Dodaj do ulubionych

Nieśmiałość

26.08.11, 17:31
Macie jakieś sprawdzone patenty aby przestać być nieśmiałą? i W nowej szkole czuć się dobrze i ciągle nie robić się czerwona np odpowiadając ?
Dzięki ;**
Obserwuj wątek
    • monisiekk :)) 26.08.11, 17:50
      Też byłam nieśmiała, jedyny patent to otworzyć się na innych. smile)
      Przede wszystkim bądź pewna siebie.
      Pozdrawiam.big_grin
      • agradable Re: :)) 26.08.11, 18:50
        monisiekk napisał(a):

> Też byłam nieśmiała, jedyny patent to otworzyć się na innych. smile)
        > Przede wszystkim bądź pewna siebie.
        > Pozdrawiam.big_grin
        dziękujęę;*
    • rabiosaerica Re: ;-] 26.08.11, 17:57
      szczerze to mam z tym problem, ale nie robię się czerwona jak np. odpowiadam . może dlatego, że jeśli znam ludzi już jakiś czas to otwieram się przed nimi i nieśmiałość przechodzi . poprostu wiem, że oni też nie są idealni, więc nie wstydze się później w różnych głupich sytuacjach . na pewno zmieniłam się przez ten długi czas dzieciństwa i trochę mi przeszło . smile wiem, że troche nie w temacie bo ja nie zmieniłam szkoły ( przeszłam tylko z podstawówki do gimnazjum, szkoły są obok siebie i są połączone ).

• agradable Re: ;-] 26.08.11, 18:51
        rabiosaerica napisał(a):

> szczerze to mam z tym problem, ale nie robię się czerwona jak np. odpowiadam .
        > może dlatego, że jeśli znam ludzi już jakiś czas to otwieram się przed nimi i n
        > ieśmiałość przechodzi . poprostu wiem, że oni też nie są idealni, więc nie wsty
        > dze się później w różnych głupich sytuacjach . na pewno zmieniłam się przez ten
        > długi czas dzieciństwa i trochę mi przeszło . smile wiem, że troche nie w temaci
        > e bo ja nie zmieniłam szkoły ( przeszłam tylko z podstawówki do gimnazjum, szko
        > ły są obok siebie i są połączone ).
        > smile)
    • kaha17 Re: Nieśmiałość 26.08.11, 18:57
      Hmm.. niesmiałosc to tak. Musisz być pewna siebie nie możesz pokazywac innym że się czegoś np boisz. Wiesz u niektórych ludzi nieśmiałość jest uważana za zaletę wink) Pozdrawiam. ;**
    • gorzata.14 Re: Nieśmiałość 26.08.11, 20:22
      Bądź bardziej odważna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka