plotkarka002 Re: Jakie jesteście ? 18.09.11, 19:20 może czasem jestem trochę wredna, lubię być w centrum uwagi i jestem trochę... narzekająca, więcej ci nie powiem, bo musiałabyś mnie lepiej poznać i sama ocenić Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 ___________________________________ 18.09.11, 19:39 nie umiem doceniać tego, co MAM, a później jak to stracę to wielkie " oj baju waju co ja zrobię" -,- jestem CHOLERNIE niecierpliwa lubię narzekać i wkurzać ludzi pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dreammagiclove Re: Jakie jesteście ? 18.09.11, 19:40 Mam zjebany charakter. Dziwię się moim przyjaciołom, że się ze mną zadają. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
squash ha. < 3 18.09.11, 19:42 jestem niemiłą, wredną, leniwą, chamską, pyskatą, kłamliwą oszustką. ze względu na swoją inteligencję nie oddałabym niczego. Zresztą, ja siebie nawet lubię. ludzie ode mnie nie uciekają, więc chyba nie jest aż tak źle. : 3 mam dużo gorsze zdanie o swoim wyglądzie niż o osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
today98 charakter 18.09.11, 19:52 ja mam na max ciężki charakter . za moimi dziaadkami ! Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: charakter 18.09.11, 20:11 Chyba dość trudny. Jestem bardzo emocjonalna, łatwo ulegam wzruszeniom. Wciąż narzekam, zawsze pesymistycznie nastawiona do życia z góry zakładam,że się nie uda. Kiedy ktoś mnie zawiedzie, ciężko mi mu wybaczyć. Oczekuję od ludzi zbyt wiele i za bardzo przejmuję się ich opiniami, zamiast iść przez życie niezrażonym, wiernym tylko sobie. Cechuje mnie wręcz przesadzona ambicja- jeśli na czymś mi zależy, będę walczyć. Potrafię poddać się bez walki, ale umiem też nie odpuszczać i zdobyć to, na co pracuję. Ciężko jest się ze mną zaprzyjaźnić. Sama nie wiem dlaczego, odpycham ludzi. Każdy woli cichą, uległą moją koleżankę, a nie mnie- wyszczekaną i wypowiadającą się na każdy temat. Dodajmy jeszcze jedno - obdarzoną mocnym, donośnym głosem, którego wszyscy tak bardzo nienawidzą. Smutna prawda o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
amylee99 Re: Jakie jesteście ? 18.09.11, 20:02 eh trudno mnie opisać ale... jestem otwarta i raczej śmiała, czasem nie potrafię trzymać jęzora za zębami i często wpadam z tego powodu w kłopoty koleżanki mówią że jestem koleżeńska ale jak trzeba potrafię być nie miła Odpowiedz Link Zgłoś
amylee99 Re: Jakie jesteście ? 18.09.11, 20:06 amylee99 napisał(a): > eh trudno mnie opisać ale... jestem otwarta i raczej śmiała, czasem nie potrafi > ę trzymać jęzora za zębami i często wpadam z tego powodu w kłopoty koleżanki > mówią że jestem koleżeńska ale jak trzeba potrafię być nie miła no i jestem dość pozytywnie zakręcona <czytaj głupia> Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Jakie jesteście ? 18.09.11, 20:09 Trudny Ale jestem pozytywną optymistko-wariatką Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jakie jesteście ? 18.09.11, 20:11 Hmmm. Jestem osobą nieśmiałą i spokojną. Jestem typem domownika. Jestem świetnym słuchaczem, zawsze można mi się wyżalić. Lubię żartować, można na mnie liczyć. Mam swoje zdanie i lubię je wyrażać. Nie lubię kłótni. Ot, cała ja... Odpowiedz Link Zgłoś
mlodaurbanska Re: Jakie jesteście ? 18.09.11, 20:13 mówią mi że mam zajebisty charakter ;d ale ja uważam że mam zjebany i tylee Odpowiedz Link Zgłoś
janvier Charakterek. 18.09.11, 20:32 nie umiem doceniać tego co mam, jestem leniwa, nie umiem się rozszerzyć i patrzeć na świat bardziej optymistycznymi oczami. jestem dobrą przyjaciółką, umiem dochować tajemnicy, a ludzie to widzą i mi się zwierzają. jestem cierpliwa, ale wkurzająca. małokumata Odpowiedz Link Zgłoś
