alexr Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 03.10.11, 14:22 Damon Salavatore jest ładniejszy od edwarda Odpowiedz Link Zgłoś
domciach.8 Damon!!! <3 03.10.11, 14:31 Pewnie, że Damon.... <3 Edward to żaden wampir pffff *** Odpowiedz Link Zgłoś
xmartix124 Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 03.10.11, 14:50 cóż ja wolę o wiele bardziej Damona, bo on ze złej osoby zmienia się w dobrą i jego postać jest bardzo zaskakująca. On w każdym odcinku może się zmienić. Raz jest zimnym typkiem, a drugi raz fantastycznym facetem i to jest w nim najbardziej zaskakujące Natomiast w postaci Edwarda panuje ciągle monotonia i szarość... Odpowiedz Link Zgłoś
martix_140 Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 03.10.11, 15:51 Oczywiście że Damon!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wercia14 Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 03.10.11, 16:27 Oczywiście, że Damon Salvatore Może dlatego, że ma zajebisty styl (w sensie ubioru) i ogólnie jest fantastyczny, a Edward już robił się trochę nudny Odpowiedz Link Zgłoś
ika94 Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 03.10.11, 16:48 Damon z racji tego, że nie mogłabym pewnie na dłuższą metę wytrzymać z Edwardem - jak dla mnie (choć go lubię) jest trochę, że się tak wyrażę za bardzo rozlazły... A Damon ... no cóż ja go po prostu kocham za ten jego "buntowniczy" charakter Odpowiedz Link Zgłoś
kris555 EDWARD! 03.10.11, 17:15 A mi Damon trochę się znudził Po za tym Edward jest bardziej romantyczny. Edward Odpowiedz Link Zgłoś
vampiresfan Re: Damon Salvatore 03.10.11, 17:36 Damon oczywiście Jest gorący A Edward robi z siebie męczennika Odpowiedz Link Zgłoś
hera.xd Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 03.10.11, 17:40 Wole Edzia tylko za to, że dla mnie jest o wiele bardziej przystojniejszy ... od Damona i charakter też ma nawet fajny taki męski xdd hehe Odpowiedz Link Zgłoś
vampirekczka Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 03.10.11, 17:41 Moim zdaniem między nimi nieda się wybierać... Edward jest zamknięty w sobie, miły , szarmancki... A Demon arogancki,wkurzający, Prawdziwy męrzczyzna jeśli muszżę wybierać na 100% bd to Damon.! Odpowiedz Link Zgłoś
vampire_lovee Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 03.10.11, 17:51 Damon Salvatore! Najbardziej kocham w nim to jego spojrzenie i jego teksty Odpowiedz Link Zgłoś
sailor_venus Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 03.10.11, 18:00 Ani jeden, ani drugi. Jestem w drużynie wszystkich wampirów, które nie świecą, palą się na słońcu i nie są jakimiś emo - nastolatkami zagubionymi w świecie i walczącym o miłość do swojej potencjalnej przekąski, starając się ją chronić za wszelką cenę. Co dzisiejszy świat zrobił z wampirami? forever and ever Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 03.10.11, 18:33 Damon, bo nie jest takim super idealnym typem jak Edward, a niegrzecznym chłopczykiem . < 33 mrrrh . Odpowiedz Link Zgłoś
singierka5211 Re: Edward Cullen vs. Damon Salavatore 03.10.11, 19:13 Zdecydowanie Damon <3 A dlaczego.? Jest wieeeleee powodów Np. to, że według mnie, obaj są dobrymi aktorami, ale Damon po prostu... lepszym. Może się mylę, ale to moje spostrzeżenie :p Po drugie Damon jest (według mnie) ładniejszy :d Po trzecie, jak Damon gra, to ma tak niesamowitą mimikę twarzy.! Jego ruchy brwiami, oczami są świetne. Ogólnie bardziej mi się podoba rola Damona, bo gra takiego fajnego kolesia, zadziornego, śmiesznego, złego, ale meegaaa romantycznego No i nie wiem czemu, ale zawsze mam tak, że chcę, żeby główna bohaterka była z tym facetem, z którym praktycznie nigdy nie będzie... W Zmierzchu - Jacob, W PW - Damon :d Ojć, ale się rozpisałam :d Odpowiedz Link Zgłoś