outros 27.09.11, 18:41 Cześć.Co sądzicie o stylu Miley Cyrus?Jak dla mnie jest świetny taki luźny podoba mi się.Mam dużo ubrań z jej kolekcji z Maxem Azrią wprost kocham te ciuszki. A Wy co myślicie? outros Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smileyy776 Re: Styl Miley Cyrus. 28.09.11, 11:10 Mi bardzo podoba się jej styl,ale najlepiej ubierała się jak miała 15,16,17 lat teraz trochę brzydziej się ubiera.Mam tylko spodnie z jej kolekcji z Azrią takie jeansowe podziurawione. ten zestaw Miley jest super ten też i ten ten i ten tu też fajnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
lovatic Re: Styl Miley Cyrus. 28.09.11, 11:34 kiedyś styl Mils był lepszy teraz trochę za odważny Odpowiedz Link Zgłoś
patafianka Re: Styl Miley Cyrus. 28.09.11, 13:07 stajl sajruski jest dzifkarski bo to dzifffka przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
monika61912 Re: Styl Miley Cyrus. 29.12.11, 08:10 Podoba mi się jej styl Taki luźny a zarazem modny... Odpowiedz Link Zgłoś
mhmm.zuz Re: Styl Miley Cyrus. 28.09.11, 13:08 a gdzie kupiłaś ubrania z jej kolekcji? xD Odpowiedz Link Zgłoś
outros Re: Styl Miley Cyrus. 28.09.11, 13:51 Kupiłam na allegro i trochę z ebaya.com płaciłam kasą zagraniczną ciocia mi też z zagranicy przywiozła jak była w pracy w U.S.A Odpowiedz Link Zgłoś
outros Re: Styl Miley Cyrus. 28.09.11, 13:54 patafianka - styl Miley jest 'dzifkarski' przepraszam ty chyba nigdy ubrania prostytutki nie widziałaś lovatic - zbyt odważny? Mils ma 19 lat(w listopadzie skończy) więc może chyba się jakoś ubrać co po za tym odważnie to ubiera się na scenę a po za sceną ubiera się jak przeciętna nastolatka -.- a twoja Deeeeemcia też ubiera się 'odważnie' buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mikakika15 Re: Styl Miley Cyrus. 22.10.11, 22:29 Ogólnie to jej styl jest spoko, ale nie wszytskie jej stylizacje mi się podobają; P ahm.. też bym chciała paręciuchów z jej kolekcjii ; P <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Styl Miley Cyrus. 22.10.11, 22:47 Zależy.. Czasem się fajnie ubierze, a czasem wgl. mi się nie podoba.. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Styl Miley Cyrus. 23.10.11, 01:01 Dużo bardziej podobał mi się styl Miley z czasów kiedy była młodsza, teraz nie bardzo mi sie podoba jak sie ubiera. A ubrani z jej kolekcji są całkiem w porządku, ale nie widzę w nich nic nadzwyczajnego, chyba że ktoś jara się metką z nazwiskiem Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Styl Miley Cyrus. 29.10.11, 13:36 Ja też wolałam jej styl, jak była młodsza. Teraz zależy kiedy. Czasem na ekstra szorty, czarne krotkie converse i do tego jakas bluze do pepka, jak czesto ja sama chodze ubrana, a czasem ubierze jakies beznadziejne kowbojki z dziurawymi spodniamy i wyglada jak bezdomny. Lubie tez, kiedy nosi ona takiw 'sciagacze' na nogach : p Nie mam nic z jej kolkekcji, ale chciałabym dwie lub trzy rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Styl Miley Cyrus. 29.10.11, 13:48 Bardziej mi się podobał jej styl, gdy była młodsza, tak mnij więcej 15-17 lat. Co nie zmienia faktu, że nadal ma dobry gust A jej kolekcja z Maxem Azrią świetna :d bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
violciaa Re: Styl Miley Cyrus. 05.11.11, 17:56 A ja sie w pełni z Tobą zgadzam , kocham jej styl Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Styl Miley Cyrus. 12.11.11, 14:40 miley jako postać 'z wielkiego świata' mnie nie interesuje, ale myślę że styl ma całkiem interesujący. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley141 Re: Styl Miley Cyrus. 25.12.11, 19:32 Jej kolekcja jest najlepszą dotychczas jaką zobaczyłam co do jej stylu to bardzo mi się podoba bo nie jest przesadzony, jest luźny taki jaki powinien być. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Styl Miley Cyrus. 26.12.11, 15:14 Ma świetny styl ! Nieraz się ubierze trochę dziwnie ale ogólnie ma świetny styl . Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx Re: Styl Miley Cyrus. 26.12.11, 15:25 nie mam zdania na temat jej stylu, nie interesuję się nią. Odpowiedz Link Zgłoś
una_carla Re: Styl Miley Cyrus. 29.12.11, 10:15 outros napisał(a): > Cześć.Co sądzicie o stylu Miley Cyrus?Jak dla mnie jest świetny taki luźny podo > ba mi się.Mam dużo ubrań z jej kolekcji z Maxem Azrią wprost kocham te > ciuszki. > > A Wy co myślicie? Lubię połączenie stylu rockendrollowego i boho. W sumie, jestem na tak. > > outros Odpowiedz Link Zgłoś
amylee99 Re: Styl Miley Cyrus. 29.12.11, 10:39 no ja ogólnie nie przepadam za miley i jej twórczością muzyczną ale ona czasem naprawdę dobrze wygląda szczególnie wtedy jak ma na sobie takie rockowe ciuchy, do twarzy jej w tym Odpowiedz Link Zgłoś
weronikax3 Re: Styl Miley Cyrus. 30.12.11, 17:36 Lubię Miley Cyrus.Ma fajny styl,wogóle jestem jej wielką fanką mimo tych wszystkich skandali . Od kiedy się tylko pojawiła zyskała moją sympatię Odpowiedz Link Zgłoś
justa28t Re: Styl Miley Cyrus. 26.01.12, 20:23 Tak, ma luźny styl. Też mi się podoba. Ale rewelacji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Styl Miley Cyrus. 09.03.12, 14:41 zależy, niektóre jej stylizacje mi się podobają a niektóre nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Re: Styl Miley Cyrus. 09.03.12, 15:26 Miley zdecydowanie potrafi się ubrać, ma niesamowity gust. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Styl Miley Cyrus. 09.03.12, 15:58 Fajne ma ciuchy styl ;D za granica sa fajne ubrania ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
nijala112 Re: Styl Miley Cyrus. 10.03.12, 20:52 Jak dla mnie bardzo typowy jak na nią . Nosi śliczne rzeczy ale to nie dla mnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
inbloom *______* 12.03.12, 19:41 nie lubię jej stylu , ale pewnie dlatego że ogólnie nie trawię tej pani . Odpowiedz Link Zgłoś