rogaliczek Re: Jakie jesteście ? 18.09.11, 21:09 Ja jestem raczej typową Patrycją...kocham rodzinę, lubię podróże, przyrodę i zwierzęta Jestem miła, poszukuje kontaktów z innymi ludźmi i przyjaciół, pomocna, uległa..i w tym tkwi mój problem, bo ja bardzo rzadko mówiłam nie lub stop, dzięki przygodom, które wydarzyły się w te wakacje, ale za razem jestem skryta i wstydliwa Odpowiedz Link Zgłoś
natka28 :) 18.09.11, 21:14 Jestem nieśmiała, zabawna, dziwna i uwielbiam się drzeć Odpowiedz Link Zgłoś
sanique Re: Jakie jesteście ? 19.09.11, 12:53 mam trudny charakter. Jestem bardzo różna. Z jednej strony wrażliwa, z drugiej twarda, z jednej strony uwielbiam marzyć, z drugiej twardo stąpam po ziemi i jestem pesymistką.Jestem nieśmiała, ale wredna, chociaż nie lubię ranić ludzi i się kłócić. Odpowiedz Link Zgłoś
martix_140 Re: Jakie jesteście ? 19.09.11, 14:18 przede wszystkim jestem nieśmiała!!. No .... bardzo miła, przyjazna, zakręcona , czasem rozważna(kiedy trzeba) ,uczciwa ,itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
najexanarapem No a ja : 19.09.11, 15:37 Zacznę od tego, że mam wiele twarzy. Inaczej zachowuje się w stosunku do przyjaciółki, koleżanek, rodziców, brata, dalszej rodziny czy chłopców. Ogólnie jetem Wredna , co uważam za zaletę. Nie daje wejść sobie na głowę, co powoduje opinie na mój temat, że rzekomo jestem chamska. Oczywiście jestem straaaasznie pyskata i zawsze muszę być najmądrzejsza. Jestem buntownicza, otwarta, szalona. Nie należę do osób nieśmiałych, mogę podejść do obojętnie kogo na ulicy i spróbować zacząć rozmowę, ale w sytuacji, gdy miałabym np. występować przed całą szkołą trzęsła bym się ze stresu. Zdecydowanie jestem zbyt łatwowierna i za bardzo poświęcam się dla przyjaciółki, chociaż ją kocham, ale robię za wiele i zdaję sobie z tego sprawę, ale nie chcę jej stracić. Leniwa- to do mnie pasuje. Jednak gdy ktoś postawi mnie na nogi to chodzę jak zegarek, denerwuje mnie jednak gdy ktoś chce się mną wyręczać Co jeszcze mogę napisać? Jestem mega SZCZERA , co nieraz okazuje się być wadą, ale dla mnie to przede wszystkim zaleta. Nie owijam w bawełnę i gdy ktoś np. mnie wkurza mówię po prostu "wk*rwiasz mnie" . Kocham sport i jak najwięcej czasu poświęcam jemu. Zalety? Zawsze uśmiechnięta, szalona, pomocna, wygadana i otwarta . coś jeszcze? Nie cierpię rozmawiać z kimś o moich problemach, duszę je w sobie nikomu nie mówiąc, a jak wszystko się odbija to zaczynam płakać, a najbliżsi nie wiedzą dlaczego... Koniec, pozdrawiam kotkowiczki Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Jakie jesteście ? 19.09.11, 15:54 wredna, złośliwa, wścibska. : D dla tych których lubie jestem inna. : D Odpowiedz Link Zgłoś
demetria0606 Re: Jakie jesteście ? 19.09.11, 16:50 Głupia xD Ładna ;P Egoistyczna , wredna , zazdrosna , złośliwa , chamska , roztrzepana ale też lojalna , koleżeńska i pomocna zwłaszcza dla zwierząt , które kocham ;D Odpowiedz Link Zgłoś
koksik_girl26 Re: Jakie jesteście ? 19.09.11, 17:35 dosyć ciężki... jestem ogólnie jedną wielka mieszanką i niewiadomą. Pyskata, wredna, mściwa, ale też romantyczna, zabawna i ogólnie optymistka. Najdziwniejsze jest to, że jestem jednocześnie otwarta na nowe znajomości i to, że bardzo trudno wzbudzić we mnie zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
taylorka. Re: Jakie jesteście ? 19.09.11, 19:14 uparciuch ze mnie, tak mówią .. xDD Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Jakie jesteście ? 19.09.11, 20:45 trudno powiedzieć ;d ale wrażliwa na pewno, wygadana, wredna-miła, no nie wiem jak chcę czegoś próbuję do tego dojść ) Odpowiedz Link Zgłoś
olcia359 Re: Jakie jesteście ? 20.09.11, 15:52 kazdemu sie zdaje ze jest normalny ale tak naprawde kazdy jest inny. ja na przyklad jestem zwariowana i to lubie.moja wada: lubie chamskich podrywaczy a to nie jest normalne... moje cechy: roztrzepana leń za bardzo szczera poczucie chumoru Odpowiedz Link Zgłoś