wbija i "jeździ" po ciele, jak krew spływa i jak to wszystko piecze, pulsuje!
      To było okropne, chyba muszę sobie kupić łapacz snów ,bo nie chcę powtórki z rozrywki! xD
    • jonas_lover łoooo. Xd 21.08.11, 20:49
      najstraszniejszy miałam jeszcze kiedy byłam bardzo mała. wtedy nałogowo oglądałam power rangers i przyśnił mi się jeden z potworów pożerający ludzi i w tym moją mamę. obudziłam sie wtedy cała mokra i trzęsłam sie przez parę tygodni, jak tylko sobie o tym przypomniałam. xD
      najfajniejszy... ojej... śniło mi się, że miałam psa. był taki fajny, kudłaty, biegał koło mnie i wyglądał, jakby się uśmiechał. ; ))
      a najśmieszniejszy... chyba dzisiaj w nocy. ; D śniła mi się ogromna impreza, ze znajomymi i nieznajomymi ludźmi w jednej z knajp w moim mieście. byłam tam z czterema koleżankami i przyszli moi rodzice z moim malutkim bratem, który zaczął biegać w takie różowej koszulce i wyglądał jak malutki kuzyn mojej koleżanki. xD potem jedna kolezanca coś powiedziała złego o moim braciszku, a ja za to uderzyłam drugą koleżankę, a potem chciałam ją przeprosić, ale ona zniknęła i potem nie mogłam odnaleźć jej na fejsie. ; D potem nagle przenieśliśmy się do pokoju mojego kuzyna, w którym były trzy(!) łóżka i na jednym leżałam ja, a na drugim i trzecim dwie koleżanki. jedna sie chowała pod kołdrą, żeby nikt jej nie zobaczył i położyła sie na niej moja mama, bo nie wiedziała, że ona tam jest (a ta koleżanka jest bardzo drobniutka. xD ) potem nagle zaczęłyśmy się łaskotać z koleżankami, jedna miała włosy pod pachą i wgl cuś jeszcze z tym było, ale już tak bardzo nie pamiętam. w tle tych wszystkich wydarzeń latały jakieś duchy w czarnych maskach, które zrzucali do koryta pobliskiej rzeki i tam było tak pełno takich kominiarek i te duchy przechodziły przez sciany i wgl takiego zwalonego snu ja jeszcze dawno nie miałam. ; D
      • imyourdream1 Re: łoooo. Xd 21.08.11, 20:59
        To mi sie kiedys sniło że spacerowałam z JB po plaży i nagle przed nami zleciał wielki paczek , pozniej przyszly atomowki i go wpie...ly i odlecialy i pojawila sie moja kolezanka, JB cos gadal ze fajna ma torebke a ta torebka nagle trafila na drzewo i wypadly z niej smiejzelki a potem sie obudzilam xd xd
        • estrellaa Re: łoooo. Xd 21.08.11, 21:10
          nigdy nie pamiętam co mi się śni .
    • nikuchova. Re: Sny:) 21.08.11, 21:49
      Niestety rzadko zapamiętuję sny. Jak już to jakieś fragmenty, które wryły się w pamięć na tyle żebym mogła je zapamiętać. Najczęściej jednak bywa u mnie tak, że pamiętam sny tylko po przebudzeniu, a za jakieś 10 minut już nie.. Co jest frustrujące.
      Jednakże pamiętam sen, który był jednym z moich najgorszych, a mianowicie gdy śniło mi się, że umarłam, a moi rodzice o mnie zapomnieli.. Jest to bardzo stary sen, za czasów dziecka, ale nadal doskonale go pamiętam.
    • melody_soul * 21.08.11, 21:52
      o jeeju, w moich snach jest wszystko. od najgorszej z nauczycielek po zupę i ulubione drzewo *.*
      nie wiem, czy to normalne. big_grin
    • msthic Re: Sny:) 22.08.11, 19:10
      najfajniejszy... jak zrozumiałam, że śnię i robiłam co mi się podobało. najgłupszy- jak mnie coś dziwnego dusiło i cały dzień brałam oddech jak jakaś psychiczna -,-
    • gabi_989 Re: Sny:) 22.08.11, 19:27
      Mój najgorszy sen:
      Sniło mi się że byłam na cmentarzu i po prostu przyczepiła się do mnie jakaś laska i tak za mną ciągle wszędzie łaziła, aż później okazało się że ona była opętana i chciała mnie opętać... wszystko było by ok gdyby nie to że mi się ta opętana dziewczyna śniła przez trzy dni . tongue_out
    • katiediamond Re: Sny:) 23.08.11, 16:27
      Mi się dzisiaj śnił nawiedzony kibel confused hahaha

Zaczęło się tak, że byłam u babci z kuzynką i poszłyśmy w jakieś krzaki i nas zaczęły gonić osy. Więc uciekłyśmy do jakiejś starej opuszczonej szkoły żeby drugim wyjściem uciec do domu. I tak biegniemy, biegniemy a te osy za nami. W końcu ja skręciłam jakimiś schodami w dół żeby zgubić te osy i jak przeleciały to z powrotem wyszłam na górę, gdzie stała moja kuzynka. Ona stwierdziła, że musi iść do kibelka. To poszłyśmy. A tam wisi kartka, że jest on nawiedzony, bo kręcili tam jakiś thriller (WTF?). Ale dobra nic sobie z tego nie robiąc weszłyśmy do środka. Nagle pomieszczenie zaczęło drżeć, my taki oczy po sobie, a jakaś dziewczyna mówi, że zawsze się tak dzieje. Jak moja kuzynka miała już wchodzić do środka to mówi: "ej, ale jak Cię coś nastraszy to nie uciekaj, ok?", ja, że ok. I wtedy coś mnie łapię za rękę. Tak się przestraszyłam, że aż się obudziłam. Okazało się, że to moja mama mnie budzi, żeby mi coś powiedzieć. Ja tak skoczyłam, że ona też się nastraszyła.
    • nnaattaallaa Re: Sny:) 23.08.11, 23:38
      ja mam sny codziennie niemal, większość pamiętam. najczęściej to są jakieś zwalone (np. że urodziłam pół-psa xd)...
      najwspanialsze są wtedy, gdy przenoszę się do Hogwartu
      najgorsze to natomiast, gdy ktoś mi umiera (najczęściej mam, że mordują na moich oczach mojego tatę) to są dla mnie najgorsze koszmary..
      • nnaattaallaa Re: Sny:) 23.08.11, 23:41
        pamiętam też koszmar, gdzie śnił mi się Bieber, który wszędzie za mną latał, bo chciał ze mną chodzić.. brrrr/ ciarki mnie przechodzą jak bym się zwała Natalia Bieber.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka