Dodaj do ulubionych

Top model - faworytki.

• domi_nika Re: Top model - faworytki. 23.10.11, 16:51
      Moje faworytki to Olga i Honorata. Nie lubię Anki, choć w sumie to ona mnie śmieszy, Doroty i trochę tej Joanny nie wiem w sumie dlaczego. Gabrieli też nie lubiłam ale odpadła na szczęście.
    • hanisiaa Re: Top model - faworytki. 23.10.11, 17:08
      Victoria, Olga i Viera - moja tap, tap trójka <3
    • nicoole Ni lubie tej Ani... taka dziecinna jest.... 23.10.11, 18:17
      masakra...
    • freakyy Re: Top model - faworytki. 23.10.11, 20:54
      ja kibicuję Oliwii i Wiktorii.
      Nie lubię Olgi i Anki.
      • duuumi Re: Top model - faworytki. 23.10.11, 21:19
        Nie lubię Anki i Michaliny, kibucuję Viktorii i Oldze.
        • carino Re: Top model - faworytki. 23.10.11, 22:01
          Olga i Oliwia .
    • miluuu Re: Top model - faworytki. 23.10.11, 22:01
      ja lubię najbardziej Olgę ;D
    • miley138 Re: Top model - faworytki. 26.10.11, 18:02
      Nigdy ich nie pamiętam wink

Ale nie lubie tej za pewnej siebie, co się na siłę pcha!
    • karii97 Re: Top model - faworytki. 26.10.11, 18:08
      Oliwia i Viera.. im kibicuję !! big_grin
    • wika2000 Re: Top model - faworytki. 26.10.11, 18:22
      Nudzi mi się więc opiszę wszystkie dziewczyny ;dd

Honorata Wojtkowska - 5/10 jakoś mnie do sb nie przekonuje i ma dziwne brwi.
      Anna Bałon -1/10 mimo tego, że jest cicha i wstydliwa kibicuję jej.. Ten program jest po to żeby zmienić ludzi i wierzę że jakby tylko się postarała to dałaby radę. Poza tym jest śliczna, ma świetne pełne usta i jest mega zgrabna i wysoka. : *
      Viera Suprenenko - 8/10 na pewno poradzi sobie na wybiegach. No może programu nie wygra, podejrzewam że i tak ktoś ją zauważy. : D
      Dorota Trojanowska - 8/10 nic do niej nie mam. Ładna, z figurą modelki...
      Magdalena Roman - 2/10 Nie podoba mi się jej twarz ani fryzura.. Sądze że nie pociągnie za długo..
      Natalia Piaskowska 6/10 Zgrabna, ładna z megga karnacją! ; D Kibicuję jej.
      Joanna Kudzbalska - 1/10 Może i fotogeniczna ale na żywo jest brzydka.. Nie pasuje mi na modelkę..
      Wiktoria Dryuk - 10/10 Śliczna, zgrabna, świetna. Jest bardzo fotogeniczna no i jest jedną z moich faworytek..
      Michalina Manios - 0/10 Nie jest moją ulubioną, ale nie podoba mi się jak ją ludzie traktują (taki komentarz do jej zdjęcia z fejsa "Pierwszy chłopak w domu modelek hahahaha"). No nic do niej nie mam ale myślę że modelki z niej nie zrobią.
      Oliwia Downar-Dukowicz - 10/10 jest prześliczna i zgrabna.. Jak najbardziej nadaje się na modelkę.. Kibicuję jej! ; *
      Olga Kaczyńska - 9/10 Mam nadzieję że dojdzie jak najdalej. Piękna, zgrabna, charakterem też fajna. : ]
      Gabriela Pacholarz 0sercesad/10 jest śliczna i wgl. nadaje sie na modelkę wizualnie, ale przeszkadza mi w niej jej zbyt duża pewność siebie.. Powinna trochę spokornieć, bo zaczyna być wkurzająca..
    • kociara990 Re: Top model - faworytki. 26.10.11, 18:47
      Anna Bałoń - 1/10Po prostu jak ja bym chciała by wreszcie odpadła..Jest bardzo wnerwiająca. Niby szara myszka, ale gdy coś jej się uda to od razu myśli, że jest najlepsza.
      Oliwia Downar-Dukowicz -3/10 Ładna ona i zdjecia. Jednak nie przekonuje mnie zbytnio.Nijaka.
      Viktoria Driuk- 6/10 Na poczatku bardzo jej nie lubiłam. Nie zmieniło się to no moze troszke. Jest dosyć ciekawa, ale nie jest moją faworytką.
      Karolina Henning- 8/10 Dziewczyna niestety odpadła już w pierwszym odcinku.Liczyłam na nią.
      Olga Kaczyńska- 6/10 Przekonująca, ładna, ale czegoś mi brak.Lubię ją.
      jOanna Kudzbalska- 2/10 Według mnie powinna odpaść. Wogule jej nie kojarze z tego programu.Widze jej zdjecia, a dziewcyzny za nic nie pamiętam!
      Michalina Manios- 4/10 Nie posiada niczego co mnie zaciekawia.Opowiedziała swoją historię, przeszła dalej. Nie mam jednak nic do niej.
      Gabriela Pacholarz- 2/10 Nie lubiłam jej. Modelka powinna być odważna, ale bez przesady. Ona ma za wielką pewnosć siebie.
      Natalia Piaskowska- 5/10 Moja imienniczka. Jednak uważam, ze na modelkę sie nie nadaje.
      Magda Roman - 3/10 Wogule nie wiem co Jurorzy w niej widzieli.JA tam nic w niej świetnego nie dostrzegłam. Mimo to jest ciekawą osobą.
      Vera Suprunenko - 8/10 Jest ładna, zgrabna. Nadaje sie, ale...Mam "ale" do nie wiem czego..
      Dorota Trojanowsla- 10/10 Moja faworytka.Nie jest najchudsza, nie ejst anorektyczką i jest przepiękna.Warto w nią wierzyć i mam nadzieje, ze zostanie jak najdłużej.
      Honorata Wojtkowska- 4/10 Nie jest zbytnio interesujaca. COś mi w niej nie pasuje.

Dorota i Vera.Moje faworytkikwiat
      • karaq93 Re: Top model - faworytki. 26.10.11, 18:54
        Oliwia, Wiktoria, Dorota i Vera
    • paulaa24 Re: Top model - faworytki. 26.10.11, 19:22
      ja liczę na Dorotę (bo jest ładna, doświadczona, miła i nie tak pewna siebie)
      i na Michalinę (jest ładna, fajna, przezyła swoje i uważam że zasługuje na coś od życia a tak poza tym to podoba mi sie jak wspiera inne dziewczyny) smile)

lubie też Wiktorię ;]
      nie przepadam za Anią ;/
    • afera101 Re: Top model - faworytki. 26.10.11, 19:33
      Najbardziej lubię Wiktorię , a tak to jeszcze Olgę wink
      Nienawidzę twarzy Magdy xD
    • chocolatte Re: Top model - faworytki. 26.10.11, 19:51
      Olga i Wiktoria są najładniejsze . A ta Ania Bałon jest tak irytująca,że tego programu się nie da przez nią oglądać :<
    • jula14c HEJ! 26.10.11, 20:01
      Ja trzymam kciuki za Olgę Kałczyńską, Dorotę Trajnowską i Oliwię Downar - Dukowicz!!

Nie lubię tej Anny Bałon, ale ma Boskie foty!;//
    • gosia_91 Re: Top model - faworytki. 26.10.11, 20:01
      Moją faworytką jest Dorota i mocno jej kibicuję big_grin
    • dosiak3_19 Re: Top model - faworytki. 26.10.11, 20:01
      Viktoriabig_grin
    • delicjaxx OLIWIA !! 26.10.11, 20:42
    • czarownica_xd moje 26.10.11, 20:45
      Olivia, Olga i Viktoria wink
      • hellokiciara jasna sprawa: 26.10.11, 21:17
        OLGA,DOROTA WIKTORIA 
    • ola_ Re: Top model - faworytki. 27.10.11, 15:37
      Moja faworytka to Olga Kaczyńska, trzymam za nią kciuki! smile
    • taylorka. Re: Top model - faworytki. 27.10.11, 16:52
      nie oglądam tego .
    • wilkolak Re: Top model - faworytki. 27.10.11, 16:54
      Dorota jest najlepsza, lubię też Viktorię.
      Anna powinna odpaść jest okropna
    • julu11 Re: Top model - faworytki. 27.10.11, 17:26
      ja uwielbiam Wiktorię i Dorotę a na drugim miejscu Oliwia i Vieraserce
    • izoolka Re: Top model - faworytki. 27.10.11, 18:34
      nie cierpie tej takiej zwieszonej..jak jej tam Ania chyba.nie wiem czy zauważyłyście ale jest strasznie fałszywa..nigdy bym na nią nie zagłosowała.robi z siebie ofiare losu. nie lubie honoraty.
      lubie Olgę i Asie wink
      • miley0501 Re: Top model - faworytki. 29.10.11, 10:49
        A jakbym miała powiedzieć kogo nie lubię to Ani i Viery .
    • monik4 Re: Top model - faworytki. 27.10.11, 18:51
      Honorata według mnie wygra smile
    • selenqqa Re: Top model - faworytki. 27.10.11, 19:40
      Dorota najj !
    • kiwi Re: Top model - faworytki. 28.10.11, 17:44
      a ja tam kibicuję vierze c;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka