nadzia115
23.09.11, 23:25
miałam taką przyjaciółkę ona teraz jest w 1 gim a ja w 6 podsst. i przyjaźniłyśmy się przez rok ale doszła do nas taka jedna dziewczyna i się wszystko sp i e p r z y ł o ! My nie umiałyśmy kolegować się we trzy a co dopiero przyjaźnić! jedna na drugą obgadywałyśmy się. zrobiłyśmy tak że mówiłyśmy jak obgydywałyśmy, taki moment prawdy ;D ale i tak wszystko było tak samo czyli do du py ! Ta dziewczyna co do nas doszła jest taka że namawia dobra daj sb z nią spokój kit z nią, nie przejmuj się nią. A tak wgl to chodzi o to że ja postanowiłam się przestać z nimi kolegować bo to nie miało sensu! no i chyba przez tydzień wgl po mnie nie przychodziły nie pisały na gg a to znaczy że nie zależy im na mnie awięc no nie bd im dupy zawracać.! tylko że ja dopiero miesiąc się z nimi nie przyjaźnię i ciągle jestem smutna co chwile twarz mokra od łez. a co to bd jak ja bd szła do gim one bd w 2 gim i bd musiała na korytarzu je mijać a ja wtedy nie bd miała z kim się kolegować.! i ja nw co zrobić żeby nadal się z nimi kolegować i czy wgl warto. ale bo ja myślałam że uda mi się bez nich żyć ale już jestem pewna że nie umiem. nie wiem co mam robić bo chętnie to chciałabym żeby moja przyjaciółka o wszytkim zapomniała i żebyśmy się przytuliły a tamto to niech sb do du py idzie. kit z nią. nw co robić i jeżeli nawet się z nimi znowu kolegować to jak do tego doprowadzić.. proszę pomóżcie mi..! błagam oczywiście bd j a n błagaam .!