Dodaj do ulubionych

Top model - faworytki.

• 111inna ? 28.10.11, 19:18
      Żartujesz sobie? 'Ania cicha' padłam ze śmiechu ja to przeczytałam. Nie dość, że oszukuje to non stop mówi o tym 'jaka to ona jest biedna, jakie to ona ma problemy'. I nie wmawiajcie mi, że nie mam nazwy. Anka jak dla mnie powinna już dawno była odpaść, ani ona ładna, a na dodatek oszukuje ( np. wtedy gdy robiła sobie makijaż przed zadaniem), jest niepoważna ( nie wzięła albumu), a co najgorsze wszystkim non stop gada, że 'ona ma problemy' ( np. z gdy rozmawiała na przyjęciu z gości). Ciągle płacze 'że nie chce być dzieckiem', a zachowuje się jak dziwna pięciolatka. Nie wiem, co ty w niej widzisz -.-
    • wildfire Re: Top model - faworytki. 28.10.11, 20:27
      Moją faworytką jest WIKTORIA. Nie dość że jest śliczna, to wygadana, wie czego chce i jak do tego dążyć. Ma talent i myślę, że zasługuje na wygraną w tym programie! A jej tatuaż jest po prostu obłędny!! brawo

Do szału doprowadza mnie ANKA!! Jest infantylna, naiwna, brzydka i na non stop się jąka i zapowietrza! Nie nadaje się na modelkę! Do tego cały czas crying płacze! sciana
    • demetria0606 Re: Top model - faworytki. 29.10.11, 07:31
      Nie oglądam tego
    • paulaa_xd Re: Top model - faworytki. 29.10.11, 09:38
      Ja kibicuję: Oliwi, Viktori, Oldze i Dorocie wink
    • miley0501 Top model - faworytki. 29.10.11, 10:48
      Tak ja mam :
      Dorotę i Oliwię .
      lubię też Olgę .
    • we1ro2ni3ka Re: Top model - faworytki. 29.10.11, 18:14
      Olga i Dorota!!! Jestem ich fankami!!!kissAle sadzę, że Olga dalej zajdzie jako modelka, bo Dorota ma dziecko... sad
    • lagoona1233 Re: Top model - faworytki. 29.10.11, 21:30
      JA SZCZEGULNIE NIE LUBIE ANI CIĄGLE RYCZY I JEST DZIECINNA uncertainuncertainangryangryscianasciana
      POWINNA WYGRAĆ OLGA KACZYNSKA sercesercesercebrawobrawobrawosmilesmilebig_grinbig_grinbig_grin
      • pauliska1212 Re: Top model - faworytki. 30.10.11, 11:36
        Oliwia, Viktoria
        • you_ Re: Top model - faworytki. 30.10.11, 16:42
          Olga 10/10
          Oliwia 9/10

Kibicuje im : * Już myślałam , że Olga za bardzo nie umie pozować i wgl. ale w ostatniej sesji według mnie miała najładniejsze zdjęcie : )
    • misio Re: Top model - faworytki. 30.10.11, 20:01
      Moją faworytką była Natalia. Niestety odpadła. Teraz kibicuje Dorocie. Nienawidzę Anki Bałoń. Reszta jest mi w sumie obojętna.
    • rap_hh Hmm 30.10.11, 20:31
      Ja najbardziej lubię Dorotę, bo jest ładna i nie jest głupia i Wiktorię z tych samych powodów co Dorotę, reszta jest mi w sumie obojętna, tylko ta Ania mnie wku*wia xd beczy i ma taki głos że ch*j strzela XD No a Olga wydaje się być pustakiem surprised

Szkoda, że wyniki już dawno są ustawione.. podobno wyciekło przez przypadek coś tam, że w finale będzie Michalina, Ania i Olga.. -.-
      Ogólnie programy "Mam talent", "Top Model" itp są już dawno ustalone.. Przecież "Top Model" nagrywali w wakacje..
      Pozdrawiamkisskiss
    • oleska696 Re: Top model - faworytki. 30.10.11, 20:47
      ja lubie olge bo wydaje mi sie ze znalazla by sie w swiecie mody smile)smirk lubilam tez jakos gabriele i natalie nie cierpie ani i wikisuspicioussad
    • dominikax3 Re: Top model - faworytki. 04.11.11, 22:51
      Olga i Dorota .
    • pauliska1212 Re: Top model - faworytki. 05.11.11, 14:09
      Oliwia
    • hiaa Re: Top model - faworytki. 05.11.11, 19:46
      `. Wiktoria big_grin .
    • monia12xd Re: Top model - faworytki. 09.11.11, 19:55
      Oliwka i Wiktoria i Michalina i Dorota big_grin
    • domimuza Re: Top model - faworytki. 09.11.11, 20:06
      Eee... Moje faworytki:
      a) Na początku była to Oliwia, ale potem się okazała jakaś taka, no taka... sama nie wiem, ale nie jest już moją faworytką.
      b) Gabriela (odpadła, więc już nie będę komentować) Na początku ją lubiłam, ale potem już nie, bo się przemądrzała straasznie!
      c) Ania, przez króciutką chwilkę, ale tylko na castingu, teraz to chcę, żeby ODPADŁA!!!
      d) Vera, chciałam, żeby wygrała! Ale ta durna komórka zlikwidowała jej karierę! I niestety ona już odpadła...
      e) I oto moje faworytki:
      1. Viktoria,
      2. Dorota,
      3. Olga.
      I to tyle...cool
    • klaudix_xd Re: Top model - faworytki. 09.11.11, 20:12
      Potwierdzam co do Gabrieli, ja kibicuję Viktorii i Oliwii.
    • polinka321 Re: Top model - faworytki. 11.11.11, 19:23
      Lubię Honoratękwiatkwiatkwiat
      nie jest za ładna, ale fajnie wychodzi na zdjęciach
      serceserceserce
    • mandy_jonas Re: Top model - faworytki. 12.11.11, 14:27
      na początku lubiłam weronikę, ale teraz cieszy mnie niezmiernie że odpadła. właściwie nie mam faworytki. byle nie anka.
    • natala_nati Re: Top model - faworytki. 12.11.11, 14:36
      Wcześniej Viktorię smile Ale odpadła więc...

teraz najbardziej lubię Olgę serce Potem Michalinę i Honoratkę kiss

A najmniej Anię, Joannę i Oliwię ... --------> niech odpadną sciana
    • loczek151 11111111111111 12.11.11, 22:09
      Nie lubię Wiktorii i cieszę się, że odpadła. Wydawała mi się taka przemądrzała. Jednak najbardziej nie trawię Anki. Kibicuję Oldze i Dorocie.
    • juanka . 13.11.11, 19:53
      kibicuję Dorocie i Honoracie, kibicowałam Vierze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka