asia.xx 02.10.11, 21:10 Moze juz watek byl ale nie moge znalesc... Ogladacie pretty little liars? Macie swoja ulubiona postac?? Ja najbardziej lubie Arie i Emily;* a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pusiooooo Re: Pretty Little Liars:) 03.10.11, 19:53 Ja nie oglądam, bo nie mam czasu, ale z opisu serialu wydaje mi się fajne Może zacznę Korci mnie do tego Odpowiedz Link Zgłoś
vampire44 Re: Pretty Little Liars:) 07.10.11, 18:47 Też to lubię. a moja ulubiona postać to chyba Caleb (a z dziewczyn Hanna) Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: Pretty Little Liars:) 07.10.11, 22:43 oglądam namiętnie. uwielbiam emily. Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Pretty Little Liars:) 07.10.11, 23:06 oglądam, kocham niesamowicie <3 kocham wszystkie dziewczyny, ale chyba naj jest Hanna i Emily <3 Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Pretty Little Liars:) 07.10.11, 23:17 Był, był :d od pierwszych odcinków Toby>Spencer Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: Pretty Little Liars:) 12.10.11, 16:27 o, dzięki za przypomnienie. c; czasem oglądam, czasem nie. lubię, owszem, ale nie pilnuję odcinków, bez szału. Hannah. Lubię też Emily, ale wkurza mnie jej mimika. Sztuczny uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
psycho.social Re: Pretty Little Liars:) 12.10.11, 16:57 Kocham ten serial, ja najbardziej lubię Arię. Odpowiedz Link Zgłoś
klema Re: Pretty Little Liars:) 12.10.11, 17:07 Oglądam i uwielbiam! Moimi ulubionymi postaciami są chyba Aria i Hanna, ale Spencer też bardzo lubię. Emily tak średnio, bo dla mniej jest najmniej ciekawa. No i uwielbiam Caleba ;p Byle to 19.10.11! Odpowiedz Link Zgłoś
icarly_ Re: Pretty Little Liars:) 12.10.11, 19:21 ja także kocham ten serial najbardziej lubię w kolejności: Spencer,Hanna,Emily,Aria Odpowiedz Link Zgłoś
alicesalvatore Re: Pretty Little Liars:) 15.10.11, 16:02 Uwielbiam ten serial i wielbię każdą z głównym bohaterek. Każda jest niesamowita na swój sposób, każda ma swoje problemy oraz wątki miłosne. Myślę, że najbliższa jest mi Aria, bo ma trochę podobny do mnie charakter xd Odpowiedz Link Zgłoś
happyangie Re: Pretty Little Liars:) 21.10.11, 15:16 Zaczęłam oglądać ten serial niedawno, ale już obejrzałam wszystkie odcinki i niecierpliwością czekam na kolejne. Najbardziej lubię Spencer. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Pretty Little Liars:) 22.10.11, 15:34 ostatni weekend spędziłam na oglądaniu drugiego sezonu, bo miałam zaległy, no i jest fajnie, szczególnie wczorajszy odcinek ciekawy, tylko troszkę byłam niepocieszona, że w przedostatnim byliśmy już tak blisko "A", a w tym tygodniu twórcy serialu wysłali nas w przeszłosć. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Pretty Little Liars:) 22.10.11, 18:38 Bardzo lubię Pretty Little Liars. Bardzo ciekawa i niebanalna fabuła. Drugi sezon jest o wiele lepszy od pierwszego moim zdaniem - o wiele więcej akcji i napięcia. Ja najbardziej lubię Spencer - chyba za to, że tak wszędzie się wpycha ; D Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Pretty Little Liars:) 22.10.11, 19:08 najbardziej lubię hanne,ezre,caleba i toby'ego.wkurzyłam się,bo zamiast iść naprzód to ostatni odcinek był mało znaczącą podróżą w przeszłość.a następne dopiero od stycznia :c Odpowiedz Link Zgłoś
pomyluna_ Re: Pretty Little Liars:) 26.10.11, 14:08 ja najbardziej lubię Spencer i Hanne (; Odpowiedz Link Zgłoś
joanie Re: Pretty Little Liars:) 31.10.11, 21:39 bardzo ciekawy serial. obejrzałam już wszystkie odcinki i czekam na następne. moje ulubione postacie to Emily i Aria, no i Hannah jest czasem śmieszna, ale jakoś nie lubie Spencer Odpowiedz Link Zgłoś
miluuu Re: Pretty Little Liars:) 31.10.11, 22:20 Oczywiście , że oglądam . To mój ulubiony serial . I tak wgl. najbardziej lubię Spencer i Tobbego . Odpowiedz Link Zgłoś
cukierek_ Re: Pretty Little Liars:) 14.11.11, 20:13 Oglądam. Najlepsza jest Alison, a moja ulubiona para to Caleb i Hanna. Z niecierpliwością czekam na nowe odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
plotkarka002 Re: Pretty Little Liars:) 21.11.11, 17:57 Ja tam nie mam ulubionej postaci, ale film oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Pretty Little Liars:) 09.12.11, 21:52 Kocham ten serial nie mogę doczekać się kolejnych odcinków najbardziej lubię Spenser, Tobby'ego, Arie i Ezre Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Pretty Little Liars:) 09.12.11, 22:09 Kocham ten serial. Tylko niestety obejrzałam już wszystkie odcinki, a jak na razie musimy czekać na nowy sezon do stycznia. Ulubione postacie ?? Hmm.. oprócz dziewczyn to Caleb, Ezra Odpowiedz Link Zgłoś
selly38 Re: Pretty Little Liars:) 18.12.11, 17:38 Ja właśnie wczoraj miałam zacząć oglądać, ale jakoś nie zaczęłam, więc może po Świętach. Odpowiedz Link Zgłoś
verooonika Re: Pretty Little Liars:) 20.12.11, 19:47 Oglądałam ale przestałam . Moją ulubioną postacia była Aria . jest suuuper , a ta aktorka ma extra głos . ;d pieknie śpiewa . Muszę przyznać że w serialu są przerażające momenty . dlategooo to lubie ;] Odpowiedz Link Zgłoś