Dodaj do ulubionych

play vs plus

04.10.11, 17:14
siema, mam pytanie ;d
dzisiaj zadzwonił do mnie pan z playa i zaproponował przeniesienie numeru z plusa do play.. zapytał za ile miesięcznie doładuję konto, powiedziałam że 30 zł, powiedział, że w playu bd ładować za 29 zł i dodatkowo dostane 120 minut a w plusie mam ich 2 razy mniej, zaproponował również, abym wybrała sobie telefon i mówił, że w palyu bd miała wszystki rozmowy z play darmowe..
jak to działa? czy ktoś był w podobnej sytuacji? czy są w tym jakieś haczyki?
Obserwuj wątek
    • klaudia_25 . 04.10.11, 18:12
      Nie byłam w podobnej sytuacji. Plus jest lepsze = ma wszędzie zasięg. Uwierz to już było wystawione na próbę ^^'
    • amfetaminee Re: play vs plus 05.10.11, 19:34
      odświeżam ;d
    • anusia.kot Re: play vs plus 07.10.11, 11:21
      ja odwrotnie przeniosłam się z playa do plusa bo juz nie mogłam wytrzymać i nie wyobrażam sobie żeby wrócić do playa, w plusie jest o niebo lepiej!
    • kry_ska Re: play vs plus 07.10.11, 11:34
      zostań w plusie! smile
    • siwcia22 Re: play vs plus 04.01.12, 16:04
      hej ocywiście ze nie ma żadnych haczyków
      • siwcia22 Re: play vs plus 04.01.12, 16:05
        oczywiście sama jestem w play i na prawdę się opłacasmile
        • zuziafuzia jak najbardziej play! 04.01.12, 19:38
          ja już od prawie dwóch lat mam telefon na kartę w play-u i jestem bardzo zadowolona. Telefony tańsze, fajne promocje i bardzo tanio do innych sieci! Same plusy. Reszta mojej rodziny jest w t-mobile ale kończą im się umowy i tez idą do play żebyśmy mieli między sobą darmowe smile ogólnie większość moich znajomych ma w play więc dla mnie bardzo opłacalne było przejście z t-mobile do play. POZDRAWIAM smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka