Dodaj do ulubionych

Fryzura ;/

25.08.11, 14:10
Idę teraz do 1 gimnazjum. chciałabym zmienić coś w swoim wyglądzie. Więc tak, pójdę do fryzjera, ale mam owalną twarz i nie wiem czy obciąć grzywkę na ukos, czy może wcale nie obcinać.? Bo w sumie to nie wiem, jak mi będzie bez grzywki... To pasuje do takiej jakby 'pyzatej' xD buzi? A oprócz tego, chciałam was zapytać, jak się czeszecie do szkoły.? Bo ja mam dość grube włosy i rozpuszczone często mi przeszkadzają. JBC ---> KOSZ ;***
Obserwuj wątek
    • superwhoree_xd Re: Fryzura ;/ 25.08.11, 22:44
      jak chcesz to sobie zrób grzywkę xDD .. ja chodzę w rozpuszczonych włosach i też mam bardzo grube i gęste .. przerzedź i pocienów włosy xDDD
    • crazzygirl123 Re: Fryzura ;/ 26.08.11, 09:52
      ja ci poradze wycieniować i wystrzepić po długości i grzywka na ukos ,wiem oczym mówisz kiedyś tez tak miałam ale już się tego pozbyłam i mam naprawde 10000 razy lepsze włosy ..a na codzień prostuje ,albo kręce ..no czasami kucyk ;P
      • aga457 Re: Fryzura ;/ 27.08.11, 11:51
        Ja tez mam długie i gęste włosy( chyba dłuże od was) i zadko kiedy rozpuszczam włosy do szkoły bo mi strasznie przeszkadzają i jest mi strasznie gorąco. Zazwyczaj robię wysoką kitkę i wpinam jakieś ozdoby np.kwiatki czy kokardki. Ale teraz cześciej robie sobie warkocza.
    • gorzata.14 Re: Fryzura ;/ 27.08.11, 12:26
      Fryzjerka ci doradzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka