agradable 26.08.11, 17:31 Macie jakieś sprawdzone patenty aby przestać być nieśmiałą? i W nowej szkole czuć się dobrze i ciągle nie robić się czerwona np odpowiadając ? Dzięki ;** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisiekk :)) 26.08.11, 17:50 Też byłam nieśmiała, jedyny patent to otworzyć się na innych. ) Przede wszystkim bądź pewna siebie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agradable Re: :)) 26.08.11, 18:50 monisiekk napisał(a): > Też byłam nieśmiała, jedyny patent to otworzyć się na innych. ) > Przede wszystkim bądź pewna siebie. > Pozdrawiam. dziękujęę;* Odpowiedz Link Zgłoś
rabiosaerica Re: ;-] 26.08.11, 17:57 szczerze to mam z tym problem, ale nie robię się czerwona jak np. odpowiadam . może dlatego, że jeśli znam ludzi już jakiś czas to otwieram się przed nimi i nieśmiałość przechodzi . poprostu wiem, że oni też nie są idealni, więc nie wstydze się później w różnych głupich sytuacjach . na pewno zmieniłam się przez ten długi czas dzieciństwa i trochę mi przeszło . wiem, że troche nie w temacie bo ja nie zmieniłam szkoły ( przeszłam tylko z podstawówki do gimnazjum, szkoły są obok siebie i są połączone ). Odpowiedz Link Zgłoś
agradable Re: ;-] 26.08.11, 18:51 rabiosaerica napisał(a): > szczerze to mam z tym problem, ale nie robię się czerwona jak np. odpowiadam . > może dlatego, że jeśli znam ludzi już jakiś czas to otwieram się przed nimi i n > ieśmiałość przechodzi . poprostu wiem, że oni też nie są idealni, więc nie wsty > dze się później w różnych głupich sytuacjach . na pewno zmieniłam się przez ten > długi czas dzieciństwa i trochę mi przeszło . wiem, że troche nie w temaci > e bo ja nie zmieniłam szkoły ( przeszłam tylko z podstawówki do gimnazjum, szko > ły są obok siebie i są połączone ). > ) Odpowiedz Link Zgłoś
kaha17 Re: Nieśmiałość 26.08.11, 18:57 Hmm.. niesmiałosc to tak. Musisz być pewna siebie nie możesz pokazywac innym że się czegoś np boisz. Wiesz u niektórych ludzi nieśmiałość jest uważana za zaletę ) Pozdrawiam. ;** Odpowiedz Link Zgłoś