Dodaj do ulubionych

chce schudnąć!!!

17.09.11, 09:59
chciałabym schudnąć pare kilogramów.Warze 62 kg a chciałabym warzyć 55 czy któraś z was tę sie z tym zmaga? jakieś sprawdzone diety i ćwiczenia macie?
Obserwuj wątek
    • jagoda1602 Ty ważysz dziecino -_- 17.09.11, 10:21
    • diekatja Re: chce schudnąć!!! 17.09.11, 10:49
      Po pierwsze: Ile ty masz wzrostu i lat? Bo, że 18 to mi się coś wierzyć nie chce -.-
      Po drugie: było 2983437201239247834729 takich irytujących wątków.
      Po trzecie: nie obżeraj się, ćwicz i jedz w mniejszych ilościach .
      Po czwarte: jeśli masz 10-16 lat to się nie odchudzaj, bo w wieku dojrzewania się nie powinno odchudzać...

Nnaprawdę już mnie denerwują, te odchudzające się nastolatki i ich wieeelkie problemy sciana I tak pewnie większość z nich ma dobrą wagę -.-
      • miley138 Re:Zainwestuj w słownik ortograficzny -.- 23.09.11, 22:37
    • sanique Re: chce schudnąć!!! 17.09.11, 14:07
      Mi się wydaję, że skoro robi takie błędy jak napisanie 'ważyć' przez 'rz' to nie może mieć 18 lat tylko 10-12 albo rzeczywiście ma tylko jest niedorozwinięta.
    • lonellygirl Re: chce schudnąć!!! 20.09.11, 16:29
      a ile masz wzrostu ? bo wiesz , liczy się wzrost i waga. no oczywiście jak widzisz , że wyglądasz gruuuboo , sadełko sterczy czy coś. to możesz zacząć biegać , pływać czy coś jeszcze. ale pod żadnym pozorem nie możesz ograniczać jedzenia. słodyczy możesz nie jeść , bo one nie specjalnie przydają się naszemu organizmowi. możesz skonsultuj się z lekarzem ?
    • itmustbecherry Re: chce schudnąć!!! 20.09.11, 16:31
      Cóż tak na prawdę nie ważysz dużo, więc masz nie wiele do zrzucenia, a to najgorsze! Łatwo się chudnie jak ważysz 100kg, bo jest co zwalać ;D ..no a tak to jesteś nieco nabita.. Ja też tak mam, co prawda ważę 57 i chciałabym też schudnąć, ale mi nie wychodzi... więc życzę szczęśćia ! smile
    • orzechowka Re: chce schudnąć!!! 21.09.11, 14:48
      Nie można od tak ''schudnąć''. Każdy powinien prowadzić zdrowy tryb życia, włączając w to regularny sport i zdrowe odżywianie się. Jeśli żyjesz według prawidłowego cyklu odżywiania i ruchu, ważysz tyle ile powinnaś.
    • evanescence24 fajnie, ja też chcę. 21.09.11, 14:55
    • avye chce schudnąć!!! 21.09.11, 16:38
      jedz 5 małych posiłków dziennie, unikaj śmieciowego jedzenia i napojów gazowanych .
      ćwicz , jedz ryby , warzywa , owoce . i to chyba wszystko.. życzę powodzenia .
    • avye chce schudnąć!!! 21.09.11, 16:39
      jedz 5 małych posiłków dziennie, unikaj śmieciowego jedzenia i napojów gazowanych .
      ćwicz , jedz ryby , warzywa , owoce . i to chyba wszystko.. życzę powodzenia . :3
    • kotek555 Re: chce schudnąć!!! 23.09.11, 20:34
      cześć noo ja też się z tym zmagałam i dalej zmagam ;// ale jest lepiej smile
      noo ja osobiście rano przed szkołą robię sobie gimnastykę , jerzdżę na rowerze do szkoły , wieczorem jeżdżę na rolkach i robię wieczorem ćwiczenia :p no iiii jeszcze zdrowo się odżywiam smile
      pozdro smile
    • klaudia_25 Najpierw słownik -,- 24.09.11, 10:44
    • flo. Re: chce schudnąć!!! 24.09.11, 11:02
      najpierw idź do biedronki i kup słownik ortograficzny, bo były na promocji.
    • michaelka Re: chce schudnąć!!! 24.09.11, 11:12
      Nie odchudzaj się - mówi ci to osoba z dużym doświadczeniem.
    • colorova Ruch to zdrowie :] 24.09.11, 11:26
      Poszukaj jakiś fajnych ćwiczen na internecie na miejsca z których szczególnie chcesz schudnąc, trzeba być w tym systematycznym i cierpliwym. Ogranicz napoje gazowane, pij tylko wodę mineralną ma bardzo dużo wartości odżywczych, unikaj fastfoodów, więcej owoców i warzyw i bedzie okay smilesmile

modnieiurodnie.blogspot.com/
    • hellokinia Re: chce schudnąć!!! 24.09.11, 11:44
      ja waże 52 i mam 164 i z BMI wynika że mam lekką niedowagę. Ćwicz dużo...biegaj truchtem i skacz na skakance(modeluje nogi) i rób przysiady(modelują pupę) . Ja tak ćwiczę i jem ryż gotowany z solą pieprzem czarnym i pieprzem ziołowym. Musisz odpuścić słodycze. Jedz 4 lub 3 razy dziennie.
    • alivemurderer Re: chce schudnąć!!! 24.09.11, 11:46
      nie wpie...j i ku... tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka