gabi_989 Re: koniec świata 27.08.11, 09:33 Jestem katoliczką a katolicy niby nie powinni wierzyć w takie rzeczy no ale cóż Majowe przepowiedzieli wiele rzeczy które się sprawdziły.. i szczerze to też się trochę boję. Wczoraj czytałam na necie o dacie 11.11.11... jak chcesz szczegółów to wpisz w google bo mi się nie chce pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
xx_gosia_xx12 Re: koniec świata 27.08.11, 09:37 Jak uczysz się religii to chyba wiesz , że nikt nie zna daty , ani godziny. W 2000 miał być koniec świata i co ? był? A ten rok , tak mocno rozgłaszają, bo powstał film pt. 2012 Więc się nie przejmuj Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: koniec świata 27.08.11, 09:39 prześpię to gó....ale jak już wstanę to daje sobie włosy obciąć,że wszyscy będziemy żyć ;33 btw.nie wiem jak można być takim idiotą,żeby wierzyć w koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
koralinaxd Re: koniec świata 27.08.11, 09:47 Oczywiście że to nie prawda nigdy oni nie zdobędą dokładnej daty nie ma tak z kąt mają wiedzieć co wydarzy się za rok Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 . 28.08.11, 14:22 Kurna opanuj się O.o Wiesz ile końców świata przeżyli nasi rodzice?! Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: . 28.08.11, 17:42 szczerze to na początku też w to wierzyłam, bo były te powodzie itp.. Ale potem jakby się tak zastanowić to przecież jak można określić dokładnie godzinę skoro u nas jest dzień a w innym państwie noc?! To kurna nie realne. -,- Nikt nie wie kiedy będzie koniec świata.. Sama widzisz że Majowie i ci inni ciągle się mylą. XD Ja im normalnie współczuję.. -,- Już mieli tyle tych pomyłek że kolejna im nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
katrynia Re: koniec świata 28.08.11, 19:46 uważam że to zabobon.. ale i tak coś wewnetrznie chyba sie boje, albo i nie ;q Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: koniec świata 28.08.11, 21:46 nie wierzę w koniec świata i tyle . -.- Odpowiedz Link Zgłoś
lula88 Re: koniec świata 30.08.11, 17:28 Ja powiem krótko i na temat : NIEWIERZE W KONIEC ŚWIATA I JUŻ! Odpowiedz Link Zgłoś
chilling Re: koniec świata 30.08.11, 18:02 YY, nie. LOL już tyle razy miał być. ale jak zaczeli mówić o tym końcu świata w 2012 to nawet sie tym zafascynowałam i poszłam na film "2012" . ALE, NIE WIERZE. xo Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: koniec świata 30.08.11, 18:03 I ty w to wierzysz? Nie wiem czy wiesz ale jakoś w tym roku już był jakiś koniec świata i jakoś dalej żyjemy. Ogarnij się. Wiesz ile przeżyłaś końców świata nawet o tym nie wiedząc?! Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: koniec świata 30.08.11, 18:36 fajny nick nie wierzę w takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
ewellin Re: koniec świata 30.08.11, 21:08 jakoś nie wierzę, że 2012 roku, 21grudnia o godzienie 11.00. Czemu? bo gdzieś czytałam, że nikt niewie kiedy będzie koniec świata nawet anioły. i do tego jeszcze dokładna godzina. i było już tyle końców, nawet w tym roku był no i co żyjemy. ps. jak na nick, na optymistę nie jesteś podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: koniec świata 30.08.11, 21:15 "żal mi , że w tam młodym wieku mogę umrzeć , ale cieszę się że umrzemy wszyscy razem " haha, to jest dobre ;d nie bój się o to, ja nie wierze w ten cały koniec świata, równie dobrze moze on byc jutro, itd. nie mysl o tym, zapewniam cie za 22 grudnia 2012 wejdziesz na kotka cała i żywa Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: koniec świata 30.08.11, 21:18 musisz tez pamiętac o tym, że media robią straszn kase, ogłaszając kolejne końce świata, ludzie panikują itd. na serio nie myśl o tym, nic sie nie stanie, w tym roku juz nwet nie pamietam kiedy chyba gdzies w amju mial byc koniec swiata i co ? żyjemy, Odpowiedz Link Zgłoś