moooni 12.09.11, 21:36 Używacie jakiejś? Co myślicie? ;] ____________________________ Ja teraz mam o zapachu soczystego arbuza;D nawet ładnie pachnie tylko straasznie słodko;P a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwi Re: Mgiełki do ciała AVON 12.09.11, 22:10 ja mam jedną:mango z granatem. bardzo ładnie pachnie c; Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Mgiełki do ciała AVON 14.09.11, 19:31 U mnie najlepsze jest to, że u nas moja kol ma mgiełkę kokosową, kolega jej zabiera i wszyscy pachną kokosem <ok> Ja musze sobie zamówić, bo mi sie skończyła. chce właśnie zamówic kokosa ;d Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Mgiełki do ciała AVON 17.09.11, 01:00 Wąchałam, nie lubię mgiełek i już. Nakrzyczcie na mnie, powiedzcie, że sie nie znam ale nienawidzę i już. Ani to perfumy bo trzyma się góra godzinę, ani nie dezodorant bo nie zmniejsza pocenia. Nic to nie jest. Nawet nie pachnie jakoś szczególnie, kupię sobie do pokoju świeczkę truskawkową czy inną i wyjdzie na to samo bo mi ciuchy przejdą tym zapachem. Jakbym chciała pachnieć truskawką to bym używała dżemora zamiast balsamu. Perfumy 4ever. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia714 Re: Mgiełki do ciała AVON 17.09.11, 14:16 Nie używam kosmetyków Avon. Wolę perfumy. Kiedyś wąchałam (nie pamiętam jaki zapach) i była strasznie dusząca i słodka. Jak pół przebieralni w szkole dziewczyn się nią spryskało to aż głowa bolała od tego zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Mgiełki do ciała AVON 17.09.11, 19:59 za krótko się utrzymują, więc nie stosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. * 17.09.11, 20:11 kupiłam sobie jedną i niestety są beznadziejne. mam owoc granatu. muszę zgodzić się z @anja strasznie krótką się trzymają -.- Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Mam... 17.09.11, 20:22 Moja mama jest w Avonie, więc mam kilka rzeczy, ale powiem Wam, że za często się nie psikam Ostatnio razno popsikałam się na bluzę, to tak przeszła, że pachniała do popołudnia xD Zalezy ile kto psika, i gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mhmm.zuz Re: Mam... 17.09.11, 21:07 mam chyba mango z granatem ;pp u mnie robi jako zapach do ubran ;pp a perfumy i tak mam. Playboy- press to play ;D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 @mhmm.zuz 17.09.11, 21:20 Hey, jak to robisz? Psikasz do szafy czy jak? Bo może też bym spróbowała xd Odpowiedz Link Zgłoś
dosiak3_19 Re: Mgiełki do ciała AVON 21.09.11, 16:39 Mam granat z mango, pachnie bardzo ładnie. Ogóle mi się podobają zapachy mgiełek ale najgorsza jest chyba jabłkowa Odpowiedz Link Zgłoś
karate_kotek Re: Mgiełki do ciała AVON 21.09.11, 16:46 Wiśniową, ale chcę kokosową... Odpowiedz Link Zgłoś
miley_55 Re: Mgiełki do ciała AVON 21.09.11, 16:52 Mam truskawkę & guawę. Ładniutki, choć malinowy lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Mgiełki do ciała AVON 21.09.11, 16:55 kiedyś miałam o zapachu truskawek.. obecnie już ich nie kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
adija Re: Mgiełki do ciała AVON 21.09.11, 17:59 Ja uwielbiam te mgiełki! Mam o zapachu maliny, cytryny i bazylii, soczystego arbuza i czereśni i gałki muszkatołowej. Mam tez taką mgiełkę do twarzy truskawkową Dlatego, że mam ich tyle + jeszcze kilka innych perfum i roletek, bardzo długo to mam, bo nie używam cały czas jednej. Generalnie prawie wszystkie kosmetyki mam z AVONU Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Mgiełki do ciała AVON 23.09.11, 21:50 miałam tego z milion, najróżniejszych zapachów, najbardziej fajny fiołek, potem arbuz, jeszcze cytryna. wiśnia i czerwone jabłko chyba najgorsze ;q lubię to. na perfumy nigdy nie jestem w stanie nazbierać albo się ogarnąć i wreszcie się wybrać kupic, poza tym na moje preferowane musiałabym wydać 500 zł, nie, dzięki. a to takie milutkie zapachy na dłuższą chwilę, bardziej dla samopoczucia niż faktycznego pachnienia. mi to pasuje. ;q Odpowiedz Link Zgłoś