Dodaj do ulubionych

Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa??

03.10.11, 23:07
Jak w temacie:
Pamiętam jak miałam 6-7 lat to w mojej szkole na dyskotekach królowały piosenki Ich troje. Cały czas śpiewało się ,,wstań powiedz nie jestem sam'' abo ,, za cały babski świat'' a teksy znam, aż do dzisiaj.
Dawniej zamiast komputera to spędzałam dużo czasu z kolegami i koleżankami, graliśmy ''w gumę'', w chowanego.
Robiło się plecionki, zbierało się pokemony, oglądało się Muminki , a nie jak dzisiaj ''pseudo dobranocki'', grało się w klasy, biegało się w kukurydzy i po łące jak było lato, łapało się koniki polne itp.
Przypomnę, że urodziłam się w 1995 roku, moje dzieciństwo choć jeszcze bez telefonów, iPodów i innych dupereli było naprawdę bajkowe i niezapomniane.

Teraz Wasza kolej napiszcie coś o sobie.
Było?? To wiecie co zrobić....

Mały Potwór

Obserwuj wątek
    • milk.a Odświeżam. 04.10.11, 13:10

• super_star hfg 04.10.11, 14:03
      był już kiedyś taki wątek... Mi dzieciństwo kojarzy się z taką beztroską wink pamiętam , że zawsze o 19 oglądałam wieczorynki.. muminki, smerfy, mapeciątka, franklina, dużo czasu spędzałam na podwórku, zimą chodziłam na sanki, łapałam żabki w oczku wodnym... hmm.. fajnie było xD
    • cookie18 Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 15:24
      ahh pamiętam chowanego, grę w gumę wynoszenie koców i bawienie sie lalkami, podchody big_grinkiss
      • klaudia_25 . 04.10.11, 18:17
        Urodziłam się w 1999r., ale dzieciństwo nie było najgorsze ^^

- Robienie z koców "schronisk, bud" ;D
        - Pamięta ktoś lody, "kolorki na jęzorki"? Fajnie barwiły język tongue_out
        - Zabawa w chowanego, dom, pieski xD
        - Przede wszystkim rozmowy ^^
    • xxmilaaaaxx Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 18:21
      > Pamiętam jak miałam 6-7 lat to w mojej szkole na dyskotekach królowały piosenk
      > i Ich troje. Cały czas śpiewało się ,,wstań powiedz nie jestem sam'' abo ,, za
      > cały babski świat'' a teksy znam, aż do dzisiaj.
      > Dawniej zamiast komputera to spędzałam dużo czasu z kolegami i koleżankami, gra
      > liśmy ''w gumę'', w chowanego.
      > Robiło się plecionki, zbierało się pokemony, oglądało się Muminki , a nie jak d
      > zisiaj ''pseudo dobranocki'', grało się w klasy, biegało się w kukurydzy i po ł
      > ące jak było lato, łapało się koniki polne itp.
      > Przypomnę, że urodziłam się w 1995 roku, moje dzieciństwo choć jeszcze bez tele
      > fonów, iPodów i innych dupereli było naprawdę bajkowe i niezapomniane.
      >
      > Teraz Wasza kolej napiszcie coś o sobie.

o taak u mnie też to było xd haha big_grin Harry Potter, huśtawka z drzewa, huśtawka na drzewie u mojej babci, odganianie much z krowy jak babcia doiła hahaha, te plecionki właśnie nie wiem gdzie mam =/ takie sznureczkiii, jak jeszcze nie mieliśmy radia w samochodzie to w godzinnej drodze do babci śpiewaliśmy właśnie ich troje "za babski świat" itp, haha xd Ich Troje kiedyś krulówało! i Mandaryna i inny chłam lol, tyyyle fajnych mam wspomnień... nie przypominam sobie żadnego złego, same dobre smile...
      jak wkurzałyśmy chłopaków z sąsiedniego bloku i uciekałyśmy do naszej klatki, podchody ze wszystkimi dzieciakami z podwórka (teraz wszyscy powyrastali i tak dziwniee jest...), zanim mój cioteczny brat z wieżowca naprzeciwko poszedł do gimnazjum jeszcze się kumplowaliśmy, jak lubiłam się wystrooić dla chłopaków hahaha, zabawy lalkami i pikniki pod blokiem... aahhh... no kurde, mogę tak cały dzień smile xd taak miło to wspominam, jestem za to wdzięczna rodzicom! dlatego właśnie chciałabym TUTAJ na moim osiedlu wychowywać kiedyś dzieci jak będą, haha xd to na to najlepsze miejsce...
      jeszczee te urodziny z koleżankami, hahaha xd zabawyy... ohh
      taaak, pokemony xd czitosyy... kiedyś kochałaam Pokemony i Franklina przed sql / przedszkolem xd jejkuu
      • xxmilaaaaxx Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 18:24
        aa no i tak, bez telefonów, neta itp było lepiej! codziennie wychodziłam na dwór do dzieciaków z podwórka się bawić... tooo były czasyyy smile zajebisteee miałam dzieciństwo! teraz wszystko się pieprzy, nasze dzieci tak nie będą miały fajnie... z internetem, na pewno nie! rocznik 1994
      • xxmilaaaaxx Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 18:28
        Oo Oo! chciałam być jak Avril i cały czas słuchałam Girlfriend xd robiłam sobie pasemka z bibuły, jak jeszcze miałam naturalny blond... Blog 27, tokio hotel... cał czas sobie coś przypominam, hahaha xd big_grin
      • jane16 Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 20:49
        Ahh dzieciństwo ♥ Kojarzy mi się z czasem spędzonym na podwórku(placu zabaw) przed blokiem ze znajomymi. Najczęściej w piaskownicy,która służyła w tedy za wszystko : sklep, dom, ring, Syberię, Antarktydę , czasami basen, plażę, najlepszy materiał do budowania parkingów na resoraki itp.,itd. pytanie się mamy o pozwolenie,aby można było iść na plac obok , dobranocki na dobranoc o 19 , podchody, deptanki, chowanego, huba-buba .!! ,zimą spędzało się całe dnie na górce zjeżdżając na sankach, urządzając bitwy na śnieżki , lepiąc bałwana, budowaniem igloo ;d ojj dużo tego było. I mimo iż nie było telefonów i internetu to i tak zawsze wiedziało się gdzie znaleźć swoich przyjaciół. Albo po prostu szło się po nich .! Taaak to były cudowne czasy .!
    • trufla Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 18:36
      Jestem tylko rok młodsza więc moje dzieciństwo przebiegało podobnie jak Twoje. Całe dnie na podwórku, jedzenie lodów, granie w klasy, 'domki', chowanego, kluchy, zabawy w piaskownicy, guma. Było coś takiego jak filofun'y pamiętam to dokładnie, boom na karteczki, muminki, smerfy i gumisie na dobranoc, łażenie po drzewach, zrywanie listków i kwiatków, 'poważne' rozmowy, nocowanie u koleżanek, zbieranie 'blaszek' z pokemonami... matko, jakie to wszystko było proste wtedy. Fantastyczne czasy...
    • leper_messiah Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 18:53
      Ja jestem rocznik 1998. Na naszych dyskotekach były już takie piosenkarki jak np. Rihanna, ale my też chodziliśmy na pewnie plac gdzie jeździliśmy na deskorolkach, bawiliśmy się w chowanego itp. Teraz już nikomu nie chce się na dwór wychodzić i niestety jest już nudno, ale wspomnienia zostają : ) Ja jeszcze pamiętam, że jak byłam mała rozwalałam kasety moim rodzicom, a teraz ja sama słucham z nich muzyki.
      • charlotte__ Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 19:04
        1996 r.
        O tak pamiętam to ! Zabawa w chowanego, w dom, w weterynarza, wieczorynki o 19:00, Czarodziejki i zabawa w nie, Harry Potter. Niezapomniane chwile. Wtedy komputer, telefon i inne duperele nie były potrzebne, każdy potrafił się zająć byle czym. Szkoda, że to tak szybko minęło.
        • leanne Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 19:23
          -budowanie baz z koców i krzeseł
          -smerfy i gumisie o 19, bo nie było kablówki
          oglądanie w sobotę rano reklam zabawek na polsacie (prawie jak bajki : )
          -gumy kulki po 10 gr
          -oranżada na miejscu za 60 gr w szklanej butelce
          -oglądanie zbuntowanego anioła przed pójściem do przedszkola przy kanapeczkach z szynką i ciepłą, słodką herbatą
          -latanie po podwórku, budowanie labiryntów dla mrówek w piaskownicy
          -szukanie jaszczurek w polu
          -chodzenie na truskawki sąsiada
          -czarowanie patykami (zawsze byłam Luną : )
          -proszenie o te "dziesięć minut" dłużej na dworze i zawsze ta sama odpowiedź, że jest już późno i trzeba się kąpać : )
          -takie żółte plastikowe kasety z grami
          -gry: pokemony i mario
          -discmana na płyty. to było coś : )
          -wchodzenie pod stół jak coś komuś upadło, bo się było najmniejszym
          -przekręcanie małym paluszkiem kaset
          -szpan przed rodzicami, że umiem włączyć kasetę vhs z piękną i bestią : D
          -piękna i bestia
          -gumy z tatuażami
          -tatuaże z chipsów
          -gumy-papierosy
          -wężyk na starej nokii
          -chodzenie z "paluszkiem na buzi" w przedszkolu, gdy inne dzieci leżakowały : D
          -podchody z dzieciakami z całego osiedla
          -gry w gumę, klasy, czekoladę (to to z tym deptaniem : ))
          -kolekcjonowanie karteczek
          -zbieranie komiksów witch
          -robienie w piaskownicy morza dla lalek
          -trzymanie w górze na takiej jakby wahadłowej huśtawce. u nas to się nazywało koniki : )
          -wata cukrowa z festynu, baloniki z helem i ryk, jak się przebił
          -gra "raz, dwa, trzy, babajaga patrzy!"
          -słuchanie kota w butach na kasecie w magnetofonie po paredziesiąt razy
          -mój piesek, który towarzyszył mi przez cale dzieciństwo, a teraz go nie ma : (

więcej już nie pamiętam, a zdaję sobie sprawę, że sporo rzeczy pominęłam... no nic. pewnie w czytaniu innych postów co chwila będę mówiła do siebie "no jak mogłam to zapomnieć?" : P
          • leanne Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 19:31
            o! pamiętam jeszce pokemony, które leciały o 7.00 na polsacie i bawienie się w rodzinę w piaskownicy: ""lepi z błota kulkę.* -trzymaj córeczko, tu masz kotleta... *tupta po jakiś liść, kładzie na niego kulkę* -... tu mas talerz, tak na niby, dobra?"
    • just.breathe Ooo... :) 04.10.11, 19:17
      Najprzyjemniejsza z dzieciństwa na pewno była swoboda. Brak jakichkolwiek prac, a rodzice raczej nie zmuszali do pomagania w domu. W ciepłe weekendy ciągle siedziałam z bratem na dworze (zabawa " w sklep", dom albo "Policjantów i złodziei"), a w chłodniejsze , jesienne dni bawiliśmy się w domu "w szkołę" albo tworzyliśmy prymitywne "The sims" z pluszaków. Wieczorami siadało się przed telewizor, by obejrzeć wieczorynkę i zjeść kolację - zazwyczaj to śmietankowy budyń albo kanapeczka i herbatka. Hitem u mnie także było Ich Troje. smile Jak znaleźliśmy w domu ich płytę, to od razu była odtwarzana na max. I ten dziecięcy śpiew... Hm. smile Jako dziecko często brałam płyty rodziców i przesłuchiwałam po kolei. Nawet jak słuchałam tą samą po raz 20. big_grin Potrafiliśmy także siedzieć i oglądać na kasecie wideo ślub rodziców, titanica (choć go nie rozumieliśmy) albo Teletubisie. Latem jadło się koloryzujące lody, chipsy Cheetosy albo Kinder Niespodzianki , z których zbierało się zabaweczki. Latem także z kolegami i koleżankami urządzaliśmy "wyścigi ślimaków" - Co to była za ekscytacja! Albo siedziało się pod drzewem czereśniowym i czekało, aż ktoś zrzuci gałąź z czereśniami.... Ach... Co za czasy. smile Muszę jeszcze powiedzieć, że rocznik jestem '97.
    • aurora161 Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 19:20
      Ja jestem z 1997r. Osobiście mile wspominam swoje dzieciństwo. Zawsze do późna bawiłam się na dworze i nie straszne mi były nawet komary. Często także z "kolacją" wychodziłam na dwór. Do późna z koleżankami i kolegami biegaliśmy po trawie, bawiliśmy się na placu zabaw "w rekina". Pamiętam również, jak trudno było mnie zaciągnąć do domu, nawet gdy było już ciemno. A w chowanego zawsze miałam ulubioną, sprawdzoną kryjówkę. Mieliśmy także ze znajomymi bazę w lesie. Oh, to było coś. Te małe, improwizujące naczynia, jedzenie itp. big_grin Z chęcią cofnęłabym się w czasie. Wtedy nikt nie przejmował się, ze jest brudny, ma niemodne ciuchy, albo, że jutro dostanie pałę w szkole, bo nic nie umie. A teraz co? Nauka do późna, nieprzespane noce i nawet brak czasu w weekend. Porażka.
    • pyska6 Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 19:39
      Ja jestem rocznik 1996 .. Moje dzieciństo też było wyrąbanee .. big_grin
      Pamiętam że zawsze u mnie na podwórku było z 8 chłopaków i tylko ja z kumpelą . Bawiliśmy się w rugby . w chowanego albo rzucaliśmy jabłkami .. Albo jak z koleżanką chciałam zarobi i sprzedawałyśmy ślimaki za 5 groszy smile .. Eh piękne czasy kiss
      • smileyy776 Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 19:47
        1998 r.
        Też spędzałam całe dnie na podwórku z moimi koleżankami.Czasami bawiłam się sama latem na podwórku miałam basen ; D bawiłam się w piaskownicy i takie tam różne.Fajnie było,ale teraz w wakacje też spędzam jeszcze cały czas na podwórku trzeba korzystać wink
    • taylorka. Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 20:08
      dużo tego było ..
      • good_enough Wspomnienia z dzieciństwa 04.10.11, 20:54
        Na pewno bajki takie jak Świat według Ludwiczka, Miś w Dużym Niebieskim Domu(ale to jak byłam tak jeszcze mniejsza). Pamiętam jak byłam w klasach 1-3 w podstawówce, to chodziłam z koleżankami na dwór i bawiłyśmy się w Winx albo Witch big_grin Albo jak w przedszkolu bawiłam się w Odlotowe Agentki. Wiem, ze byłam fanką Kayah, Ich Troje i Stachurskiego big_grin Największe znałam na pamięć tongue_outP Moim wspomnieniem jest też okres, gdy praktycznie mieszkałam z moją ciocią, babcią i dziadkiem, bo mama i tata strasznie dużo pracowali. Ciocia miała auto to jeździłyśmy do jej koleżanek, a w aucie śpiewałam "Winda do nieba" big_grin
    • martix_140 Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 20:32
      Taa... szkoda że te czasy przeminęły. ;[
      Nikt nie zwracał uwagi na wygląd czy styl.. Ach... pamiętam jak ałe dnie tarzałam się w trawie, zjadałam szczaw, właziłam na drzewa///...

Wspomnienia... bezcenne ;]
    • bella22 Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 20:37
      Ja mam bardzo dobre wspomnienia z dzieciństwa związane z wakacjami i moją kuzynkąsmile Urodziłam się rok pózniej od Ciebie więc w sumie było tak samo, nie spędzało się tyle czasu przy komputerze itdsmirk
      Pamiętam że nawet do 1 w nocy siedziałyśmy jeszcze na polu wymaślałyśmy różne zabawy właśnie takiego typu jak w chowanego.Po drugiej stronie gdzie jeszcze dawniej mieszkałam bo teraz się przeprowadziłam miałyśmy koleżanki z Włochbig_grin Wieczorami też czasem grałyśmy w piłkę nożną ale możecie sobie to wyobrazić skoro byłam jeszcze taka małabig_grin A i nigdy nie zapomne jak bawiłyśmy się w mamy i dzieci miałam cały asortyment, ubranka,wózki,wanienka itdsmile
    • kakusiaa__ Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 20:46
      Ja też miałam bajkowe i niezapomniane. Pamiętam jak z moimi przyjaciółmi mieliśmy taką fajną " miejscówkę ". Pamiętam bardzo dobrze zabawy w dom czy szkołę i wiele innych naprawdę fajnych zabaw. W sumie czasami jak się nudzi mi i moim przyjaciołom to pytam się " ej, może pobawimy się w chowanego czy ganianego " i przeważnie się bawimy big_grin. Nadal wychodzę na dwór z przyjaciółmi z dzieciństwa i jest suuuuper smile.
    • monia12xd Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 20:50
      matko. smile ile bym dała żeby być 7 latkiem smile)
      jak miałam tyle lat to wierzyłam w mikołaja big_grin kochaałam gwiazdkę, a teraz tego się już nie czuje. Bawiłam się w chowanego - najfajniejsza zabawa z dzieciństwa smile) tak jak ty zbierałam pokemony i byłam wieeeeelką fanką tej bajki i mój Pikaczu był moim idolem big_grin
      moim marzeniem było zostać albo nauczycielką albo założyć schronisko dla psów tongue_out kłótnie o zabawki, płakanie o byle co, lalki , bajki , zabawy ahh ile bym dała żeby do tego wrócić tongue_outP było tak fajnie no ale cóż trzeba wrócić do teraźniejszości ..wink)
      • monia12xd Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 21:08
        ooo " za cały babski świat" to była moja ulubionaa piosenka big_grin ich troje było wtedy wielkim hitem jak już wspomniały inne moje poprzedniczki smile tokio hotel też pamiętam tongue_out
        muminki takie fajne były najbardziej bałam się Buki big_grin oranżady, jak jeszcze nie mieszkała tu gdzie teraz to było bardzoo fajnie, wszyscy się znali, sami kuzyni, kuzynki. bawiliśmy się w wojnę w takim starym domu i w takich wielkich krzakach. teraz to takiego czegoś nie ma jak kiedyś. tylko internet...
    • lilpoops Moje dzieciństwo też było fajne :) 04.10.11, 20:51
      zawsze na przerwach w 1-3 kl podstawówki grałyśmy w gume... i pchełki. Chodziłam pod blok i tam na drabinkach się bawiliśmybrawo w "baba jaga patrzy". Koleżanki przychodziły do mnie i grałyśmy w jakieś gry planszowe na komputerze prawie wogule nie siedziałam , a telefon dostałam w 4 kl dopiero. Z chłopakami się nie zadawałam bo wtedy to było " straszne" zaraz było " zakochana para ... big_grin " Teraz to tak naprawdę więcej czasu spędzam z chłopakami niż z dziewczynami na przerwach cały czas chłopaki łażą za mną wszędzie i jakieś rozróby robimy big_grinsurprised Urodziłam się w 1997
    • koksik_girl26 Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 20:53
      wiem że jestem dziwna ale ze swojego dzieciństwa pamiętam naprawdę niewiele, a urodziłam się w 1996 roku. jedyne co pamietam to zabawa w chowanego berka wieczne jeżdżenie rowerem no i oczywiście zabawy lalkami Barbie big_grin
    • demetria0606 Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 20:57
      Ech . Kiedyś codziennie spędzało się dnie na dworze , nie trzeba było telefonu żeby umówić się z przyjaciółmi xD Chodziło się na lody , kręciło hula hopem , czasem pograło się w piłkę , jeździło na rolkach , na rowerze . Szkoda , że te czasy już nie wrócą sad
    • yorkie Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 21:04
      Kotki, kotki, mnóstwo kotków, wszędzie małe kotki big_grin
      Oczywiście dyskoteki w podstawówce i podpieranie ściany... a z wczesnego dzieciństwa to teletubisie, rysowanie i pisanie po czym się da (do dziś mi zostało) i rozwalanie rodzicom kaset. Rozwalałam właśnie te, które teraz najbardziej by mi się podobały -.-
      • you_ Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 23:17
        TABALUGA ! < 3 FRANKLIN < 3 To były czasy ... chociaż jestem z '98 , to do 9 roku życia nie miałam komputera w domu o.O ale nigdy sie nie nudziłam , zawsze było coś do robienia . te wszystkie zabawy ;D bezcenne : )
    • miley138 Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 04.10.11, 23:24
      Zaj.eb.iste big_grin
    • blabie Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 05.10.11, 11:28
      Rocznik 94:

Ojj taa smile Kapsle zbierane z cheetosów, to zawsze szłam z chłopakami grać, albo zbierało się karteczki (Witch, Diddl), Grało się w klasy, gumę, murarza, chowanego, berka smile Na podwórku rozkładaliśmy koce i wszyscy bawiliśmy się w dom. Pamiętam jak zawsze chłopacy wydziwiali i psuli całą zabawe, i jak sie wtedy kłóciliśmy HAHAHA. Albo jak sie kogoś przezywało "zakochana para" smile Albo jak wszyscy śpiewali "Powiedz, powiedz czemu, świat twój.." Ich Troje smile
      Albo latanie w deszczu po podwórku, zanim mama zawołała do domu "bo deszcz pada" smile
      Lody kolorki, barwiły język, usta i wgl. całą buzie, bo się jadło "ostrożnie" XDDD. Jak chłopacy brali pająka w ręce i gonili dziewczyny po całym podwórku, a my z piskiem. smile Ojej, dużo fajnych rzeczy smile

Czy ja wiem czy nasze dzieci tego nie będą miały? To zależy też i od nas, musimy je zachęcić i pokazać jak fajnie jest na podwórku, tak aby w pochmurny dzień żałowały, że nie ma słonca, przez co mama nie chce wypuścić na dwór. smile
      • gola. Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 05.10.11, 13:29
        z wymienionych przez Ciebie wspomnień najbardziej wspominam zabawy w chowanego, skakanie ''w gumę'' czy wbieganie do kukurydzy. nie obyło się też bez zbierania pokemonów czy łapania pasikoników a z czasem chrabąszczy (:
    • a_l_i_c_e_ Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 05.10.11, 13:30
      dzieciństwo to najlepsza część życia... pamiętam jak biegałam po łące z moimi rówieśnikami-sąsiadami i siostrami... goniliśmy się, robiliśmy zawody kto pierwszy wejdzie na drzewo, urządzaliśmy domki zbudowane z gałęzi, robiliśmy pikniki, biegaliśmy bez butów po polnej drodze... i nikt w tedy nie przejmował sie niczym... nie było komputera, telefonu... cieszyliśmy sie swoim towarzystwem... byliśmy tak zgrani! nikt nikomu nie dokuczał, nikt nikomu niczego nie zazdrościł... a teraz? nawet nie odpowiadają "cześć" na ulicy! niektórzy powyjeżdżali za granicę, a innych w ogóle nie widuję... ach! jak bardzo chciałabym wrócić do tych czasów kiedy liczyła sie tylko zabawa! crying
    • olcia359 Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 05.10.11, 14:54
      no tom i jerry do dzis to ogladam a mam juz troszke lat no 13 to wiecia
      • leanne Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 05.10.11, 17:01
        o! a kto pamięta Rumcajsa? : D
        • yellowgreenblue Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 05.10.11, 19:31
          O ja pamiętam ! Taki fajny zarośnięty człowieczek i jego blond-żona xD
    • dres Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 05.10.11, 18:09
      Wspomnienia wracają...smile
    • yellowgreenblue Re: Jakie są wspomnienia Wszego dzieciństwa?? 05.10.11, 19:29
      Z mojego dzieciństwa zapamiętałam dobranocki : Smerfy , Gumisie , Kubuś Puchatek
      albo Miś uszatek big_grin Czasem jak lecą w telewizji to włączam je sobie i wspominam jak to fajnie było kiedy miałam 7 lat wink Albo gra w klasy albo " balonika"... To były czasy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka