Dodaj do ulubionych

Znajomość przez internet. ;p

25.09.11, 18:47
Hej.Nie wiem czy już był taki wątek ale myślę że wybaczycie mi i odpowiedzie na moje pytanie.Liczę na was big_grin
No więc na pewno ktoś z was zawarł znajomość przez internet.Ja osobiście piszę z pewnym chłopakiem już 2 lata,co jakiś czas przesyłamy sobie zdjęcia i rozmawiamy praktycznie codziennie. I właśnie ostatnio zastanawiałam się czy można się w kimś zakochać tak naprawdę nigdy nie spotykając się z tą osobą ??tongue_out
Pytam tylko z ciekawości,chcę poznać wasze zdanie.wink
Obserwuj wątek
    • mysterious0 Re: Znajomość przez internet. ;p 25.09.11, 18:48
      przepraszam za błędy,pisałam w pośpiechu tongue_out
      • miley138 Re: Znajomość przez internet. ;p 25.09.11, 19:02
        Ja też z jednym piszę od połowy sierpnia big_grin
        Nie głupi, ale powiedziałam mu jedną rzecz za dużo i mnie wku...a i o dziwo jakoś jest aż za miły, a mnie to strasznie wku...a big_grin
        Niby starszy, ale zachowuj się jak ja big_grin

Btw.
        Ja tam nie wiem, czy można, ale on mi wmawia, że 'zakochał się' to ja mu tłumaczę, że nie możliwe, ale on wraz swoje big_grin

Niby młodsza, a mądrzejsza big_grin

Może i można big_grin
        Spotkajcie się smile

Ten co ja z nim pisze to cały czas tylko o tym, a ja mu, że nie i koniec big_grin
        A codziennie od nowa pyta big_grin I codziennie ta sama odpowiedź tongue_out
    • colorova Zajrzyj tuuu ! :) 25.09.11, 18:54
      Moja koleżanka zna chłopaka juz 3 lata i oboje wiedza ze sa w sobie zakochani JAK WIDAĆ MOŻNA tyle ze taka miłosć na odległośc wg mnie nie ma szansy przetrwania sad

Sama pisze z pewnym chlopakiem juz rok ii czasem wydaje mi się ze to coś wiecej niz przyjaźń ale dzieli nas znowu odległośc sad Fajnie poznawać takich ludzi przez internetwink

modnieiurodnie.blogspot.com/
      • estrellaa Re: Zajrzyj tuuu ! :) 25.09.11, 18:59
        nie nie poznałam w necie nikogo . no oprócz dziewczyn z kotka. piszemy sb na offtopie i jest ok. no i z niektórymi czasem taż wiadomości na priv.
      • mysterious0 Re: do colorova ;p 25.09.11, 19:03
        Racja miłość na odległość raczej się nie uda.Bo przecież każdy zakochany człowiek chce się przytulić do swojej drugiej połówki,pocałować ją a tu się nie da. indifferent
        Ja właśnie pisząc z tym chłopakiem też mam przeczucie że on ma do mnie coś więcej,pisze takie teksty i wgl że mnie czasami szczena opada tongue_out no ale spotkać sie nie możemy bo mieszkamy za daleko siebie crying
        Pozdrawiam big_grin
    • jagoda1602 Re: Znajomość przez internet. ;p 25.09.11, 19:06
      Czy można się zakochać- nie wiem. Poznałam tylko kilka dziewczyntongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka