Dodaj do ulubionych

Ból głowy, niska temperatura.... POMOCY

22.09.11, 16:04
Ostatnio boli mnie cały czas głowa i mam niską temperature (35,9 stopni). Nie wiem z jakiego to powodu. Może wiecie z jakiego powodu to może być.
Z góry dzięki kiss

PS. Nie piszcie że przez to że siedzę długo na komputerze bo ostatnio siedzę najdłużej to 1 godz i 30 min. jak robie jakieś zadanie przy którym się trzeba namęczyć...
Obserwuj wątek
    • dagmarka1998 odświezam 22.09.11, 16:16
      • klaudia_25 . 22.09.11, 19:14
        Przeziębienie? wink
    • just...me Re: Ból głowy, niska temperatura.... POMOCY 22.09.11, 20:22
      Albo się odchudzasz, albo to taka faza cyklu, o ile w ogóle masz okres. Jest taka faza, w której temperatura ciała spada na kilka dni i wraca do normy.
    • jagoda1602 Idź do lekarza. 22.09.11, 20:25
      Proooste?
    • aiko4985 Re: Ból głowy, niska temperatura.... POMOCY 22.09.11, 20:27
      Umierasz
    • pauliska1212 powiedz mamie. Oo 24.09.11, 17:29
    • demetria_ Re: Ból głowy, niska temperatura.... POMOCY 24.09.11, 17:40
      idź do lekarza?
      • hilary_fanka Re: Ból głowy, niska temperatura.... POMOCY 24.09.11, 17:53
        Jej, ale tu niektórzy ludzie sobie ironizują.sciana Dziewczyna od jakiegoś czasu czuje się źle i prosi nas o radę, ponieważ uważa,że może jej dolegać coś poważnego. Tymczasem wy wyskakujecie z mrocznymi tekstami "Umierasz". To tylko i wyłącznie świadczy o zupełnym braku kultury co poniektórych.
        Według mnie powinnaś powiedzieć komuś dorosłemu, najlepiej mamie. Ona na pewno będzie wiedziała, jak postąpić. W końcu opiekowała się tobą od najmłodszych lat.
        Trzymam kciuki i mam nadzieję,że wszystko u Ciebie wróci do normy i to nic poważnego. Pamiętaj, że nigdy nie wolno lekceważyć swojego zdrowia. wink
        • smileyy776 Re: Ból głowy, niska temperatura.... POMOCY 27.09.11, 08:43
          No właśnie hilary_fanka ma rację...
    • xmadziunia14x Re: Ból głowy, niska temperatura.... POMOCY 27.09.11, 18:24
      No chyba sobie żartujesz. Ból głowy bez osłabień, to zwykły ból głowy. Prawdopodobnie od pogody, ciśnienia i temperatury. Ja codziennie mam bóle głowy i patrz żyję. Nie zdramatyzuj, weź tabletkę i się połóż.
    • amfetaminee Re: Ból głowy, niska temperatura.... POMOCY 05.10.11, 20:01
      niższa temperatura zwykle występuje przy osłabieniu organizmu xd a jeśli jesteś osłabiona to pewnie dlatego boli cię głowa
    • lonellygirl ... 06.10.11, 19:18
      masz odpowiednią temperaturę. temperatura zdrowego człowieka wynosi 36 stopni , a ty masz jak najbardziej odpowiednią , to zależy od organizmu. a głowa boli może z przemęczenia ? po prostu idź do lekarza , nie gryzie. bo nie ma sensu radzić się na forum dla nastolatek , które nie mają zielonego pojęcia o medycynie.
    • zakochanie . 06.10.11, 20:05
      na pewno nie umierasz.

zapewne to jesienne osłabienie.
      witamina c, herbata z cytryną, zdrowe odżywianie. zobaczysz, że minie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka