americano 25.08.11, 23:50 czesc. juz od roku planuje zrobic sobie tatuaz. Wiecie ile gdzies moze kosztowac zrobienie tatuazu na nadgarstu i na palcu ? aa i czy ktos moze mi polecic jakis dobry salon tatuazu w Krakowie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imyourdream1 Re: tatuaze 25.08.11, 23:55 co do salonu nwm ale tatuaz to od 100 zl w dobrych salonach Odpowiedz Link Zgłoś
americano Re: tatuaze 26.08.11, 00:03 male ptaki na nadgarstu w stylutylko wiecej ptakow, a na palcu napis maly Odpowiedz Link Zgłoś
imyourdream1 Re: tatuaze 26.08.11, 00:18 to nwm tak z 30 zł, bo to zalezy od jakosci salonu , w takim tanim to wyszloby z 10 - 15 zl ale po tym jest gwarantowane zakażenie, najlepiej spytaj rodzicow (jesli sie wgl zgodzili ) Odpowiedz Link Zgłoś
americano Re: tatuaze 26.08.11, 00:33 wlasnie nie chce isc gdzie jest tanio bo nie wiadomo jakie cholerstwo tam sie trafi. oni sa za, powiedzieli, ze im sie to podoba i jak chce to moge zrobic, ale mowili, ze tam mozna cos zlapac i zeby poszla do dobrego ... myslalam o takim co jest w centrum miasta bo tam duzo ludzi chodzi wiec moze jest spoko. tak czy siak dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
imyourdream1 Re: tatuaze 26.08.11, 00:42 a no spoko ;p mi tez starzy powiedzieli ze jak bede miala 4 w 3 gimnazjum to mi tez pozwola zrobic se tatuaz ( delfin lub gwiazdki na nodze ) chlopak mojej mamy ponoc zna taki dobry salon tatuazu gdzie najpierw oczekuja badania krwi zeby tam wiedziec czy tatuaz nie zaszkodzi sek w tym ze to w Niemczech . Odpowiedz Link Zgłoś
americano Re: tatuaze 26.08.11, 01:03 no ja mialam na 16 zrobic sobie, ale cos 16 minela i tatuaza nm ;p oo, to musi ladnie wygladac, fajne sa takie tatuaze. tez myslama o czyms na kostce,ale teraz chce na reke potem za uchem lub na zebrach, a potem na nodze ... jakis wzorek albo nie wiem jeszcze co dokladnie serio ? ale czadowy ! szkoda, ze pl takich nm, ale to przeciez pl ... oo i dzieki, ze mi przypomnialas bo musze isc zrobic dokladne badania czy mi nic nie bd po tym Odpowiedz Link Zgłoś
imyourdream1 Re: tatuaze 26.08.11, 01:16 to mi sie podobaja te gwiazdki co ma Rihanna , na 18 to chce se wytatulowac " Real love" na lewej łopatce Odpowiedz Link Zgłoś
americano Re: tatuaze 26.08.11, 01:24 tak, one sa urodze znaczy wiesz o co mi chodzi :p o, ciekawe, ale duze czy takie mniejsze ? ja chcialam kiedys Provehito in Altum na szyi, ale zrezygnowalam ... Odpowiedz Link Zgłoś
imyourdream1 Re: tatuaze 26.08.11, 01:26 co to znaczy Provehito im Altum? i czemu zrezygnowalas ? Odpowiedz Link Zgłoś
americano Re: tatuaze 26.08.11, 02:05 Provehito in Altum jest zwiazane z 30stm, ktorych kocham, ale stwierdzilam, ze ta milosc chyba nie jest tak silna zeby robic sobie tatuaz z tym napisem i miec go do konca zycia Odpowiedz Link Zgłoś
joanka yyyy 26.08.11, 01:54 10 - 30 zł za tatuaż??? co za brednie?????? Tak to jest jak dobre rady dają osoby, które o danym temacie mają gó...ane pojęcie. Jasne, że wszystko zależy od rozmiaru tatuażu, ale weźcie pod uwagę, że samo przygotowanie stanowiska to koszt. Nowe igły, tusz, środki higieniczne - to wszystko kosztuje!!!! Także najmniejsza cena za tatuaż to 100 zł, jeśli trafisz na renomowane studio to i nawet 200. Jasne, że znajdziesz miejsca gdzie robią taniej, ale ja trzymałaby się od nich z daleka. Do tego na cenę tatuażu wplywają: wzór - im bardziej skomplikowany tym drożej, tak samo kolor jest droższy, wielkość, miejsce na którym tatuaż chcesz robić etc etc.... Wszystkim się wydaje, że to jest takie proste, ale nie nie jest. To coś co robisz sobie na całe życie i wierz mi, nie chcesz żeby ktoś spieprzył swoją robotę. To jest inwestycja i jak ktos decyduje się na trwały napis na ciele powinien liczyć się z kosztami. I wiem co mówię, bo robiłam w swoim życiu 2 tatuaże i planuję kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
imyourdream1 Re: yyyy 26.08.11, 02:01 wiem bo widzialam w melinach (salonami tego nazwac nie mozna ) byly po 10 - 15 zl a pozatym nawet w dobrych salonach taki tatuaz jaki americono chciala sobie zrobic to nie wyjdzie za 200 zl Odpowiedz Link Zgłoś
americano Re: yyyy 26.08.11, 02:08 spokojniiee !! nie pojde do takiej meliny zeby nabawic sie jakiegos syfu, pojde do dobrego jakiegos. ja chce czarno-bialy wypielniony tatuaz z ptakiami na nadgarstek i napis na palucha to nie wyjdzie znowu tyle ile wielki na ramie ... Odpowiedz Link Zgłoś
americano Re: yyyy 26.08.11, 02:17 5, od najmiejszego najblizej dloni, nadgarstka do najwiekszego do 20 cm za ... mam takie zdjecie na kompie tego tatuazu dokladnie wiec jak cos to z nim pojde. i napis na paluchu lives i always na obu rekach Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: tatuaze 26.08.11, 08:51 planuje zrobić sobie tatuaż w ferie zimowe, chcę go mieć zanim skończę 18 lat. to będzie napis na kości biodrowej. najprawdopodobniej po łacinie. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: tatuaze 26.08.11, 09:29 Ja tekże myślę o tatuażu, mimo, ze mam dopiero 14 lat to chcę go mieć na 16. Zdecydowałam się na napis na nadgarstku ; ). Sama nie wiem jaki napis, ale po angielsku. co do tematu... kurcze jakbyś chciała jakiś większy czy coś, to gdzieś słyszałam, że ok. 400 zł, wiem, że ty chcesz mały, ale taka dod. informacja ; ). Jeśli chcesz się zarazić jakimś syfem, to nie rób za 10-15 zł, chyba, że z henny ;D. No taki jak ty chcesz (a czytałam, ze aż trzy, jeden na nadgarstku dwa na palcach) no to by było ok 150-200 zł. Tak mi się wydaję C : . Odpowiedz Link Zgłoś
joanka Re: tatuaze 26.08.11, 12:01 jak pierwszy raz robiłam tatuaż to był podobny do tego, o którym tu mówimy - też było 5 ptaków, tylko na łopatce i zapłacilam 130 zł. A ceny w Krakowie mogą być większe niż u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
americano Re: tatuaze 26.08.11, 12:38 haha, dzieki za dod. inf, jonasofanka, moze kiedys bd robila taki wiekszy to mi sie przyda noo z henny to za tyle moge nie taki na stale bo w takich cenaach to sie miesci jeszcze zakazenie i inne syfy, fakt! wlasnie tez myslalam, ze gdzies w takich cenach to bd, ale wolalam sie zapytac tez wlasnie myslalam, najpierw o gwiazdce na nadgarstku, napisie, a potem o ptakach. na napis sie nie zdecydowalam bo bym musiala miec go na zyle glownej, a ptakami mog ja ominac. joanka na lopatce ? o, widzialam kiedys takie zdjecia, ladnie to wyglada dziekii Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: tatuaze 26.08.11, 22:35 Mała gwiazdka w porządnym salonie kosztuję ok. 200-300 zł. Sama chciałabym kiedyś mieć tatuaż. (: Odpowiedz Link Zgłoś
ladies_frutti Re: tatuaze 26.08.11, 22:52 Ja planuję w przyszłości 7 tatuaży, same napisy, na obojczyku, za uchem, na nadgartku, na palcu, pod piersią, na biodrze i na kostce. Zależy w jakim salonie, jak znajdziesz już jakiś salon, radzę poszukać Ci o nim opinni w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
americano Re: tatuaze 27.08.11, 01:16 patrzylam w necie. ostatnio natknelam sie na dosc fajna tatuazystke to moze tam gdzie ona pracuje to zrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
anetta94 Re: . 31.08.11, 00:01 też chce sobie zrobić takie ptaszki tylko ze na plecach na łopatce ok 5 takich tylko ciut większe albo takie łapki u dołu brzucha obok kości biodrowych to z tego co wiem to u mnie w Gw. taki z ptaszkami około 120 zl kosztuje ;P Odpowiedz Link Zgłoś