twilightgirls 04.09.11, 19:19 Hej! Chciałam się zapytać co robicie aby szybciej zasnąć?Szklankę gorącego mleka?Ulubiony pluszak lub książka? A może puszczacie wodze fantazji i dzięki temu szybko zasypiacie?Jastem ciekawa co napiszecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twilightowa2226 Re: Jak zasnąć??? 04.09.11, 19:20 Melisa jest dobra na zaśnięcie Odpowiedz Link Zgłoś
lonellygirl Re: Jak zasnąć??? 08.09.11, 19:09 hmm... ja czasami mam również problemy za zaśnięciem i to takie ,że nie śpię całą noc , a potem śpie na lekcjach. masakra. jednak zdarza się to tylko wtedy gdy w pokoju nie jest w 100 % ciemno. zwłaszcza w lecie mam w tym problemy. nie zaśpię wcześniej niż o 1.00 albo 2.00 w nocy , nie mam pojęcia dlaczego. mówicie ,że słuchacie muzyki , czytacie książki , oglądacie filmy ,czy rozmyślacie... ja tak nie potrafię ! jak przeczytam jakąś wzruszającą książkę to się nakręcam i np. czytam , czytam , po chwili sobie ,myślę , odkładam książkę , jestem zmęczona , pewnie zaśpię ,jednak się nakręcam i ciągnie mnie do tego ,ze przeczytać dalsze losy bohaterów, tak samo z filmem , potem to wszystko przeżywam. a jak słucham muzyki to się na prawdę nakręcam ! jestem dziwna... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jak zasnąć??? 04.09.11, 20:20 my bloody valentine, od biedy silversun pickups. ewentualnie nowsze dokonania the horrors. i już śpię. ale to pozytywne. c: Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Jak zasnąć??? 04.09.11, 23:50 nie zasnę jeśli nie obejrzę przynajmniej jednego odcina the it crowd <3 Odpowiedz Link Zgłoś
wampire13 Re: Jak zasnąć??? 05.09.11, 17:54 Posłuchaj muzyki, poczytaj książke, póść wodze fantazjii...to pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Jak zasnąć??? 05.09.11, 22:10 Zdecydowanie puszczam wodze fantazji. Wymyślam śmieszne, ciekawe historie, niekiedy później staram się to spisać czy ułożyć opowiadanie. Bo jak wiadomo najlepsze pomysły przychodzą nocą. O, i muszę mieć mnóstwo poduszek. Odpowiedz Link Zgłoś
alivemurderer Re: Jak zasnąć??? 08.09.11, 19:11 zawsze mam problem z zasypianiem wiec po prostu sie mecze, albo se cos wlaczam w tv Odpowiedz Link Zgłoś
ilona3 TUTAJ!! 08.09.11, 19:14 Spróbuj poczytac zmierzch...ja zasypiam od rau...takie to nudne!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1602 Instrukcja obsługi snu: 08.09.11, 19:17 1. Kładę się do łóżka. To już wszystko na dziś! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 . 08.09.11, 19:25 Fajna ta instrukcja obsługi snu x-D Ja ostatnio pobiła rekord i poszłam spać ok. 22 i zasnęłam O.o Marzę sobie <3 PP xdd Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Jak zasnąć??? 08.09.11, 19:38 Mój sposób jest bardzo nudny dlatego łatwo mi zasnąć. Powtarzam sobie tabliczkę mnożenia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Jak zasnąć??? 08.09.11, 20:30 Leże sobie w łóżku i rozmyślam, marzę itp. Nawet nie wiem kiedy usypiam Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Jak zasnąć??? 09.09.11, 19:46 Zmęcz się w dzień to będziesz śpiąca. Jak czujesz, że nie chce ci się spać to się nie kładź. Lepiej zrobić cokolwiek, niż leżeć bez sensu kilka godzin. Ja wczoraj wstałam o 6.30, a poszłam spać o 1.00 bo tak chciałam, po co się kłaść np. o 22-23 i sie męczyć? Bo tak wypada, no tak, "pożądna godzina" do spania. Bullshit. Tylko nie rób czegoś co wciąga, np. nie siedź przed kompem. Ja wczoraj o 23 się uczyłam na sprawdzian za tydzień, a o północy zmieniałam pościel. W dzień nie mam do tego najmniejszego zapału. A jeśli chcesz spać, ale nie możesz, to ćwicz jogę przed snem z 20-30 min. Pomaga. Ja mam taką sytuację, że jak się nie postaram to nie zasnę. Chyba, że na historii, ale to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Jak zasnąć??? 11.09.11, 17:32 Zazywczaj przed senem gadam z siostrą, czytam książkę no i pisze smsy. A potem kiedy już leżę, zaczynam wymyślać historię i zasypiam. XD Odpowiedz Link Zgłoś
szalona12345 Re: Jak zasnąć??? 14.09.11, 21:37 Ja zawsze słucham ulubionych piosenek przed zaśnięciem i tworzę w głowie jakieś historie . Odpowiedz Link Zgłoś
rose_alie Re: Jak zasnąć??? 14.09.11, 22:24 Mam strasznie wybujałą wyobraźnię... Więc wodze fantazji same przychodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
milusia22 Re: Jak zasnąć??? 17.09.11, 17:54 muzyka, ulubiona mała poduszka, stary misio. Odpowiedz Link Zgłoś
yellowgreenblue Re: Jak zasnąć??? 17.09.11, 19:25 Ja na przykład przed snem fantazjuję Ale jeszcze nie tak dawno nie mogłam wcale zasnąć. Musiałam pic melisę i wietrzyć pokój przed spaniem ale to i tak niewiele dawało. Odpowiedz Link Zgłoś